91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A tököd érjen a tokádik :) Boldog Szülinapot Tom!
Artivizsla:Ez jó,nagyon jó! -
feca1229 #56456 Ez engem is érdekelne! -
Köszönöm :) -
Solt #56454 No igen... amíg nem lesz nekem is több időm, addig a G940 is sok! :)) -
Na engem ez a "más kategória" érdekel a legjobban. :) Bár amennyit repülök, akár a billentyűzet is elég lenne. -
Boldog szülinapot Tom!!! -
Jó. Akkor kettő sör meg egy tízes ;) -
Solt #56450 Az FFB nagyon jól állítható, kapcsolóból meg millió van, ha használod a mode váltót... :)
De tény, hogy a Warthog más kategória... -
Nem használtam túl sokat és néha már inkább zavar a force-feedback és elég kevés kapcsoló van rajta, a Warthog jobban összeszedettnek és támogatottnak tűnik számomra. -
Solt #56448 Nem vagy elégedett vele? -
Kicsit több és lehetőleg péz, még végig sem gondoltam mennyit ér. :) -
Adok érte egy sört. ;) -
artivizsla #56445 OFF :
Az iskolaév első napján egy amerikai iskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból. Kezdődik az óra: ... - Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből - mondja a tanárnő. - Ki mondta "Szabadság vagy halál"? Síri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik: - Patrick Henry, 1775, Philadelphiában. - Kiváló Suzuki. És ki mondta ezt? "Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg". Suzuki feláll: - Ábrahám Lincoln, 1863, Washingtonban. A tanárnő végigméri az osztályt és így szól: - Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti. Hátulról egy csendes hang: - Nyaljátok ki a seggem büdös japcsik! - Ki volt az? - kérdezi a tanárnő. Suzuki jelentkezik és mondja: - McArthur tábornok 1942-ben Guadalcanalnál és Lee Iacocca 1982-ben a Chrysler cég közgyűlésén. Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról: - Elhányom magam. A tanárnő kiabál: - Ki volt az? Suzuki azonnal válaszol: - Idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokio, 1991. Az egyik diák unottan odaveti: - Szopj le. A tanárnő hisztérikusan: - Elég! Ez meg ki volt? Suzuki rezzenéstelen arccal: - Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda. Egy másik diák feláll és elordítja magát: - Ez a Suzuki egy nagy rakás szar! Suzuki ismét nyugodt hangon: - Valentino Rossi motorversenyző 2002, Brazil Motoros Nagydij. Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató: - Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam! Mire Suzuki: - Gyurcsány Ferenc, Magyarország, 2006 Balatonöszöd.
-
artivizsla #56444 A Dark Blue mod miben tud többet, mint az UP3 RC4 ? ( Már aki felrakta és látja a különbséget. )
Tom. Nem láttam még a filmet, most jön lefelé, csak a trailerre akadtam rá.
Me 109-es kabintatő. -
feca1229 #56443 Köszönöm! -
Én is most agyalok rajta, csak előbb el kéne adnom a G940-et. -
Feró Flex #56441 Csakis UP3-ra lehet rakni!
Ezt rakod rá a tiszta Up3-ra és ez még izlés szerint mehet mellé.
4.11.1 verzióval használd. -
Néztem, hogy venni kéne új Joystickot és a röhej a köbön tudjátok mi? HOgy a HOTAS Warthog olcsóbb idekint mint a Saite X65f:) -
Solt #56439 Bár a kérdésedre nem tudom a választ, de annyit azért javasolnék, hogy a CCC-t csak akkor piszkáld, ha valamely beállítás a játékon belül nem található meg. Felesleges élsimítást erőltetni rá, jobb nem lesz tőle, ellenben galibákat okozhat. Legyen alapértelmezett minden...
Driverből meg érdemes a legfrissebbet használni, ami jelenleg a 12.6 whql. -
Üdv urak!
Clod-hoz kellene egy kis segítség:
6970 -hez tudnátok adni olyan config.ini beállítást, amivel a kontaktokat látni is lehet?
Szintben, és magasan látom, de ahogyan közelednek úgy egyre roszabb. Laca kísért tegnap, olyan 300 méterről a Mesza is inkább csak pixelhalmaz volt, mit repülőgép.
12.4-es Catalyst van fenn. Jelenlegi 3D beállítások
-
Solt #56437 Nekem akkor csinálta ezt, amikor haldoklott a vinyóm... eresz rá valami teszt programot, esetleg mehet egy töredezettség mentesítés... -
feca1229 #56436 Szia!
Ezt a Dark Blue Worldot fel lehet rakni az UP modokra vagy csak a tiszta játékra megy fel? A másik, hogy az elejétől kell rakni, vagy elég a legutólsó verziószámút felraknom? -
Üdv!
Nem az a legfrissebb, hanem EZ.
Elég csak ezt felrakni, az általad emlitett verziószámú kihagyható.
Ráadásul elvileg jövőhéten jön egy újabb. -
Boldog szülinapot! -
Először is
itt is faterkám!
Másodszor: sajnos nem tudok segíteni. Próbáltam, de nálam amit egyszer beolvas, azt utána gyorsan megjeleníti. Szóval nem tudom mi lehet a bibi :(
-
de ez az a film ,és ez olyan mit az F-5 mig29 ,az amerikaiak legújabb prototípusa volt a vasmadarak című filmjében .
A legújabb pedig a F35 /jak 141
-
A legutolsó hivatalos patch tényleg régi, de a Steam csak a "végleges", hivatalos peccseket frissíti, a bétákat külön kell installálni. Abból viszont mindig csak a legutolsót kell feltenni, sőt, egy reinstall sem árt ilyenkor. Tehát ezt a bétát amit írsz letöltöd, kicsomagolod, és felülírod a mappákat Steamen belül (nekem itt: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover). -
hú, nem ez volt az a film, ahol összekeverték a típusokat? Német Spitfire-ek harcoltak angol meszák ellen - mármint ami a műtermi kabin felvételeket illeti (2:22-nél meg 2:43-nál látszik ilyesmi)...? -
Sziasztok!
Fél év kihagyás után mostanában szerettem volna visszatérni a ClOD-hoz, és olvastam itt híreket béta patchekről, viszont nem tudok nagyon kiigazodni, hogy melyik a legutóbbi, és hogy a Steam miért nem frissít a tavaly őszi óta.
IL-2 CloD - BETA PATCH v1.06.17582 - May 05, 2012
ezt találtam, van ennél újabb? illetve egyáltalán (mit) érdemes letölteni? Sok elégedetlen hang volt itt fórumon :(
Köszi! -
artivizsla #56428 Film ajánló.
Reggeli kávé mellé. -
off/
Leon. Te eléggé képben vagy a windows-al, segíts légyszíves, mit tudnék azzal csinálni, hogy van egy mappa, amiben sok képet tárolok, megnyitáskor állandóan végigtöltögeti az összes képet, amivel hosszú ideig elmolyol. Mivel rajzokhoz rendszeresen használom őket, idegesítő. Nem tudsz erre valami megoldást? A képeket nem lehet valahogy az indexeléshez hasonlóan tároltatni vele, hogy ne töltögesse állandóan? (ami legjobban idegesít, hogy ha a mappából kilépek, és vissza, akkor is újrakezdi, mégcsak meg sem jegyzi a következő kikapcsolásig). -
Amit Laca linkelt, ezt a bétát a hivatalos Steam verzióra felteszed, és kész. -
Hogy van most a patchelési sorrend,mit mire kell rakni, hogy játszhasson az ember online? -
Na ezt én is benéztem:)) -
Van béta ma? -
Siraly72 #56422 Siraly -
Feró Flex #56421 Mia titka hogy a 1946-t rendes lássa az X52-es gázkarját?
Hotászban beállítom szépen de a játékban össze-vissza vezérli a gázt,kezdek kicsit ideges lenni...
Köszi -
Feró Flex #56420 Na ez jó! -
Feró Flex #56419 Mijkinek igaza van,az-az:O) -
Szerintem a Dark Blue World mod szerintem az első képen, ott van a DBW 1.71 írva.