91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ja SzaboF leírásai sokat segítenék.A CM 10 nagyot dobott a telon.
  • Her Laca
    Amúgy lehet rom kérdése
  • Sanyo
    Igen, de belenyúlás előtt nagyon sok utánaolvasás. :)
  • Her Laca
    Veszélyes vizekre bevétel.
    Prohardver ,FORUM Okostelefonok ott keress rá a totyikjára.
    Nekem a legújabb Android van rajta ezeket lehet a legjobban mokolni.
    Egész iparág van már ra:)
  • sakkay
    Na mégiscsak Defy + lett. Viszont van egy kérdés..némi mahinációval, át lehet állítani a videó minőségét 720 p-re..próbálta ezt valaki itt???
  • sakkay
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Bombázót könnyű. Motort vagy a szárnytövet lőni esetleg a szárny véget .
    Hamar leesnek. Vadászt se nehéz ,attól függ hol és mivel találod el. Lehet már vezérlése sincs de repül egyenesen ,én ha jóóóóóóóóóóól megcsapom és látom,hogy ül rendesen a sorozat akkor már nem is foglalkozom vele tovább ,megyek másikra. Előbb utóbb leesik.
  • zmok
    OFF

Aki "úgy" érzi, kérem támogassa ezt az ügyet:

http://www.13020.ro/tiltakozz

Nagyon köszönöm!

ON
  • VO101Tom
    Ok, megdumáljuk majd.
  • Gascan #57128
    leszek* :)
  • Gascan #57127
    most hétvégén megyünk haza úgyhogy nem lesz gép előtt ... inkább jövő héten hétközben
  • VO101Tom
    Hát nemtom. Saját dogszerveren 1v1-ben lehet a legtöbbet tanulni szerintem, első időben külső nézetből, figyelve a fogásokat. Hétvégén szervezhetünk egyet.
  • Gascan #57125
    normál esetben milyen sokáig tart mig lelőtök egy vadászgépet ami tökéletes tüzelőhelyzetben van előttetek?

egy vadászgép lelövése nekem 5 perces feladat minimum de a bombázók akár 10 percig is elszórakoztatnak...

lövőm és látom h potyognak a dolgok a gépről de olyan mintha nem tudnám kellően megsebezni őket

van valami tipp azt illetően h minél hamarabb végezzek az ellennel?
  • majonur
    Na vegre, mostmar mukodik Trackclip pro, ossze kellett forrasztani a vezetekeket, valoszinu a virsliszeru vegtagjaimmal sikerult szarul osszerakni azt a sok vezeteket (2db), vagy csak forrasztas kozben leegtek az ujjlenyomataim es zarodott a kor.
  • Sanyo
    :)
  • acidrain
    a port scanner volt a rossz, működik, nyitva a 21000 :)
  • acidrain
    Újraindítottam, de csak a 80-as www-http van nyitva. :/

0-79-ig zárva, 81-65535-ig szintén zárva
  • Sanyo
    Ezt használja a fater.
  • LeonSilver
    Áááá dehogy, ez Sony :D Nem alacsonyodik le mindenféle formátumhoz :D

MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / AVCHD / MP4Part10 / MP4Part2 / WMV / MP3 / WMA / LPCM / JPEG

Ezeket szeresse.
  • bucsher
    .ts vagy .m2ts viszi? mert akkor tsmuxer. minőségromlás nélkül, és nagyon gyors, mert nem kódolja újra a filmet, csak átpakolja a másik formátum szerint az adatot.
  • Sanyo
    Egyébként neki is ugyanez volt a baja, mindjárt megnézem miről megy az mkv.
  • LeonSilver
    Nekem is ilyen Bravia bizbaszom van.
  • bucsher
    ja értem :)
    én meg addig is kell valami alapon vettem ezt, a legalja amit ajánlanak a tévés fórumokon is, de lehet hogy nem is veszek jobbat. bár a távirányítója egy fos :(
  • Sanyo
    Igen, a konvertálgatással az a baj, hogy minden egyes filmnél el kell játszani. Apum is médialejátszót használ a Sony Bravia tv-hez, általában usb vinyóról megy a műsor.
  • Sanyo
    Most néztem bele a kézikönyvébe, elvileg jól csináltál mindent. A beállítások néha csak a router újraindítása után lépnek életbe, egy próbát megér.
  • LeonSilver
    Nekem ilyenem van jelenleg. Ez (sajnos) nem játssza le az mkv-t. Tervben van már az újabb Emtek ami már boldogul ezzel a fájlformátummal, de addig is köll valami ;)
  • bucsher
    ne konvertálj, ne mérgelődj, vegyél egy ilyet, nem drága:
    Egreat R6C
    Mindent lejátszik, és bár nem ismerem a tévédet, általánosságban bármilyen beépített médialejátszónál jobb minőséget produkál.
  • LeonSilver
    Keresni keresem, csak ezek közül is a fene tudja melyik milyen.
  • LeonSilver
    Sajnos nem én vagyok. A hálózatokhoz kb. olyan ostoba vagyok, mint Győzike a részecskefizikához :(
  • acidrain
    Skacok, ha jól tudom valamelyikőtök (azt hiszem talán Leon) konyít a routerekhez.

A következő a gondom: Cisco EPC3925 -ös routerem van.
    Hogy a búbánatos F@szba tudom kinyitni a 21000-s portot, ami az IL2-nek kell?

Statikus IP címet beállítottam, a router oldalára is be tudok lépni, a Port range forwarding részhez be is írtam a 21000-t a start-hoz és az end-hez is. Protokol :Both, IP címhez megadtam a gépem saját belső IP-jét, és semmi. Nem tudok hosztolni :/

T-home kábeles net van, most váltottam. Ezelőtt Invitel ADSL volt egy D-Link (vagy mifene) modemmel, soha ilyen gondom nem volt az IL2-vel.

Az sem izgatna, ha az összes portot ki lehetne valahogyan nyitni, csak működne már ez a a f*s.

• Sanyo
    Biztosan lesz némi minőségromlás, de a tv-n nem biztos hogy észre fogod venni. Találtál már konvertáló programot? Régen nokia telefonra konvertálgattam 1-2 filmet, de gyorsan rájöttem hogy nem nagy élvezet a pirinyó képernyőn filmet nézni. :)

Gondolkodom a konvertáló program nevén...
  • LeonSilver
    A következő a helyzet.
    Vannak nekem .mkv filmjeim (1920*1080-as). Ezeket kellene átkonvertálni mondjuk mp4-be. A lényeg az, hogy minőségromlás ne legyen!!! Csak a kurva szoni tv nem játssza le az mkv-t, hogy szomorodna meg.
  • Sanyo
    Régen elég sokat foglalkoztam vele, mi a kérdés?
  • LeonSilver
    Skacok. Van itt valaki aki kenivájsz (keni & vágja) ezeket a videó konvertálós izéket?
  • i robot
    A bombázóknál nemigazán működik az a 6dof dolog. Ezen kellene javítaniuk. Alig lehet kilátni belőlük. Nem hiszem hogy a bomber személyzet minden tagja ilyen szinte le lett volna szíjazva.
  • Gascan #57102
    track5öt veszek ezzel a clippel, ha már lúd akkor legyen kövér alapon :)
  • Sanyo
    A lényeg, hogy legalább TrackIR4-et vegyél, a régebbiek egyre kevésbé rúgnak labdába.
  • Gascan #57100
    köszi és köszi :)
  • majonur
    Na, igen. Az elottem levo hozzaszolasok fenyeben, sajnos csak az ara szol a Tir 3 mellett, es mivel az ember az ilyesmit hosszutavra veszi, valoszinuleg hasznalni is fogod eleg sokat meg evekig, tenyleg erdemesebb beruhazni az 5-osbe.