91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    A grafika javult-e valamit?

Lehet én is leszedem a joyt a plocról vmelyik este....
  • zmok
  • artivizsla #55371
    +1

4.12 patch-től nincs hír ?

• V43 1105
  • acidrain
    Köszönöm, jónak ígérkezik, már szedem is lefelé.
  • Beni521
    hsfx 6
  • acidrain
    Köfi! :)
    Alb3rté az érdem, én csak a büszke tulajdonos vagyok :)
  • VO101Tom
    Kukori? Király egyébként :)
  • acidrain
    Az új skin:

• bakvarnyu
    Fut játszhatóan a Cliffs of Dover Radeon 5770-el?
  • lala42
    Lesz
  • lala42
    Lezs. Meg is szívjuk LOL
  • Her Laca
    Holnap lesz pöcs? Csak megszokásból kérdezem:)
  • sakkay
    Hát igen nem mindenki szereti. Én nem vagyok jó futó, de szeretek. Azért kihívásból, az egyik nyár elején lefutottam egy Maratont. Nagyon kemény dolog. Évekig nem lesz második, azt azért megbeszéltem magammal.
    Pont akkor is kánikula volt..
    Mondjuk, azért pár szopós dolgon már részt vettem, de bármi+ futás, az a legnagyobb szívás.
  • Her Laca
    Szívós vagyok:) De nagyon.:xd
    Egyet rühelek. Futni.
    Azt nem is értem mi abban a jó,hogy rohangál csak úgy az emberfia:)
  • sakkay
    Gondolod?
  • Her Laca
    Ja és a hidegben meg melegben itt is játszik.
    Csal nem egy két órát hanem 8 at 10 et:)
  • Her Laca
    Az nincs:) Vagyok vagy 70 kiló a 180 centimhez.
    Nem tudsz olyat amit én ki ne bírnék jelezném. Ellenben én tudok neked mutatni olyat ,hogy besirnál :) Persze ezt is meg lehet szokni mint minden mást is,de vérzett nálunk már el testépítő,meg fittnes guru is:)
  • sakkay
    A combosodással nincsen gondom. Elég speciális a munkaköröm, részben az a munkám , hogy edzek. Ez azért igen hidegben, na meg igen melegben elég kellemetlen. Én is hívnálak(nem írom mi lenne a feladat)neked meg a felesleges súllyal(ha van) nem lenne gondod.
  • Her Laca
    2-4 száz kilós alartam mondani:) És még pénzt is keresel vele:XD
  • Her Laca
    Gyere hozzám egy kis kőpakolásra,oszt nem kell edzésprogramokkal foglalkoznod. Napi 8-10 óra a napon 2-4 kilós kavicsokkal gurigázva,oszt kicombosodsz.
  • LeonSilver
    :D
  • sakkay
    Ja az sem rossz.
  • LeonSilver
    Én reggel 9-től 12-ig majd 13-tól 16-ig damilos fűkaszával edzettem a napon. Viszont rólam is dőlt a víz... :p
  • sakkay
    Tegnap összeraktam a futó, és a crossfit jellegű edzésemet, majdnem megdöglöttem. Három órán keresztül dőlt rólam a víz. Nagyon durván nyomja az időjárás.
  • sakkay
    Ha ez igaz, remélem a torkukon akad a sör. De csak kihozzák már.
  • SgtChris
    Ma is van meccs az EB-n, szvsz sokra ne számíts :-P
  • sakkay
    Valami hír a patchről??
    Holnap péntek..valamit böfögni kéne azért nekik is.
  • lala42
    Pedig nincs a csókának igaza. Nekem is van NV-s karim. GF-2MX-200 A mai napig működőképes. Hol van már a HD-2900XT, HD-4890 stb?
  • Nesu
    Ennyire alázzák a Japók a beteg amikat ?????
  • lala42
    azon XD
  • lala42
    Sőt!
    Én még a 4890-el kezdtem el és már szon is ott volt. Csak egy kicsit halványabban. De ott.
  • LeonSilver
    "A 69xx szériánál szinte mind ott a kék csík... "
  • Feró Flex
    Nálam semmilyen kék csíkok meg horizont anómálía nincsen.
    Asos lapon,Asus6850(12.6béta)+amd4x3.2-3.6ghz+8Gb+baracuda+1680X1050.
    Na viszont szaggatás az van kérem.
  • PhantomAss
    igen uram, tudom h megbízhatóbb a linux...
    csak ugye amikor 130ezer embere kell figyelni és kb teljesen kezdők linuxban, ráadásul a kötelező szoftverek sincsenek fejlesztői oldalról szupportálva, te meg oldd meg a problémáját...
    ráadásul úgy hogy nem kötelező linuxot használnia, win7-en pedig minden működik jól
    olyankor gurul el a gyógyszerem :D
  • LeonSilver
    Én az openSUSE-t szoktam nyaggatni (régen meg a Madrake-et) de igazából ha hiba volt, az mindig a saját balfaszságom miatt volt.

Viszont az tény, hogy a 1000+1 disztrib nem tesz jót a cuccnak.

Otthon meg akkor lenne fasza meg népszerű ha a játékok mennének rajta normálisan (A wine nem megoldás, szerintem) vagy ha a kiadók linuxra is kiadnák a gémeket. Viszont a sok disztró miatt ezt nem fogják megtenni. Még akkor sem, ha lényegében 4-5-6 "mag" van amire a többiek épülnek. Sajna..
  • szekelyland
    A linuxot mekkérem hogy ne sziggya!!!!!
    Most is arról írok.... Én is pont ma vagyok helpdeskes, van 140 Penny (aminek a suportot adom - egyedül), mindegyikban van egy suse, 4-6 redhat és egy (1!) winfos xp. Napi 40 hívásból 30 winfos probléma, 4-5 provider gond,2-3 hardware gond, a többi kávéfőző, futószalag, mosógép..... Kb hetente van valahol vmi gond a zsuzsival. A redhat meg akkor is megy amikor a júzert derékig bedarálta a cooler és láng jön ki a tápból.....

Mondjuk ha a júzer a google képkereső screenshot szépsége alapján választ magának disztrót, akkor vessen magára....
  • PhantomAss
    yayy
    helpdesk-es vagyok és állandóan a linuxosokkal van a probléma
    hozzáteszem nagyvállatai környezetben, 130ezer ember emea szinten
    azt simogatnám meg szívlapáttal aki megengedte hogy linuxot lehessen használni nálunk munkára
    tudom hogy jó meg minden, a win meg szar, de van kb 28ezer változata és abbók kb 2 támogatott
    a többi meg jön nyafogni hogy semmi nem működik
    bazz senki sem tartott pisztolyt a fejéhez hogy linuxot rakjon fel
  • Kferro
    Affene, én csak most, reggeli kávézás közben hallgattam meg. Remélem nem baj. :)
    De így is nagyszerű zene! Köszönet érte!
  • LeonSilver
    Egy kis fincsi muzsika, elalváshoz :)