91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem kell:) Eddig sem érdekelt ,ezután meg pláne nem fog:)
Én elhiszem,hogy kihívás babrálni velük,de én már nem szeretem a kihívásokat,éppen elég öreg fejemmel lépést tartani az ifjabb srácokkal. No meg az a sok veres akik a vérem akarják ugye:)
No de majd hétvégén! Mutatunk ezeknek valamit talajon. -
Feró Flex #56173 Költözés beázás,stb,stb... -
Azok a negatív hullámok... -
Melyik jövő héten?:) A 2 hét múlva jövő héten?
-
Patch a jövő héten, a rövid fordítás pedig nemsokára, most értem csak haza melóból. -
Á, meg kell tanulni bombázgatni is :) Hidd el, érdekesek azok a nagyvasak is, főleg full terheléssel felszállni :) Utána a Mesza olyan dodzsemnek fog tűnni, ami magától repül :P
Egyébként meg csak annyit kell tenned, hogy E-4/B-vel kísérsz, és potyogtatsz te is oda, ahova a bomberek. -
Olvastam, hogy a Blizzard távol keleti szerverein bevezetik (bevezették?) az időkorlátot. Egy account megszakítás nélkül bejelentkezve csak X órát lehet... -
legújabb firefox-szal: jobb klikk bárhova -> elem vizsgálata (inspect element), majd alul 3d nézet (3d view)
fel-le-balra-jobb billentyűkkel, egér bal gombbal, illetve görgővel lehet szórakozni :) -
Na jó de én evvel most mit tudok csinálni?
Bombázni nem tudok,max megvédeni őket. A cél ,hogy minél több vereset lelőni:) Legalábbis nekem. -
OFF
[URL=http://www.hirado.hu/Hirek/2012/07/19/13/Belehalt_egy_tinedzser_a_videojatekba.aspx]"Ölt" a Diabló 3[/URL]...vagy inkább a hülyeség.
Nem igazán értem miért egy játékszoftvert bélyegeznek meg,miért nem a 15 éves "gyereket" vagy a szüleit okolják? Nem tűnt fel a szülőknek,hogy két napja nem látják a gyereküket?
ON -
Viszont már bombázásban is jeleskedtünk
-
Megy a 77-es TS. -
Azért az is kell hozzá, hogy a földi cuccok pusztuljanak, össze-vissza vadászkodással nem lehet küldit nyerni -
Ezt most nem értem. Gondolom a tapasztalati pont az a légi győzelmektől,lebombázott céloktól ,túlélt küldik mennyiségétől függ.
Na most ebben jóóóóóóóóóók vagyunk. Akkor mi győzünk asszem:) -
Amint a vihar elmúlik pesten, a 77-es TS újra lesz indítva. -
A fejlődés sé a pontok ahhoz kellenek, hogy melyik oldal nyeri a küldetést. Hogy a következő küldi ennek függvényében változik-e, azt nemtom. Gondolom a teszt szakaszban nagyon nem folynak még ebbe bele...
-
Akkor erre megint rábaxnak. Mert ha csak nem G 50 est kapok ,akkor tök mind1 ,hogy E1 vagy 4 mert mind lelövöm:)És még fejlődni is fogunk:))) De hova? X winget kapunk? -
Akkor asszem ennek is vége:(
Apropó. Kicsit bográcsoztunk most ,ittam is minden félét,úgy hogy bátorra ittam magam. Felugrottam ATAG ra,bízva a pálesz és a sör jótékony hatásában ,találtam egy sitet ,na azon mód megfüstöltem. ERRE! a féreg lapjával ellaggol,,majd abbahagyja,miután megint meglövöm ,újra csinálja.
Aztán vége lett a küldinek. Nem is bánom mert felbaxtam magam a csíter csaló férgen. -
Hétvégén bevezetnek az ATAG-on egy új küldetés rendszert, érdekesnek tűnik, kiderül majd a gyakorlatban mennyire lesz játszható.
Channel Command to be released this weekend
Channel Command Mission
Olyasmi, mintha online wart valós időbe próbálnák tenni. A pilótáknak tapasztalati pontja van, ahogy növekszik, jobb gépeket választhatsz, a repterek gépparkja is változik, utánpótlással lehet fejleszteni, bombázó küldikkel rombolni (gondolom ez küldetésenként nullázódik). Vannak fix küldetések, de TAB4-es menüből generálni is lehet (supply mission pl). Egész jónak hangzik. -
CloD Crosswind problem
Ez egy régebbi verziós videó.
-
Tegnap este valamiért leállt. Utána Tomékkal a Pcpilot-os ts-t használtuk. -
Megszűnt a 77 es ts? -
Feró Flex #56152 Nálam 12.6 ccc-vel is híbátlan és jövőben sem lesz ilyen gondod. -
Hja és egy régi drivert raktam fel 10-7_xp32_dd_ccc_enu !!!
Akkor is elvégezzem a műveletet? -
Egyik sem. -
Szia!
Köszi nagyon!
De mit javít ez?
Üdv!
Zsolt -
Nagyon jól néz ki! Mikor jelenik meg? Melyik IL2 verzió használja? -
Vagyis inkább ez:) -
No ma délelőtt repnapot tartottam.
5 bevetés 14 spit 3 bomber. Atagon változtak a bevetések. Leginkább csak német bomberekkel van tele az ég azok is 5-6 K között közlekednek,ergo a spitek is feljönnek ide. Ajánlott a 6.5 K tartózkodási helynek.
Az a jó ,hogy a veres kollégák nem akarnak leszokni a szűk fordulókról még ebben a magasságban sem és ezt általában mindig lefele tendálva teszik. Nos onnantól baxhatják .
-
Glo #56145 Jó kis MMO -nak ígérkezik, reméljük az irányításban is találnak kompromisszumot a vérpistik és a szimulátor őrültek között :) -
Sanyónál leltem:
Szívem szerint most rögtön belevetném magamat ezen a map-on egy jó kis kutyaharcba. -
Feró Flex #56143 Ez már okés.
A fentit gyökérkönyvtárba berakod szépen.
Cinfiba ezt írd be így:
[GLPROVIDERS]
Open GL=atioglxx.dll / / Opengl32.dll
DirectX=dx8wrap.dll
:O) -
Na megoldódott,felraktam egy 2010-es ATI driver-t
Tökéletes!
-
Köszi!
Bár ezt az útvonalat nem találom.....steamapps/common/rage/ -
Feró Flex #56140 Szeva.
Ez kell neked. -
Sziasztok!
Az IL2 UP v3.0 RC4 használom ATI 5800 kártyám van. Tud valaki segíteni conf.ini ill. ATI beállításban?
A probléma az,hogy a víz villog,vagy eltünik....
Köszönettel,
Zsolt -
artivizsla #56138 Eltűnt egy "Történelem" nevű mappám a könyvjelzők közül, amiben sok középkori link szerepelt, ez is egy nagy "szerelem" a repülés mellett.
Kipróbáltam, meg van a mappa !
-
Csak arra figyelj, hogy -> Szerver adatok megtartása, helyi adatok eldobása (vagy felülírása) <- vagy valami ilyen a szöveg. Szóval a szerver adatok a lényeg! Az maradjon. -
Igen, mert ugye a mai is el van mentve. Egyszer én már használtam, nálam működött pöpecül. -
artivizsla #56135 Leon ! Ha visszaállítom, akkor felülírja a könyvjelzőket, de gondolom, hogy utána visszatérhetek a mai könyvjelzőkhöz ismét ?