91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja SzaboF leírásai sokat segítenék.A CM 10 nagyot dobott a telon. -
Amúgy lehet rom kérdése -
Igen, de belenyúlás előtt nagyon sok utánaolvasás. :) -
Veszélyes vizekre bevétel.
Prohardver ,FORUM Okostelefonok ott keress rá a totyikjára.
Nekem a legújabb Android van rajta ezeket lehet a legjobban mokolni.
Egész iparág van már ra:) -
sakkay #57134 Na mégiscsak Defy + lett. Viszont van egy kérdés..némi mahinációval, át lehet állítani a videó minőségét 720 p-re..próbálta ezt valaki itt??? -
sakkay #57133
-
-
Bombázót könnyű. Motort vagy a szárnytövet lőni esetleg a szárny véget .
Hamar leesnek. Vadászt se nehéz ,attól függ hol és mivel találod el. Lehet már vezérlése sincs de repül egyenesen ,én ha jóóóóóóóóóóól megcsapom és látom,hogy ül rendesen a sorozat akkor már nem is foglalkozom vele tovább ,megyek másikra. Előbb utóbb leesik. -
zmok #57130 OFF
Aki "úgy" érzi, kérem támogassa ezt az ügyet:
http://www.13020.ro/tiltakozz
Nagyon köszönöm!
ON -
Ok, megdumáljuk majd. -
Gascan #57128 leszek* :) -
Gascan #57127 most hétvégén megyünk haza úgyhogy nem lesz gép előtt ... inkább jövő héten hétközben -
Hát nemtom. Saját dogszerveren 1v1-ben lehet a legtöbbet tanulni szerintem, első időben külső nézetből, figyelve a fogásokat. Hétvégén szervezhetünk egyet. -
Gascan #57125 normál esetben milyen sokáig tart mig lelőtök egy vadászgépet ami tökéletes tüzelőhelyzetben van előttetek?
egy vadászgép lelövése nekem 5 perces feladat minimum de a bombázók akár 10 percig is elszórakoztatnak...
lövőm és látom h potyognak a dolgok a gépről de olyan mintha nem tudnám kellően megsebezni őket
van valami tipp azt illetően h minél hamarabb végezzek az ellennel? -
majonur #57124 Na vegre, mostmar mukodik Trackclip pro, ossze kellett forrasztani a vezetekeket, valoszinu a virsliszeru vegtagjaimmal sikerult szarul osszerakni azt a sok vezeteket (2db), vagy csak forrasztas kozben leegtek az ujjlenyomataim es zarodott a kor. -
:) -
a port scanner volt a rossz, működik, nyitva a 21000 :) -
Újraindítottam, de csak a 80-as www-http van nyitva. :/
0-79-ig zárva, 81-65535-ig szintén zárva -
Ezt használja a fater. -
Áááá dehogy, ez Sony :D Nem alacsonyodik le mindenféle formátumhoz :D
MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / AVCHD / MP4Part10 / MP4Part2 / WMV / MP3 / WMA / LPCM / JPEG
Ezeket szeresse. -
bucsher #57118 .ts vagy .m2ts viszi? mert akkor tsmuxer. minőségromlás nélkül, és nagyon gyors, mert nem kódolja újra a filmet, csak átpakolja a másik formátum szerint az adatot. -
Egyébként neki is ugyanez volt a baja, mindjárt megnézem miről megy az mkv. -
Nekem is ilyen Bravia bizbaszom van. -
bucsher #57115 ja értem :)
én meg addig is kell valami alapon vettem ezt, a legalja amit ajánlanak a tévés fórumokon is, de lehet hogy nem is veszek jobbat. bár a távirányítója egy fos :( -
Igen, a konvertálgatással az a baj, hogy minden egyes filmnél el kell játszani. Apum is médialejátszót használ a Sony Bravia tv-hez, általában usb vinyóról megy a műsor. -
Most néztem bele a kézikönyvébe, elvileg jól csináltál mindent. A beállítások néha csak a router újraindítása után lépnek életbe, egy próbát megér. -
Nekem ilyenem van jelenleg. Ez (sajnos) nem játssza le az mkv-t. Tervben van már az újabb Emtek ami már boldogul ezzel a fájlformátummal, de addig is köll valami ;) -
bucsher #57111 ne konvertálj, ne mérgelődj, vegyél egy ilyet, nem drága:
Egreat R6C
Mindent lejátszik, és bár nem ismerem a tévédet, általánosságban bármilyen beépített médialejátszónál jobb minőséget produkál.
-
Keresni keresem, csak ezek közül is a fene tudja melyik milyen. -
Sajnos nem én vagyok. A hálózatokhoz kb. olyan ostoba vagyok, mint Győzike a részecskefizikához :( -
Skacok, ha jól tudom valamelyikőtök (azt hiszem talán Leon) konyít a routerekhez.
A következő a gondom: Cisco EPC3925 -ös routerem van.
Hogy a búbánatos F@szba tudom kinyitni a 21000-s portot, ami az IL2-nek kell?
Statikus IP címet beállítottam, a router oldalára is be tudok lépni, a Port range forwarding részhez be is írtam a 21000-t a start-hoz és az end-hez is. Protokol :Both, IP címhez megadtam a gépem saját belső IP-jét, és semmi. Nem tudok hosztolni :/
T-home kábeles net van, most váltottam. Ezelőtt Invitel ADSL volt egy D-Link (vagy mifene) modemmel, soha ilyen gondom nem volt az IL2-vel.
Az sem izgatna, ha az összes portot ki lehetne valahogyan nyitni, csak működne már ez a a f*s.
-
Biztosan lesz némi minőségromlás, de a tv-n nem biztos hogy észre fogod venni. Találtál már konvertáló programot? Régen nokia telefonra konvertálgattam 1-2 filmet, de gyorsan rájöttem hogy nem nagy élvezet a pirinyó képernyőn filmet nézni. :)
Gondolkodom a konvertáló program nevén... -
A következő a helyzet.
Vannak nekem .mkv filmjeim (1920*1080-as). Ezeket kellene átkonvertálni mondjuk mp4-be. A lényeg az, hogy minőségromlás ne legyen!!! Csak a kurva szoni tv nem játssza le az mkv-t, hogy szomorodna meg. -
Régen elég sokat foglalkoztam vele, mi a kérdés? -
Skacok. Van itt valaki aki kenivájsz (keni & vágja) ezeket a videó konvertálós izéket? -
A bombázóknál nemigazán működik az a 6dof dolog. Ezen kellene javítaniuk. Alig lehet kilátni belőlük. Nem hiszem hogy a bomber személyzet minden tagja ilyen szinte le lett volna szíjazva. -
Gascan #57102 track5öt veszek ezzel a clippel, ha már lúd akkor legyen kövér alapon :) -
A lényeg, hogy legalább TrackIR4-et vegyél, a régebbiek egyre kevésbé rúgnak labdába. -
Gascan #57100 köszi és köszi :) -
majonur #57099 Na, igen. Az elottem levo hozzaszolasok fenyeben, sajnos csak az ara szol a Tir 3 mellett, es mivel az ember az ilyesmit hosszutavra veszi, valoszinuleg hasznalni is fogod eleg sokat meg evekig, tenyleg erdemesebb beruhazni az 5-osbe.