91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az utóbbi időben 2 reklámozó ganyé is feltelepül vele, amit kérdezés nélkül rak fel. Le lehet szedni, de valami akkor is ott marad, a nod32 meg egyfolytában rinyál, mert letiltja a kapcsolati kéréseit. Akkor álltam át a VLC-re, kicsit még fura, de eddig jó. -
Háát, nem tudom. Amiket olvastam usite-on, azok alapján nem a legpöpecebb. Valami numpad bugot emlegetnek például. Meg alig-alig fejlesztik. Valami pot payert nyomnak helyette. -
KM player szerintem minden szempontból jobb és free az is. -
Lysandus #56575 Akkor én is üzenek Olegnek (vagy Iljának, vagy Blacksixnek - lehet, hogy az utóbbi kettő ugyanaz?)! Biztos össze-vissza csinálják magukat ijedtükben. Megbosszujjuk!!!
-
sakkay #56574 Amúgy valami hír van patch ügyben? Mindjárt péntek
.
-
sakkay #56573 Dél afrikai Holland-angol.
A fok julle naaiers-t küldeném a 1C stúdió dolgozóinak!
(amúgy Tyson egy híres mondata,egy sajtó tájékoztatón
)
-
sakkay #56572 És méééég!!Nagyon betegek szegínyek úgyhogy csak 18 fölött, viszont nagyon szeretem.
http://www.youtube.com/watch?v=8bdeizHM9OU
oszt még találtok itt....állatos... -
sakkay #56571 Ha már itt mindenki akkor én is
...
Ákos, Hobó, Lovasi,(mindenhogy, mindenkivel) Csík, Ágnes, Red Hot..meg pár klasszikus.stb...
Viszont most megmutatom a saját kis kedvenc perverziómat!!!!
-
Lysandus #56570 
-
Lysandus #56569 Lazítsatok inkább:
-
Lysandus #56568 Ákos? Háááát.... Mondjuk Ákosnak van EGY száma, ami miatt mindent meg lehet neki bocsátani. Ave! -
Eeeeeeeeeeez mi? -
zmok #56566 Zseni az ember!
-
Ha már zene:) új kedvenc:
the black keys
-
Hát látod.. no meg manapság amúgy se divat már CD-t venni .. :// -
Pár hónapja lent dolgoztam Nyíregyen és bementem a tesco ba.
Na volt időm és nézegettem a zenei CD ket albumokat. Aztán ott voltak ömlesztve a leértékelt 800 forintos cd-k. ÉS! Sok más értékkel egyetemben ott volt Hobo egyik albuma is! Nem kicsit felháborodtam,de komolyan.
Ennek az embernek az alkotása ennyit ér nálunk? -
Szívemből szóltál
-
majonur #56561 Szerintem ez a forum igy fasza ahogy van, mindig megvarom Tom jotanacsait, amik legtobbszor segitenek is (nekem), de ugyanugy varom Leon vagy Laca csipos megjegyzeseit is, amikben mindig van jelentos igazsagtartalom, ezzel nehez lenne vitazni. -
Én szeressem Ákost:)
A Bonanzát nem kedveltem annyira ,(bár hallgattam) de szerintem jó a csóka. Jó költő,jó dalokat ír. Ez is jó csak szokatlan:)
Fiam ismeri aszongya korrekt arc az életben is.
Hobot is szeressem. Ő olyan kicsit mint jómagam,csak a szart látja mindenben:) Kocsiba ők mindketten alapfelszereltségek:) -
Vigyázz nagyon merész
-
Tom, figyu.
Mi itt puffogunk meg anyázunk de azért valami ne felejts el.
Ez sohasem irányul ellened! Még akkor sem, ha Te véded vagy próbálod kicsit védeni őket, mi meg széjjel fikkantjuk az 1c-t vagy ki a rákot :) -
Melyik újat? -
Jelezném a memória használat nagyon felbontás függő is ,bár aki hihetetlenül magas felbontáson 3 monitoron tolja annak ez jelenthet problémát.
No de majd a csoda patch megoldja ezt is lesz itt még 5-8 fps növekedés meglátjátok!Ha valahol 5 fps ed van lesz belőle 10-13:) Máris jobb kedvre derülhet a jónép:) -
Csak azért bátorkodtam megjegyezni,mert a PH-n 2 fórumon is heteket,hónapokat szántak ennek a dolognak (mármint a játék alatti memória használat mérése)a kivesézésére ,és lévén elborult gémer arcok ,nem lófütty konfigokkal így mérvadónak tekinthető amit kiokoskodtak:) -
Jólvan, felejtsétek el akkor. -
Raddeonon 2 giga rammal is,sőt HD7970 en 3 giga rammal is úgy szar ahogy van. Annak meg valamit varázsolni kell ,hogy tűrhetően menjen:) Ha jól halottam egy döglött veréb lábát háromszor meg kell köpni és délnyugati irányba a hátad mögé kell dobni de csak is hajnal 3 kor no meg szitáló esőben működik a dolog. -
Nekem meg kettő. -
nekem 1.5 gb ramom van mégis vacakol -
Halottátok az új Ákos számot ?
-
Nem lehet mérni ezekkel a progikkal a memória használatot. Csak becslést ad,pontos adatot nem. Ez 1000% . Másfél giga ram bőven sok ,de 2 az pláne. Ebben biztosak lehettek én mondom:)
-
Ez egész szépen néz ki. -
na van már pöcs ?
-
Pogi. Meg akinek néha akad a clod. Az 1C-n csinált egy srác egy tesztet, azt próbálgatta milyen beállításokkal mennyi videokártya memóriát használ a progi. Neki az jött ki, hogy 1GB-os videokártyával a medium, 1.5-el a high, 2 vagy fölötte a max beállítás javasolt. Viszont a tesztben volt egy progi, az MS Afterburner (nemtom ATIhoz milyen hasonló progi van), ami GPU memóriahasználatát tudod mérni. A játék mellett futtatva látod, hogy melyik feature milyen szinten menjen, hogy ez a memóriahasználat ne akadjon ki maxon (akkor kezd swapolni, és akadni). Akinek nagyon receg meg akad, esetleg erre ránézhet, nem vállalja-e túl magát a GPU-val. -
55manfred #56545 Ja és honnan lehet leszedni ? -
55manfred #56544 Sziasztok ! Tud valaki erről a módról: overhaul
Nekem igen tetszik... Egyébként HSFX -et nyomok... -
Hohohohooo! A mai napig a Hobo az egyik kedvencem. ANnak idején, 1000 éve amikor megjelent a kislemezük, akkor annak a borítójáról vágtam ki egy képet (itt láthazó is)
Volt valami kitűzőm, valami táborból. Szétbarmoltam és ez a pikcsör ment bele!
A farmeromra egy haver, aki szabónak készült, ráhímezte, hogy HBB :)
EGy konzert után meg sikerült elkapni Földes mestert, és a farmermellényt "dedikálta" :)
Qrva büszke voltam rá, soha többet nem lehetett kimosni, talán még meg is van valahol.
-
Én most ezekre a zenékre kattantam rá: :P
-
Feró Flex #56541 Akkor Én is:
Egy hétig ennek a dalnak a hazájában "nyaralok" Györgyfalván.Zene tánc,étel s ital,pálesz és persze a lányok.Ja és a táncot is tanuljuk napi négy órát,jó lesz
-
lala42 #56540 De a Viszockij feldolgozások ill. fordítások sem rosszak. -
lala42 #56539