91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nono55 #56094 Mondjuk azt, hogy az összes repülő miért húz állandóan jobbra?
-
majonur #56093 de hat az nyilt titok, hogy konyvet soha sem adunk kolcson, csak mi kerunk el ezt-azt, hatha nem kerik vissza:) -
Mit nem értesz? -
nono55 #56091 Valaki le tudná írni, hogy hogy a búbánatba kell a joy-t beállítani? -
Nekem még az első kiadásból volt meg a Pumák. Kurva kíváncsi lennék, hogy melyik büdös köcsög nem adta vissza... Ma már nem adok kölcsön könyvet csak a nagyon szűk családi körnek és akkor is felírom :) Rohatttttt sok könyvem "tűnt" el .. :( -
artivizsla #56089 Köszi. Akkor még két hét, minyimum.
-
artivizsla #56088 Tobak Tibor könyvei, ha valakinek esetleg hiányozna valamelyik. -
"Fighting to the death, to the last city, to the last building, to defend what they truly believe in with all their hearts. Such honor can't be found anywhere today. Let the fallen RIP." -
A 35. az F-15-ös,a 36. rész elvileg a Sopwith B1B lesz, I.vh-s gép. (Az F-16-os volt az utolsó nekem abban ezt írja) -
lala42 #56085 Ment privi. -
Feró Flex #56084 Jó az új folt,a fákat meg kikapcsoltam mert csak a gond van velük.Mikó lesz ebből valami(?),most a textúra villan be homályosra 1-2 mp-re időnként.
Van olyan küldi ami folt óta akad mint állat elötte simán játszható volt.
Viszont valóban nincs már kedvem a "régihez". -
artivizsla #56083 Arra nem mertem volna fogadni, hogy az "Ég urai" c. sorozatban négy, egymás utáni részt követően az ötödik is csöves gépről fog szólni, de megtették a galádok. Ha valaki megvette esetleg, leírná, hogy mi lesz a következő részben ? Kösz. -
Solt #56082 Csak levélben zaklatnak...
Egy tértivevényes levél árát még rájuk áldozom, ha továbbra is küldözgetik, anélkül, hogy reagálnának, akkor feljelentem őket a rendőrségen. -
És e-mailen kapod csak, vagy jött levélben is felszólítás? Ha csak e-mail, akkor jelöld a feladót spam-nak, és ne törődj vele. Ha jött hivatalos felszólítás is, akkor meg a rendőrségre menj. -
Solt #56080 Már szinte mindenhol... csak mi engedjük meg a fél világnak, hogy pár ezer forintért átrobogjanak 40 tonnával az egész országon... :( -
Ja, hogy ott olyan is van :) -
Ezt értem. Milyen útadóra regisztrált, azt nem :) -
Solt #56077 3,5T feletti járművekre kötelező náluk a GPS alapon működő km arányos útdíj. 30 percen keresztül töltögettem űrlapokat... tuti onnan vették a cég adatait... -
Arra, hogy bepróbálkoznak néhány embernél. Biztos van aki megijed és csenget. Már megérte nekik. Volt már hasonló régebben. -
Hogy mire? -
Solt #56074 Én is erre gyanakszom... azóta zaklatnak, amióta regisztráltam arra a tetves útadójukra... -
-
[IMG][imgw=http://noob.hu/2012/07/13/chuck.jpg][/IMG]
ÉSSSS! A király:XD -
A három aggastyán szó szerint:) Már várom mikor lesz a mozikban:)) -
Szerintem semmi alapján. Arra játszanak, hogy megijedsz és fizetsz. Ha csak 100000 emberből 100 fizet, már jól jártak. -
Solt #56069 Ezen már túl vagyok! :D E-mailben tettem meg, de azóta jött még egy levél... :S Most bekérem hasonló stílusban, hogy mi alapján kérik... -
Küld el őket a jó édes anyucikályuk tuggyákhovába ,és említsd meg ,amit Tom mondott,hogy útban egy feljelentés a részükre. A lényeg ,hogy ne finomkodj,hanem ami a szíveden az a szádon ,azt szorozd meg ezerrel ,na és azt írd le. Komoly összegbe fogadok ,hogy többet nem fognak zaklatni:) -
Mit veszel helyette?:) -
Ezek egyvalamit profi szinten tudnak. Magyarázatot gyártani.
Hogyrohadjanakmeg aszondom. -
Solt #56065 A kérdés az, hogy maguktól mozognak, vagy mozgatják őket... mondjuk az adóhivatal emberei, vagy az elégedetlen ügyfelek... :D -
Feró Flex #56064 Szerintem kisseebbe költöznek:O)
Mekkora duma nincs pöcs mert költözünk,kitérdekelbakkeranyád?! -
Kérdés, hogy kisebbe vagy nagyobba...? :) -
sakkay #56062 Ez mit jelent?? -
Muhaha? -
Feró Flex #56060 B6:
"Update won't be this week.
We're moving to another office."
:O) -
Nálam eladó sorba kerül egy G940.
Még annyit hozzátennék,hogy a gázkarban levő kábel meg volt szakadva(ez típus hiba ennél a fosnál),de bele lett toldva úgy kb 30mm és így már jó.
Link -
Solt #56058 Köszi mindkettőtöknek... már annyira berágtam, hogy a szerződés másolat eszembe sem jutott... :S -
Kérj másolatot a szerződésről, hogy mi alapján követelnek. Lehet, hogy valaki a címedre bejegyzett cég nevében csinált ezt-azt. Előfordult már ilyen. Akkor viszont rendőrségen kell feljelentést tenni. -
Nézz körül ITT faterkám! -
Solt #56055 Egy kis off,
Hetek óta bombáz egy köcsög szlovák cég ( image office ), hogy tartozok nekik valami székhely bérlési pénzzel. A büdös életben nem béreltem semmit Pozsonyban, ezt a tudtukra is adtam, de csak zaklatnak...
Valakinek nincs valami infója arról, hogy kinél lehet ilyen esetekben panaszt tenni?