91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mert akkor mán a Fóka köll ha opció a sok ágyú:) Két büntit felpakolni oszt mehet a henye hunya. -
Információ cserének itt a fórum.Ez naprakész hogy úgy mondjam:) Közös repüléseknél meg ott a TS.
A 77 esek TS ét bátran lehet használni,majdnem minden Il2 vel játszó krapek azt használja.
Csak 5-let volt én már nem játszom a régi IL el sajna. -
Mintha az IRSS dogfight szerver lenne, bár lehet hogy tévedek. A G6-al nem "egészséges" az ilyen alacsony magasság. Szárnyágyú felesleges, nem ad annyival több pluszt, mint amennyi sebességet elvesz. -
Frenky #57457 Hi! Akkor ez neked jobban teCCik?
-
Frenky #57456 Üdv minden fórumozónak! Valóban kicsit mellre szívtam a dolgokat, de sajnos a rossz tapasztalatok miatt van/volt. Szóval senkit nem akarok "bántani" és sorry. Összegezve a dolgokat, gondoltam lesznek itt is olyan játékosok, akiknek van kedvük repkedni ezzel a máig is "le a kalappal" játékkal. /nem kifordítani a szavaim :-)/ Szép napot mindenkinek. - hja azért goldoltam a FB_on a csoportot, mert más játékoknál már bevált, átadjuk a tapasztalatokat és infókat. Én sem rajongok a FB-ért, de vannak néha infók,események, ami jól jöhet....
Részemről a téma OFF :-) HUNFrenky66 -
Elnézésedet kérem amiatt,hogy egyszerű kérdésem így felzaklatott:)
Bár nem tudom ,hogy függ össze tájékozatlanságom és a profi "pilóta" státusz de még töprengek rajta:)
Látom te se nem érted ,sem nem szereted a tréfát:XD
Még egyszer elnézést !
-
zmok #57454 Erdélyből írogatsz? "meg kapsz" 
Olyan szépen beszélitek ezt a nyelvet!!!
Volt egy Erdélyi(kis betűvel kellene...
) munkatársam, amikor beszélt hozzám "ittam" a szavait, olyan jó volt hallgatni.
-
bettly #57453 OK, rendben van , neha napjan meg mindig az IL-2-ot gyurom, a Spit vs 109 mod szerveren Gyuszi neven neha meg kapsz -
zmok #57452 Szia Frenky!
Bár nincs FB-profilom, de én is örömmel csatlakoznék hozzátok.
Az 1946 még most is a "szívem csücske".
Mondjuk kicsit maradi vagyok, P51-et csak a célkeresztben szeretnék látni.
-
Romeo One #57451 Szia!
Nem csak profik vannak, vagyunk páran a kezdő/lamér/noob (nem kívánt törlendő) kategóriából is. Viszont közülünk sincs mindenki rajta a facebookon, és ez elég jelentős gátja a csatlakozásnak. -
majonur #57450 Jo a kezdemenyezes, tetszik, de ne kapd fel a vizet a facebook-os vicceken.
En mar csatlakozok is, csak vissza kell tennem a Il-2 1946 ot.
Nem lenne rossz egy ilyen gyakorlo FB csoport a Clod-hoz is, akik csak siman repkednek es kozben megosztjak tapasztalataikat, tehat nem elesben repulnek mindig, mint pl. az Atagon, stb. -
sakkay #57449 Engesztelésül és nem célzás semmire!
-
sakkay #57448 Fúú bakker nagyon félreértettél engem(bár szerintem Lacát is de azt mondja ő ha akarja),csak gondoltam humorizálok egyet a facebookos ellenszenvünkön..ennyi. Fiam is használja
meg anyám is.
Nem kell egyből letépni az ember arcát::
vagy a facebookba kell?!
-
Frenky #57447 Hi sakkay már megadta a választ... Gondoltam, hogy lesz pár gamer, akit érdekel és esetleg õsszejön egy baráti társaság, akiknek ez a játék jó szórakozást ad. Remélem, hogy nem zavartam meg a profi pilóták fórumát, mert itt csak profik vannak?! bye -
sakkay #57446 Az egy olyan hely(végül is nem is hely), ahol a meghívott embereknek megnyúzzák az arcát, és (szárítás után) egy nagy könyvbe illesztik. Elég fájdalmas procedúra de állítólag megéri. Így bárki aki fellapozza a könyvet,találhat ismerőst. Ezért az a neve ami...Nemtom', én sem éltem a lehetőséggel,kicsit macerásnak tűnt így elsőre.. -
Szia!
Mi az a FaceBook?
-
Frenky #57444 Sziasztok! Létrehoztam egy Magyar, IL 2 Sturmovik 1946-os FaceBook csoportot, várok minden érdeklődő játékost, akár kezdő vagy már gyakorlott pilótát. Szeretnék összehozni egy jó csapatot, akikkel ONLINE repkedhetünk. IL 2 Sturmovik 1946 Magyarország Várunk mindenkit. -
bucsher #57443 cougar kellett volna ehhez a melóhoz ;) -
Na mégis kattog egy kicsit "ritmikusan", amikor teljes kitérítésben balra körözök vele, jobbra nincs katt, de balra van. De annyira nem zavaró, repülés közben nem hallottam, amikor rajtam volt a füles. -
Gascan #57441 jó nagy, mi? :) -
Ami meglepett az a mérete.
-
Nekem pár gomb kicsit lötyög, sorját nem találtam, a kar nem kattog, az a tekerentyűknek a középállását nálam is alig érezni. Az illesztésekkel nekem semmi bajom, bár néhol lehetne jobb is. De nekem tetszik, sokkal jobban mint a már agyonhasznált Cyborg X-em. :) Most így hirtelen ennyi, megyek tesztelni.
-
bucsher #57438 ezek aztán a jó hírek fürtikém :)
akkor izzítom is kgbt.
neki is pro van (volt?) szerintem, biztos vágni fogja a nyűgöd. -
Fürtös #57437 Karacsonynal nem hamarabb,esetleg jovo heten 2 napra de akkor sem haza csak egy baratom eskuvojere,2 napra. -
Fürtös #57436 Skypera feljohetnel valamikor erdekelne a story:D
Azt hogy haza mikor keveredek azt nem tudom. -
lala42 #57435 Megyek én megnézem ezt az ATAG-ot.
Mikor jösz haza, vagy errefelé? -
Fürtös #57434 Sracok tudtok valakit aki meg tudna csinalni a messzerre a Dongos skinem?
(a toloszekest ha meg emlekszik ra valaki:D).
A heten megprobalom beszerezni a CoD ot aztan mehet a reppenes,bar a pedallal gyakorlatilag ujra kell tanulnom repulni...
Jut eszembe valaki kiprobalna akinek x52pro van:
A bot aljan van egy kis retesz ami a ruddert zarja fixre ha kihuzod,nallam tovabra is elforog a bot hiaba reteszelem. igaz nem rteljesen de olzan 50%ban megmarad a forgas. -
lala42 #57433 Már nem vagyok ott.
Otthagytam, kevés volt a lé. Gált kirugták, ment a munkaügyi bíróságra, megnyerte a pert, kap vagy 15-20 milla körül. Gyöngyike a nyíregyi csaj beszopta ezáltal, a vezérig. meg tépi a haját. -
Fürtös #57432 Hat Violaval is volt dolgom meg a Volannal is meloztam:D
Portasfulke megvan meg?
-
Fürtös #57431 Az enyem is ma jott meg:D (+pedal).
Nem vagyok tul boldog vele most vagy az emlekeim szepitik meg vagy a saitek is elkezdett gagyit gyartani...
A stick kattog,de teljesen rapszodikusan,a gazkar tekeroinek alig alig erezni a kozepallasat meg ugy az egesz...illesztesek sorjak,lotyogo gombok...
Tieddel minden ok Mijki?
-
lala42 #57430 Te vagy a kisvárdai volt VIOLÁNos? Akkor a Tiéddel. A LIDL-ben XD -
Fürtös #57429 Enyemmel?
Hogy keveredtel oda?
-
samsung galaxy s advance i9070
tudja a 720p felbontást, úgy vettem fel a videót és nem kellett semmit sem állítani a feltöltésnél -
Katyn: Roosevelt tudta, hogy szovjetek mészárolták le a lengyel katonákat
-
Ez a War Thunder milyen szép.
-
Szepy2884 #57425 És alapból HD, vagy még kellett valamit buherálni rajta? Csak mert az én felvételeim alapból max 480-asak. Milyen telefonod van? -
zmok #57424 A buddhisták hite szerint, valahol alatta dobog a Föld szíve.
-
zmok #57423 Ott található Európa legnagyobb buddhista szentélye(sztúpa).
Jártam ott egyszer, valami gyönyörű!!!!
-
sakkay #57422 Tudok a templomról, (vagy inkább féli mauzóleum?!) de sajna még nem voltam ott. A vallási jellegű tudásom inkább a töri mellékterméke, nem személyes...jobb így, mert nem vagyok elfogult.
Hiszek istenben, csak nem tudom melyikben
.
-
zmok #57421 Akkor valószínű, hogy jártál már Zalaszántón.