91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem kell:) Eddig sem érdekelt ,ezután meg pláne nem fog:)
    Én elhiszem,hogy kihívás babrálni velük,de én már nem szeretem a kihívásokat,éppen elég öreg fejemmel lépést tartani az ifjabb srácokkal. No meg az a sok veres akik a vérem akarják ugye:)
    No de majd hétvégén! Mutatunk ezeknek valamit talajon.
  • Feró Flex
    Költözés beázás,stb,stb...
  • Nohab
    Azok a negatív hullámok...
  • Her Laca
    Melyik jövő héten?:) A 2 hét múlva jövő héten?
  • Sanyo
    Patch a jövő héten, a rövid fordítás pedig nemsokára, most értem csak haza melóból.
  • VO101Tom
    Á, meg kell tanulni bombázgatni is :) Hidd el, érdekesek azok a nagyvasak is, főleg full terheléssel felszállni :) Utána a Mesza olyan dodzsemnek fog tűnni, ami magától repül :P
    Egyébként meg csak annyit kell tenned, hogy E-4/B-vel kísérsz, és potyogtatsz te is oda, ahova a bomberek.
  • VO101Tom
    Olvastam, hogy a Blizzard távol keleti szerverein bevezetik (bevezették?) az időkorlátot. Egy account megszakítás nélkül bejelentkezve csak X órát lehet...
  • Her Laca
    legújabb firefox-szal: jobb klikk bárhova -> elem vizsgálata (inspect element), majd alul 3d nézet (3d view)
    fel-le-balra-jobb billentyűkkel, egér bal gombbal, illetve görgővel lehet szórakozni :)
  • Her Laca
    Na jó de én evvel most mit tudok csinálni?
    Bombázni nem tudok,max megvédeni őket. A cél ,hogy minél több vereset lelőni:) Legalábbis nekem.
  • Zpogi
    OFF

[URL=http://www.hirado.hu/Hirek/2012/07/19/13/Belehalt_egy_tinedzser_a_videojatekba.aspx]"Ölt" a Diabló 3[/URL]...vagy inkább a hülyeség.

Nem igazán értem miért egy játékszoftvert bélyegeznek meg,miért nem a 15 éves "gyereket" vagy a szüleit okolják? Nem tűnt fel a szülőknek,hogy két napja nem látják a gyereküket?

ON
  • Zpogi
    Viszont már bombázásban is jeleskedtünk
  • VO101Tom
    Megy a 77-es TS.
  • VO101Tom
    Azért az is kell hozzá, hogy a földi cuccok pusztuljanak, össze-vissza vadászkodással nem lehet küldit nyerni
  • Her Laca
    Ezt most nem értem. Gondolom a tapasztalati pont az a légi győzelmektől,lebombázott céloktól ,túlélt küldik mennyiségétől függ.
    Na most ebben jóóóóóóóóóók vagyunk. Akkor mi győzünk asszem:)
  • VO101Tom
    Amint a vihar elmúlik pesten, a 77-es TS újra lesz indítva.
  • VO101Tom
    A fejlődés sé a pontok ahhoz kellenek, hogy melyik oldal nyeri a küldetést. Hogy a következő küldi ennek függvényében változik-e, azt nemtom. Gondolom a teszt szakaszban nagyon nem folynak még ebbe bele...
  • Her Laca
    Akkor erre megint rábaxnak. Mert ha csak nem G 50 est kapok ,akkor tök mind1 ,hogy E1 vagy 4 mert mind lelövöm:)És még fejlődni is fogunk:))) De hova? X winget kapunk?
  • Her Laca
    Akkor asszem ennek is vége:(
    Apropó. Kicsit bográcsoztunk most ,ittam is minden félét,úgy hogy bátorra ittam magam. Felugrottam ATAG ra,bízva a pálesz és a sör jótékony hatásában ,találtam egy sitet ,na azon mód megfüstöltem. ERRE! a féreg lapjával ellaggol,,majd abbahagyja,miután megint meglövöm ,újra csinálja.
    Aztán vége lett a küldinek. Nem is bánom mert felbaxtam magam a csíter csaló férgen.
  • VO101Tom
    Hétvégén bevezetnek az ATAG-on egy új küldetés rendszert, érdekesnek tűnik, kiderül majd a gyakorlatban mennyire lesz játszható.

Channel Command to be released this weekend

Channel Command Mission

Olyasmi, mintha online wart valós időbe próbálnák tenni. A pilótáknak tapasztalati pontja van, ahogy növekszik, jobb gépeket választhatsz, a repterek gépparkja is változik, utánpótlással lehet fejleszteni, bombázó küldikkel rombolni (gondolom ez küldetésenként nullázódik). Vannak fix küldetések, de TAB4-es menüből generálni is lehet (supply mission pl). Egész jónak hangzik.
  • Zpogi
    CloD Crosswind problem

Ez egy régebbi verziós videó.
  • Zpogi
    Tegnap este valamiért leállt. Utána Tomékkal a Pcpilot-os ts-t használtuk.
  • Her Laca
    Megszűnt a 77 es ts?
  • Feró Flex
    Nálam 12.6 ccc-vel is híbátlan és jövőben sem lesz ilyen gondod.
  • zsoltfireman
    Hja és egy régi drivert raktam fel 10-7_xp32_dd_ccc_enu !!!
    Akkor is elvégezzem a műveletet?
  • V43 1105
    Egyik sem.
  • zsoltfireman
    Szia!
    Köszi nagyon!
    De mit javít ez?

Üdv!
    Zsolt
  • zsoltfireman
    Nagyon jól néz ki! Mikor jelenik meg? Melyik IL2 verzió használja?
  • Her Laca

Vagyis inkább ez:)
  • Her Laca
    No ma délelőtt repnapot tartottam.
    5 bevetés 14 spit 3 bomber. Atagon változtak a bevetések. Leginkább csak német bomberekkel van tele az ég azok is 5-6 K között közlekednek,ergo a spitek is feljönnek ide. Ajánlott a 6.5 K tartózkodási helynek.
    Az a jó ,hogy a veres kollégák nem akarnak leszokni a szűk fordulókról még ebben a magasságban sem és ezt általában mindig lefele tendálva teszik. Nos onnantól baxhatják .
  • Glo
    Jó kis MMO -nak ígérkezik, reméljük az irányításban is találnak kompromisszumot a vérpistik és a szimulátor őrültek között :)
  • Zpogi
    Sanyónál leltem:

Szívem szerint most rögtön belevetném magamat ezen a map-on egy jó kis kutyaharcba.
  • Feró Flex
    Ez már okés.

A fentit gyökérkönyvtárba berakod szépen.

Cinfiba ezt írd be így:

[GLPROVIDERS]
    Open GL=atioglxx.dll / / Opengl32.dll
    DirectX=dx8wrap.dll

:O)
  • zsoltfireman
    Na megoldódott,felraktam egy 2010-es ATI driver-t
    Tökéletes!

• zsoltfireman
    Köszi!
    Bár ezt az útvonalat nem találom.....steamapps/common/rage/
  • Feró Flex
    Szeva.

Ez kell neked.
  • zsoltfireman
    Sziasztok!
    Az IL2 UP v3.0 RC4 használom ATI 5800 kártyám van. Tud valaki segíteni conf.ini ill. ATI beállításban?
    A probléma az,hogy a víz villog,vagy eltünik....
    Köszönettel,
    Zsolt
  • artivizsla #56138
    Eltűnt egy "Történelem" nevű mappám a könyvjelzők közül, amiben sok középkori link szerepelt, ez is egy nagy "szerelem" a repülés mellett.

Kipróbáltam, meg van a mappa !
  • LeonSilver
    Csak arra figyelj, hogy -> Szerver adatok megtartása, helyi adatok eldobása (vagy felülírása) <- vagy valami ilyen a szöveg. Szóval a szerver adatok a lényeg! Az maradjon.
  • LeonSilver
    Igen, mert ugye a mai is el van mentve. Egyszer én már használtam, nálam működött pöpecül.
  • artivizsla #56135
    Leon ! Ha visszaállítom, akkor felülírja a könyvjelzőket, de gondolom, hogy utána visszatérhetek a mai könyvjelzőkhöz ismét ?