91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Erről jut eszembe,lehetne csinálni egy CoD-os házidogfightot.
  • Her Laca
    Off.
    Olvasgatom a Diabló fórumot. Na kész vagyok. Értelmes emberek pénzt ,készpénzt adnak virtuális tárgyakért. Erről folyik a diskurzus.
    Eszem megáll.
  • Her Laca
    Nincs pöccs ,valamivel csak el kell ütni az időt. :)
    Viccet félretéve. Bár úgy lenne Miki gyerek,hogy lekalapálsz az égről.
    Hidd el nem sértődnék meg,mi több jobban örülnék mint te.
    De hát ahhoz kúúúúúúúúúúúúúúrva sokat köllene gyakorolnod. Na majd talán pár év múlva.
  • mijki
    Miért?
  • Lacusch69
    Mijki bakker, milyen anyagot használsz???
  • mijki
    Ááááá, csak rossz napom volt.

De hogy nehogy megutáljanak minket, és hogy ne offoljuk szét a topikot lezárom a "virtuális kardcsörgetés"-t. Te jobb pilóta vagy nálam.MÉÉÉÉÉGGGG!!!
  • Her Laca
    Ne tetézd Miki fiam ,ne tetézd:) Egyszer már rávettél ,hogy megmérettess,oszt sírás lett a vége:XD Nem szeretnélek megint pityeregni látni
  • mijki
    "Csak huzigálja az oroszlán bajszát"

• Her Laca
    Tudja ő jól amit tudnia kell:) Csak huzigálja az oroszlán bajszát a kis huncut:)
  • bucsher
    B6: "It mean today or any day after."
  • Leon77
    Szerintem elég a virtuális kardcsörgetésből, ringbe! Vagyis csatorna fölé. :))
  • Her Laca
    A refrénre hívnám fel a becses figyelmed!:)))
  • Her Laca
    Erre csak ennyit mondhatok:))
  • mijki

Majd felemlegetem ezt a kommented, amikor a gépem fegyvereinek össztüze apró cafatokra tépi a repülődet.

Addig majd sokat gyakorlok.
  • Her Laca
    Mit csinálsz???? Miki fiam ahhoz várnod kell még egy jó 20 évet, akkorra lassan aggastyán leszek és remeg majd a kezem ,meg nem fogok látni:)
    Addig ez csak ábránd marad számodra :) És ezt komolyan mondom:XD
  • mijki
    Az engedélyed nélkül is lelőlek. :)

De nem keresem meg, mert réges-régen lett belinkelve.
  • Her Laca
    Te nekem ne ban-oljál ,ne ban-oljál. :)
    Mutasd meg,tessék. Ha megkeresed és itt van a fórumon (ami lehet) akkor lelőhetsz:)
    Ha meg láttad ne nézd
  • mijki
    Mind a kettő vót már!
  • Her Laca
  • Her Laca

Ez jóóóóóó
  • Her Laca
    Na ebből mán nem lesz semmi:) Fülük botját nem mozdítják,pedig kérdezgetik őket a fórumukon.
  • Feró Flex
    Köszönöm szépen.
  • VO101Tom
    Küldtem privátot.
  • Lysandus
    Köszi a linket! Két és fél éve keresem ezt a könyvet, de mivel a pontos címre nem emlékeztem, nem találtam. De már meg is rendeltem! :-)
  • Feró Flex
    Nincsen meg Tom de jó lenne.Hol találom?

• VO101Tom
    A DB 601/N hajtóműves 110-esek szintben gyorsabbak lettek azzal a hajtóművel, mint a Hurrik. Én ennyit tudok, de az /N hajtómű nagyobb feltöltőt is kapott, szal magasan is biztos jobb lett.

A játékban nincs /N hajtómű sem a 110-hez, sem a 109-hez.
  • mijki
    Ebben a könyvben olvastam, hogy a Bf110C leemelte a Spitfire MkI-et és jobb teljesítményt nyújtott a Hurricane MkI. Ez nem tudom, igaz-e és ha igen akkor a játékban is így van-e. Magasságot stb. nem írtak.
  • Her Laca
    Na leöltem egy raklap skeletont ,gondoltam megnézem van e patch.
    Szerda lévén ugye:) És! Nincs:)
  • Her Laca
    Ezért szeressem:) De én ennyit nem lövök egy gépre.
    Az lenne jó,ha már végre megcsinálnák,hogyha folyik a hűtő ,vagy az olaj akkor álljon is be az a moci izibe. Mert nem gondolnám,hogy még -10 percet a levegőben tudott lenni egy gép pláne nem teljes gázon ha ilyen sérülés érte. Igencsak hamar elfogynának a gépek a légtérből:)
    Mindkét oldalon.
  • V Domino #54984
    Ja-ja,én is full sötét szobában néztem,úgy már nem rossz.:)4:50-et mutat a vekker,valószínű hajnali map lehetett.
    Tényleg szépen kivégezte,szépen lehet célozni az E1-el,nem nagyon rázza a kasztnit.
  • Her Laca

Csak kissé sötét a felvétel nem?Én talán ha egyszer tudtam felrobbantani spitet,de szárnyát se soknak lőttem le. Mondjuk a kollega nem spórolt a meggymaggal, beterítette a területet derekasan:)
  • V Domino #54982
    Addig is lazításképpen

• Her Laca
    Ahogy nejem szokta mondani amikor kiötöl valamit és én mondom neki ,hogy várj egy kicsit. "Mire várjak? Mindig csak várni,várni. Nem unalmas az egy kicsit?"
  • LeonSilver
    Ettől félek én is, hogy köhögnek.. ;)
  • sakkay
    Várjuk meg az estét..csak köhögnek valamit a nap végén.
  • VO101Tom
    Neked nincs meg az a doksi gyűjtemény, amiben ezek vannak? Mesza, fóka, satöbbik?
  • Johann Wind
    Ha pedig már jól beállítottuk, jöhet a vadászat.:)
  • Feró Flex
    Cálzáshoz hasznos kis videó.
  • bucsher
    bocsi, így :)
  • bucsher
    http://maps.nokia.com/webgl/
    zoom londonra! (firenzére, new yorkra ...)