91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    A P-40E-nek már volt automata propellerszög és mixture vezérlése?
  • artivizsla #54206
    Messza kedvelőinek.

Fóka kedvelőinek.

Japán gépek kedvelőinek.
  • VO101Tom
    Nos igen, én is azt a linket ismertem...
  • majonur
    Na, kozben megtalatam a mission4today-en. Nem hiaba mondjak "a google a a baratod" :).
  • whiteskull
    F-16-os
  • artivizsla #54202
    Ha esetleg valaki belebotlana, Bece Csaba : Elfelejtett hősök c. könyvébe, kérem jelezze. Köszi

Az "Ég urai" sorozatban mi volt az utolsó gép a hétvégén ?
  • majonur
    Ez a Horrido-Des Jagers Schiessfibel ami a Pumaszallason megvan nemetul es magyarul, ez nincs valakinek angolul. Van egy angol baratom aki megrogzott Messer pilota a clodban, ot szeretnem meglepni vele.
  • Szepy2884
    A magyar rendőr zaklat (akár sexuálisan is lásd Zsanett ügy), a román rendőr pedig lejmol XD
  • bralph
    Azért hasonlít a CloD-ra! Ha kihúzatásnál elkezd röcögni, abba is új hardver kell. (mint a mellékelt ábra mutatja)

Ha már szóba kerültek a büntetések...
    Elég sokat járok Erdélybe, beszéltünk már rendőrrel is, de nem világos a díjszabás. A jard eseteleges trükközéseit nagyjából számba vettük, az x napon belüli feláras akcióról is tudunk, de hogy mi mennyi lejt ér, az nincs meg.
    Tól-ig sávok érdekelnének, meg hogy mi az amitől ugrik a jogsi, vagy pl hivatalosan mennyi vasúti átjáróban a max sebesség (Az átmászási az 1-30 között, azt tudom, de a táblánál megfoghatnak).
    Csak azért, hogy tudjam mi a az szint, ahol még megéri gyorshajtani és fizetni, cserébe a török kamionos hordák emberélet elleni törekvéseit jelentésen csökkenthetem.
    A másik kérdésemmel csak magamat szeretném megnyugtatni (a korábbi videód alapján neked is van cb-d.). Ugye a kamionosok, plusz akinek van rádiója lekommunikálja, hogy igen, biztosan lehet előzni a kocsisort a beláthatatlan hegyi kanyarban, mert aki elől megy látja, hogy nincs szembejövő és hátraszólt? Vagy hogy hol van rendőr, hol lehet nyomni?
    Vagy egyszerűen csak az országba való belépésnél elgurul a gyógyszerük, és csak a kilépésnél találják meg?
  • szekelyland
    Újra kell majd fessem, gondolkodtam ne csináljak-e naki vmi jó kis fóka-festést.... Mondjuk ha G60-as moci lenne benne, akkor a messzer festés találóbb lenne
  • szekelyland
    8 szelepes, 112 ló, 850 kiló. tudom hogy jobb a 16 szelepes, az mégiscsak 27 lóval több, de ez is megteszi. Felénk roppant ritka jószág, sajnos ez az alkatrészellátásra is igaz, pár dolgot a bontókban kerestem hozzá - díszléc, kilics, index - hát eddig jóformán sehol se találtam semmit hozzá....
    Amúgy 1990-es kiadás, mexikóban csinálva USÁ-nak, légkondi, tetőablak, automata öv benne. Kissé leharcolt állapotban, motorhibásan vettem bagóért egy közepes videókari áráért...
  • Lacusch69
    Hát ezt csak az ún. Romániában tedd, mert nálunk borzasztó magasak a büntetési tételek. (A Saab turbómmal az összes sebességhatárt alulról súrolom, a GSXR-emet meg többek közt emiatt is adtam el...)
  • Svenhassel
    8 vagy 16 szelepes? Mindig is imádtam a gti-t, mai autók 90% elbújhat mögötte...
  • PhantomAss
    az állat lehet :D
    szerintem is jobban jársz vele mint a cloddal
  • szekelyland
    Na gyerekek, én meguntam várni a CloD elkészülését és a számítógépre szánt pénzből vettem magamnak játszani egy Golf II GTi-t.... Amikor kettesben kihúzatom pirosig, nincs mikrolag......
    Fotók, ha kész lesz a festés....
  • sakkay
    Köszi de megvan az 1 2 gombot egyszerre kell nyomni a kapcsolathoz.
  • Leon77
    Freetrack - Wiimote segítség
  • sakkay
    oho megvan
  • sakkay
    Kellene egy kis segítség! Vettem egy nano blootooth sticket, telepítettem a blusoleilt, és működik felismeri a szomszéd pc-jét, telefonomat, viszont a wiimotot nem. Kell ezzel a szarral is csinálni valami? Ha bármilyen gombot nyomok rajta alul villog pár led de nem vágom , hogy akkor ok-e vagy nem.
    Ja, freetrack lesz..vagy nem.
  • LeonSilver
    Én majd csak holnaptól tudok partyzni dióban.
  • bralph
    Reggeltem és nyomtam zöld nyilat. A fekete képernyősre is. Ezen meg felsírtam: "Mirror appearing and disappearing when aircraft is hit by enemy fire"
  • Her Laca
    Este lesz repülés? Vagy Dio?:) 6 tól ráérek.
  • LeonSilver
    megtörtént
  • VO101Tom
    Aki regelt bugtrackeren, lájkoljátok plíz ezt a hibát:

• Nesu
    Jaj gyerekek ez nem a Cliffs over Dover ,ez egy másik játék ,ami működik
  • majonur
    bocs azt hittem meg mindig a diablorol van szo.
  • artivizsla #54181
    Fóka videó :
  • LeonSilver
    Valami csit lesz az, vagy fotósopp ;)
  • bucsher
    furák a földközeli részek mikrolag nélkül ;)
  • VO101Tom
    A javítás javítása csak a fagyásokon segít, az első pár nap elküldött dump fileok javításai vannak benne.
  • Her Laca
    Na kipróbáltam a javítás javítását. Én semmi változást nem látok,igaz csak 10 percig repkedtem.Se nem fagy se nem röcög,olyan mint volt.
    Ja a kábelek még mindig damil hatásúak.Nekem nem tűnik változás a pilóta fűlke látványában sem ,bár ez nem mérvadó.
    Inkább megyek leölöm a Skeleton Kinget az a biztos.
    Ezek meg nyaljanak sót. Lesz ebből valami egyáltalán?
  • sakkay
    Ja igen láttam. Jó, csak nekem kicsit túl romantikus, de amúgy teljesen korrekt. Viszont mint te is írtad 1 vh.
  • PhantomAss
    nézd meg a Vörös báró"-t
    az német film, csak 1.vh-s
    nekem tetszett, bár kicsit vontatott
  • sakkay
    Én történelem mániás vagyok és éppen ezért nem nagyon csípem sem az összeesküvés típusú könyveket, sem a "mi lett volna ha" könyveket. Viszont Mike Spick azért írt pár könyvet a 2 vh. rep.történetéről, és őtőle hajlandó vagyok ilyesmit is. Ajánlom mindenkinek, érdekes.
    alternatív történelem
    A diadalmas Luftwaffe.
    (Lehet már volt itt,nemtom'.)
  • sakkay
    Csávó ezt mondta. Én sem vagyok nagy zseni, de ez még nekem is gyanús..annyit mondtam-aha..hm..
  • sakkay
    Tök jó lenne már egy olyan 2vh rep témájú film, amiben a német pilóták nem mind erkölcsi nullák. A levegőben szemétláda gyilkosok, de ha lelövik őket és baj van, egyből siránkozó nyúbulok.
    pedig amúgy nem vagyok fanatikus Német fan,(talán) de ez ami mostanában megy nevetséges. Pár 10 éve. A halál 50 órája ebből a szempontból sokkal korrektebb.
  • Leon77
    "audi csati"? Nem értem. Usb-s az eszköz, nincs rajta más csatlakozó.
  • sakkay
    Igen én is azt gondoltam , hogy elmegyek holnap, aztán megnézem közelről. Nem nagyon tudom elképzelni ,hogy csak egy típus van náluk amin csak! audi csati van.
  • Leon77
    Jó kérdés, sosem merült fel ilyen probléma. Ha tetszőleges adatátvitelt tud, akkor jó lehet. Olyanról még nem hallottam, hogy csak audiohoz jó (de manapság már bármi lehet). Jelzem, nem mindig érdemes bolti eladóra hagyatkozni, sokszor kevesebbet értenek az adott termékhez, mint a vásárló, aki részletekbe menően érdeklődik. Javallom, csomagolás megnéz, specifikációk elolvas (sokszor képekkel is illusztrálják). Nem tudom, hol nézted, de javallom edigital-t, aqua-t, ezeken a helyeken általában hozzáértő eladók vannak. Saturnról, media marktról nem tudok nyilatkozni. Eladónak annyit mondj, tetszőleges bluetooth eszközt párosítanál a számítógéppel (pl nyomtató, telefon).
  • Feró Flex