91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • SgtChris
    Na most újra ott állok, hogy a 4.10.1 patch van fenn, semmi más...
  • SgtChris
    Őőőő...torrentről kaptam le, az oldalt nem jegyeztem meg, de feltételeztem, hogy ugyanaz a csomag, ami a GYIK-ban a Pumaszálláson fent volt, hiszen a mérete ennek is 6,3GB...
  • VO101Tom
    Honnan szedted le a fullosat? Ott mit írnak?
  • SgtChris
    Pedig a GYIK ban leírtakat követem... :-( Mielőtt megvádolnátok, hogy nem tudok olvasni... :-)))))
  • SgtChris
    Üdv! Nagy lelkesedéssel vágtam bele a régi Il-2 1946 telepítésbe, egészen a 4.10.1-es patchig minden rendben, de aztán leszedtem hozzá a fullos UP3.0_RC-t, szépen kicsomagolom a Sturmo főkönyvtárába, létrehoz egy JGSME-s ikont az asztalon, ott aktiválom az UP modot, de aztán a játék nem indul.... Kénytelen voltam leszedni az egészet koppra, és most telepíthetem az egészet újra.

Melyik lenne a legjobb ha az UP modot akarom feltelepíteni és használni? Vagy akár a későbbiekben az RC2, RC3, vagy az RC4-es változatot is rátenni...?
  • mijki

• Sanyo
    Nah pöcspéntek? A múlt héten felraktam a CoD-ot, mert azzal próbáltam ki a Touch Pilot One-t. Látom sokat repültök, hiányzik a felhőszag. Most próbálom eladni a G940-et, mert akkor szeptemberre meglehet a Warthog.
  • Her Laca
    Ki kell lépni majd újra csatlakozni.
    Nekem is csinálja néha, de a második csatlakozásra már van zászló.
  • Willenbrock
    Me-262
  • VO101Tom
    Klikkeltél alul a Start Battle gombra?
  • Willenbrock
    A németek csak vicceltek,nem értem miért kellett seggbelőni szerencsétlent.Ilyesmi azért elég ritkán fordulhatott elő mert Sztálin hamar megtiltotta a civilek evakuálását a másik partra,mondván hogy jobban harcol a katona ha veszélyben van a családja.
  • lala42
    Nekem Saytek cyborg x-5 van. Nálam is voltak hasonló gondok, ill. az irányítás xarakodott. Leszedtem az alját és láss csodát. A vezetékek le voltak válva. Valami hihetetlen rideg, xar, vékony vezetékelése van. Nos kicsréltem az fő vezetékekekt, melyek az irányításért voltak felelősek. Ujraforrasztottam az illesztéseket, és ma már ( kopogjam le ) jó. Talán nálad is ez lehet a gond, vagy esetleg a mikrokaocsoló. Egy cserét lehet, hogy megérne.
  • GaBika6
    IL-2 CLODS
    Multinál betöltöm a gyári coop missiont és nem jelenik meg a zászló, nem lehet egyik oldalhoz sem csatlakozni. Valaki tudja mi lehet a baj??? (Egyik multiplayer küldetésnél sem történik semmi.) Így nem lehet multizni. Csatlakozni tudok szerverekhez.
  • MiG man #56965
    Pakold újra az egészet egészen a 4.11.1-ig, ha újfent ezt a hibát produkálja nyertél. Ha nem, a joy lehet hibás vagy a drivere sérült... talán.
  • Gab5000
    Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy IL2 1946 4.11.1 verziót használok, valamint távol áll tőlem bármilyen mod használata. Mivel szoftveres hibára gyanakszom.
  • Gab5000
    Sziasztok!
    Kontroller probléma:
    Saitek Cyborg Evo Force joystickom van. Évek óta ezzel repülök IL2-ben.
    Az utóbbi napokban úgy csinál, mint ha lenyomnám néha az F2 és a 3mas gombot, közben hozzá sem érek.
    A hibák kizárására eddig két kísérletet tettem: Elindítottam az illesztőprogram tesztjét. Vártam egy órát, hátha jelez gombnyomást de nem.
    Aztán feltelepítettem a Strike Fighters 2-őt, kicsit játszottam de abban sem nyomódnak meg maguktól gombok.
    Egyébként nem túlérzékeny egyik gomb sem, határozott nyomásra működnek.
    Valakinek valami ötlete?
  • sakkay
    Szerintem senki. Csak free track, vagy trac ir-t.
  • Gundark 1 1
    Uraim! Használ valamelyikőtök Facetrack Noir-t? Tetszik és működik is a videók szerint de nem tudom hogy kell beállítani hogy használni tudjam. Segítenétek? Előre is köszönöm!
  • GaBika6
    Valaki tud segíteni il-2clod-ban, mert megtiprom ezt a sz*rt! Beállítások, meg multi indítása érdekel, valami nekem nagyon nem egyértelmű. Privát... THX!
  • zmok
    Bush pilot
  • Sanyo
    :)
  • Nohab
    [URL=http://iho.hu/hir/huha-hol-szalltunk-le-ez-nem-az-a-repter-120816]"Eltévedt utasszállító a másik légikikötőben, óriás katonai szállítógép a kis GA-repülőtéren."[/URL]

A videókat érdemes megnézni.
  • Her Laca

46. perctől. Az a raketapisztojos fejlövés nem semmi:) No meg a német csúnyagonosz hozzáállás:)
  • Her Laca
    ez jó film lehet
  • Her Laca
    Nem nagyon férnek a bőrükbe,úgy látom már rég volt egy kis hepaly arrafelé .
    Nem értem én ezeket ,vagy nagyon kell az az olaj ,vagy nem tom.
  • Her Laca
    a 4. percnél az ott egy aradó?
  • Her Laca

1.10 nél! De szép felvétel,ahogy besuttyan mögé.
  • artivizsla #56951
    Előbb telepítem a 4.10.1-ig, aztán másolom őket és a másolatokból készítem a 4.11.1, HSFX 6.01, UP3RC4 és a DBW-öt. Ez utóbbit most rakom először, már leszedtem az ajánlott fájlokat hozzá.

• Scottt
    Próbáld ezt
  • artivizsla #56949
    Újrarakok mindent, aztán meglátjuk. Kösz.
  • acidrain
    [url=http://luftgangsta.phorum.pl/viewtopic.php?f=6&t=5]1vs1 Tournament "Fight Club" IL-2 1946[/url]
  • MiG man #56947
    DBW Cirks POVMoD
    Forgotten Countries Full, Off
    FX Small collection
    MissionPro Combo by PAL
    MOD Aircraft, Effects, Etc, Fov, Maps, Static
    MyScreenshots as TGA
    Small Font Mod FMB Maps

és ha nem DBW-ben repülök:

UP Enable UP3.0
    Hakenkreuz
    RC4 MapExpansion

De a kabintetőt ekkor is tudom nyitni. Ha néha kilövik a fűrészt, hasraszállás előtt még a levegőben le szoktam dobni a deklit. Én a CTRL+C-t állítottam be erre a célra.
  • istikovacs76
  • istikovacs76
    A második sztálingrád/Budapest ostroma. Állítólag készülőben lévő magyar dokumentumfilm.
    http://youtu.be/3ZEFdm7PBbY
  • artivizsla #56944
    A Söptén talált Messza kabintetőről pár kép.
  • artivizsla #56943
    Jó !

• acidrain
    Másnak nem marad. Elhasználjuk az összeset :))))
  • Her Laca
    Na de én eztetet tudom:) Csak azt nem tudtam,hogy mán megint más néven szerepeltek:) Mondjuk van még szabad név csak ha emígyen folytatjátok azért egy két év és elkopnak:)))))Másnak meg mi marad?:)
  • acidrain
    Szégyelld magad! :XD

"Január első hetében a 102.
    vad. rep. osztály beolvadt a 101. vad. rep. ezredbe,
    mint a 101/III.osztály. A régi 102/1. a 101/7.,
    a 102/2. a 101/8. vad. század lett."

Magyar sasok A magyar királyi honvéd légierő 50.oldal.
  • Her Laca
    Á:) Mi tőlünk semmit sem lehet ,mármint tanulni:)
    Olyan öreguras biztonsági játékosok lettünk,ha nem találkozunk ellenséggel az a bódottág. Minap is mentünk Pogival ,meg NateDog al valami háború félét oszt ellenség se kellet ,hogy kinyírjam a gépemet:) Alig bírtam hazakecmeregni .
    De komolyra fordítva Savasék sokat Il2 nek velük kooooperálhatsz.Náluk vannak nagyon ügyes arcok. No meg ott van Míjki gyerek ő is szereti a kihívásokat (tanúlni mondjuk tőle nem fogsz ) ,meg Messzerharcos (ezt az idióta nevet:XD )na ő aránylag ügyi.