91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ne a lobbyban keress szervert, az saját hosztolásokhoz van
A Client alatt listázza ki az online futó szervereket. Belépés után jobb felül a zászlóra kell klikkelni (ha nem jelenik meg, csatlakozz újra), aztán egy reptérre. Ha ez megvan, a jobboldali repülőgép ikonra klikkelve tudod a gépet beállítani, majd a Create gombbal beülsz a gépbe.
Refly-nál újra klikkelsz a reptérre, és simán nyomod a Create-et, a beállításokat játék alatt begjegyzi. -
feca1229 #57217 Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a Clod-ban miként működik a multiplayer? Tegnap próbáltam, de nem igazán sikerült. Próbáltam a Lobbyn a Serveren, de csak odáig jutottam, hogy beállitottam a repcsim szinét a fegyverzetét, és ennyi. Tovább nem jutottam. Eddig a Rof-al multiztam de ott egyértelmű volt minden. Csatlakoztam a szerverhez kiválasztottam melyik oldahoz akarok csatlakozni, és fly now! Gondolom én csinálok valamit rosszul! -
Repüj,repülj,hős magyar pilóta,
Rólad szól a legszebb nóta: magyar nóta,
Ahol leszállsz, magyar kislány várt rád,
Te véded meg Magyarország szent határát!
Felrepül az acélmadár a csillagos égig,
A repülőt kisangyalok mosolyogva nézik!
Az Úristen büszke lehet rája,
Hogy a magyar repülőnek nincsen párja!
-
OFF:A Spiegel simán lefasisztázza Horthyt,a Fideszt meg valami neonáci pártnak láttatja-A kommentelők is jobban tisztában vannak a dolgokkal mint a cikk írója:http://www.spiegel.de/international/europe/right-wing-extremists-cultivate-horthy-cult-in-hungary-a-836526.html -
sakkay #57214 Na igen...mondjuk úgy , hogy az újkori kiválasztás hagy némi kívánnivalót maga után. A szó meg rokon a törpelelkű bürokratával... 
Gogol műveiben találkozhatsz velük.. -
artivizsla #57213 Nekem távolról rokonom az öreg. A kísérleteit a cseppekkel részben nálunk is végezte az egyik körzeti orvos segítségével. Nagyanyám is kapott belőle még akkor, amikor még ferde szemmel néztek rá emiatt. A lényeg, hogy végül is sikersztori lett a dologból. -
zmok #57212 Nem tudtam, hogy Dr Béres József is vitézi címet kapott.
Volt szerencsém találkozni vele Kisvárdán, az orvosok már lemondtak rólam, és hazaadtak, mert úgy gondolták nekem GAME OVER.
(Ez 20 éve volt!)
Neki, és az Ő tudásának köszönhetem az életem. -
No nekem aztán van erről az egészről véleményem ,de inkább nem írom le mert lenne belőle perpatvart. -
Nyugodjék békében!
-
Nem tudom a csinovnyikkal mire gondolsz, annyira nem ismerem őket. Annyit hallottam, hogy kritizálták őket, hogy a cím kiadásának feltételei messze nem olyan szigorúak, mint egykor (ma már elég hozzá, hogy "harcoltál a háborúban, és még élsz" kb.). De amíg egy ilyen cím örökölhető, olyanok is viselik, akik soha nem fogtak fegyvert a hazáért, addig ez miért zavar bárkit is? -
Ja. Sheriff írásába nem nyúlkáltam bele, a végére odaírtam a gyászjelentést, MM írását, meg a győzelmi tablós képet. -
Jah látom már megtetted. -
Tudod frissíteni az életrajzot? -
Dark side of the kopipészt :)
Biztos nem volt rá idő a nagy ellenállás közben na. -
sakkay #57204 Amúgy tudod hová torzult ez az egész vitézi cím osztás most??egészen véletlenül erről is vannak személyes tapasztalataim, a régiek forognának a sírjukban a sok csinovnyik láttán. -
Ráadásul nem is írták át a szöveg végét, báz. -
sakkay #57202 Amúgy nyugodtan írjál nekik..az alapműveltség része ,hogy ilyet nem szabad...inkább nem illik ezen a szinten. -
sakkay #57201 Laca te is tudod mi az oka. Ők voltak a modern kor(ki tudja mit hoz a jövő) lovagjai..ott érvényesült a romantikus 1\1 és személyek csatája leginkább. Persze nem ilyen egyszerű, de úgyis érted..
Ez más fegyvernemnél nagyon nem volt meg már. Annak meg, hogy a németek nem tudják a hőseiket, egészen más oka van. Talán jó erre egy történet
!
Egészen véletlenül jó pár éve jelen voltam, amikor egy híres német politikus nő (na ki vajon) hoppmestere' nem engedte meg a magyar szervezőknek, hogy az említett politikust alá állítsák egy nemzeti színű vászon akármihez, mivel a két(magyar) szó kezdőbetűje piros volt,és egészen véletlenül "S,S"! Ennyi..nincsen nép ami ilyen szinten szégyenli, és nem vizsgálja a saját közelmúltjának történelmét.
Amúgy ezzel egyre nagyobb bajt okoznak maguknak, és csak a saját szélső jobbjukat táplálják. -
Plágium!! Skandalum! Retorziót!
-
A barikád.hu konkrétan kikopizta a pumaszállásról Gyuri bácsi életrajzát, és aláírták, hogy barikad.hu.
-
Pontosan erről beszélek!
Akiket érint tudják kik voltak ők . De nem kell ezt túllihegni szvsz.
A médiában is inkább a repülőkről van szó már ha néha megemlítik azt az időszakot amúgy.
Én erre a "Többek közt azért tart itt ez az ország," írtam az eszmefuttatásom:) Sajnos nem ,nem ezért tart itt . Még többek közt sem.
-
Ez nem teljesen igaz. A légierő mint fegyvernem mindig ismertebb volt, mint a többi (ez nyugaton sincs másképp), de a vitézi rend – amit még Horthy alapított 1920-ban – a háború előtt és alatt is rendszeresen avatott vitézzé katonákat -fegyvernemtől függetlenül. A rendszerváltás után polgári szervezetként alakulhatott csak újjá (ennek minden hátrányával együtt), de a honvédséghez való szoros kötődés megmaradt. Azóta is rendszeresen vesznek fel még élő veteránokat, katonákat a tagjaik közé, akikről olvashatsz is a weblapjukon. Szal infó van róluk is, csak a mi érdeklődési körünktől kissé távolabb kell keresni... :)
Vitézi rend - híres vitézek -
Szerinted a nálunk sikeresebb országokban a fiatalok tudják kik voltak a háborús hőseik? Tovább megyek. Az USA fiataljai körében szerinted köztudott ki is volt Neil Armstrong?
Vagy a németeknél téma ez?
Elárulom nem ezen múlik.
Akiket érint tudják és jól van ez így.Örüljünk neki ,hogy nem felejtődtek el ezek az emberek abban a jó pár évtizedben . De ez is csak azért van mert annó néhány bátor vezető a légierőnél felszínre hozta és minden tiltás ellenére nem engedte elfelejteni ezen embereket.
De tud itt valaki Hős gyalogosról? ,harckocsizóról?tüzérről?utászról? a háborúból.
Pedig biztos volt belőlük is jó pár,csak az nem olyan "divatos" mint a pilóta .
Na mind1 csak kikívánkozott belőlem. -
Lacusch69 #57195 Isten nyugosztalja!
Érdekes, az "ordas eszmék" portáljai (pl. barikad.hu) megemlékeztek róla... -
zmok #57194
-
zmok #57193 Isten nyugosztalja! -
Jaja, ezt én is így gondolom, hogy nem a rokonoknak kell ezt a mediában világgákürtölni, viszont a miatt nem kerül be a hírekbe, mert egy újságíró számára nincs hírértéke a mai Magyarországon. Az Apolló űrhajósnak meg van... (ide vezet a hiányos tudás, vagy tudatlanság ami saját történelmünket övezi!?) -
Azt simán el tudom képzelni, hogy a rokonok nem rohangálnak az Retekklubhoz ilyen esetben. Egyébként most beszéltem Szentgyörgyi Dezsővel, természetesen már intézik, a HM-el közösen. -
Többek közt azért tart itt ez az ország, mert előbb csinálnak országos hírverést egy külföldinek (nem Armstrong érdemeit vitatom!), mint egy hazánkfiának! 10-ből kb. 9,5 ember azt se tudná ki ez az "idős bácsi"! Továbbmegyek...mi az, hogy Pumák, Dongók, Boszorkányok, stb .... Bár mostanában vannak bíztató jelek, de remélem, ez a szomorú haláleset nem kivételként erősíti ezt a szabályt, és az illetékesek helyén kezelik majd a dolgot. -
Ezt én is néztem tegnap, de BlackSix szerint Fake...
-
Na ja. :/ -
Ha jól értem akkor bejelentik a Battle of Stalingrad-ot.
LINK
Mégsem,fake az egész :( -
Egy kis derű a borúra -
Isten nyugosztalja.
Viszont azt nem értem,hogy a híradásokban miért nem hallani róla? Szerintem sokkal nagyobb "Hős" volt nekünk magyaroknak,mint Neil Armstrong,hiszen ő az életét adta volna szeretett országáért,ami most úgy néz ki,hogy még tiszteletadásra sem méltatja. -
Lysandus #57184 Nyugodjék békében! -
Nyugodjon békében! -
Nyugodjon békében! -
Solt #57181 Nyugodjon békében! -
Elhunyt Michna György.
Ma kaptuk a szomorú hírt, hogy 2012. Augusztus 26-án elhunyt Michna Gyuri bácsi. Mindig jó kedélyű, kedves embernek ismertük meg. Az utolsó ismert felvétel vele 2010 Aug. 25-én készült egy megemlékezésen a Segesdi katonai emlékműnél. Itt egy rövid interjú látható vele.
Nyugodjon békében! -
hetti #57179 Stukas