91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #56658 [IMG] [/IMG]
De lehet így jó XD -
lala42 #56657
Patch után a Stuka belseje -
Maga a hatter fasza, de a fokak csunyak rajta! -
Én nagyon tisztelem azokat, akik ilyesmit képesek alkotni legyen az festmény, szobor vagy egy jó zene.
Sajnos én eléggé fakezű vagyok ezekhez :D A rajzolás például nálam kimerül a pont-pont-vesszőcskében és ez sem mindig felismerhető... :D -
artivizsla #56654 Egy kis Art még.
Nicolas Trudgian
German Fw-190 Aviation Art and Gifts
Wallpaper FW-190
Wallpapers I.
Wallpapers II.
Airforce Photo Gallery -
artivizsla #56653 Az elsőt ismertem, azért érdeklődtem, hogy hol tart a dolog.
-
De van és mindjárt itt a hír erről is. -
artivizsla #56651 Kávé mellé.
4.12-es patch-ről semmi hír ?
-
bucsher #56650 na most meg pont fordítva volt. az istennek sem akart 25fps fölé menni, de 2000m fölött egyszercsak átkapcsolt 35-45 fps-be :)
bugos szar -
sakkay #56649 Na ja. Meg akkor végre törjek már a fáktól, nem hiszem , hogy olyan lehetetlen dolog lenne megcsinálni. Csak hát ugye mivel félkészen adták ki, kisebb dolguk is nagyobb volt ennél. De azért most már lehetne lépni ez ügyben is.
-
bucsher #56648 úgy vettem észre, hogy akkor esik le az fps, amikor eléred a felhőalapot, azalatt általában jó. -
Nekem sokkal simább lett igy medium effektel. Ahogy látom az 1c fórumon is nagy az elégedettség.
Remélem igy mostmár rá tudnak állni pl az időjárás fejlesztésére. -
Most jövök a Repkáról,reccenés mentes...
Dögöjjek meg,ha értem. -
sakkay #56645 Jogos. Inkább valami olyasmire gondolok, hogy néha csak akkor állítódik be valami, ha mahinálsz' a beállításoknál. -
Csak vissza állítottam az utolsó hivatalos patch-re és arra telepítettem a bétát.
Próbálgattam változtatni,de miért is kellene? Ha az előző patch-vel működött ez a beállítás,akkor ezzel a
"javítással" miért nem? Ha meg visszább kell venni akkor szarabb lett... -
sakkay #56643 Újra raktad?
Ha igen változtassál valamit a grafikán. -
Hát nem tudom,vegyesek az érzéseim,nálam offline úgy tűnik szarabb lett.
Néha indokolatlanul leesik az fps,pl.:emelkedek,csak az eget plusz egy kontaktot látok kb másfél km-re,és leesik 10 alá felbontástól függetlenül.
Ez az első patch ami nem hozott javulást nekem. -
sakkay #56641 Megcsinálták a nyomi nyulak!!!!
Megszűnt a microlagg!!!!!,és egy 20 % nagyobb nálam az fps, ráadásul a rádiózás betöltés lagg is majdnem teljesen eltűnt. A fák szebbek, és alapvetően nem látom kicsit sem csúnyának. Gtx 560, high, vh beállítás. -
-
Kösz,majd ha nem lesz ilyen meleg nekiállok :D -
Csak arra figyelj, hogy darabkákat ne hagyj benne. -
Nem elengedhetetlen. Volt, hogy ecsettel pucoltamm ki. Ahova nem férzs, onnan kifújod tűdőileg :) -
Ok,akkor majd szétszedem.Semmi spéci cucc nem kell hozzá? Sürített levegő,alkohol? -
Szét kell szedni az olvasót és kipucolni. Elég sokszor csináltam ilyent az egyik volt cégemnél. Egy időben a cdguruk rendszeresen "robbantak". -
Szétrobbant a Mig Alley CD-m a meghajtóban,ki sem nyílik.Ilyenkor mit lehet csinálni?
-
Miről beszélsz? -
bucsher #56632 légyszi ezt itt ne -
Ez lol. Le se töltöm. Minek.. -
v.1.08.18956 béta patch -
torrent link a hozzászólásban -
Hopsz...angliszkíj verzsön download in progress :-) -
Kapacitás probléma, de miért nem rakták ki torrentre, pont erre találták ki az egészet. -
Jaja, a 350MB-ra eléggé karcsú a feltöltési sebesség... -
Ehh :D
Még fél óra. érdekes hogy egy egész játékfejlesztő irodára jutó feltöltési sebesség 60kb/s -
Véletlenül költözködni kell, Nyekraszov meg beteg (vazelin nélkül ment a seggbekuki..). Jövő héten újra megpróbálják.. :D -
Kérdés, hogy hány GB-os az a patch? Vagy mobil-neten nyomják a srácok a messzi sztyeppén??? Mert hiába nyomom az F5-öt, nem hoz fel sok újdonságot... :-) -
Beigérték kb 1 órája hogy kint lesz estig, hátha ennyi idő alatt nem jön a szokás szerinti előre nem látott kritikus hiba, amihez még pár utolsó simitás kell
-
No shit! :) -
Hiszi a piszi :) -
Még a mai nap folyamán jön a béta pötty