91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
zmok #54491 Ezt én is megvettem 4-5 évvel ezelőtt, de tök jól elvoltam az IL-2-vel, és eddig még nem telepítettem, de most tutira kipróbálom! (Megadtad a kezdő lökést.
)
win 7-en megy?
Tudsz ajánlani modokat hozzá? -
bralph #54490 A "Megkotlik" sajnos nekem érthetetlen, de pont a béta óta repültem vele párat. -
Van azért még jó szimulátor ezeken kívül is,a Combat Flight Simulator 2 felmodolva egész jó.Amit erősségének tartok az hogy sokféle kiegészítő létezik hozzá és élethű domborzatot is tudnak csinálni a terepnek meg sok élethű repülőt.A motorindítás-keverék,propellerszög állítás összetett,bár annyira nem mint a clod-ban.Sok pontos történelmi kampány is van hozzá,pl a Malta Spitfire:
-
bralph #54488 Mintha írtam volna, hogy a Bétával jobb lett... Igen és dolgoznak minden máson is, tudjuk mind. -
bralph #54487 Kevered a szezont... Te lőjj le minden Spitet ügyesen, mert attól lesz jó szimulátor... Kiragadhatunk még ezt-azt, aztán rághatjuk a sz*, csak értelme nincs.
Neked jó, én meg majd megnézem később, hátha.
-
Repülj Spittel,az megkotlik elég könnyen:) -
sakkay #54485 Próbáltad amúgy az új bétával? Én szeretek csak úgy is repkedni, nem tűnt fel a szusz fogyás.
A légcsavarszélen dolgoznak.
-
Még mindig értetlen vagyok.
Tudsz e mutatni légcsavaros szimet ami reppmodelben, légiharcban megközelíti a Clodot. Én nem ismerek ilyet,ha lenne avval játszanék. Biztos vannak hiányosságai,de jelenleg ez van. Az elvárásaid lehetnek nagyok, mi is szeretnénk teljesen élethű szimet hidd el.
De ha olyan egyszerű a Clodban a légiharc és ezáltal lelősz minden utadba kerülő spitit akkor nem szóltam:)
Mert úgy már érthető, hogy még nehezebb fokozatra vágysz. -
bralph #54483 Én. Ha neked csak az akció számít, akkor neked pont jó lesz az új MMO, nincs miért aggódni! Aki meg egy motoros-repülő szimulátorban, ahol komoly hangsúlyt fektettek a repmodelre, nem jut eszébe műrepülni, az "fogjon gyanút"!
(pláne hogy a határokat feszegetve akar légiharcolni...)
A táj felett céltalanul meg repkedjen aki akar, bár neki meg te lövöldözésed a hót unalom.
De úgy látszik csak nekem túlzottak az elvárásaim a jelenlegi játékkal szemben. -
bralph #54482 Azt, hogy megmihálylik, letérdel, stb. -
Német és angol repülési tesztek mindenhol egyértelműen írták, hogy az orrsegédszárny miatt nagyon nehezen lehetett dugóba vinni, áteséskor is inkább csak leadta az orrát, de végig vezethető volt. Ez a része a clod FM-ben most egyértelműen rossz (erre csináltuk is ezt a tiketet). Az a része viszont jó, hogy ha dugóba esett, akkor azt nagyon durván csinálta, és nehéz volt kivenni. -
Ja jut eszembe,asszem Tom mondta a minap,hogy az emilt szintealig lehetett kizökkenteni az egyensújából,erről híres volt. -
De most ki akar ezzel műrepülni?Én kevés unalmasabb dolgot tudok elképzelni,mint monitor előtt ülve műrepülgetni,vagy repülni a táj felett cél nélkül.
Ennek a játéknak a sava-borsát az akció adja,többi nem érdekel. -
Na most nem értelek. Mi az,hogy ha műrepülni akarsz ki fogy a szuszból?
-
bralph #54477 Persze nem használhatatlanul rossz, sőt javult a peccs előtti verzióhoz képest, de ha műrepülni akarsz kifogy a szuszból, és a légcsavarszél+kis sebesség vagy átesés része most nem sikerült túl jól.
Persze koránt sem egy Aerofly FS (legalább is amit az a videói alapján ígér) szintű modell ez...
Ez utóbbi játék már most nagyon jónak tűnik, pedig még csak "félkész" az is. -
Akkor én is belevauzom,nehogy már kimaradjak:)
A Clod jó,sokkal jobb mint a régi Il.
A repmodelt össze sem lehet hasonlítani.
A kinézetet pláne nem. A légi harc is sokkal bonyolultabb,a célzás ugyanúgy.
Ami bosszantó,de nagyon, hogy több mint egy évvel a kiadás után, még mindig nincs kész,még mindig alapvető hibákkal küszködik a játék.
Ezt nem tudom mással magyarázni mint,hogy magasról szarnak ránk. Azokra tojnak akik életben tartják a játékot.
De egy biztos. Én még egyszer első blikkre ezektől nem veszek meg semmit.
Majd akkor amikor max egy ezresért fogják árulni kínjukban. Uff.
Aztán majd meglássuk lesz e jókedv az irodákban. -
sakkay #54475 Sok mindenben egyetértek veled, meg értem is az összehasonlítást. Egy dolog viszont szerintem pont a legjobb a clodban, és az épp a repmodell.
Mármint a többi dologhoz képest, ahogyan most áll..na jó, meg a grafika is szép.
Bocs, hogy belekoty... -
bralph #54474 "A maga idejében jobb volt, mint most a CloD"-ot írtam, egy "már" lemaradt az elejéről. A játék most is jobb, csak már mi akarunk többet, pláne szimulátor oldalon. Sokan még mindig a régit tolják ugye. Egyenlőre csak a szebb van meg, a többi hibádzik.
-
Nincs is mit guglizni, volt anno a Birds of Prey, egy il-2 konzolos átirat, amit visszahoztak PC-re. Meg van a WoP féle mikrotranzakciós izék, és van most a DCS-P51 (kihagytam valamit?). Ennyi. Én is szeretem az il2-őt, nekem nem kell bemutatni (minap is repkedtem vele kicsit), de ezt nem tudom értelmezni, hogy "egykor jobb volt mint most a clod". Egymáshoz hasonlítjuk nem? MOST nem jobb. Kit érdekel, mi volt 5-10 éve? Te sem il2-zöl, hanem azt várod, hogy mikor lesz kész a clod. Pedig az il-2 a mai napig elérhető, működő alternatíva a clodnak. Mármint az lenne, ha tényleg jobb lenne. -
bralph #54472 Nincs értelme kiguglizni a címeket, nem tartom fejben a repülős játékokat (sem), de ezen a fórumon is szerepelt nem egy 2.vh-s repülős játék, amik szépek is, meg gondolom jó játékok is. Hogy nem hardkór szimnek készültek, az lehet, de CloD se sikerült egyelőre annak.
Az egyén függő, hogy ki miért szerette a régit, de egy kidolgozott, működő offline résszel is bíró, érdekes, sokoldalú, jó hangulatú játék volt, ami mára elavult. Hogy rosszabb-e a szimulátor része az is szubjektív. A maga idejében jobb volt, mint most a CloD, ugyan itt ki kell nyitni két radiátort, és elméletben a sérülésmodell is fejlettebb, ellenben se a repmodell, se az irányítás modell nem üti meg a kor színvonalát. Szándékosan nem írok konkrét hibákat, azokat lehet javítani. Az új repmodell pedig elég „viccesre” sikerült.
A grafika meg pláne ízlés kérdése, ha attól jobb egy játék, hogy szebb, az már régen rossz. Hogy igény van arra hogy szép is legyen azt megértem.
Én sem repülök a régivel már sok éve és lehet hogy az idő is szépít rajta, de egy jó szim és jó játék (volt), a CloD viszont egyik vonalon se jeleskedik.
Ha aerofly szintű grafika (terep, modell, stb) és flightmodell lenne a mostani bugokkal, akkor is még csak egy jó szim lenne, ha régi Il2 játékmente, offline részei meglennének, akkor meg csak egy jó játék. De így nálam elveszett a vérvonal!
Hogy nincs konkurencia az meg a mi balszerencsénk is egyben...
Az Aerofly FS-sel tapasztalatai vannak valakinek? -
Pontosan melyik szimulátorra gondolsz? A clod nagy szerencséje épp ez, hogy az il2-őn kívül nincs más a piacon. Hogy annál rosszabb vagy jobb, az meg teljesen szubjektív, mert az ugyan stabilabb, több térkép meg gép van benne, de ami a legfontosabb, a szimulátor része rosszabb, és mellesleg a grafikája is csúnyább. Én pl az il2-vel nagyon keveset repkedek mióta feltettem a clodot, nem pezsdít a 200 féle gép, ha egyébként mindegyik ugyanolyan... -
Ja és a műhorizont,a szimulátorokban az segít legtöbbet pl felhőben átrepüléskor. -
Gondolom kitrimmelik előtte a gépet,vagy azt is rádbízták? Ezeket a mai kisgépeket is állandóan trimmelgetni kell motor fordulatszámhoz,benzin tömegéhez és magassághoz igazítva,vagy automatán történik? Szimulátorban a variométert,iránytűt,sebességet,fordulatszámot,olaj-vízhőmérsékletet szoktam leginkább figyelni,valóságban is ezek a lényegesek? -
bralph #54468 Ja, hát nem is ezzel az MMO-val van a baj. A legnagyobb aljasság ezzel a játékkal kapcsolatban (CloD), hogy „Il2 Sturmovik blabla” lett a neve.
Hogy az 1C adja ki és olyan arcok követték el, akik dolgoztak a régin is, az egy dolog. Ha ez a három infó nem állna rendelkezésre, szerintem a többség rá se nézne erre a játékra, de hogy próba után keresne mást az biztos. Ahogy ez az x meg y hasonló témájú szimulátorral történik is, pedig összességében biztosan jobbak, mint a (béta) CloD, csak nem olyan jók mint a régi Il2.
Úgy értem, hogy ez egy „vakteszten” megbukna, és ha fentieket egy pillanatra elfelejtené a fanatikus közösség, akkor csak egy közepes, félkész szimulátor látna és azt mondaná: „ááá ez szar, viszont de jó lenne egy új Il2, fejlettebb mint a régi, a mai technológiákkal, jobb grafikával.”
Remélem az oroszok egyszer rám cáfolnak, de addig is legalább a Su-26 jöhetne.
-
A clodról megjelenésétől azt mondták, hogy (részben) azért szívnak ennyit ezzel a programozással, mert nem egy átdolgozott il-2-t készítenek, hanem egy engine-t, amit több, más játékhoz is használni tudnak majd évekig (Ahogy az il-2 engine-el is készült stratégiai játék, meg minden más szar :) ). Ez miatt van a modulos rendszer, a vezethető földi egyságek, stb. Egy MMO szerintem beleillik ebbe, a nagyobb tömegeknek szóló fizetős csítekkel (bocs, mikrotranzakciós upgradekkel) tápolt, online alapú játékoknak úgyis nagy sikere van mostanában. Nincs is ezzel baj, amíg lesz egy CloD féle, hardcore szimulátor is. -
Jó is lenne, ha csak ennyiből állna :)
Vannak hibák, amikkel elvi gond van, nem az, hogy kevesen lennének rá. -
bralph #54465 Köszi! -
bralph #54464 Akkor most már teszik érteni a tankot, a vonatot és a légvédelmet?
Ha már szimulátornak nem sikerült... Lehet hogyha akkor jobban fogadja a közönség, már akkor bevallják, hogy lesz egy ilyen is. Nem próbáltam, de gondolom ha lebutítjuk a szimulátor funkciókat a menüből nullára, és hozzáadjuk a tankot stb., akkor a nagyja meg is van!
Na ezt hívják gyors játékfejlesztésnek!
-
bucsher #54463 vagy inkább mind rávethetnék magukat a clodra :))) 2 hét alatt meg is lenne! -
Ez egy nagyon jó videó Sanyó,köszönet érte. -
Látom :) -
Solt #54460 Egyenlőség jelet tettem az 1C meg a CloD közé hirtelen felindulásból! Ki vagyok hegyezve már rájuk... pöcs ki van má... :D -
De, van.
Az 1C publishing alá 30 különböző fejlesztő stúdió tartozik, orosz viszonylatban is nagy kiadónak számít (sőt, a BoM térképeit külsős cég csinálja). De persze majd mindenki, aki Moszkvában, Londonban vagy Prágában dolgoznak az összes játékukon, majd azok is karba tett kézzel várják, hogy a Maddox Games befejezze a clod engine-t...
-
Lentebb írtam,a második linken,a 304.oldaltól. -
Ok, de hol? :) -
Rosszul fogalmaztam :)
Nem hivatalosan,csak írt róla,tehát nem tagadta. -
Hol nyilatkozott? Azt nem olvastam. -
Blacksix is nyilatkozott már róla(a második linken a 304. oldaltól).
Hát csak azt szeretném,hogy múkodjon rendesen ez a mi szeretett és igen megbecsült drága Il2-őnk. Utána jöhet az MMO,de már tudom a választ is...:) -
Solt #54453 Ha igaz, akkor kurvára gusztustalan húzás egészen addig, amíg a jelenlegi szarjuk nincs rendben! Nem hiszem, hogy olyan erőforrás túltengésben leledzenének, ami indokolna párhuzamos fejlesztéseket! Ennyi erővel a pofánkba is köphetnének... már, ha igaz a hír ugye... -
Lysandus #54452