91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #56618 A ruha már ment a levesbe, most a doksikon a sor, de az árus szerint van még pár apróság az örökösök tulajdonában. Talán, akinek volt erről korábban infója, hogy mi maradt meg egyben az örökösöknél, felvethette volna "illetékes" helyeken, de szerintem már késő. Így váltják aprópénzre a történelmünket. -
zmok #56617 Én is pont erre gondoltam, remélem jó kezekbe kerül! -
Bassszus...lehet, hogy csak én gondolom úgy, hogy ennek múzeumban lenne a helye???? -
:)
Már nem nézem ,úgyse lesz semmi . -
Érdekes ez az összehasonlító videó,a régebbi verzióban sokkal kevésbé látszanak a távolabbi nyomjelzők.
-
sakkay #56613 Eredeti forumon is benyomták.. -
És akkor:)
-
-
feca1229 #56610 Köszi!
-
Fürtös #56609 Ezért meg fogtok kövezni:D
Time for something else.
Ez meg talán még tetszeni is fog:
Cocorosie
A zene 1:50 nél kezdődik,elsőre talán kicsit fura de hallgassátok csak végig,megéri! -
lala42 #56608 Na akkor valaki gyújtson fényt a sötét fejemben. Va ez a MeshShowLod érték. Ez átírásnál (0-ról 1-re) mit is csinál? vagy mit is javít. -
Feró Flex #56607 Itt le van írva minden róla és marha jó kampányok vannak hozzá.
DBW -
artivizsla #56606 Relikviák. -
A múltkori memóriás izéhez.
"A VGA-k speciális disjoint (egészen pontosan tight típusú) memóriát használnak. Ezt a driver elrejti, és nem enged hozzáférést semmilyen programnak a felhasznált memória kiolvasására. Az AB, és minden más program, csak becsül, persze nem hasra ütésből, de sokkal közelebb nem kerülnek a szoftver működését vizsgálva. Lehet, hogy közelít a ténylegesen használt szinthez, de lehet, hogy köze nincs hozzá. Utóbbi a valószínűbb.
A VRAM működése is más. A mai programok jellemzően streamelt textúrázást használnak. Ezek az eljárások töltik a memóriát, amíg lehet." -
Közben utána néztem
...szart sem ér 3D-s megjelenítő nélkül.
-
perko #56603 OFF
Hi Tom
A #55113-ban említett probléma az Operával ami nálam is megvolt, most V12.01 telepítése után megszünt.
Próbáld ki.
-
Esetleg tudja valaki,hogy a moziban,3D-s filmhez kapott szemüveghez(nem a színes lencsés),létezik-e 3D-s videó? Olyan,mintha csak a színes lencséshez lenne. -
Kép feltöltős izé lecserélve a erre -> http://kephost.hu/ -
sakkay #56600 Ja értem
-
feca1229 #56599 Üdv mindenkinek!
Meg tudja valaki mondani nagy vonalakban, hogy mivel tud többet a Dark blue world mod a UP 3 modtol? Lehet leporolom az Il2 46-ot, ha már hétfön sem volt pecs! -
Feró Flex #56598 Mondtam hogy jó:O) -
sakkay #56597 Nemtom' mit akarnak. Abba a pár találkozásba ami megesett a két állam között a levegőbe, szét cincáltuk őket. Bár ahogy a történelmet is oktatják, lehet ők nem így tudják.. -
Kár hogy szlovák szemszögből játszható. -
Feró Flex #56595 Ez jó! -
Mert sokat gyúrt a Dani :) -
:)
Van két klasszikus KMPlayer skin is a csomagban. -
Feró Flex #56592 Bayer mekkora szaart csinált már,képek szépek de a kommentár(!)azt sem tudja mit akar mondani tulajdonképpen.Két részt bírtam ídegíleg aztán erről ennyit,nézhetetlen 35 millából.
Pilisszentkersztnél járok (kb 600km),minden évben tíz napot megyünk a "nagy kékszallagon",pecsételés a füzetbe,este sátor,tűz,és a helyi kiskocsmák.Tíz nap totál kiszakadás ebből az örületből.
Arti mi legyen a cime?Részemről biztosan megnézem kedvencem mind a regény,mint a film(A Téli bereg sajnos kissé méltatlanúl elfeledve lett,talán erről kellet volna filmet csinálni inkább.) -
az utolsó rendes km player, amiben nincs rejtett reklámozó fos meg stb, az a 3.0.0.1439-es verzió. tökéletesen muzsikál :) -
Biztos, hogy nem kellett volna. Mint ahogyan nem kellett volna a Rockenbauer Pál által fémjelzett Másfélmillió lépés Magyarországon-t sem kellett volna megpróbálni újraforgatni. Én direkt nem néztem bele, aki megtette az azt mondta, hogy iszonyatosan szar. -
artivizsla #56589 Elkészült az új Tüskevár, nemsokára bemutatják. Nem biztos, hogy kellett volna, vagy legalábbis ne adták volna neki is ezt a címet.
Az öreg Matuláról hallottam egy történetet :
Az őt alakító Bánhidi Laci bácsi egy remek színész, egyben hatalmas alkesz is, bár gondolom, hogy mint színész, evvel nem volt egyedül, maximum a mértéke volt kiugró. A kollégái elvitték egyszer egy klinikára, ahol az orvosok mutattak neki szörnyűbbnél szörnyűbb állapotú májakat, amiket hasonló alkeszekből távolítottak el, csak úgy elrettentés képen. Az öreg szótlanul nézte, majd hazafelé is szótlan maradt sokáig, míg egyszer csak megszólalt :
"Egy biztos, én májat többet nem eszem !" -
Lacám, az a futkározó sem nagyon akar ideérni ;) -
Feró Flex #56587 Na igen!
-
Gyurta Olimpiai bajnok!!!!!!!!! 

-
Kipróbálom, kedves Lyémisztő kolléga ;) -
A PotPlayert ajánlom.
Az a koreai srác csinálja, aki anno a KMPlayert is fejlesztette, amíg át nem (vagy el nem?) adta a jogokat másnak.
Ez egy jó verzió, próbáld ki.
Telepíteni sem kell, csak kicsomagolod akárhová. Pendrive-ról is elindul.
Az infot olvasd el mielőtt indítod. Jó skinek is vannak integrálva. Régóta használom és nagyon bevált.
-
sakkay #56583 Nehogy aztán kopogjanak holnap, hogy jöttek a vesémért
.
-
Nem olvastam el, de gondolom valamit változott az EULA. -
sakkay #56581 A steam a frissítés után felkínál valami szerződés elfogadást..mi a túró ez? -
Persze ha nem fejlesztik akkor lehet hogy érdemesebb lesz visszaállni VLC-re. -
Nekem a 3.10 van meg,biztos nem a legújabb verzió de nincs gondom ezzel.Nem tudom milyen reklámok azok,nem találkoztam velük.Hibát sem találtam eddig,azért használom inkább ezt mert olyan formátumokat is lejátszott amit a VLC nem tudott.