91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Az utóbbi időben 2 reklámozó ganyé is feltelepül vele, amit kérdezés nélkül rak fel. Le lehet szedni, de valami akkor is ott marad, a nod32 meg egyfolytában rinyál, mert letiltja a kapcsolati kéréseit. Akkor álltam át a VLC-re, kicsit még fura, de eddig jó.
  • LeonSilver
    Háát, nem tudom. Amiket olvastam usite-on, azok alapján nem a legpöpecebb. Valami numpad bugot emlegetnek például. Meg alig-alig fejlesztik. Valami pot payert nyomnak helyette.
  • Willenbrock
    KM player szerintem minden szempontból jobb és free az is.
  • Lysandus
    Akkor én is üzenek Olegnek (vagy Iljának, vagy Blacksixnek - lehet, hogy az utóbbi kettő ugyanaz?)! Biztos össze-vissza csinálják magukat ijedtükben. Megbosszujjuk!!!

• sakkay
    Amúgy valami hír van patch ügyben? Mindjárt péntek.
  • sakkay
    Dél afrikai Holland-angol.
    A fok julle naaiers-t küldeném a 1C stúdió dolgozóinak!
    (amúgy Tyson egy híres mondata,egy sajtó tájékoztatón)
  • sakkay
    És méééég!!Nagyon betegek szegínyek úgyhogy csak 18 fölött, viszont nagyon szeretem.

http://www.youtube.com/watch?v=8bdeizHM9OU
    oszt még találtok itt....állatos...
  • sakkay
    Ha már itt mindenki akkor én is...
    Ákos, Hobó, Lovasi,(mindenhogy, mindenkivel) Csík, Ágnes, Red Hot..meg pár klasszikus.stb...
    Viszont most megmutatom a saját kis kedvenc perverziómat!!!!

• Lysandus

• Lysandus
    Lazítsatok inkább:

• Lysandus
    Ákos? Háááát.... Mondjuk Ákosnak van EGY száma, ami miatt mindent meg lehet neki bocsátani. Ave!
  • Her Laca
    Eeeeeeeeeeez mi?
  • zmok
    Zseni az ember!
  • Bucser
    Ha már zene:) új kedvenc:

the black keys

• V43 1105
    Hát látod.. no meg manapság amúgy se divat már CD-t venni .. ://
  • Her Laca
    Pár hónapja lent dolgoztam Nyíregyen és bementem a tesco ba.
    Na volt időm és nézegettem a zenei CD ket albumokat. Aztán ott voltak ömlesztve a leértékelt 800 forintos cd-k. ÉS! Sok más értékkel egyetemben ott volt Hobo egyik albuma is! Nem kicsit felháborodtam,de komolyan.
    Ennek az embernek az alkotása ennyit ér nálunk?
  • V43 1105
    Szívemből szóltál
  • majonur
    Szerintem ez a forum igy fasza ahogy van, mindig megvarom Tom jotanacsait, amik legtobbszor segitenek is (nekem), de ugyanugy varom Leon vagy Laca csipos megjegyzeseit is, amikben mindig van jelentos igazsagtartalom, ezzel nehez lenne vitazni.
  • Her Laca
    Én szeressem Ákost:)
    A Bonanzát nem kedveltem annyira ,(bár hallgattam) de szerintem jó a csóka. Jó költő,jó dalokat ír. Ez is jó csak szokatlan:)
    Fiam ismeri aszongya korrekt arc az életben is.
    Hobot is szeressem. Ő olyan kicsit mint jómagam,csak a szart látja mindenben:) Kocsiba ők mindketten alapfelszereltségek:)
  • V43 1105

Vigyázz nagyon merész
  • LeonSilver
    Tom, figyu.
    Mi itt puffogunk meg anyázunk de azért valami ne felejts el.
    Ez sohasem irányul ellened! Még akkor sem, ha Te véded vagy próbálod kicsit védeni őket, mi meg széjjel fikkantjuk az 1c-t vagy ki a rákot :)
  • Her Laca
    Melyik újat?
  • Her Laca
    Jelezném a memória használat nagyon felbontás függő is ,bár aki hihetetlenül magas felbontáson 3 monitoron tolja annak ez jelenthet problémát.
    No de majd a csoda patch megoldja ezt is lesz itt még 5-8 fps növekedés meglátjátok!Ha valahol 5 fps ed van lesz belőle 10-13:) Máris jobb kedvre derülhet a jónép:)
  • Her Laca
    Csak azért bátorkodtam megjegyezni,mert a PH-n 2 fórumon is heteket,hónapokat szántak ennek a dolognak (mármint a játék alatti memória használat mérése)a kivesézésére ,és lévén elborult gémer arcok ,nem lófütty konfigokkal így mérvadónak tekinthető amit kiokoskodtak:)
  • VO101Tom
    Jólvan, felejtsétek el akkor.
  • Her Laca
    Raddeonon 2 giga rammal is,sőt HD7970 en 3 giga rammal is úgy szar ahogy van. Annak meg valamit varázsolni kell ,hogy tűrhetően menjen:) Ha jól halottam egy döglött veréb lábát háromszor meg kell köpni és délnyugati irányba a hátad mögé kell dobni de csak is hajnal 3 kor no meg szitáló esőben működik a dolog.
  • LeonSilver
    Nekem meg kettő.
  • Nesu
    nekem 1.5 gb ramom van mégis vacakol
  • V43 1105
    Halottátok az új Ákos számot ?
  • Her Laca
    Nem lehet mérni ezekkel a progikkal a memória használatot. Csak becslést ad,pontos adatot nem. Ez 1000% . Másfél giga ram bőven sok ,de 2 az pláne. Ebben biztosak lehettek én mondom:)
  • VO101Tom
    Ez egész szépen néz ki.
  • Nesu
    na van már pöcs ?
  • VO101Tom
    Pogi. Meg akinek néha akad a clod. Az 1C-n csinált egy srác egy tesztet, azt próbálgatta milyen beállításokkal mennyi videokártya memóriát használ a progi. Neki az jött ki, hogy 1GB-os videokártyával a medium, 1.5-el a high, 2 vagy fölötte a max beállítás javasolt. Viszont a tesztben volt egy progi, az MS Afterburner (nemtom ATIhoz milyen hasonló progi van), ami GPU memóriahasználatát tudod mérni. A játék mellett futtatva látod, hogy melyik feature milyen szinten menjen, hogy ez a memóriahasználat ne akadjon ki maxon (akkor kezd swapolni, és akadni). Akinek nagyon receg meg akad, esetleg erre ránézhet, nem vállalja-e túl magát a GPU-val.
  • 55manfred
    Ja és honnan lehet leszedni ?
  • 55manfred
    Sziasztok ! Tud valaki erről a módról: overhaul
    Nekem igen tetszik... Egyébként HSFX -et nyomok...
  • LeonSilver
    Hohohohooo! A mai napig a Hobo az egyik kedvencem. ANnak idején, 1000 éve amikor megjelent a kislemezük, akkor annak a borítójáról vágtam ki egy képet (itt láthazó is)

Volt valami kitűzőm, valami táborból. Szétbarmoltam és ez a pikcsör ment bele!
    A farmeromra egy haver, aki szabónak készült, ráhímezte, hogy HBB :)
    EGy konzert után meg sikerült elkapni Földes mestert, és a farmermellényt "dedikálta" :)
    Qrva büszke voltam rá, soha többet nem lehetett kimosni, talán még meg is van valahol.
  • Hecker007
    Én most ezekre a zenékre kattantam rá: :P

• Feró Flex
    Akkor Én is:
    Egy hétig ennek a dalnak a hazájában "nyaralok" Györgyfalván.Zene tánc,étel s ital,pálesz és persze a lányok.Ja és a táncot is tanuljuk napi négy órát,jó lesz
  • lala42
    De a Viszockij feldolgozások ill. fordítások sem rosszak.
  • lala42