91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #56738 Utána meg a kivetítőket... :D -
feca1229 #56737 Szia Feró!
A, DBW-t csak az UP3-ra, vagy az UP3 4C- is fellehet rakni? -
Feró Flex #56736 Előszőr a 1.71 SuperPack One-Stop telapíted,aztán a CLEAN DBW Modding Pack-ot bemásolod a megfelelő helyre.A mod packot pedig a JSGM-el aktiválod a leartak szerint. -
MiG man #56735 Hogy te miket mutatsz nekem.... akkor most a telepítésben kérnék segítséget... az 1.71-et vagy a CLEAN-t telepítsem? -
Feró Flex #56734 A Dark Blue World-t tedd fell az UP-3ra:DBW
DBW hadjáratok. Én ezzel játszok iszonytosan jó.
DBW 1.0 to 1.71 SuperPack One-Stop Download:ITT
CLEAN DBW Modding Pack:ITT
-
Ja, Pogi. A MeshShowLod= neked mennyi? 1 vagy 0? Azt ugye csak akkor kapcsolod 1-re, ha van LOD hiba? Ez okozhatja azt, hogy sok gépnél szaggat mint állat, mert kikapcsolja a távolabbi gépek LOD egyszerűsítését. -
bucsher #56732 aztán utána gyorsan a plazmás topikot is :) -
MiG man #56731 Köszi. A map pack-ot csak küldetés editorban tudom "élvezni"? A single hadjáratoknál vagy missionnál nem jelenik meg az map egyike sem. Az ukásznak megfelelően telepítettem. No meg hadjáratügyileg szerényebb is lett az UP3... a 2.1-ben volt RAF normandiai, és magyar bombázó hadjárat is. Ebből ezek már kimaradtak. -
Látom, de ha a sok gépes laggolásra gondolsz, akkor teljesen mindegy, hogy a térkép melyik részén repülünk. A múlt heti repülés nekem tetszett, engem nem zavar, ha újrajátszuk. -
Solt #56729 Én azt javasolnám, hogy PH-n keresd fel az LCD topikot... Beírod mennyit szánsz rá, és az okosok javasolnak valami jót... :) -
artivizsla #56728 Na végre, három hónapja várjuk már !
Ha már emlegetve lettek az LCD-s TV-k, mire érdemes figyelni ?
102-106 cm-es, led-est akarok venni, Samsung, vagy LG-ben gondolkodom.
Az egyik kérdés a típus lenne, a másik. hogy milyen panelest érdemes venni, a harmadik pedig, hogy melyik a minimum frekvencia, ami alatt nem érdemes megvenni őket ? Kösz. -
Te Tom,láttad már,hogy újra akarják játszani a vasárnapi SoWC küldetést?
Itt lehet szavazni.
Csak azt nem értem,hogy ugye vasárnapig nem fog változni semmi,ugyan olyan szar lesz a CloD,mint a múlt héten... -
Lysandus #56726 Ez az Iván sem teljesen komplett: Ez is átstartolás :-) -
Feró Flex #56725 Up3 RC4 ez uccsó meg egy map pack jött még. -
La-7es ha jól emlékszem. -
MiG man #56723 Köszönöm a segítségeket. Bár a 3.0 RC4 fent van már, de a 3.1-et még nem találom... -
Solt #56722 Nekem a sima H-s van, és amikor én vettem még majdnem dupla ennyi volt! :D Kiváló cuccok... -
vett valaki "Az ég urai" újságot mostanában?
nem tudjátok, hogy mi lesz a következő számban? -
ilyenem van nekem is, ajánlom -
Fürtös #56719 Zajjal:D
Komolyra fordítva,nagy galibát nem nagyon okozhat,maximum ha bekeveredik a mechanikába akkor megakasztja,de akkor meg szétszedés után rögtön meg fogod találni.
Maradandó károsodást nem hinném,hogy okozhatna. -
Kipucoltam a dvd meghajtómat,remélem nem maradt benne szilánk,most jól működik.Ha maradna benne egy kis szilánk az mivel járna? -
feca1229 #56717 Elfogom olvasni! Köszi )) -
Feró Flex #56716 !UP3!!UP3!!UP3! -
Solt #56715 Alapok :)
Azóta az IPS sokat fejlődött, a cikk már kicsit régi, de a lényeg benne van! :) -
feca1229 #56714 Tn panel, ips panel foggalmam sincs miröl beszéltek :-DDD , néha jó a tudatlanság! Én meg vagyok elégedve vele és nekem ez a legfontosabb! Mindig tanul valamit az ember! -
hetti #56713 Benq lehet akár va panelos is de az kb 1éves tipus
A dell-t amit alább linkeltél csak ajánlani tudom s a boltot is ahonnan a link van ;)
-
2011.Novemberi hsz,a jelenlegi legfrisebb az UP 3.0 RC4, ha jól tévedek. -
Solt #56711 Csak ez TN paneles, a Dell amit linkeltem pedig IPS. Ég és föld a különbség... ;)
-
feca1229 #56710 Szia Sakkay! Nekem Benq monitorom van 24" fulhd, ledes. Nagyon megvagyok vele elégedve mint játékok terén, és filmnézés terén sem utolsó dolog a fullhd. Az ára kb. 1,5 évvel ezelőtt vettem talán 52e. Ft-ért. szerintem ennek is nagyon jó az ár-érték aránya. -
MiG man #56709 Sziasztok mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Állítólag megjelent az IL-2 UP 3.1 verziója. Ha valóban így van tudtok linkelni egy oldalt, ahonnan letölthető? Itt láttam némi infót: http://ultrapack.il2war.com/index.php?topic=5092.0 -
sakkay #56708 köszi -
Solt #56707 Hááát... full hd mellé már jelentősen megéreznéd... egy 1680*1050-s 22-s monitor kéne neked, bár csökkenni így is fog az fps...
Én ezt venném, bár ez ugye full hd... viszont ár/érték arány bajnok... -
sakkay #56706 1440*900,de most azt hiszem valami hd témát kellene ha már cserélek, bár a játékoknál, ( csak szim, meg strat) jóval kisebb is elég lenne felbontás terén, mert azért a videókarim csak' egy gtx 560-as. Nemtom , hány % futnának rosszabbul a dolgok. -
Solt #56705 Mekkora felbontásban használtad? -
sakkay #56704 Ja, és max 35..azért is nézegetem az akciókat,hátha.. -
sakkay #56703 19. És talán most 21.5-22 szeretnék. Néztem ezeket a BenQ (ha jól írtam) monitorokat,jónak tűnik. Ez Philips volt, 4 évet bírt. -
Solt #56702 Mekkorát szeretnél? Mekkora volt a mostani? Mennyit szánsz rá? -
sakkay #56701 Meghalt az a k*rva monitorom! Érdemes javíttatni?
Ha nem, akkor mit érdemes venni, olcsót,de jót!
ha van olyan.
-
Feró Flex #56700 Win7 -
Amery #56699 Nos, nálam a betöltés 95%-nál launcher.exe hiba. Nem néha, nem gyakran, MINDIG!!! Csak offline próbáltam és XP van a gépemen.