91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Kferro
    Nem ismerem a RoF-ot, s nem tudom, milyen a fizikája. De gyanítom, ha a készítői felismernék a lehetőséget, hogy a népnek szüksége van egy jó II. VH-s szimulátorra és a CloD erre csak korlátozottan alkalmas, s most gyorsan elkezdenének ilyen cuccokat gyártani (kezdetnek elég lenne a Spit és a Messzer), sokan pártolnának át a CloD-ról a RoF-ra.
  • Kferro
    Elfogadnám.
    Bár mondjuk bevásárláshoz nem túl ideális... :)
  • Zpogi
    He-he,kezdetnek nem rossz.

• Zpogi
    Hát le a kalappal előttük,lassan megkérhetnénk őket,hogy csináljanak néhány II.VH-s repcsit nekünk is.
  • lala42
    Megyek melózni, az lehiggaszt egy kicsit XD
  • lala42
    Ök nem lazsálnak.

Így is lehetne ez a nyavajás játék.
  • VO101Tom
    a video settings alatt állítsd magasabbra a textúra minőséget, de lehet, hogy a Steames fájl ellenőrzés segít. Bravoalpha-nak volt hasonló hibája, a bugtrackerre fel is tette anno:
  • acidrain
    Srácok Clod-ban nem látszik az E1 revije hiába adom rá a fényerőt, mintha ki lenne kapcsolva. E3 -nál teljesen jó. Lehet ezt a hibát orvosolni valahogyan?
  • mijki
    Ha olyan tehetséges küldetés készítők lennének mint én, akkor mindenki oda járna.
  • VO101Tom
    Az ATAG-osoktól nem sokat várnék, elég fantáziátlan küldiket csinálnak, gyakorlatilag dogszerver, csak nagy térképen. Szeretik keverni a "történelmileg hű" és a "kiegyenlített" játékmenetet aszerint, hogy nekik épp mi kedvez. A bonyolultabb, war szerű bevetések meg azért nem mennek, mert egyetlen bombázójuk a Blenheim, amin nincs level stabilizátor, ezért nehéz vele bombázni egyedül. Meg repülni is, könnyű kicsinálni a motort. Egyébként meg egy fosch, de más baja nincs . Ha olyan küldik vannak, hogy ki bombáz le több mindent, abban esélytelenek, feltéve, ha nem úgy oldják meg, mint most, hogy a német közepes bombázók +150 km-ről indulnak (a keleti frontos mapok ezért is jobbak lesznek szerintem, nekik lesz Il-2, Pe-2, és mindenki boldog).
  • Her Laca
    Ok. De ez is azt mutatja,hogy kevesen játsszák,hiszen ha az Il2 es tömegek elárasztanák a CLOD szervereket ,csak lenne valaki aki rendes küldiket csinál. Én sem azért repülök az ATAG-on mert jaj de jó ,hanem mert ez full real,meg itt vannak sokan.No majd felvetem én a fórumukon ezt amit mondtál.
  • VO101Tom
    Elárulom, van szél és van olyan felhő is, mint az il-2-ben. Csak nem teszik be ATAG-ra. Ha elkezdjük abajgatni, akkor kiderül, hogy ha a küldetés szerkesztői vennék a fáradságot, akkor lehetne sokkal jobb küldiket is csinálni .
  • LeonSilver
    Tudom LacAI, és igazad van.
    Jó példa beczl készülő Mig-21bis modja a DCS: World-höz. Kerüljön bármennyibe, meg fogom venni. Mert fasza. Meg persze azért is, mert hazánk fia csinálja. De elsősorban azért mert tényleg egy mércét fog állítani a többi modder elé.
  • VO101Tom
    A franciaországi csaták ilyenek, azért mondom, hogy azok a kedvenceim nekem. De franciaországi csatát nem repülnek az angolok, mert nincs CSP légcsavar, meg IIa Spit.

Diablót megveszem jövő héten én is :)
  • tothgyorgy
    Laca én benne lennék a század felélesztésében, Majd kaparok össze egy kis szabadidőt.

Üdv : Togyo
  • Her Laca
    Ja a fák:))) Ebben a bétaalfaújmotorralcsinált fosban is lazán felszállok az erdőben:)))Micsoda mindenre kiható sérülés modell:)))
  • sakkay
    Pfuu a létező!!fákon kívül ez a nagy vágyam!!!
  • Her Laca
    Ja :) És lehetne pl felhős az ég!!!!!!!!!!!! Mert én még egyszer sem találkoztam összefüggő ,de legalábbis kicsit nagyobb méretű felhőréteggel pl az ATAGON!Meg fújhatna a szél is ami ugye az IL2 ben már megvalósított volt.Itt mért nem lehet? Mondom ,ha elkezdjük abajgatni ,akkor kiderül ,hogy tényleg egy kalap fos az egész:)))Inkább bele sem kezdek:XD
  • Her Laca
    Már mondtam ,nekem a gép az nagyjából mindegy. Ha csak olasz vacak lenne akkor avval tanulnék meg a lehető legjobban harcolni. Nekem a légi harc a lényeg annak a kivitelezése,az ellenfél eszén való túljárás. Hogy ezt mivel csinálom végül is mindegy. Persze azért jobb egy messzerben vagy egy fókában abajgatni az enemit ,ezt nem vitatom:))
  • Her Laca
    Ebben igazad van. De ezeket itt is meg lehetne csinálni ,földi egységeket irtani ,védeni ,persze az időjárás az évszakok mások. Mondjuk itt is lehetne viharos idő ,csak akkor semmi értelme felszállni ugye mert semmit sem lát az emberfia.. De ipartelepek ,kikötők,csapatösszevonások bombázása itt is megvalósítható lenne nem?És máris izgalmasabb. Csak kevés a játékos,kevés a szervezett egységként repkedő társaság. A 303 -302 esek is elkezdték aztán abba is hagyták ,pedig velük lehetett taktikai csatákat vívni rendesen.Na mind1 ez már jobb nem lesz ,én elrepkedek hetente egyszer kétszer ,mást úgyse nagyon szeretek a játékok közül. Ja meg Diablózom:)
  • VO101Tom
    Földi csaták főleg (nem a vezethető tankokra gondolok, hanem hogy a hajókon kívül más célpont is legyen). Más városok, navigáció, hogy mást ne mondjak. Ja, és több évszak lesz, ősz és tél.
    Most mi van? Felszállsz Calais-ban, elindulsz északnak, és Dovernél vagy Folkestone-nál csapkodsz 6k-ról az idióta angolokra, akik 3k-nál feljebb csak szökőévente mennek. Ha kedved van AI-t lőni, akkor rámész egy-egy bombázó kötelékre. Ennél BÁRMI izgalmasabb :)
    A legjobban a Kampferband szerver Franciaországi csatáit élvezem, de azokon a szerókon csak kevesen vannak. Amikor kell navigálni a faluk között, dobálni a konvojokat, vagy épp védeni az alcsony támadóktól. Nekem hiányoznak már ezek.
  • sakkay
    Na azért nem. Sem a technika, sem a táj változatosságai,de még az időjárás sem. A gépek típusainak sokasága, és az időintervallumot már nem is említve.
  • Her Laca
    Mitől izgalmasabb Moszkva mint a csatorna? Más gépek max ennyi.
    Itt a tenger felett ,ott meg a végtelen orosz sztyeppék felett repked az ember.Szvsz tökmindegy .Nagyváros meg itt is van ,meg ott is:)Itt BigBen,ott meg a Kreml.
  • Her Laca
    Tudod mi bánt? Az ,hogy az ember tudván,hogy rétegjáték és nincs nagy bevétel belőle ,akár a dupláját is kiadná érte ,csak ,hogy a fejlesztőknek legyen kedve csinálni. És ezt ők is tudják. És ki is használják. Egy raklap dolgot meg se valósítottak a játékban ,amit pedig nagy mellénnyel mondogattak. És ráadásul a nagy többségnek játszhatatlan. A gépigényről már nem is beszélek. Ezek nem érdemlik meg a szolidaritást aszondom.
  • LeonSilver
    ... és akkor az ember legyen faszagyerek és ne torrentezzen hanem vegye meg a bótba a cuccot. Jelen esetbenakik letorrentezték, azok röhögnek az egészen, aki meg megvette az szopja a nagy harci bránert.
    Az biztos, hogy a BoM-ot én is leszedem először aztán majd ha itt mindenki ódákat zeng, hogy ilyenmilyen fasza, na akkor majd elgondolkodom a vásárláson.
    Egyébként meg szerintem az a minimum lenne ha a CloD tulajok kedvezménnyel vehetnék meg a következő szart, de ilyen meg úgysem lesz.
  • Her Laca
    Ja a BoM:) Mint mondottam inkább kiböjtölöm ,de ,hogy tőlem ezek max a DVD árát látják viszont arra a nagy esküt leteszem.De akkor is ha megcsinálják az évszázad szim jét ,hiba nélkül. Átvertek ,és mint tudjuk jó nyalóka vissza nyal:) De szerintem sokan így lesznek evvel. Én meg még hangadóként is szerepelni fogok:)
  • Bucser
    Gyakorlatilag alafekudnek a bombazasnak:)
  • VO101Tom
    Amit Laca ír, az a clodra igaz. Ezt nem fogják már tömegeknek eladni, de nem is hiszem, hogy hajtanának rá. Akkor lenne pár új gép, meg extra tartalom, de tudjuk, hogy ilyen nem lesz. Rendbe teszik az engine-t, a gépek FM-jét, talán pár apróbb dolog is bekerül, de kb. ennyi. De ez a clod. Hogy a BoM hogyan fog fogyni ezek után, azt ma még nem mondja meg senki. HA a clodot rendbe teszik, akkor akár még jól is kijöhetnek belőle. Szerintem sokkal izgalmasabb hadszíntér, nem beszélve arról, hogy online szerverek valszeg itt is a legutolsó peccsekkel repülnek majd, ezért mindig mindenki megveszi majd az összes kieget. Ahogy az il-2-t is.
  • Bucser
    NA igen sajnos Hianyzik is. Otthon porosodik a mai napig. De miutan se szamitogep se repules nem volt sajnos az utobbi 3 evben, ezert nem kuldettem ki magamhoz. Majd januartol talan lesz ido gep es kedv is eloszedni a szimeket kicsit hosszabb idokre.

Es biztos vagyok benne, hogy 10-bol 10-szer vennek ujra cougart x52 ELLENEBEN BARMIKOR:)
  • bucsher
    :P
    fárasztó
  • Her Laca
    Elkopik?
  • bucsher
    fókát akarok :)))
    egyébként nekem is cougarom van. csak a végleges peccsig nem veszem elő. x360 gamepad ökörködni jó :)
  • LeonSilver
    Gyerekek. Szokott itt valaki FSX-el nyomulni? És esetleg x52pro-val?
    Win reinstall volt, és most nem akar életre kelni az MFD FSX-ben. Vattafakk???
  • Feró Flex
    Pedig a dinamikus kampi az orosz fronton jó lenne azért,Héja majd Me109:O)Aztán pedig egyszer egy távoli jővőben a pumafejek rávicsorognak a Liberátorokra...
  • sakkay
    Ja ja..de ne legyen. Talán ha belegondolnak, mint rétegjáték még mindig nagy rajongó tábor van(vár), csak nem biztos szavazó! Nem a becsületességükben hiszek, hanem a pénz éhségben. Tudják már ők is, több dobás nincsen, most nagyot kell villantani. Azon sem csodálkoznék, ha most tényleg ott tartanának, hogy látják az alagút végét a sok hiba után, csak a csapat nagy része már a kiegészítőn dolgozik. Hiszen ebből már ahogyan írtad pénzt nem tudnak kiszedni, max. egy bomba kieggel.
  • LeonSilver
    Háát, pedig nagyon könnyen lehet, hogy igaza van LacAI mesternek. Sajna..
  • Her Laca
    Egy biztos.Hogy én még egyszer ennyi pénzt nem adok ki a szarjukért arra mérget vehetnek.Ha bele döglök is kivárom a 2-3 hónapot és a köv részt megveszem két rugóért.
  • sakkay
    Remélem nincsen igazad amit a végén írsz, mert az eleje már megtörtént.
  • Her Laca
    Ezek semmire sem reagálnak.
    Lé a zsebben,már amit a fanatikusoktól be lehetett szedni,pont leszarják a többit.
    Ez a game megbukott ne is szépítsük,az online játékosok száma nevettséges. Ezt ők is látják. Szerintem max ha 2 programozó dolgozik a cuccon akkor már sokat mondok.
    Ha jó is lenne mostmár az eladások nem nőnének,még ilyen nevetséges áron sem.
    Akkor meg hova törjék magukat?
  • sakkay