91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bucsher
    atagon 40 player van, mindenki rácuppant :)
  • LeonSilver
    Én MA már nem venném meg! Az a kibaszás, hogy a demót csíptem, élveztem vele a játékot.
  • feca1229
    köszönöm!
  • VO101Tom
    Itt az 1. hsz-ben van link. Leszeded, kicsomagolod, majd a Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts mappában felülírod a mappákat.
  • majonur
    Tudom mit erzel, en se vagyok elragadtatva amikor 17 km-t futok egy champion csapat elol, azt megis meghalok 4x mire kivegzem oket. Kicsit kinlodasnak erzem sokszor, szorakozas helyett. A D2 sokkal jobb volt, bar ez a D3 garfika nagyon tetszik, de a hangulat az hianyzik.
  • VO101Tom
    Akkor ez nem is annyira poén? DIII expectations - reality
    Én msot vakarom a fejem, megér-e nekem 15e-et úgy, hogy a melótól vinnél el csak az időm...
  • feca1229
    Üdv az uraknak! Az lenne a kérdésem, hogy ezt az új pecset nekem kell külön telepitenem vagy mikor inditom a játékot akkor felteszi magának, gyári lemezem van. Örülök neki, hogy van valami fejlődés.
  • LeonSilver
    Hát bajtársam érdekes dolog ez. Blizzard összerakta a játékot, elég faszán. De!
    Valami hiányzik belőle! A D2+LoD-ot még manapság is elő szoktam szedni (nagy becsben van a cd, vigyázok rá mint az állat), de ezt már most "meguntam", bár nem ez a megfelelő szó.
  • majonur
    Nana, azert az ne hanyagold a D3 at, vigyetek legalabb 1 karaktert 60-as szintig, utana kezdodik a nephalem valor system, remelem jonnek a legendary targyak, es auckcios haz nelkul se lesz kinlodas az inferno. :)
  • VO101Tom
    A mesza rendszereire leszek kíváncsi, olvasom, hogy a Ju88 Gyrocompass-t javították, remélem a 109-es listán is végigmentek rendesen (pitot fűtés lámpát elmítette csak B6 régebben)
  • VO101Tom
    Jól hangzik :)
    Mi baj a D3-al...?
  • VO101Tom
    Nem. Ha 0 akkor csak azt rajzolja ki, amit látsz, ha 1 akkor betölti azt is, aminek a közelébe repülsz, de nincs a látómeződben. Nincs több opció.
  • LeonSilver
    MÉg egy "kicsit" kalapálnak rajta és a D3 megy a sutba :)
  • LeonSilver
    Hát szerintem sokkal (SOKKAL) jobb lett, mint volt! A bombázók (AI) életveszélyesek!! Nem tudom ilyen volt e, de a füst kiba jó :)
    Ja. ÉS érdekes, a meszában nem láttam azt a graf bugot, ami a képen van.

HALADÁS! És asszem tényleg nincs 3 csík..
  • sakkay
    Ja ezt akartam írni..a nyomjelzők állat jók lettek, és megszűnt az a hiba ha valaki előtted lő,(valaki mást) a füst iszonyatosan visszavette az fps-t.Már ez nincsen..nagyon +
  • sakkay
    A microlag nekem sajna ugyanolyan,még akkor sincsen nagy változást ha átírom.Lehet az 1 helyett kettő is?
    Ja ha netán teljesen újrarakom, mit kell elmenteni , hogy a joy beállításom megmaradjon? Vagy a steam megjegyzi?
  • VO101Tom
    Fórumon van aki húzza a száját, van aki összepisili magát, olyan jó. A nyomjelzőket dicsérik, hogy milyen faszák lettek. Meg hoyg az AI is sokat fejlődött. De én is csak este tudom megnézni...
  • VO101Tom
    conf.ini-ben a log= sor legyen 1.
    Ezután ha lefagy, akkor jó esetben a Dokumentumok alatt az 1CSoftclub/cppcrash mappában elment egy .dmp file-t. Ezt meg az egy mappával feljebb lévő log.txt-t kell elküldeni az ishevchenko(kukac)1cpublishing.eu mail címre.
    Leírás elvileg nem kell nekik, de ha mégis leírod mikor és hogyan történt a crash, abból baj nem lehet.
  • Her Laca
    Na jó de ez a beta betaja;) én normális patch ra gondolok.
    Most grillezel de este megtekintem.
  • majonur
    En megneznem azert a processzor homersekletet is , mert tulmelegedeskor altalaban letilt es ujraindul, ram hibanal szerintem kek halal lenne es kilistazna a memoria utolso tartalmat.
  • artivizsla #55553
    Ha egy PC, mondjuk netezés közben egyszer csak újraindul, akkor az ram, vagy táp hiba lehet elsősorban ?
  • LeonSilver
    Sajnos ez is megmaradt még ... :(

• LeonSilver
    Hova kell írni ezt a logolós izét?? Mert eddig nekem nem volt, de most kettőből háromszor összeborult a launcher (még jó, hogy kilépéskor).
  • sakkay
    Köszi.
  • majonur
    Kicsit tenyleg jobb lett, sokkal kevesebb mikrolag, ugyanolyan memoria es videokartya, mint neked csak a proci mas (i7-950 3.06GHz 8MB)
  • VO101Tom
    mindenképp érdemes nullárón indítani igen. Ha online játszol, akkor a 1csoftclub-ból a cache mappá tis érdemes kitörölni.
    Valszeg én legyalulok mindent, az a biztos :)
  • LeonSilver
    Egyébként összességében mintha jobb lenne, bár a felhők megint mintha kicsit villognának és zabálják az erőforrást.
  • sakkay
    Le kell szedni a bétát(előzőt) ugye? Steamban az a valiadating??
  • LeonSilver
    Phenom II x4 975 (4Ghz)
    8Gb 1333 DDRIII
    HD6970 2GB

Tenger felett tökéletes. De kipróbálom amit írtál, bár szerintem nem emiatt lesz, de ki tudja.

A mikrolag akkor van, amikor a föld közelében repülök. Tudod, mint régen, mintha "ugrana" egyet a kép.
  • VO101Tom
    Csak egy ötlet. Milyen erős géped van? Van a conf.ini-ben egy ilyen sor, hogy drawifnotfocused=0. ha átírod 1-re, az elvileg annyit csinál, hogy minden, a közeledben lévő objektumot betölt, nem csak azt, amire épp nézel. Fordulózáskor ezért van mikrolag, ha sok cucc kerül hirtelen a látómezőbe, akkor az megfogja a gépet. Ezzel az opcióval kicsit leesik az fps, viszont stabilabb marad.

Partvonal fölött, tenger fölött egyébként jó?
  • LeonSilver
    a) Mintha nem lenne "háromcsík" szindróma!
    b) mikrolag még mindig van (London)
  • sakkay
    Miaf*sz!!!! El sem hiszem!!!!
    Leírás jövő héten??? Na lássuk.
  • LeonSilver
    Lehet a múltkorit csomagolták újra :D

Kíváncsi vagyok milyen.
  • VO101Tom
    Na, kinek lett igaza, bakker? :)
  • PLackó
    Mégis kiadták :) bár leírás majd csak jövőhéten..
    2. Beta
  • LeonSilver
    Egy kis uff totyik :)

• Her Laca
    Legyél nyugodt:) Nem lesz itt semmi.Bátran utazgathatsz:))))
  • VO101Tom
    Á, este megyek el itthonról, ha valamikor, akkor ma lesz patch. Érzem :)
  • Her Laca
    Gondolom az utóbbi.
    Ha lenne akkor azt nagybetűkkel írnák a honlapon,gondolom:)
  • Willenbrock
    Nem montírozott,ezt a képet gyakran látni könyvekben,cikkekben.Belgium felett lőtték le a nyugati hadjárat elején ha jól emlékszem.Nincs baj az arányokkal csak hasraszállt a gép azért olyan alacsony.