91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #54813 Szerintem, a kép is a filmhez kapcsolódik.
Más. A word-ben (2007, a nyomtatási nézetben "eltűnt" egy csomó kép, csak a helye van meg, viszont "olvasás teljes képernyőn" nézetben látszanak a képek.
Mi állítódhatott el, mert egyenlőre nem jövök rá? Kösz. -
Utóbbit azt hiszem a háború után is még gyártották, talán Spanyolországban (?) valamint szerepelt belőle jó pár darab az Angliai csata című filmben is..
Sőt, itt - ott még ma is repül egy - kettő :
-
artivizsla #54811 Spitfire + DB 601 combo
"...Azt azért csinálták a németek, hogy 'direktbe' tudják összehasonlítani a Spitfire aerodinamikáját a Me-109-ével. Hogy ne a motor teljesítménye döntsön, fogtak egy zsákmányolt Spit-et és kicserélték a hajtóművet a saját szabvány Daimler-Benz erőforrásra. Aztán jöhettek a tesztek.
Valószínűleg nem győzte meg őket az eredmény, mert maradtak a Me-109-nél..."
Messerschmitt Bf109G + Rolls-Royce Merlin combo
-
lala42 #54810 LeonSilver!
Most jut eszembe. Futtass már le egy mem-tesztet. Valamelyik nap itt írtam,hogy xaraxik a launcher.exe. A fiam mondja,hogy baszakodik az ArmA is. Az (nem röhög) IE is rendszeresen összeomlik. Na mondom vírus, vagy megint szar a CoD. Már mindent megcsináltam, sem vírus, sem más gond, csak egy mem teszt futtatás maradt hátra. Nos az egyik 4 Gb.-os modul, induláskor már hibák tümkelegét produkálta. Kivettem és láss csodát, megy rendesen minden. ( igaz érezhető a hiánya, de majd pótolva lesz a héten.) Csak egy tipp. -
lala42 #54809 Tudud mit?
Lökd ki azt a xart, tegyél bele 1 ALS-200-at oszt csókolom. Ja, hogy az ISA slotos? Levágod a felesleges lábakat. XD
Komolyan. Esetleg az nem lehet,hogy rossz a kari? Vagy ütközik valamivel? -
artivizsla #54808 US Army
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!945 - A tiszthelyettesnek van egy írógépe az asztalán, amin napi jelentéseket készít.
2005 - Mindenkinek van internethozzáférése, és azon csodálkoznak, hogy semmilyen munkát nem fejeznek be.
1945 - Szép lányokat festettünk a repülőgépekre, hogy az otthonra emlékeztessen.
2005 - Valódi lányokat raknak a pilótafülkébe.
1945 - A barátnőd otthon azért imádkozott, hogy élve hazakerülj.
2005 - A barátnőd ugyanabban a lövészárokban van, mint te, és azért imádkozik, hogy a condom rendesen működjön.
1945 - Ha leittad magad, a haverjaid visszavittek a barakba, hogy kialud magad.
2005 - Ha leittad magad, bevágnak a rehabba, és tönkreteszik a karriered.
1945 - Megtanítottak arra, hogy kell célozni és az ellenséget lelőni.
2005 - Megszórsz egy bokrot 500 lövedékkel, a nélkül, hogy bárkit is eltalálnál, majd visszavonulsz, mert kifogytál a lőszerből.
1945 - A kulacsod fémből készült, és kávét vagy forró csokoládét meg tudtad melegíteni benne a tűz fölött.
2005 - A kulacsod műanyagból készült, tehát semmit sem tudsz megmelegíteni benne, és a tartalma valahogy mindig olyan műanyagízű.
1945 - A tisztek elhivatott katonák első sorban, és tisztelettel bánnak mindenkivel.
2005 - A tisztek első sorban politikusok, és csak talpnyalással lehet náluk bármit is elérni.
1945 - Mindent begyűjtöttek az ellenségről, majd analizálták őket.
2005 - Mindenkinek begyűjtik a vizeletét, majd analizálják őket.
1945 - Ha valamit nem csináltál jól, a Főtörzs magánfogdára küldött, amíg meg nem emberelted magad.
2005 - Ha valamit nem csináltál jól, felvezetik a kartonodra, és életed végéig elkisér.
1945 - A kitüntetéseket hősöknek adták, akik saját életük kockáztatásával mások életét mentették meg.
2005 - A kitüntetéseket azok kapják, akik a harctértől messze, a főhadiszálláson dolgoztak.
1945 - Egy barakban aludtál, mint egy katona.
2005 - Egy lakószobában alszol, mint egy kollégista srác.
1945 - A kantinban étkeztél, ami ingyenes volt, és annyit ehettél, amennyi beléd fért.
2005 - Egy ebédlőben étkezel, ahol meg kell fizetned minden szelet kenyeret és minden kenés vajat, és jobb, ha nem eszel túl sokat.
1945 - Legyőztük a legerősebb nemzeteket a Földön, mint Németország és Japán.
2005 - Tétován botladozunk Irakban, rettegve egy maréknyi gerillától.
1945 - Ha pihenni akartál, elmentél a kantinba, csocsóztál, cigiztél és sört ittál.
2005 - Ha pihenni akarsz, elmehetsz a közösségi szobába csocsózni.
1945 - Ha egy pofa sört akartál, és dumálni valakivel, elmentél a tiszthelyettesek vagy a tisztek klubjába.
2005 - A sör 2 dollár 75 centbe kerül neked, tagsági kártya kötelező, és valaki figyel, hogy mennyit iszol.
1945 - Barterkedtél, ha nem volt elég pénzed valamire.
2005 - Ha olcsón akarsz valamihez hozzájutni, elmész a Wal-Martba.
1945 - Az ellenséget fel lehetett ismerni a Náci sisakjukról.
2005 - Náci sisakot hordunk.
1945 - Az ellenséget "Fricceknek" és "Japcsiknak" hívtuk, mivel rüheltük őket.
2005 - Az ellenséget "szembenálló félnek" vagy "agresszornak" nevezük, mivel nem akarjuk megsérteni őket.
1945 - Győzelemnek azt hívtuk, ha az ellenség a lábainknál hevert, és a fegyverei ócskavasként füstölögtek körülöttünk a harctéren.
2005 - Győzelem az, amikor az ellenség hivatalosan bocsánatot kér.
1945 - A parancsnok a saját seggét viszi a vásárra, hogy megvédje az emberei életét.
2005 - A parancsnok az emberei seggét viszi vásárra, hogy megóvja a sajátját.
1945 - A csatákat olyan tábornokok tervezték és vezették végig, akik mögött már sok fontos győzelem állt.
2005 - A csatákat politikusok tervezik, és folyamatosan mellébeszélnek.
1945 - A szabadságért harcolunk, és a haza elszántan hisz a győzelemben.
2005 - Fogalmunk sincs mi a fenéért harcolunk, és a kormány szociális érzékenységről papol.
1945 - Nem akartál kilépni a seregből, és eszedbe nem jutott a civil élet.
2005 - Nem tudsz másra gondolni, csak hogy kilépj a seregből, és visszamenj a civil életbe. -
Nem, nem alaplapi (X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro) ;) és igen, le van tiltva. -
lala42 #54806 i72600K-s a procim. Annak ellenére itt is lehet a frekit piszkálni. Igaz nem olyan értékben mint a korábi E sorozatuaknál, de a BLCK-t lehet egy bizonyos mértékig emelni.
LeonSilver!
Alaplapi hangkarival is csinálja? Esetleg az alaplapi le van tíltva a BIOS-ban? Lehet ha nincs, akkor ütközik a kettő. Ez is egy lehetőség. -
Kössz srácok, hogy próbáltok segíteni! Jó az embernek ha vannak ilyen ösmerősei. De :)
Azért nem vagyok ám teljesen laikus :D AZ Old Man nevű fasztarisznya még a zsebszámológépével játszott, amikor én a 80Mhz-es 486-os procimat már kemény 100Mhz-en hajtottam :D
Ezt csak úgy mondom ám, ha van valami ötletetek csak nyomjátok ;) Megköszönöm! -
Tuti, hogy nem mert alap szorzón ma reggel ismételten nem indult el a cucc.
Csökkentett mód, törlöm a hangkártyát, reboot és faszán elindul, megtalálja és felteszi a drivert és utána jó.
Szóval valami más lesz itt. -
Solt #54803 BE, vagyis szorzózár mentes procinál pont az a lényeg, hogy a mhz értékkel nem kell szarozni... emeled a szorzót, emeled a feszt, oszt meglátod meddig bírja.
Neked gondolom még valami két magos E8400, E8500 van... arra igaz amit mondasz, de ezeknél a szorzózár mentes cuccoknál már nem fsb emeléssel megy a tuning... -
Solt #54802 Nem tudom milyen BE procija van, és mi az a minimális tuning amit említett, de azért mondjuk a 3.8-t szerintem bármelyik tudja...
Ha emeli a szorzót, akkor kell neki egy kis plusz fesz is... -
lala42 #54801 A tuning lényege, hogy kisebb szorzó, nagyobb órajel. Pl. 8x300Mhz=2400
6x400Mhz=2400 Nos melyik a gyorsabb? Azért kellene megpiszkálni a frekit. Természetesen megfelelő hűtéssel. De erre nincs recept. Minden lap és proci maga válogatja. Nálam az enyém ( igaz inteles) 1,212-vel BIOS szerint megy 4200-at 24/7-ben. 1,26 már 4500 Mhz. De van akinek ehhez már kell az 1,3v fölötti érték. Lépésről-lépésre kell kitapasztalni. -
Kurfürst #54800 Szerintem egyszerűen beszívta és nem húzható a proci. Ugyanez a rendszerem van, szorzó állításával egy ideig húzható. 15x-ig bírja, 15,5x-t már nem. -
Solt #54799 Szerintem instabil a tuning... valami ott nem jó Mester. Ha egy szoftver nem töltődik be, akkor instabil a géped... mivel csak szorzót emelsz, szerintem egy neki egy kis plusz feszt... hátha... -
lala42 #54798 Miért? Kellett volna?
Az előbb voltam valami vs serveren. Na oda sem megyek többt. Mindenki a PrtScrn-t nyomkodta. Mi értelem volt? Mintha a fizetése múlott volna az eredményen XD. -
lala42 #54797 http://logout.hu/cikk/amd_k10_k10_5_tulhajtasi_utmutato/a_magikus_200mhz_es_a_szorzok_suruje.html
Ezt olvastad már?
Mit emeltél? a frekit, vagy a szorzót? Próbáld az órajelet piszkálni és visszaosztani a RAM-okat. Nem melegszik nagyon az É-i híd? Az is akadály lehet. -
sakkay #54796 Ezek ok, de ezt a többiek nem tudták??? -
lala42 #54795 Pl. legyező. Felhúzod gyergyába, függőlegesen és amikor még nem kopik teljesen el a sebesség, tehát van még kormányerő, valamelyik oldalra bal-jobb, leléped. ElméletilegFüggőleges harcforduló. A másik a dogóhúzó XD. Elkopik a sebesség és berugod a pedált. Teljes a siker. -
sakkay #54794 Mik azok a "speciális me 109 manőverek" amiket csak' lábkormánnyal elő lehet idézni?
"valóságban is végrehajtható manővereit, amikhez csak az oldalkormány kell."-idézve Sanyo-tól, pcpilot. -
Mivel az órajelet nem piszkálom, így a memóriák normál módon üzemelnek. A BE proci lényege, hogy a szorzó nem lokkolt.
Egyébként GA-MA770 UD3 -
lala42 #54792 A lapod pontos tipusát, ha lehet kérni. Talán tudok jobban többet segíteni. -
lala42 #54791 Nos ha giga a lapod, akkor semmi baj.
Van egy olyan opció,hogy vissza kell oszatni a memória szorzót, a memóriák frekvenciájának megfelelő értékre. Anno egyszer volt AMD-s lapm és belesestem ebbe a hibába. Nem osztottam vissza és mivel a proci húzásakor emelte a memóriák órajelét is, vagy be sem töltött a rendszer, vagy rendszeresen visszaállt a BIOS. ( vagy resetelni kellet XD ) amig rá nem jöttem. -
Giga. De nem azzal van a probláma. Van egy nagyon faszányos hankártyám és nagyon úgy tűnik, hogy a BIOS-ban belőtt, nem túl komoly tuning (BE a proci, szóval hivatalosan tuningolható) miatt a hangkártya drivere nem működik megfelelően. Vagy el sem indul a windóz, vagy nem tölti be a drivert, vagy betölti de nem jól. Ezért kell egy szoftver, amivel akkor állítok csak a szorzón, amikor szükséges. -
lala42 #54789 Milyen lapod van? -
Solt #54788 Az AMD overdrive nem tudja ezeket? Egyébként a tuning bios-ból az igazi... :) Ha az energiagazdálkodás engedélyezve van, akkor alapon úgy is lejjebb veszi a szorzót. Ha meg kevésbé proci igényes játékkal játszol, úgysem tekeri maxra...
Lődd be 4GHz-re, mellé az energiagazdálkodás, oszt csókolanyádboris... :D -
Te emberek. Kellene nekem egy olyan szoftver, amivel a winfos betöltődése után tudom basztatni a professzor órajelét de leginkább a szorzót (lévén BE proci). A legfaszább az lenne ha szoftverekhez külön profilt lehetne csinálni :) Van ilyen? -
bucsher #54786 jaaa, hogy vettelwagen?
akkor drukkolok :) -
Ja. Qrva narancsok... -
Foci EB,Forma1,sör,flekken,kinek van idelye repkedni :) -
Most nézem az első küldetés tegnap volt, (07.08) de mivel a képen Phase 1 van írva lehet még lesz pár küldetés, lehet érdemes lenne megnézni. -
Több infó(németül) -
Fürtös #54781 Renault RS27 RB8.
Bár a B25 öst szívesebben reszelgetném:D -
bucsher #54780 zsír fürtikém! red bull mi? b-25? :) -
Fürtös #54779 Azt hiszem ez mindenkinek tetszeni fog zenei stílustól függetlenül.
Link
Amit 4:20 tól leművelnek... arra nem nagyon van szó...
Hétfőn szorítsatok Du. 4től megyek állásinterjúra a Red Bull hoz! -
Legalább annyi előny lesz,hogy a 100-as benyával jobban fognak égni a vasak,ha beköszön az ember egy sorozattal.:))(persze tudom,hogy nem,de legyen akkor két oldala az éremnek) -
Kurfürst #54777 A 100 oktános vita arról szólt, hogy véresszájúbb britek szerint csak a 100 oktános változat volt, csak az legyen modellezve.
Kvázi ezzel kivették volna a döntési lehetőséget mindenki (serverhostok) kezéből, hogy szerintük hogyan is volt a valóságban. -
http://beczl.tvn.hu/ -
Nem. A 21bis a DCS: World modulja lesz. -
zmok #54774 Szia!
A MIG-21bis-t lehet majd telepíteni a DCS Black Shark-ra?
Én is nagyon várom!