91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
3-asat nem ajánlom, az újabb TrackIR szoftverek nem kezelik, és az aktív ledes track clip-et sem lehet vele használni. A fejkövetős cucc megbízhatósága nagyban függ a szoba világításától, fényviszonyoktól, tükröződésektől, amiben az aktív ledes sokkal jobb. -
4 vs. 5 -
Cikk közepe, feldolgozási sebesség, látószög. -
Gascan #57095 mi a különbség a 3-4-5 között? -
majonur #57094 ha esetleg megfelel egy TrackIr 3 is akkor pl. itt talasz 40 fontert, mivel ez igencsak szuk reteget erint lehetseges, hogy nem is licitalnak rad, erdemes megprobalni, kerdezd meg, hogy elkuldi e Magyarorszagra, es mennyiert. Ennyit meger a TIR 3, pontos, es hibatlan az is, mar probaltam -
Én is, de akkor valami más volt még a neve a cégnek asszem.
210€ volt és hát valóban, a forint lényegesen jobb volt akkor ( 2009.07.09 ekkor vettem )... -
Solt #57092 Én INNEN... -
majonur #57091 En pl. az Angol amazonon vettem itt, 2010 elejen, de akkor meg csak 100 font volt a szett ( TrackIr 5 + Trackclip Pro) es a forint joval erosebb volt a fonthoz kepest, szerintem most igy rohadt draga lenne innen, talan Usa vagy Nemetorszag jobb. -
Gascan #57090 ki hol vette a track IRjét? úgy látom vannak nemzetközi kereskedők is a track IR weboldalán
http://www.naturalpoint.com/trackir/01-store/store-international-dealers.html -
majonur #57089 jaja,oro i bo bodotta, 2-3 ev mulva lesz masik , azt meg leulom a veten :) -
Na ja, csak nyáron nem praktikus :D Viszont van előnye is, nincs madzag. Bár a füles miatt meg mindegy.
Már gondoltam rá, hogy szétbarmolom és csinálok rá ilyen aksis megoldást. Meg kellene egy fasza, vezeték nélküli füles és teljes lenne az
-
majonur #57087 Egyebkent azert szepen mukodik a sima Trackclip el is, legalabb nem muszaj fulessel repulni, helyette baseball sapka :) -
majonur #57086 Hat, most az kovetkezik. Nekem sajnos nincs, de este elviszem egy baratomhoz, neki van multimetere. Kivancsi vagyok, ha a szakadasig eljut a power, akkor sajnos a "fejbe" is szakadt a vezetek a ledeknel, de hogy azt hogy kene szetszedni, azt meg nem tudom. -
Hát basszus, így nincs. Tök véletlenül nincs otthon egy multimétered? Szét kellene szedni ragasztásnál és kimérni. -
majonur #57084 Ja, bocs. Azert pont oda cimeztem a hozzaszolast mert Leon pont a napokban szolt a Trackclip rol a dcs a-10 forumon ez
de ha esetleg van barkinek otlete... -
majonur #57083 Hello Silver! Jo, hogy itt vagy keznel, a multkor egy hirtelen mozdulattal elteptem a a Trackclip pro vezeteket, amiben csak 1 piros es 1 fekete vezetek fut, gondolom csak az 5 voltot viszik az usb bol a 3 db infra lednek. Szepen osszekottotem, leszigeteltem oket, de meg se vilagitanak. Nincs valami otleded? -
A trackIR nagyon pöpec. 6DOF-ot tudja, tehát hajolgathatsz a kabinban, zoomolhatsz, satöbbi. De freetrack-ot és wii kontrolleres freetracket is használnak itt. A lényeg, hogy valami fejmozgás követő legyen, a hat switch nagyon nehézkes néhol. :/ -
sakkay #57081 Na akkor Ha rendesen megy a béta , még jobban fog futni...csak halkan merem megjegyezni
, hogy nekem úgy rendbe rakta a mikrolag dolgot, hogy nincsen több kifogás el kell kezdenem igencsak ráfeküdni. Ja tényleg nem is mondtam..elkezdetem pár napja a német kampányt..na azért az hemzseg a hibától, viszont jó edzés az online csatákra. Már csak egy jó monitor kell, mert az állat szerelő megcsinálta(mondtam ha túl drága akkor ne,ő azért de
,mert nem ér el telefonon), és csak itthon vettem észre, hogy pixeles lett!!!!!!!!!!!!!Faxomat...
-
Ja, értem. Hát, ki tudja ezek a farkak lányos zavarukban hogyan csomagolják be az éppen aktuális rombolásukat. -
majonur #57079 Eddig nekem se volt soha, azota se, de ez a legutobbi patch valamiert nem oda ment ahova akartam. -
majonur #57078 Ja es a steam integritas vizsgalat ezt a hibat nem vette figyelembe, hogy felesleges fajlok vannak a gyokerben, ugy latszik, hogy csak hianyzo fajlok erdeklik. -
Én mindig a TC-vel csomagolom ki és soha, semmi problémám nem volt még ^^ -
majonur #57076 En, amikor Total Commanderrel tomorittem ki a patchet, teljesen beszart a game, mint utalog kiderult: hiaba volt a masik ablakban az adott mappa megnyitva, a TC a jatek gyoker konyvtaraba csomagolta ki, de ezt csak a masodik telepites utan vettem eszre, ugyhogy volt egy harmadik telepites is. -
Gascan #57075 ja.. medium beállitások mellett ennyi az FPS 1680*1050 felbontáson -
Gascan #57074 nekem defaultra van belőve a WinRar .. haza érek munkából és megpróbálom újra
egyébként egész jó a játék, 1.05 patchal az én gépemen átlag 33-40 FPS, föld közelben 23-26, levegőben viz felett 50 felett.
még egy track IR-t kell beszereznem hogy rendesen tudjak tekingélni :)
Működik a track IR rendesen a játékban? -
Winzippel tömörítetted ki? 1C volt arról szó régebben, hogy winrarral kell kitömöríteni a becsomagolt fileokat, mert a winzip valami hibát csinál, és nem lesz jó a peccselés. Volt, aki azt írta nála jó mindkettő, szal nemtom. Én winrart használok. -
Gascan #57072 köszi! -
Innen is letöltheted. -
Mit nem talál?
Csinálj egy olyat,hogy a steamen a játék nevére jobb klikk ott a tulajdonságok ,majd a helyi fajlok ,és ott a játék fájlok épségének ellenőrzése. Na akkor vissza állítja a legutolsó hivatalosra a cuccot ha lefuttadtad,majd töltsd le újra a betat lehet ,hogy sérült volt vagy nem jó helyre másoltad be. Én ilyennel még nem találkoztam amúgy. -
Gascan #57069 feltettem a béta patchet és azt irja ki mikor offline akarok repülni, h nem találja a gép hangját ...
erről tud valaki valamit? -
-
Most a Wings of Preyt tervezem megvenni,grafikában szép és Me-262 is repülhető,Berlint ts élethűen megcsinálták.Tudom hogy a fizikája sajnos nem jobb az Il-2-nél,de a látvány miatt talán megéri az árát. -
DCS A10-et vettem meg hasonló céllal, elmolyolni a fülkében tök király, csak az a baj, hogy nincs időm rendesen megtanulni :/ -
Pár napja vissszaraktam az 1946-ot,gondoltam teszek egy próbát.
Mit mondjak,100-150 ember gyepálta egymást,90%-a ratyi szervereken,úgyhogy ez az út már nem járható,Up ide vagy oda.:(
Úgyhogy rá kellene feküdni erre a Clod-ra,mert ez a jövő.Viszont nagyon rá vagyok kattanva az FSX-re,tudom,hogy nem egy kategória,de annak is van egy fílingje,mikor senki nem akar darabokra lőnni,hanem nyugodtan molyolhatsz a fülkében a műszerekkel meg a térképekkel.:)
-
Feró Flex #57064 Mit találtam emberek:ITT!és ITT!
-
Nohab ott írta, fel kell tennia lejújabb beta patchet:
-
Gascan #57062 a steamről letöltve 1.05ös verzióm van.. néztem h a legtöbb multi szerver 1.08on fut... elrontottam valamit? :) -
Na,senki nem akar dogolni? -
Nálam tegnap akadásmentes volt. A felbontást visszavettem 1600X900-ra.
A fő probléma az, hogy ha nincs ikon, akkor nagyon rosszul tudom követni a kontaktokat. A gépek borzasztóan csúnyák (pixelesek), ahogyan távolodnak úgy lesz egyre szarabb. Elkezdenek villogni, ha rázoomolok, akkor látok egy légcsavart, meg a géptörzsből egy pacát, és ennyi. Full HD-ban is ugyanilyen fos volt, csak az FPS miatt vettem visszább. -
A textúra minőség ha nem origin van a bombázóknál sokat számít. Elmosódik a célkereszt, és sok műszer is.