91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Mint az arcade autós játékokban, ha nagyon lemaradsz, lassít az ai elől!! :DDD Édes drága jó Istenem... ha ez igaz, akkor az már több mint szánalom a köbön...
  • VO101Tom
    A legújabb pletyka, amit hallottam, hogy olyan a rendszer, hogy nézi a statisztikádat az átlaghoz képest. Ha sokszor bénázol és vesztesz, akkor elkezdi stikában tápolni a tankod, erősebb páncél, erősebb ágyú, hogy ne menjen el a kedved a játéktól. A nagyon extrém játékosoknak meg ugyanezen az elven rontja. Mindig legyen kihívás, veszítsen azért annyi meccset, hogy kelljen neki az a gold pénz.

Erről konkrétabbat nem olvastam még, de kíváncsi lennék, ha ez igaz, akkor a játékosok mit lépnek rá, mert ez konkrétan lopás. De egyáltalán nem lennék meglepve, ha igaz.
  • LeonSilver
    Óóóó, hát übertankot is vehecccc zsetonért :D
  • Solt
    Na ez már túl megy egy határon... meg is érdemli aki ilyenért perkál.
  • LeonSilver
    WoT-ban már az elejétől fogva van ilyen.
    Már a bétában is volt oylan lőszer, amit csak goldért kaptál. Persze bétában kaptál goldot is, de most csengetni kell érte és 8szerintem) nem is keveset.
  • sakkay
    Ja. Azért is írtam, hogy utána néztem. Aztán már nem is érdekelt.
  • Solt
    Fúj! Ilyenek vannak már??? Szánalom... :S
  • LeonSilver
    :D Valami tuti lesz!
  • VO101Tom
    Világos. Sőt, kíváncsi leszek, itt lesz-e "pay to cheat" rendszer mint a WoT-ban, AP lőszer csak SMS-ért, meg hasonlók :)
  • LeonSilver
    Bizos, hogy nem vérszim lesz (ahogyan a WoT sem az) mert ha az lenne qrva kevesen játszanák. Mivel havidíjas lesz, ezért a cél a sok gémer.
  • Her Laca
    Én aszondom ez tiszta IL2 rep és sérülés modell. A fóka ahogy repked az tiszta régi IL. Na meg a széteső gépek. Én is úgy látom,hogy szép ,meg stb de köze nem lesz ennek a szimulátorhoz. Na meg ahogy nézem csak gázkar játszik :) más kezelőszervet nem is használnak. A pilcsi keze rajta a gázkaron és el sem engedi:)
  • VO101Tom
    Nem fognak :)

Ennek a játéknak a korábbi neve a World of Planes, és ez egy havi fizetős MMO arcade szim lesz (nem azok csinálják egyébként akik a World of Tanks-ot).

A "full real" videóban a külső nézetes célkereszt mindenképp elgondolkodtató, de a FAQ-t átfutva is találsz érdekes dolgokat: "Multiple settings options allow advanced virtual pilots and beginners to enjoy playing the game together". Én ebből nem azt érzem, hogy valami komoly repszimet akarnának összehozni...

1:17:30-nál egy MkV Spittel egy rácsapásból úgy szétkapja a He111-et, hogy letörik mindkét szárny és kettétörik a törzs. Realisztikus sérülésmodell mi?
  • Her Laca
    Na meg a BF kabin üvegegének a karcolódása. Az nem az üveg sajátossága inkább plexi vagy hasonló anyag vagy tévedek?
  • Solt
    Akad az rendesen... plusz mi az piros kék csík felül? Meg mi az a nagy A betű ami a háttérben látható néha? Nem úgy néz ki ezekkel, mint valami vérszim! :))
  • Her Laca
    Azon én is vigyorognék:)Mondjuk a videóból nem látszik valójában milyen a külcsín,szerintem a CLOD kabinjai szebbek.No de majd kiderül:) És mintha akadozott volna ,de ez lehet a videó miatt volt.
  • Nohab
    Ez a War Gaming (Word of Tanks, Word of Warplanes) jövendőbeli riválisa. Valamivel drágább, de sokkal magasabb színvonalon van.
  • Zpogi
    1:17-nél bomber attack spitivel,támadás közben belerepül a sérült bomber füstjébe és kormos(?) vagy olajos(?) lesz a szélvédője :)

1:26 - Me 410 felszállás és alacsony támadás,ja és látszik a pilóta :)
  • Sanyo
    Igen, Gaijin Entertainment.
  • Zpogi
    Ez a csapat nem ismeretlen,azt hiszem ők készítették a Wings of Prey-t is.

Ki tudja milyen a fizikája,viszont ez tényleg jónak tűnik.

1 óránál Fókával harcol.
  • sakkay
    Ja, közben utána néztem.
    Megmondom őszintén , hogy kárörvendően röhögnék(pedig nem kis pénzem ment rá, mivel az első nap megvettem) ha valami ismeretlen csapat egy hard 2 vh. szimet kidobna a semmiből...olyat ami kész is van pl.
  • sakkay
    Hát mi ez!!!K*rva jól néz ki! Ez tényleg szim?
  • Zpogi
    Sanyónál leltem - War Thunder - realisztikus játék videón

Úgy a 30. perctől érdekes.

• VO101Tom
    Lehet, hogy ha alacsonyan berepülsz egy város fölé, ez pedig elkezdi árnyékolgatni az épületek kiálló cuccait, az jobban megfogja. A kabinbelsőn nem változtat, azt megnéztem most, tehát csak a tájra meg a többi gépre vonatkozik.
  • Hecker007
    Én is kipróbáltam és nem tapasztaltam teljesítmény csökkenést, ugyanúgy futott a játék mint ha ki lenne kapcsolva.
  • VO101Tom
    Az Ambient occlusion annyit csinál, hogy olyan sötétedéseket, árnyékokat rak a 3d modellekre, amik jobban kiemelik azok térbeli alakját. Az összetartó felületek találkozásainál, a mélyebben lévő felületeknél például (mintha megragadna benne a kosz) - amit Solt linkelt, azon jól látszik ez (vagy itt: klikk - bal lenne a sima render, középen az AO, jobb az összeadott végeredmény). Sűrű jelentnél, épületbelsők, vagy egyéb tárgyak közeli rendereinél nagyon szép alapot ad a textúrának, bevilágításnak. Egy repülőszimulátorban viszont, ahol nagy terek, és néhány apró modell van, ez annyira nem látványos (max a kabinbelsőn), viszont a játék korai változatában nagyon sok erőforrást igényelt. Majd megnézem, hogy mostanában ez javult-e.
  • lala42
    Akkor neked már nő sem kell XD.
    (mit szóljak én az 50 évemmel.)
  • Her Laca

Nem spóroltak a skulóval:)
  • Solt
    :DD
  • Her Laca
    Én már öregszem. Reszket a kezem ha kell ha nem ,így van gyári FFB-m:)
  • Solt
    Majd, ha lesz FFB-vel... addig kenjék a hajukra! :D
  • Her Laca
    Mert nem vagyok irígy.
    Nyaralásra köll a lé,de ha asszony tovább baxogat megveszem ha addig élek is:)) Már ha addig nem kel el,szerintem megéri.
  • Solt
    Ez tán jól szemlélteti...
  • LeonSilver
    Azt nem mondtam, hogy én értem faterkám :D Csak ideböfögtem :D :D
  • Her Laca
    Értem:) Vagyis nem értem de köszke:) Akkor bekapcsolva hagyom az a biztos ha már egyszer van ,bár nem láttam ,hogy miben nyilvánul meg ,talán London szebb felülről ,,vagy nem:)
  • LeonSilver
    Screen Space Ambient Occlusion

http://www.pcpilot.hu/il-2/cliffs-of-dover/1869-il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-ssao-es-texturaminoseg-a-kovetkezo-patchben.html

http://prohardver.hu/hir/rengeteg_javitast_tartalmaz_az_uj_geforce_driver.html
  • Her Laca
    Skacok. Csak próbaképp bekapcsoltam ezt az SSAO-t vagy mit élsimit kikapcsoltam és semmivel sem lett lassabb a játék.
    Ez az SSAO ez mi ez ,én csak annyit tudtam,hogy ki kell kapcsolni mert megfogja a gépet.
  • LeonSilver
    Azt hiszem Glowing Amraam egyedül különb videót dobna össze ráérő szabadidejében, mint ezek :D :D

• SgtChris
    Eléggé low-cost movie nak tűnik így a trailer alapján. :-)))) És tényleg, a youtube-on különb videókat találhatsz, amiket FRAPS-al alkottak :-)
  • PhantomAss
    háhá aszittem a red tails-t nem lehet alulmúlni, de úgy néz ki nekik sikerült
    kiváncsian várom a többi amcsi repülős filmet ezek után
    kezdik elérni az uwe boll kategóriát
  • V Domino #55935
    Ha tekerhető a markolat,akkor a ruddert rá tudod konfigolni.
    Vagy van még a "lock there tail wheel" opció,ez rögzíti a farokfutót,viszont így nehezebben tudod korrigálni,ha mégis kitörne valamelyik oldalra.