91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • asw27
    Ami nem megy, azt ne erőltesd...
  • Szepy2884
    Kemény vagy :) Csak így félkézzel? Én kétmarokra fogtam a botot :D
    De még így is hullámvasút volt az egész :)))
  • PhantomAss
    amúgy jó hogy említed, az iron frontot is meglesem :)
    amúgy az iron sky hatalmas, belenéztem.. persze nem vették túl komolyan magukat az látszik...
  • Solt
    Nem figyeltem... :D

Egyébként a védelem alatta van, többen panaszkodtak rá, hogy össze-vissza hord! :)
  • fecska
    az Iron Sky az egg film :)
    Amire te gondolsz, az az Iron Front (a 2. vh-s játék) és nincs benne FADE mivel nem a BI adta ki, és az csak az ő tulajdonukban van. A motort megvették, de a védelmet nem
  • Solt
    Felesleges... az arma védelme van alatta, össze-vissza fog lőni...
  • PhantomAss
    most nézem torrenten fent van az Iron Sky :D
    le is szedem...kiváncsi vagyok mit alkottak
  • PhantomAss

zsíííír
    172-est volt szerencsém kipróbálni nekem is :)nekem is bejött..
  • sakkay
    Elöl akkor sem akarja az igazságot.
  • Johann Wind
    Ez meg Zombieland :)
  • repvez
    És esetleg használj a gyári hangkari drivert ne a giga oldalról:
    2012.03.30 as a legujabb R2.68
  • sakkay
    Oho!!! Köszi megnézem!
  • repvez
    gondolom W7et használsz és realtek hangkarid van.Mert akkor sajnos driverben kell mindig váltogatnod, hogy mikor melyiket akarod hallgatni.Vagy az is lehet hogy driverben le van tiltva az elölapi kimenet ha a hangszóró szól.
    Nálam digitálisan vannak a hangszórók csatlakoztatva és a füles a szokáűsos jack csatival és mindig át kell váltanom ha a fülesben akarom hallgatni a hangokat, XP alatt szolt egyszerre mindegyik ugyan ezen a bekötéssel.
  • sakkay
    Ja a hang az általad leírt módon, nagyon fa*a.
  • sakkay
    Na...oda is van csatlakoztatva, viszont nem működik. Szétszedtem az egész házat és meglepődve tapasztaltam , hogy be van kötve az audio elöl is(azt hittem , hogy nem) f audio helyen van. Az usb működik.
  • feca1229
    ...és működik!
    Köszönöm.
  • acidrain
    Térképen jobb klikk nyomva tart, bal klikk benyom-elenged, jobb klikk elenged, és kiválasztod a Normal mode-ot. Ezután jónak kell lennie.
  • Solt
    Mert azt is külön csatlakoztatni kell az alaplapra. A te lapod esetében ott van a három hátsó kimenet mellett közvetlenül. F_audio néven fut... a házhoz tartozó vezetéket ide kell csatlakoztatni, a manualban benne van, hogy hogyan. ( 26. oldal )

Késő délután leszek megint... ha valami nem megy, írj nyugodtan privátot...
  • sakkay
    Köszönöm. Kaja után neki állok.
    Érdekes , hogy az első usb mindig is működött a házon, de az audió soha(mármint elöl).
  • artivizsla #54392
    Eddig mindenhonnan azt lehetett hallani, hogy csak a magyar lehet rasszista.
    Ezt akkor,hogy magyarázzák majd meg az ATV-n ?
  • Solt
    No elvileg a rózsaszín a center, és a mély. A kék a két hátsó, a zöld pedig az első kettő. Ha így dugod össze, akkor a giga honlapjáról elérhető driverrel így működnie kell az 5.1-nek.

A driveren belül van konfigurációs fül, ott még állítsd be, hogy melyik kimenetbe mit dugtál, plusz állítsd át 5.1-re. Alapból szerintem sztereón, vagy 2.1-n van.
  • sakkay
    Köszi!
  • Solt
    A giga honlapján 2011 júliusi van fent... ha nem ez van fent, akkor cseréld. Addig átnézem a manualt...
  • sakkay
    Csak elég régit találtam, de igen a legfrissebb.
  • Solt
    Legfrissebb audio driver van fent?
  • sakkay
    Gigabyt 880 gm d2h
  • Solt
    Milyen alaplapod van?
  • sakkay
    Ja épp azt nézem miért is nem műkszik a ház elején a fülesnek való csatlakozás.
    Viszont a füles nélkül sem szólnak a hátsók, illetve valami mindig hiányzik.
  • Solt
    Szerintem nem. Vagy ez, vagy az. Ilyet csak akkor tudsz csinálni, ha a 3 kimenet mellet van még egy negyedik ami csak mic bemenet, de ugye a füles akkor sem fog szólni, csak a mikrofon része fog működni.

A házadon nincs mic bemenet? Ha van, azt elvileg rá lehet kötni az alaplapra... ( már, ha tudja ) Akkor hátra mehetne az 5.1, előre meg bedugod a fülest...

Egyébként, ha van egy kis spórolt pénzed, akkor mindenképpen érdemes venni valami rendes hangkártyát... ég és föld az integrált szarhoz képest! :)
  • sakkay
    Srácok érdemes próbálkoznom(fizikailag lehetséges-e bekötni) ha van egy analóg mic.bemenet,(rózsaszín), egy sima analóg be(kék) és egy analóg ki(zöld) csatlakozás az integrált hangkártyámon és be akarom kötni az 5.1-et+egy mikrofonos fülest. A két hátsó az istennek nem szól akárhogy keverem. Szóval lehet egyáltalán megoldás???
  • LeonSilver
    Tiszta Silent Hill bakker :)
  • feca1229
    Üdv az Úraknak!
    A problémám az lenne, hogy az Il2 46 ra telepitve vannak az UP pecsek, működik rendesen a játék, viszont a napokban az unokaöcsém játszott vele és az M billentyüvel behozta a térképet és ott ugye belehet állitani, hogy mit mutasson a kisablak, térkép nézet vagy akár radarkép. Na ő valami radarképre állitotta és nem lehet visszaállitani térkép módra. Mindig azt a zöld kört mutatja! Nem reagál semmire ennek a méretét tudom csak változtatni, akármilyen gombot használok, tud valaki segíteni?
  • sakkay
    Az érzékenységet ti levezitek, a lábkormánynál(vagy a joynál)??
    Én úgy vettem észre a lábkormánynál nagyon kell.
  • LeonSilver
    ... én sem tudom ^^ ;)

• Willenbrock
    Itt van, nem tudom miért nem rakta be a videót.
  • pengcso
    sziasztok!
    STEAM-es sturmovik 1946om van 4.11.1-es patch-el.
    éles kanyaroknál és áteséskor sűrűn kilép a játék.
    találkozott már valamelyikőtök hasonló problémával? nem tudom mi lehet rá a megoldás.
  • artivizsla #54373
    Még jó, hogy megszokásból, nem nyomtál egy CTRL+E-t is közben.
  • Solt
  • Szepy2884
    Megvan a felvétel

Annyit még hozzátennék, hogy kaptam én is fülest ahogy a felvételen is látszik, de nem hallottam, csak a fél fülemre és ha akartam valamit, akkor szinte ordítani kellett a mikrofonba. De élvezetes volt a földi irányítást is figyelni, meg a többi gépben lévő pilóta rövid de lényegre törő rádiózását hallgatni. Viszont olyan alapvető dolgokra nem figyeltem, hogy pl hány méteren magasan, milyen sebességgel megyünk, milyen az irányunk stb. Amikor nem én vezettem, akkor a táj és a város látványa teljesen lekötött. Amikor meg irányíthattam is, akkor meg a gép reakciót figyeltem minden mozdulatra :)

• V43 1105
    Azt hiszem ez az FXAA újítás a 6XX-as sorozat keretében jött be. Az biztos, hogy kevesebb kraftot igényel a rendszer, ha használod .. :-)