91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Feró Flex
    Bf-109 revi beállítás.
  • Johann Wind
    Nem tudom hogy volt-e már:

• LeonSilver
    A lovam vakuljon meg ha nem igaz Laca! :D
  • LeonSilver
    Bízom benne, hogy majd külső fejlesztők csinálnak gépeket hozzá.
  • Her Laca
    Nem mondod?:))) Akkor jó.Most nézegetem a fórumjukat de egy qrva szó annyi nem esik erről. Komolytalan egy banda.
  • PhantomAss
    már csak egy jó dm kell bele azt jobb mint a cod
  • V43 1105
  • LeonSilver
    Már csak két hét Laca ;)
  • Her Laca
    Na ma nem tudtunk melózni,hazajöttem. Pöcs hol van? Szerda van vagy mi.
  • LeonSilver
  • PhantomAss
    jaja, és még ők sírnak :D
  • Lacusch69
    Szép és szívszorító, de nem igaz. (A Puma fórumon kitárgyaltuk pár éve)
  • artivizsla #54961
  • Her Laca
    Srácok. Először is ide írom, hátha valakit érdekel. Jövő héten meghozzák DC II es 680 at,így az 580 DC II es eladóvá válik. Van még rá 2 év gari. Alapon használtam, soha baj nem volt vele.Ha valakit érdekel szóljon. 79 ezresért adom.
  • LeonSilver
    Ebben a kis szösszenetben a ---> HA <--- szó a lényeg faterkám ;)
  • Beni521
    semmi, újraindítás után jó lett
  • Beni521
    CloD-hoz leszedtem az 1.06 beta patch-et, és azóta nem tudok repülni, azaz küldetésnél ha rányomok a fly-ra kivág a desktopra de hallom a repülő hangját. Illetve a térkép helyén, meg options-be a pilotnál csak fekete kijelző van. Erre tud valaki megoldást?

Ezt próbáltam de nem működött:

"Először a regeditbe kell turkálni kicsit: Start menüből elindítod a futtatás parancsot, oda beírod, hogy regedit, majd a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\GraphicsDrivers mappát kiválasztva a jobb ablakban jobb klikk, majd "Új duplaszó (32 bites) (angol win-nel DWord). Ennek a neve legyen TdrDelay az értéke pedig 12

Második lépés - ha ezt még eddig nem tetted volna meg - a SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI mappában átnevezed bármire (vagy kitörlöd) a Logo.wmv file-t."

• Her Laca
    Zuhany közben jutott eszembe.
    Ha helyre kalapálják végre a játékot és a régi Il2 es századok aktivizálják majd magukat és a nagy nevek visszatérnek,akkor azért megszünik majd a jó világ. Lesz még nekünk szorulás ebben biztos vagyok.
  • Her Laca
    A necces az,hogy nem a technikával van a baj az angolszászoknál. A spitII a van ugyanolyan jó gép mint az emil.
    Persze bobozni tudnak vele, húzzák körbe karikába, de a légiharc szerény véleményem szerint nem ebből áll.
    Eleve meglátják az enemit oszt egyenesen neki. Semmi gondolkodás,felmérni a helyzetet,helyezkedni esetleg stb. Ha össze kerülnek egy olyannal aki gondolkodik is, máris bajba vannak.Pedig jól kezelik a vasat,de csal ennyi. Mindenáron lelövést akarnak produlálni de azonnal,a türelem nem erősségük.
    Ez a tapasztalatom a nagy átlaggal,de ez igaz a kék oldalra is csak ott valamivel több az okos pilóta. Eleve nem értem,hogy 5 ezren alig látok spitet. Miért idegenkednek ettől,hiszen avval is lehet gyors rácsapásokat csinálni,jelzem van aki a vereseknél is így repül. Apropó. Mr X eltünt. Csak nem kiderült valami?
  • Lacusch69
    Nem emlékszel? "Shitfire for girls and gays"
  • LeonSilver
    Tiszta sor, engem nem is szokott érdekelni. Sohasem azzal a géppel, karakterrel vagy mittudom én mivel vagyok, ami éppen az űberfaszamegabrutálgyilkológép az adott gémben. Én mindig azzal játszok, amivel élvezem a játékot. Ha ez adott esetben a gyengébb, hát nem érdekel. Én csak utálom azokat a kis köcsög fosbojlereket, akik rinyálnak minden szar miatt.
  • Zpogi
    GRAT!

Azon a szerón nem kis teljesítmény!

:)

Zmok: THX
  • zmok
    Pogi, Laca!
    Szétfeszít a büszkeség, gratulálok Nektek!

Külön büszke vagyok arra, hogy a harc hevében nem vész el a lovagiasság!
  • Her Laca
    Mondjuk az a 20 km/H nem kevés főleg 3 percig. Na mind 1 majd megyek 7 ezerre.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Gratt:)))
    És ehhez mit szólsz? Jött még a végén hozzá 2 sicc:)
    [IMG][imgw=http://noob.hu/2012/06/12/00000000000.jpg][/IMG]
  • Zpogi
    :)

• VO101Tom
    Ezt csak azért mondtam, hogy idegesítsd kicsit a hülyegyereket. Valószínú azonban, hogy a 12 lbs a IIa nál sincs lemodellezve (csak a 100 oktános, +9 lbs végsebességek). Ha ezt rendesen megcsinálják, akkor valszeg ahhoz is hozzányúlnak, de a hírben ez nincs benne ugye :) (és a +9-hez a +12 az max olyan 20 km/h-t adhat kb. +0,2 ata).
  • Her Laca
    Ha csak a hurkány és a spit I kapja akkor nincs baj. Max rövid ideig a spit II vel lesszenek egyenrangúak az meg nem gáz. Ha meg 1000 el magasabban vagyok és vigyázok ,így is úgy is baxhatják.
  • VO101Tom
    Itt írják a IIa teljesítménykorlátozásait:
    (ja, 3 percig használhatták, nem félig, de lényeg, hogy keveset)
  • Her Laca
    Persze ,hogy azzal:) Mi mással ?:XD Egy a lényeg. Megdeglettek. Én nem vitázom ezekkel ,aki jó az hurkánnyal is jó aki meg nem annak adhatsz akármit. Külön bosszantotta őket,hogy E1 el voltam,de istenuccse jobban komálom mint a 4 et. Valahogy manuálisan jobban tudom kipréselni belőle a maximumot ,bár az E4 et is lehet manuál pp vel ,de a sok kiskala az jóóóóóóóóóó:)
  • VO101Tom
    A csodabenzin alpból semmit nem jelent ugye, ahhoz kellett a 100 oktános benya, hogy be tudják kapcsolni a +9, +12 lbs boostot (addig +6 lbs volt nekik). Ezt csak egy percig használhatták, és csak 1000 m alatt (gyakorlatilag a felszálláshoz). Konkrét lóerőt nem tudodk, de már kérdezgettem. Viszont a német notleistunghoz képest tényleg brutális, a 12 lbs boost az olyan +0.8 ata-nak felel meg.
  • Her Laca
    Azt tudni,hogy ez a csodabenzin mennyivel tolta meg a teljesítményüket?
    És pl mennyire qrta szét a mocit teljes terhelésnél.Vagy ennek semmi köze a motor élettartamához?
  • VO101Tom
    Laca. IIa-val voltak? Mert esetleg felhívhatod rá a becses figyelmüket, hogy BlackSix csak a Spit I és Hurri I-esről beszélt a 100 oktános kapcsán (a IIa alapból azzal repült, így Lutheirék annak a grafikonját –akár tudtukon kívül is– 100 oktánosra kalapálták még anno). Szal lehet, hogy lesz nekik akkora pofáraesés, mint amikor a Hurri feltámadását várták a peccstől... csak egyik gyökér sem számolt utána, hogy a nagyon elrontott FM-ben pont a Hurri volt az, ami a IIa mellett előnyt kapott a többihez képest, annál csak szarabb lehet - és lett is.
  • VO101Tom
    Nem teszi. 1C-t olvasgasd szerintem, ne csak az sg-t. Rinyálás mindenért megy, de amit az angolok most kapnak, az teljesen jogos, valós, létező dolog volt. Hogy milyen lesz a megvalósítás, és hogy a németek kapnak-e hasonlót (azért valljuk be, a németeknek csak mutatóban volt 100 oktános benya), az teljesen más kérdés, de ELŐRE ezen rugózni fölösleges. Az FM finomítások meg mindkét oldalt érintik, ott sincs gond szerintem (és mindkét oldalt repülési tesztek, gépkönyvek alapján csinálják... még mindig...)
  • Her Laca
    Intézkedtem egy kicsit:)
  • Her Laca
    Na leiskoláztam ezeket az AN es kölyköket.. Ketten voltak én E1 el. Jó hogy annak idején a ricsiben betegre gyakoroltuk magunkat a 2-5 ellen. Tipikus energia harc:) Mindleestek.
  • PhantomAss
    mondjuk én alapból nem értem a sírást, és nem is voltam "sírós" fajta
    mindeig találtam olyan gépet az il2-ben amivel szerettem repülni, bármelyik évjáratban, bármelyik oldalon
    sőt, én kifejezetten rühelltem a könnyen repülhető gépeket (pl g2, spit, la5), mert az nem kihívás, csak húzni kell a botot
    repülj egy fókával vagy pónival..ha ezekkel is tudsz akkor már valszeg jobb pilóta vagy
    és milyen jó amikor már van annyi rutinod hogy győzöl is
    szóval nem értem miért sírnak a veresek...ezek csajok
  • Zoli105
    Hát ezt a hiperszuper vadiúj Il2öt teszi tönkre a veres pilóták sírása ! :/ (gondolok itt az angol és a jenki kölökre ! )
  • VO101Tom
    Ki tesz tönkre mit?