91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én nem bíbelődöm ezekkel. Jól kell célozni oszt mindegy mi megy bele szerintem. Én most egy felszállással 5 gépet lőttem ahogy nézem e1 el alap hevederezéssel. Mondjuk a stat 2 felszállást ír de az első az E4 volt ,de írta,hogy van 10 másodpercem ,hogy elhagyjam ,mert irgum burgum.
Gyakorolj ,de ne ess abba a hibába,hogy leállsz velük. Ésszel repülj,magasból támadj,mindig energia többlettel rendelkezz és legyen merszed kiválni ha kicsit is szorul a hurok. -
bucsher #55612 ó köszönöm, igazán remek kis összecsapás volt :)
de ez nekem új, hogy húzom a spit után, húzom, húzom, aztán leesik az fps 2.7-re, a következő kép meg az, hogy pörgök lefelé veszettül. a második ilyenből már nem tudtam kiszedni :( van itt még baj rendesen. -
A Stukának nagggyyon állat lett a hangja, ésssss végre van hangja !!! Mármint zuhanás közben :) Baba nagyon! -
Köszönöm. 
A Spit-be én csak belecsipegettem az "oroszlán" része bucsher érdeme.
2 Bleinheim-et meg megtöltöttem ólommal, egyszer E3-al, elfelejtettem áthevederezni a kicsikét és a páncéltörők át mentek rajta
, de súlyosan sérült, a másik Bleinheim-t pedig E1-el lőttem, legalább 100-200 lőszer(alap hevederezés) érte a madarat és nehezen, de haza repült.
Jó volt repülni a CloD-dal, a patch nekem javított rajta pár FPS-t, elkezdek gyakorolni, hogy 1v1-ben is majd legyen esélyem a vörösökkel szemben.

Egy kérdés: ti a hevederezést alapon hagyjátok, vagy módosítotok rajta. -
Mindamellett nem vettem észre ,hogy agilisabbak lennének,bár nem is boboztam velük.Ha egy ezressel felettük van az ember ,abból jól nem jönnek ki. -
Mind1 :) Leesett oszt ez a lényeg. Mert csak a zuhanó,égő spit a jó spit mint köztudott ugyi:) -
Alám nem látok, nem Stuka ez :). Csak úgy suhogtak a nyomjelzők :) -
Alólad:) És előtted voltam már. ÉSSSS! Meg is füstöltem neked te kis te:)
-
Ja és Miki gyerek is vitézkedett. Had dicsérjem meg mert lőtt verest! -
Kifejtem:
Az első Mesza Jani századtársam volt aki húzta nekem a spitet, tehát csaliztunk. 2 v 1 szitu volt. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki betyárul lő mögülem :D -
Felszállok. Na mondom gyűjtök magasságot . Látom ,hogy egy sicc abajgat egy bf et,meg van ott egy másik messza is. Na ki volt? Savas kollega. Olyan elhivatottan lődözte a verest ,hogy komolyan megijedtem,oszt hagytam a fenébe,mert még a végén engem is belelő a földbe:) -
Neem, ez a tapasz most tényleg tapasz. Isten bizony :) Alakula.. :) -
artivizsla #55601 Minden patch után az élménybeszámolókat olvasva, megjön az ember kedve, hogy egy kisebb vagyonért másnap megfelelő konfigot vegyen, aztán pár óra múlva előjönnek megint az új hibák és így mire kinyitnának reggel a bankok, teljesen elbizonytalanodik az ember, hogy érdemes-e belefeccölni egy valag lóvét a játékba. Vagy mégse ? -
Sommázom. Jobb lett.
Spitek hullanak ugyan úgy ,hőbörögnek ugyan úgy ,E4 limitálva (ez nem a játék hibája:XD ) ugyan úgy,de jobb lett azt kell mondjam.
:)
És:) Belépek Atagra ,és hogy köszönnek? Két ser és némi mézes pálesz után ,mintha hájjal kenegetnének. Hi HUN ACE :) Tudom öndicséret büdi de akkor is:))
Leon:) Más az üveg biztos az emilben,és a fénytörés vagy mi:)))))) -
Sőt!
Ne röhögjetek, de máshogy néz ki az egész játék ha 109-esben ülök és más, ha 110-esben.
Isten bizony bakker! Most tűnt csak fel. 109-esnél olyan tompák a színek vagy mi.. Beszabehu.
110-es
109-es
-
AMit továbbra sem értek az az, hogy a 109-esben miért olyan ocska szar a revi?? 110-es nagyon fasza! De a 109-est ali-alig látni (100%-os bizbasznál).
Ez a 110-es cucca
-
Persze atagon e4 limitálva:))) Node van elemér 1 is:)
-
sakkay #55596 Nekem alacsonyan jó fps, k*rva nagy microlagggg!
Amúgy jó.
-
A hangok változtak. A fegyverhangok egész mások lettek. -
bucsher #55594 már 60an atagon :)
kezd egész komoly lenni a helyzet -
Benne vannak. -
Van pár megmagyarázhatatlan hiba, amik az ilyen rápakolgatásnál jönnek elő. Nekem a hanggal volt olyan, amit a fájl ellenőrzés nem oldott meg, a teljes gyalu igen. -
Most nézem, szép ez a ferenc messza:) No majd jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól lelőjük vele a jakabokat :))) -
sakkay #55590 Biztos ami Ziher.
Amúgy köszi. -
Mért akarod újra rakni? A játék filek épségét ellenőríztesd ,az visszateszi az aktuális hivatalosra oszt onnan megint azt csinálsz amit akarsz. Én mióta megvettem nem variáltam vele. Ja de igen amikor Radeon után újra kellett raknom a winfost ,de azóta van béke és bódottág,hogy úgy mondjam:) -
Igen. -
Ha a steam cloud be van kapcsolva, akkor ezeket elmenti, újra installnál automatikusan helyreállítja. Amit érdemes elmenteni, a skinek és a küldetések, ha van külön mentve. Mást nem kell.
De az sosem árt, ha a dokumentumok/1CSoftclub mappából a conf.ini-ket elmented valami biztos helyre... -
Sidewinder #55586 Megnéztem a Fehér Tigrist. Magyar felirat sajnos nincs hozzá. Ettől függetlenül egy nagyon szépen fényképezett és nagyon jól megcsinált film. Abszolút érdemes megnézni!
Beszélgetés a film rendezőjével:
Itt -
majonur #55585 c:\Users\pl.a windows neved\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\ conf.ini, ha elmentetel billzet kiosztast akkor itt megtalalod. -
Köszi! Ez a hires Tracers amit annyit emlegetnek a banános fórumon? -
sakkay #55583 Légyszi' valaki!
Kell mentenem valamit ha újrarakom a CLOD-ot, vagy a steam jegyzi.(key+joy beállításokra gondolok)
Sokszor raktam, de nem emlékszem. -
A mesza kiskalája képes gellert kapni a földtől. Minél kisebb szögben lövöd a talajt, annál több pattan el.
Jól emlékszem, hogy ez egy új "jelenség"? -
Afranc :) -
Az még jó pár év a Blizzardot ismerve:) -
A kilőtt lövedékek hátulján égő anyag (pl foszfor), ami a lövedék útját szabad szemmel is követhetővé teszi. Ezek a nyomjelzős lövedékek. -
Köszi, akkor megvárom míg jóárasítják... -
Egyébként ajánlott steam-el visszagörgetni az utolsó, tavalyi hivatalos kiadásra a játékot, és arra rárakni a mostani bétát,az előző béta+hotfixet kihagyva. Valamint a szokásos mappa ürités a dokumentumok/1c-ben.
Egy hülye kérdés: mi is pontosan az a nyomjelző? -
Azé erre komoly occot nem tennének a fogadó irodák:)) Naná:) -
Kíváncsi vagyok a planesetbe bekerült-e már a 100 oktános Hurri meg Spit...? -
Mindgyá menek rendet tenni. Még elszemtelenednek nekem az angelusok.