91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Milyen X-Fi-d van?
  • Her Laca
    Az új taktikám a következő. Lévén ezek nem nagyon jönnek fel magasra,megvárom a bombázóikat,elkezdem inzultálni őket, persze elsírják magukat,és mindig jön 1-2 angelus, hogy bántson. Na ezeket szépen le lehet lövöldözni.
    Így legalább nem kell keresgetni őket,meg lemenni alacsonyra.
  • V43 1105
    Az az ? :))
  • Solt
    Én megyek, de utánfutóval... :)
  • Hecker007
    nem baj majd megyünk mi is magasabbra :)
  • Her Laca
    Amúgy intézkedtem egybevetés erejéig Atagon.2 bomber,2 spit .
    És vannak már sitek 4-5 ezren is.
    Csak rájönnek az angol, hülyék mit kellene csinálniuk.
  • acidrain
  • acidrain

Ezeket szívesebben hallgatom, mint a mai zenéket.

Leon77:
    Nincs mit :)
  • Her Laca
    Ja megy. De én csak a játékban állírottam,a vezérlőben alkalmazásra van téve. Nekem is a beta van fent. Ja és ha állítgatsz a játékban akkor indítsd újra mert sokszor baszik rá ahogy észleltem.
  • Hecker007
    Laca, neked megy Clod-ban az élsimítás?
    Nekem cseszik működni, legfrissebb béta driver van fent.
  • Her Laca
    Bocs,én csak Savinak mutattam egy kis összefoglalót,és jókedvemben nevettem. Ízlésen meg nem vitázom,lett légyen az nő,zene autö,Vga:) akármi. Minden korosztálynak megvannak a kedvencei amúgy,ezen nincs mit ragozni. Jelzem én is dúdoltam ezek közül jónéhányat.
  • V Domino #56003
    Ööö...min is kell nevetni?
    Persze volt nem egy vállalhatatlan produkció,sőt.Viszont ezek nagy része is igényesnek számít a mai foschok mellett.
    Én meg az itt gyakran belinkelt lottyadt gitárművészektől,meg opera(?)részletektől kapok kiütést,dehát nem vagyunk egyformák.:)
  • V43 1105
    Jön valaki Augusztus 7.-én Ákos koncertre ? Gondoltam megkérdezem, ha már zenéről van szó ..
  • Her Laca

XXXXXXXXXXXXXXXXDDDDD
  • Leon77
    Kössz a zenéket! :))
  • V Domino #55999
    Viccelsz?:)

Ezeket a mai napig szoktam hallgatni,az üvöltő kilencvenesek forever.
    Na meg a magyar zenék se voltak rosszak akkoriban,az ilyenekis már a retródiszkókban mennek.
  • acidrain
    Off:

30-as vén trottyok! :)

Hátha valamelyikőtöknek ismerősek EZEK a zenék.
    Kicsit visszahúztak a kilencvenes évekbe, amikor még a diszkós korszakom elején voltam.
    Nosztalgiázni jó :)

On:

• Bucser
    Kár.

Én még az apjától vettem anno a pedálom, de ő sajnos meghalt.
  • LeonSilver
    Dear customers,

Due to financial, request and privat reasons the production of our Simped pedals will be stopped with beginning of July 2012. All service and warranty issues will of course be handled and for those reasons I will be available under [email protected] Thank you very much for your unterstanding and your support in the passed years.

Gunter Hofmann, dhs-electronic
  • Bucser
    HA normálisat akarsz akkor SIMPED-et veszel:)
  • LeonSilver
    :D

Van rajta és én igen komálom. Biztos van jobb meg faszább, de nekem ez megfelel. Viszont van új a saitekéknál, na annak a két pedálja mem tetszik.
  • Her Laca
    Mit tudom én:) Azét kérdezem:)
  • LeonSilver
    Hogyne lenne?
  • Her Laca
    Az más:) Na jó akkor leszűkítem egyes szám első személyre. Én vagyok egy ugyanakkora idióta:)mint azok akikről szó volt:))
  • VO101Tom
    én speciel ezen dolgozok :)
  • Her Laca
    Fék van rajta?
  • sakkay
    Nagyon penge.Nekem az van.
  • Her Laca
    Ja ,hol lehet pedált kapni. Saitek pedálja jó?
  • Her Laca
    OK:) Nálam nincs. A diablót azt a nejem laptopja is viszi ahhoz nem kell erőgép,mással meg nem játszom.Rá vagyok cuppanva arra a warthogra:)
    Már felvettem a kapcsolatot a sráccal,ledumáltam egyet nyaralás utánra. Akkor apróért eladom a G940 et ,majd tartok licitet:)Csak még pedált kell néznem.
  • sakkay
    Na ja. Azért van egy két progi(igaz nem sok)ami nálam minimum párhuzamos a CLOD-al.
  • LeonSilver
    Azért nem egészen LacAI! A hardvert máshol is tudod használni, nem csak a béta cuccban :)
  • Her Laca
    Mé urak. :) Az se kisebb marhaság amit mi csinálunk. Százezreket beleölünk hardverbe ,joy ba ,stb,egy béta játék kedvéért:)
    Rajtunk is lehet röhögni szvsz:)
  • sakkay

..hogymikvannak! Ez nem sokkal jobb, mint amikor régen egy haverom több százezer ft elnyomott randi telefonom. Hónapokig nem szálltam le róla, hogy mekkora seggfej! Egyszerűen nem hittem el, hogy épeszű ember ilyenre képes. Mint ahogy itt a lenti dolgokat sem tudom elképzelni.
  • LeonSilver
    Már a Tier6 sem tartja el magát ha sok a vesztes csata.
  • VO101Tom
    Nekem egyik haverom játszik vele, ő azt mondja tudja, hogy drága, és minnél magasabb tier-t vesz meg, annál többet költ, de nem érdekli, rászánja azt a pénzt. Azt nem árulta el, mennyi az annyi :)
  • V43 1105
    Ha tudsz játszani, tényleg nem csak mész balra jobbra, hanem az eszed is használod akkor egyszerű creditet szerezni. Igen ám csak azt hiszem Tier 7-től már az van, hogy a lőszer, a javítás meg minden szar olyan drága, hogy muszáj premiumot venned, rá vagy kényszerítve egyszerűen .. én ezért is hagytam abba azt a szart, nem fogok fizetni érte az egyszer biztos! :D Haverom 250-350 ezret beleölt, most ő az első számú hülye jelöltem
  • VO101Tom
    Az a farmolás biztos tök jó dolog lehet, ha egy teljes játék árát kifizeti érte valaki
  • V43 1105
    Viszont azt remélem tudod, hogy a Löwe és úgy általában a többi prémium tank jobban hozza a pénzt , tehát főleg credit farmolásra van. :D
  • VO101Tom
    Ki van ez találva. Most nézem, az EU szerveren 30000 gold pénz az 100-130 Euró, egy Löve tank pl. 12500 gold, szal alsó hangon is egyetlen tankért (amin még semmi upgrade meg lófasz nincs) 40-50 Eurót kifizethetsz.
  • LeonSilver
    Én ugyan odaadtam az accountjaimat egy havernak, néha-néha megyek egy kört vele. De nagyon ritkán, ilyen kéthavonta öt percet kb.
    ÉS abszolút hihetőnek hangzik amit mondasz. Van amikor akármit csinál az ember megdöglik és van, amikor a legszarabb tankkal is végigalázza a mapot. De a legszarabbul a láthatóság van megcsinálva benne. Többek között ezért nem játszok vele, mert agyfaszt lehet kapni amikor egy mozgó tank 10 méterre melletted / előtted / mögötted jelenik meg a semmiből. Vagy amikor a közeledbe nincs senki, mégis a map másik végéből kilőnek.

Szóval szerintem ritka fos, és mégis sokan nyomják.