91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • lala42
    [IMG][/IMG]

De lehet így jó XD
  • lala42

Patch után a Stuka belseje
  • mijki
    Maga a hatter fasza, de a fokak csunyak rajta!
  • LeonSilver
    Én nagyon tisztelem azokat, akik ilyesmit képesek alkotni legyen az festmény, szobor vagy egy jó zene.
    Sajnos én eléggé fakezű vagyok ezekhez :D A rajzolás például nálam kimerül a pont-pont-vesszőcskében és ez sem mindig felismerhető... :D
  • artivizsla #56654
    Egy kis Art még.

Nicolas Trudgian

German Fw-190 Aviation Art and Gifts

Wallpaper FW-190

Wallpapers I.

Wallpapers II.

Airforce Photo Gallery
  • artivizsla #56653
    Az elsőt ismertem, azért érdeklődtem, hogy hol tart a dolog.
  • Sanyo
    De van és mindjárt itt a hír erről is.
  • artivizsla #56651
    Kávé mellé.

4.12-es patch-ről semmi hír ?

• bucsher
    na most meg pont fordítva volt. az istennek sem akart 25fps fölé menni, de 2000m fölött egyszercsak átkapcsolt 35-45 fps-be :)
    bugos szar
  • sakkay
    Na ja. Meg akkor végre törjek már a fáktól, nem hiszem , hogy olyan lehetetlen dolog lenne megcsinálni. Csak hát ugye mivel félkészen adták ki, kisebb dolguk is nagyobb volt ennél. De azért most már lehetne lépni ez ügyben is.
  • bucsher
    úgy vettem észre, hogy akkor esik le az fps, amikor eléred a felhőalapot, azalatt általában jó.
  • PLackó
    Nekem sokkal simább lett igy medium effektel. Ahogy látom az 1c fórumon is nagy az elégedettség.
    Remélem igy mostmár rá tudnak állni pl az időjárás fejlesztésére.
  • Zpogi
    Most jövök a Repkáról,reccenés mentes...

Dögöjjek meg,ha értem.
  • sakkay
    Jogos. Inkább valami olyasmire gondolok, hogy néha csak akkor állítódik be valami, ha mahinálsz' a beállításoknál.
  • Zpogi
    Csak vissza állítottam az utolsó hivatalos patch-re és arra telepítettem a bétát.

Próbálgattam változtatni,de miért is kellene? Ha az előző patch-vel működött ez a beállítás,akkor ezzel a
    "javítással" miért nem? Ha meg visszább kell venni akkor szarabb lett...
  • sakkay
    Újra raktad?
    Ha igen változtassál valamit a grafikán.
  • Zpogi
    Hát nem tudom,vegyesek az érzéseim,nálam offline úgy tűnik szarabb lett.
    Néha indokolatlanul leesik az fps,pl.:emelkedek,csak az eget plusz egy kontaktot látok kb másfél km-re,és leesik 10 alá felbontástól függetlenül.

Ez az első patch ami nem hozott javulást nekem.
  • sakkay
    Megcsinálták a nyomi nyulak!!!!
    Megszűnt a microlagg!!!!!,és egy 20 % nagyobb nálam az fps, ráadásul a rádiózás betöltés lagg is majdnem teljesen eltűnt. A fák szebbek, és alapvetően nem látom kicsit sem csúnyának. Gtx 560, high, vh beállítás.
  • LeonSilver
  • Willenbrock
    Kösz,majd ha nem lesz ilyen meleg nekiállok :D
  • LeonSilver
    Csak arra figyelj, hogy darabkákat ne hagyj benne.
  • LeonSilver
    Nem elengedhetetlen. Volt, hogy ecsettel pucoltamm ki. Ahova nem férzs, onnan kifújod tűdőileg :)
  • Willenbrock
    Ok,akkor majd szétszedem.Semmi spéci cucc nem kell hozzá? Sürített levegő,alkohol?
  • LeonSilver
    Szét kell szedni az olvasót és kipucolni. Elég sokszor csináltam ilyent az egyik volt cégemnél. Egy időben a cdguruk rendszeresen "robbantak".
  • Willenbrock
    Szétrobbant a Mig Alley CD-m a meghajtóban,ki sem nyílik.Ilyenkor mit lehet csinálni?
  • LeonSilver
    Miről beszélsz?
  • bucsher
    légyszi ezt itt ne
  • LeonSilver
    Ez lol. Le se töltöm. Minek..
  • Sanyo
    v.1.08.18956 béta patch
  • Sanyo
    torrent link a hozzászólásban
  • SgtChris
    Hopsz...angliszkíj verzsön download in progress :-)
  • Sanyo
    Kapacitás probléma, de miért nem rakták ki torrentre, pont erre találták ki az egészet.
  • SgtChris
    Jaja, a 350MB-ra eléggé karcsú a feltöltési sebesség...
  • PLackó
    Ehh :D
    Még fél óra. érdekes hogy egy egész játékfejlesztő irodára jutó feltöltési sebesség 60kb/s
  • LeonSilver
    Véletlenül költözködni kell, Nyekraszov meg beteg (vazelin nélkül ment a seggbekuki..). Jövő héten újra megpróbálják.. :D
  • SgtChris
    Kérdés, hogy hány GB-os az a patch? Vagy mobil-neten nyomják a srácok a messzi sztyeppén??? Mert hiába nyomom az F5-öt, nem hoz fel sok újdonságot... :-)
  • PLackó
    Beigérték kb 1 órája hogy kint lesz estig, hátha ennyi idő alatt nem jön a szokás szerinti előre nem látott kritikus hiba, amihez még pár utolsó simitás kell
  • Sanyo
    No shit! :)
  • Zpogi
    Hiszi a piszi :)
  • PLackó
    Még a mai nap folyamán jön a béta pötty