91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Mert mint köztudott. "kis sebesség halálos,nagy sebesség hatásos"
  • Her Laca
    Ja ja:) Van amikor úgy átesik ,hogy szinte kivehetetlen. De ezt Tom leírta,hogy nehéz átejteni ,vagyis igaziból is nehéz volt ,de ha sikerült az mán baj volt. Mondjuk én nem műrepülgetek vele ,inkább arra figyelek ,hogy minden helyzetben megtartsam a sebességem lehetőleg minél nagyobbat,ezért is szoktam kiválni ha a spit elkezdi a körtáncát. Ha így repülöm nem szokott átesni sosem.
  • Fürtös
    Az az igazság,hogy leginkább a motiváció hiányzik,mert amit eddig láttam belőle az kimerül abban,hogy szép és kurva nagy gép kell neki.
    Motiváció hiányában meg inkább szerszámokat vásárolok mert azzal keresem a pénzt:D
  • sakkay
    A patch óta,nem vitték kicsit túlzásba az átesési hajlamot, akár nagy sebességnél is? Néha olyan érzésem van, mintha póttartály lenne rajta.
  • sakkay
    Spontán a legjobb betolni.
    Mondjuk lehet nekem sem borozva kellene tesztelgetnem, de mondjuk így halmozom az élvezetet.
  • Her Laca
    Kérlek szépen,a szomszéd bográcsolt. Én meg megéheztem,és elhatoltam némi disznó húsért amit tárcsán elkészítettem pácolás után. Volt ser is.
    Jött a cimbi ,na meghívtam. Hozott még sert. Másik szomszéd áthatolt ,az hozott házi páleszt. Kérlek szépen szomjas nem vagyok:) az tény.
  • sakkay
    Ja igen..azt én is szoktam csodálni.
  • sakkay
    A régi il-el elég jól repültem..de ebbe még nem raktam sok órát. Na most én is úgy szoktam ahogy te írtad Laca (ha nem is 5-1 arányt), de ebben a single-ben valahogy nagyon kemény az ai.Lehet csak nekem, azért a kérdés.Nem vagy egyedül,Laca, amennyiben borozol..amúgy.
  • Her Laca
    Mármint ,hogy miért hagynak faképnél.
  • Her Laca
    Vagyis kapisgálom.
    Tehát ai -k ellen nem gond ,bár én még single missiont nem indítottam el. Én 5 vs 1 eket szoktam beállítani olyan gyorsküldire ha abszolválom az 5 enemit akkor már jó vagyok. Végtelen lőszert beállítok oszt jól lehet gyakorolni a célzást ,és azért az AI-k nem annyira rosszak tehát észnél kell lenni. Bár van amikor fogja az egész pereputty és otthagynak a francba. Mondjuk ezt nem értem.
  • lala42
    Single? Az meg mi a fene???? XD
    Olyanon nem játszok. Szerintem más sem.
    De AI-ellen nem nagy kunszt.
  • Her Laca
    Na most vagy én ittam sokat (ez tény) vagy most mi is a kérdés?:))
    Ha az , de inkább fussunk neki még egyszer mert már elolvastam négyszer de még mindig nem vágom:)
    Hótkomolyan:)
  • sakkay
    Lenne egy kérdésem a sokat repülő urakhoz.
    Ha elindítjátok a single mission London támadást,mondjuk e1-el, okoz problémát a légi harc, vagy azon a szinten (akik rendszeresen repülnek online) már nem gond?! Most kezdek kicsit többet repülni a Cloddal azért a kérdés.
  • bucsher
    drága tolószékes barátom, nekem a wellingtonok unalmassá válnak lassan, a spitekhez meg hurka vagyok, úgyhogy kapargassad csak, mert bombázni egyedül nem megyek :)
  • bucsher
    :)))
  • Fürtös
    És én még azon aggódtam,hogy hogyan kaparjak össze lóvét CloD comptibilis gépre:( úgy látom egy darabig elleszek még coreduo laptoppal meg a minecraft\Baldurs Gate combóval
  • Sanyo
    Hát, mi a párommal Siófokra megyünk levegőzni, a patch majd akkor érdekel igazán, ha már megjelent. Addig el sem indítom a játékot, a béta pedig nem nagyon foglalkoztat.
  • Feró Flex
    Holnap sem lesz folt akkor akkor irány az MM-t Cryzis 1-ért osztjóvanna.:O)
  • SgtChris
    Vagy csak "még két hét...." :-) Tragikomikus... :-(
  • Sanyo
    Copypaste és kész. :)
  • sakkay
  • LeonSilver
    Óóóó drága barátom, Sanyo! Már most le tudod fordítani. Kb. ez lesz:

Húúú emberek, basszátok meg. Dolgozunk mint az állatok. Nem nézzük a hülye EB-t sem. De haladunk!! Az új grafikuss motor egyre jobban muzsikál (tegnap például Brahms: Kettősverseny hegedűre és gordonkára, a-moll, op. 102-t nyomta le spontán!!), ugyan mikrolagok még vannak de már csak akkor, ha Pentium1-es gépen futtattuk a CloD-ot. Úgy tervezzük, hogy két hét múlva kiadjuk a prealfa javítást.

Na. Hát ennyi Sanyo nagy vonalakban :)
  • Sanyo
    Új infó általában pénteken szokott jönni. Holnap kb. megint nem leszek itthon egész nap, azért igyekszem este lefordítani, ha lesz mit.
  • sakkay
    Rohadjanak el ha ma sem szólnak semmit. Én elfogadom ha nincsen kész(nehezen) de , hogy nincsen kommunikáció, na az nagyon gáz.
  • Feró Flex
    Kérdés B6-nak bőven van az 1C-n de még nincs válasz rá...
  • Her Laca
    No van pöcs? Infó? Ígéret?
  • Romeo One
    Ilyesmit...
    :))))))))))))
  • bucsher
    hát tényleg nem múlt el :(
  • Her Laca
    Lehet ám,hogy szerver specifikus a dolog
    Atagon 10 ből 5 fantomcél, pedig én is kipróbáltam már mindent.
  • bucsher
    köszi szépen, az lesz az, kipróbálom!
  • VO101Tom
    Kamu célokkal én mostanában nem találkoztam, a gépek LOD-jával viszont gondom volt. 2 és 1 km között nem rajzolta ki a modelleket, csak az effekteket. Az oldotta meg, hogy a conf.iniben átírtam a MeshShowLod= értéket 1-re.
  • bucsher
    mostanában minden nap megyek 1-2 bevetést atagon, és azt kell hogy mondjam hogy ezzel az alfa béta izével egész jól el lehet már röpködni. van a mikrolag, meg minden második kötelék eltűnik ha közel mész hozzá, de egyébként egészen használható. néha. valamire :)
  • sakkay
    A spirális (el)emelkedést mennyire lehet elnyomni a clod-ban? Csak alapszinten repültem eddig a cloddal, de érzem , hogy lassan itt az időőőőő!!!!! A régi Il jól ment,de itt nincsen sok tapasztalatom..habár egyből megvettem, de..talán nem kell sokat magyarázni.
  • Her Laca
    Na bakker:) Én nem gondoltam hogy most. Nyugodtan diablózgatok,fejlesztem a kovácsom,meg a drágakő csiszolót vagy kit erre most látom mit is akartál:) Na majd részemről holnap ,ma már nem repkedem,meg pöcs sincs pedig fekete six megígérte de ez olyan mint a játékuk. Szart sem ér.
  • sakkay
    Úgy látom megvan az utolsó halott is....a remény.
  • Zpogi
    Kommen sie hirtelen! :)

• Zpogi
    Fent vagyunk ts-en
  • V Domino #55016
    +1
  • V43 1105
    Sarokcsiszolót, flexet vennék a Monkomnak XXD
  • Her Laca
    jó. Csináljunk.