91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Utána meg a kivetítőket... :D
  • feca1229
    Szia Feró!
    A, DBW-t csak az UP3-ra, vagy az UP3 4C- is fellehet rakni?
  • Feró Flex
    Előszőr a 1.71 SuperPack One-Stop telapíted,aztán a CLEAN DBW Modding Pack-ot bemásolod a megfelelő helyre.A mod packot pedig a JSGM-el aktiválod a leartak szerint.
  • MiG man #56735
    Hogy te miket mutatsz nekem.... akkor most a telepítésben kérnék segítséget... az 1.71-et vagy a CLEAN-t telepítsem?
  • Feró Flex
    A Dark Blue World-t tedd fell az UP-3ra:DBW
    DBW hadjáratok. Én ezzel játszok iszonytosan jó.
    DBW 1.0 to 1.71 SuperPack One-Stop Download:ITT
    CLEAN DBW Modding Pack:ITT

• VO101Tom
    Ja, Pogi. A MeshShowLod= neked mennyi? 1 vagy 0? Azt ugye csak akkor kapcsolod 1-re, ha van LOD hiba? Ez okozhatja azt, hogy sok gépnél szaggat mint állat, mert kikapcsolja a távolabbi gépek LOD egyszerűsítését.
  • bucsher
    aztán utána gyorsan a plazmás topikot is :)
  • MiG man #56731
    Köszi. A map pack-ot csak küldetés editorban tudom "élvezni"? A single hadjáratoknál vagy missionnál nem jelenik meg az map egyike sem. Az ukásznak megfelelően telepítettem. No meg hadjáratügyileg szerényebb is lett az UP3... a 2.1-ben volt RAF normandiai, és magyar bombázó hadjárat is. Ebből ezek már kimaradtak.
  • VO101Tom
    Látom, de ha a sok gépes laggolásra gondolsz, akkor teljesen mindegy, hogy a térkép melyik részén repülünk. A múlt heti repülés nekem tetszett, engem nem zavar, ha újrajátszuk.
  • Solt
    Én azt javasolnám, hogy PH-n keresd fel az LCD topikot... Beírod mennyit szánsz rá, és az okosok javasolnak valami jót... :)
  • artivizsla #56728
    Na végre, három hónapja várjuk már !

Ha már emlegetve lettek az LCD-s TV-k, mire érdemes figyelni ?

102-106 cm-es, led-est akarok venni, Samsung, vagy LG-ben gondolkodom.
    Az egyik kérdés a típus lenne, a másik. hogy milyen panelest érdemes venni, a harmadik pedig, hogy melyik a minimum frekvencia, ami alatt nem érdemes megvenni őket ? Kösz.
  • Zpogi
    Te Tom,láttad már,hogy újra akarják játszani a vasárnapi SoWC küldetést?

Itt lehet szavazni.

Csak azt nem értem,hogy ugye vasárnapig nem fog változni semmi,ugyan olyan szar lesz a CloD,mint a múlt héten...
  • Lysandus
    Ez az Iván sem teljesen komplett: Ez is átstartolás :-)
  • Feró Flex
    Up3 RC4 ez uccsó meg egy map pack jött még.
  • Gundark 1 1
    La-7es ha jól emlékszem.
  • MiG man #56723
    Köszönöm a segítségeket. Bár a 3.0 RC4 fent van már, de a 3.1-et még nem találom...
  • Solt
    Nekem a sima H-s van, és amikor én vettem még majdnem dupla ennyi volt! :D Kiváló cuccok...
  • RatBaG #56721
    vett valaki "Az ég urai" újságot mostanában?
    nem tudjátok, hogy mi lesz a következő számban?
  • PhantomAss
    ilyenem van nekem is, ajánlom
  • Fürtös
    Zajjal:D

Komolyra fordítva,nagy galibát nem nagyon okozhat,maximum ha bekeveredik a mechanikába akkor megakasztja,de akkor meg szétszedés után rögtön meg fogod találni.
    Maradandó károsodást nem hinném,hogy okozhatna.
  • Willenbrock
    Kipucoltam a dvd meghajtómat,remélem nem maradt benne szilánk,most jól működik.Ha maradna benne egy kis szilánk az mivel járna?
  • feca1229
    Elfogom olvasni! Köszi ))
  • Feró Flex
    !UP3!!UP3!!UP3!
  • Solt
    Alapok :)

Azóta az IPS sokat fejlődött, a cikk már kicsit régi, de a lényeg benne van! :)
  • feca1229
    Tn panel, ips panel foggalmam sincs miröl beszéltek :-DDD , néha jó a tudatlanság! Én meg vagyok elégedve vele és nekem ez a legfontosabb! Mindig tanul valamit az ember!
  • hetti
    Benq lehet akár va panelos is de az kb 1éves tipus
    A dell-t amit alább linkeltél csak ajánlani tudom s a boltot is ahonnan a link van ;)
  • Scottt
    2011.Novemberi hsz,a jelenlegi legfrisebb az UP 3.0 RC4, ha jól tévedek.
  • Solt
    Csak ez TN paneles, a Dell amit linkeltem pedig IPS. Ég és föld a különbség... ;)

• feca1229
    Szia Sakkay! Nekem Benq monitorom van 24" fulhd, ledes. Nagyon megvagyok vele elégedve mint játékok terén, és filmnézés terén sem utolsó dolog a fullhd. Az ára kb. 1,5 évvel ezelőtt vettem talán 52e. Ft-ért. szerintem ennek is nagyon jó az ár-érték aránya.
  • MiG man #56709
    Sziasztok mindenkinek!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Állítólag megjelent az IL-2 UP 3.1 verziója. Ha valóban így van tudtok linkelni egy oldalt, ahonnan letölthető? Itt láttam némi infót: http://ultrapack.il2war.com/index.php?topic=5092.0
  • sakkay
    köszi
  • Solt
    Hááát... full hd mellé már jelentősen megéreznéd... egy 1680*1050-s 22-s monitor kéne neked, bár csökkenni így is fog az fps...

Én ezt venném, bár ez ugye full hd... viszont ár/érték arány bajnok...
  • sakkay
    1440*900,de most azt hiszem valami hd témát kellene ha már cserélek, bár a játékoknál, ( csak szim, meg strat) jóval kisebb is elég lenne felbontás terén, mert azért a videókarim csak' egy gtx 560-as. Nemtom , hány % futnának rosszabbul a dolgok.
  • Solt
    Mekkora felbontásban használtad?
  • sakkay
    Ja, és max 35..azért is nézegetem az akciókat,hátha..
  • sakkay
    19. És talán most 21.5-22 szeretnék. Néztem ezeket a BenQ (ha jól írtam) monitorokat,jónak tűnik. Ez Philips volt, 4 évet bírt.
  • Solt
    Mekkorát szeretnél? Mekkora volt a mostani? Mennyit szánsz rá?
  • sakkay
    Meghalt az a k*rva monitorom! Érdemes javíttatni?
    Ha nem, akkor mit érdemes venni, olcsót,de jót!
    ha van olyan.
  • Feró Flex
    Win7
  • Amery
    Nos, nálam a betöltés 95%-nál launcher.exe hiba. Nem néha, nem gyakran, MINDIG!!! Csak offline próbáltam és XP van a gépemen.