91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Mert akkor mán a Fóka köll ha opció a sok ágyú:) Két büntit felpakolni oszt mehet a henye hunya.
  • Her Laca
    Információ cserének itt a fórum.Ez naprakész hogy úgy mondjam:) Közös repüléseknél meg ott a TS.
    A 77 esek TS ét bátran lehet használni,majdnem minden Il2 vel játszó krapek azt használja.
    Csak 5-let volt én már nem játszom a régi IL el sajna.
  • acidrain
    Mintha az IRSS dogfight szerver lenne, bár lehet hogy tévedek. A G6-al nem "egészséges" az ilyen alacsony magasság. Szárnyágyú felesleges, nem ad annyival több pluszt, mint amennyi sebességet elvesz.
  • Frenky
    Hi! Akkor ez neked jobban teCCik?
  • Frenky
    Üdv minden fórumozónak! Valóban kicsit mellre szívtam a dolgokat, de sajnos a rossz tapasztalatok miatt van/volt. Szóval senkit nem akarok "bántani" és sorry. Összegezve a dolgokat, gondoltam lesznek itt is olyan játékosok, akiknek van kedvük repkedni ezzel a máig is "le a kalappal" játékkal. /nem kifordítani a szavaim :-)/ Szép napot mindenkinek. - hja azért goldoltam a FB_on a csoportot, mert más játékoknál már bevált, átadjuk a tapasztalatokat és infókat. Én sem rajongok a FB-ért, de vannak néha infók,események, ami jól jöhet....
    Részemről a téma OFF :-) HUNFrenky66
  • Her Laca
    Elnézésedet kérem amiatt,hogy egyszerű kérdésem így felzaklatott:)
    Bár nem tudom ,hogy függ össze tájékozatlanságom és a profi "pilóta" státusz de még töprengek rajta:)
    Látom te se nem érted ,sem nem szereted a tréfát:XD
    Még egyszer elnézést !
  • zmok
    Erdélyből írogatsz? "meg kapsz"
    Olyan szépen beszélitek ezt a nyelvet!!!
    Volt egy Erdélyi(kis betűvel kellene... ) munkatársam, amikor beszélt hozzám "ittam" a szavait, olyan jó volt hallgatni.
  • bettly
    OK, rendben van , neha napjan meg mindig az IL-2-ot gyurom, a Spit vs 109 mod szerveren Gyuszi neven neha meg kapsz
  • zmok
    Szia Frenky!
    Bár nincs FB-profilom, de én is örömmel csatlakoznék hozzátok.
    Az 1946 még most is a "szívem csücske".
    Mondjuk kicsit maradi vagyok, P51-et csak a célkeresztben szeretnék látni.
  • Romeo One
    Szia!
    Nem csak profik vannak, vagyunk páran a kezdő/lamér/noob (nem kívánt törlendő) kategóriából is. Viszont közülünk sincs mindenki rajta a facebookon, és ez elég jelentős gátja a csatlakozásnak.
  • majonur
    Jo a kezdemenyezes, tetszik, de ne kapd fel a vizet a facebook-os vicceken.
    En mar csatlakozok is, csak vissza kell tennem a Il-2 1946 ot.
    Nem lenne rossz egy ilyen gyakorlo FB csoport a Clod-hoz is, akik csak siman repkednek es kozben megosztjak tapasztalataikat, tehat nem elesben repulnek mindig, mint pl. az Atagon, stb.
  • sakkay
    Engesztelésül és nem célzás semmire!
  • sakkay
    Fúú bakker nagyon félreértettél engem(bár szerintem Lacát is de azt mondja ő ha akarja),csak gondoltam humorizálok egyet a facebookos ellenszenvünkön..ennyi. Fiam is használja meg anyám is.
    Nem kell egyből letépni az ember arcát:: vagy a facebookba kell?!
  • Frenky
    Hi sakkay már megadta a választ... Gondoltam, hogy lesz pár gamer, akit érdekel és esetleg õsszejön egy baráti társaság, akiknek ez a játék jó szórakozást ad. Remélem, hogy nem zavartam meg a profi pilóták fórumát, mert itt csak profik vannak?! bye
  • sakkay
    Az egy olyan hely(végül is nem is hely), ahol a meghívott embereknek megnyúzzák az arcát, és (szárítás után) egy nagy könyvbe illesztik. Elég fájdalmas procedúra de állítólag megéri. Így bárki aki fellapozza a könyvet,találhat ismerőst. Ezért az a neve ami...Nemtom', én sem éltem a lehetőséggel,kicsit macerásnak tűnt így elsőre..
  • Her Laca
    Szia!
    Mi az a FaceBook?
  • Frenky
    Sziasztok! Létrehoztam egy Magyar, IL 2 Sturmovik 1946-os FaceBook csoportot, várok minden érdeklődő játékost, akár kezdő vagy már gyakorlott pilótát. Szeretnék összehozni egy jó csapatot, akikkel ONLINE repkedhetünk. IL 2 Sturmovik 1946 Magyarország Várunk mindenkit.
  • bucsher
    cougar kellett volna ehhez a melóhoz ;)
  • mijki
    Na mégis kattog egy kicsit "ritmikusan", amikor teljes kitérítésben balra körözök vele, jobbra nincs katt, de balra van. De annyira nem zavaró, repülés közben nem hallottam, amikor rajtam volt a füles.
  • Gascan #57441
    jó nagy, mi? :)
  • mijki
    Ami meglepett az a mérete.
  • mijki
    Nekem pár gomb kicsit lötyög, sorját nem találtam, a kar nem kattog, az a tekerentyűknek a középállását nálam is alig érezni. Az illesztésekkel nekem semmi bajom, bár néhol lehetne jobb is. De nekem tetszik, sokkal jobban mint a már agyonhasznált Cyborg X-em. :) Most így hirtelen ennyi, megyek tesztelni.
  • bucsher
    ezek aztán a jó hírek fürtikém :)
    akkor izzítom is kgbt.
    neki is pro van (volt?) szerintem, biztos vágni fogja a nyűgöd.
  • Fürtös
    Karacsonynal nem hamarabb,esetleg jovo heten 2 napra de akkor sem haza csak egy baratom eskuvojere,2 napra.
  • Fürtös
    Skypera feljohetnel valamikor erdekelne a story:D
    Azt hogy haza mikor keveredek azt nem tudom.
  • lala42
    Megyek én megnézem ezt az ATAG-ot.
    Mikor jösz haza, vagy errefelé?
  • Fürtös
    Sracok tudtok valakit aki meg tudna csinalni a messzerre a Dongos skinem?
    (a toloszekest ha meg emlekszik ra valaki:D).
    A heten megprobalom beszerezni a CoD ot aztan mehet a reppenes,bar a pedallal gyakorlatilag ujra kell tanulnom repulni...
    Jut eszembe valaki kiprobalna akinek x52pro van:
    A bot aljan van egy kis retesz ami a ruddert zarja fixre ha kihuzod,nallam tovabra is elforog a bot hiaba reteszelem. igaz nem rteljesen de olzan 50%ban megmarad a forgas.
  • lala42
    Már nem vagyok ott.
    Otthagytam, kevés volt a lé. Gált kirugták, ment a munkaügyi bíróságra, megnyerte a pert, kap vagy 15-20 milla körül. Gyöngyike a nyíregyi csaj beszopta ezáltal, a vezérig. meg tépi a haját.
  • Fürtös
    Hat Violaval is volt dolgom meg a Volannal is meloztam:D
    Portasfulke megvan meg?
  • Fürtös
    Az enyem is ma jott meg:D (+pedal).
    Nem vagyok tul boldog vele most vagy az emlekeim szepitik meg vagy a saitek is elkezdett gagyit gyartani...
    A stick kattog,de teljesen rapszodikusan,a gazkar tekeroinek alig alig erezni a kozepallasat meg ugy az egesz...illesztesek sorjak,lotyogo gombok...
    Tieddel minden ok Mijki?
  • lala42
    Te vagy a kisvárdai volt VIOLÁNos? Akkor a Tiéddel. A LIDL-ben XD
  • Fürtös
    Enyemmel?
    Hogy keveredtel oda?
  • PhantomAss
    samsung galaxy s advance i9070
    tudja a 720p felbontást, úgy vettem fel a videót és nem kellett semmit sem állítani a feltöltésnél
  • Zpogi
    Katyn: Roosevelt tudta, hogy szovjetek mészárolták le a lengyel katonákat
  • Zpogi
    Ez a War Thunder milyen szép.

• Szepy2884
    És alapból HD, vagy még kellett valamit buherálni rajta? Csak mert az én felvételeim alapból max 480-asak. Milyen telefonod van?
  • zmok
    A buddhisták hite szerint, valahol alatta dobog a Föld szíve.
  • zmok
    Ott található Európa legnagyobb buddhista szentélye(sztúpa).
    Jártam ott egyszer, valami gyönyörű!!!!
  • sakkay
    Tudok a templomról, (vagy inkább féli mauzóleum?!) de sajna még nem voltam ott. A vallási jellegű tudásom inkább a töri mellékterméke, nem személyes...jobb így, mert nem vagyok elfogult.
    Hiszek istenben, csak nem tudom melyikben.
  • zmok
    Akkor valószínű, hogy jártál már Zalaszántón.