91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V Domino #57500
    Napi 5-6 mission,és van G-2?Ezt ki kell próbálni.
    Ha jól látom,akkor 4.11.1-el megy,semmi mod.
  • Fürtös
    Clod települ!
  • artivizsla #57498
    Kávé mellé.
  • acidrain
    Újabb Bellum rendszerű War indult nemrég:

Jager Krieg

• Fürtös
    Az a gond,hogy a Bohemianak van pénze a VBS miatt,így sajna ők sohasem fognak ide jutni ahol az 1C áll most.
    Az 1C nek iszonyatosan meg kell gondolni mit rak le legközelebb az asztalra,hogy a rajongok megvegyék,míg a Bohemia igazából sza*ik az ARMA 3 ra is mert a pénz a VBS ből jön.
    OK az tulzás ,hogy szarnak rá de érdemi fejlödés megint nincs...csak szebb grafika.
    Mondjuk az ,hogy végre megoldották a kormánykerék animáciöt az dicséretes

És ,hogy egy klasszikust idézzek az OFP/Arma soroztból:
    "És az AI átmegy már a hídon?"
  • Nesu
    mit gondolsz ,miből élnek meg ha ez nem így van ?
    egy tökéletesen kész játék nem hoz többet a konyhára mint egy félkész ...
  • Fürtös
    Az Arma sorozathoz csak annyit: Az az OFP 1.96 óta béta fázisban van:D
    Ennek ellenére játszunk vele mert nincs más.
  • Richtofen
    Lófaszt a seggükbe. Hamarabb fogok kétszer annyi pénzt adni 1 repülőért a RoF-ban, mint ezeknek mégegegyszer egy ilyen rakás szemétért. Szegények, szorosak a határidők, brühümm-brühümm. "... hosszabb ideig támogattuk, mint bármelyik fejlesztést ... ", mennek ám el, másfél éve oszt' szinte nem működik.
  • zmok
    Tiszteletre méltó, hogy valaki energiát fordít erre...
    Pcpilot-Sanyo
    Rof Magyar rjongói oldal-Papa
    Pumaszállás-Tom
  • zmok
    Papa, ne szerénykedj, megtiszteltetés lesz Veled repülni!
  • Sanyo
    Pcpilotért pirospont és készül az új Pumaszállás. :)
  • zmok
    Nálam eddig minden nap ugyanúgy kezdőtt:
    Benézek ide, mert itt nagyon jó a társaság...
    Rof fórum.
    És persze a pcpilot.
    Pumaszállás.
    És az ArmA2 fórum.
  • Papa01 #57488
    Kishal vagyok én ott, a fórum társak is sokkal ügyesebbek! :) Remélem én is fogunk együtt repülni. Na de nem OFF-olok tovább. :)
  • zmok
    ...és kikapni...
  • zmok
    Azért remélem, hogy összefutunk, és jól kibélesz majd ólommal.
    Megnéztem a ranglistát, nem szégyen Tőletek tanulni!!!
  • Scottt
    Az Arma sorozat fejlesztői is érdekes figurák,de ők a mai napig tolják a patcheket az arcunkba, pedig kb ugyan olyan szinten volt az Arma2 anno mint a Clod kiadáskor,de tőlük már megszokta az ember,és tudja, hogy úgyis kipofozzák..
  • Her Laca
    Hát ha majd egy ezres lesz üsse kavics én is megveszem:) Max ha 2 hónapot kell várni amíg valamelyik bolt leárazza:) Már ha megrendelik tőlük!!
  • sakkay
    Ohó!! Azért ez egy fontos mondat!-
    "A terv az, hogy miután ez a verzió elfogadásra kerül, visszatérünk a majdnem végleges patch munkálataihoz és megpróbálunk annyi mindent belezsúfolni, amit csak lehetséges, ezzel le tudjuk szállítani a Cliffs of Dover utolsó javítását. A következő frissítés csak a folytatás rátelepítésével fog érkezni."
    Na kíváncsi vagyok hányan veszik meg kapásból. Most én sem csinálok előre rendelést.
    Még jó , hogy egyáltalán megkapjuk majd a patchet ha nem vesszük meg az új részt!
    Jó persze én is megveszem, hiába is mondanám , hogy nem, de várok az biztos.
  • zmok
    Szerintem ők már nem akarnak egy jó II.VH.-s szimulátort csinálni, csak pénzt akarnak keresni.A BoM-ot rengeteg orosz fogja megvenni,olyan is aki még soha nem markolt joystick-et.
  • Papa01 #57481
    Oki, bár én is alig repülök, mert kevés az időm.. :)De jó lenne majd valamikor egy össznépi.
  • Her Laca
    Lévén a mostani egy beta ami egy csomó problémát nem is orvosol ergó ezen a játékon nagyon sokat kell kellene még melózniuk. Ha most kiadnának egy végleges foltot az még mindig csak a felszínt karcolgatná,így én biztos vagyok benne,hogy ennek a játéknak ennyi volt.
    Ha valaki elfogadja az így játszik vele,ha nem akkor el fog felejtődni.
    És a barmok azt hiszik ,hogy ezt a csorbát ki tudják köszörülni.
    A megszállottak nem tudják eltartani őket akik meg érdeklődnének utána és ők vannak többen ,azok még egyszer rendes áron nem fogják megvenni a folytatást se hiszen erről is ódákat zengtek a megjelenés előtt oszt ez lett belőle.
  • Sanyo
    Mivel a G940 már az új tulajdonosnál rezeg, a TM Warthog pedig még nincs meg, annyira nem izgat a dolog. Én ráérek. :)
  • sakkay
    Fasza.
  • Her Laca
    Szerintem ember nincs az univerzumban aki erre a kérdésre akár csak megközelítően pontos dátumot tudna neked mondani. Ahogy kivettem az irományukból nem is foglalkoznak már evvel annyira ,majd talán a folytatással együtt javítják ezt is. Na az lehet 2 hónaptól 2-8 évig terjedő intervallum is.
  • zmok
    Nekem ebből ennyi bőven elég volt. Lehet, hogy az 1946 csak egy "árkád" móka, de az legalább működik!
    Papa, azt hiszem, hogy átpártolok hozzátok. A RoF már úgy is régen megvan ( A megjelenéskor beszereztem.) , de eddig csak offline használtam.
  • sakkay
    És mikor lesz a nagy végleges" patch?! Két hét? De most komolyan.
  • Sanyo
    Én biztosan megveszem a folytatást, majd kialakul.
  • Her Laca
    Tudod én nem tudom ,nem tudhatom mire gondolt. Írja körbe vagy tanuljon meg fogalmazni. Na mind1 én megmondtam asszem már régebben is mi várható.
    Legalább már nem kérdés többé,hogy mikor lesz patch ,ahogy az sem mikor lesz kiadva a folytatás. Ezeket ismerve én már nyugdíjas leszek:)
  • Her Laca
    Ugyan én nem irkálok az 1C fórumra ,de ma azért (bár tudom leszarják) megírtam nekik ,hogy ha az én pénzemre várnak a jövőben akkor biza éhen halnak.:)
  • Sanyo
    Itt a nagy cégekre gondol, akik kihánynak valamit, 1-2 patch aztán megy a levesbe. Ilja összehasonlítása csak részben állja meg a helyét, megértem hogy Oleg lelépése után abból kellett dolgoznia, ami már készen volt.
  • Papa01 #57470
    Ezen a mondaton én is legondolkodtam.. A RoF-ra inkább igaz véleményem szerint.
    Sajnálom, hogy leállnak, mert egyébként nekem nagyon tetszene ez a szimulátor, de a jelenlegi VGA-m sajnos kevés hozzá.
  • Solt
    Két dolgot emelnék ki.

"Biztosan egyetértetek abban, hogy sokkal tovább támogattuk a szoftvert, mint ahogy azt hasonló szituációban bármilyen más fejlesztő tette volna."

Nem, nem értünk egyet. Mi kérünk elnézést, hogy egy alfa állapotban lévő szoftver javításait folyamatosan addig elvárjuk, amíg az nem lesz közel végleges állapotban. Hogy ezzel meddig szerencsétlenkednek, ahhoz semmi közünk!

"A következő patch már teljesen nVidia hitelesítéssel érkezik? Mi a helyzet a Crossfire támogatással?
    Az nVidia teljesen biztos, a Crossfire még nem eldöntött."

Anyátokat!
  • Her Laca
    "Biztosan egyetértetek abban, hogy sokkal tovább támogattuk a szoftvert, mint ahogy azt hasonló szituációban bármilyen más fejlesztő tette volna."

Szóval ez a mondat ,már ha helyes a fordítás,de miért ne lenne az a képmutatás netovábbja. Kiadnak egy selejtet amiről tudják ,hogy szar és ezek után ezt a mondatot még le meri írni.
  • acidrain
    Ha-ha-haaa!

Kapják be, és addig szívják, amíg azt nem mondom állj :)
    "Nem éppen hasznot hozó projekt" - Mert nem tették azzá.
    Ha elég sokáig paskolják a szart, még fos is lehet belőle.

Mindezek ellenére meg fogom venni a folytatást is, bár a CloD-al jelenleg nem is repülök.

• Sanyo
    Fordítás.
  • Her Laca
    Na mán megint igazam lett:)

Baxnak ezek már a CLOD ra. Majd a folytatásban .
  • Her Laca
    Ja van új NV driver. Egész jókat mondanak róla ,az 560 ak gyorsulnak állítólag tőle.
  • Her Laca
    No elkezdtem gyakorolni a spittel,meg a hurri val már egész jól megyeget,igaz kicsit bíbelődni kell a PP vel de nem vészes ,ha sokat repüli az ember akkor szinte automatikusan állítja oda ahova a helyzet megkívánja.
    Meg a keveréket kell de az elhanyagolható.
    Összességében a sebessége és a fegyverzete ami be kell vallani gyérebb ,de okosan repülve jó kis gépek ezek. Pontosabban érzetre gyengébb a speed,de ha jól állítja az ember a PP-t akkor talán az nem is.A Bf után nagyon hiányzik az a 20 as:)
    Ki fogom próbálni ATAG-on mit is lehet vele alkotni.
  • artivizsla #57462
    Egy kis érdekesség.
  • LeonSilver