91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ki okumláltam ezt a spitet. A 100 oktánossal már jól megy a dolog.
  • Her Laca
    Sok az a 10-20:)Pont elég ,hogy ha időben dobbantunk le tudjunk lépni,aztán meg elemelkedni.Amúgy ha ennyi akkor ennyi,ezt kell beosztani.
  • VO101Tom
    Elvileg ennyit tudnak az 1.08-as patchben a gépek. :

RL adatok a valódi gépek teljesítményei lennének (annyit hozzátennék, hogy ez full gázt ír, a tesztadatok meg csak 1.35 atára vonatkoznak. Tehát a mesza valamivel gyorsabb volt full gázon. De nem sokkal, olyan 10-20 km/h körül).
  • Her Laca
    Tengerszinten.
  • Her Laca
    Na hurkányból kihoztam egy 250 mph-t. Az kb olyan 400 nagyvonalakban. Egész jó az osztott gázkar jelezném.
  • VO101Tom
    Mivel mostanában elég sokan tették fel a CloD-ot, arra gondoltam, hogy holnap este tarthatunk egy össznépi Ts-ezést (akinek nincs meg a címe, itt vagy steamen privátban kérheti), elmondom az alapokat, miket lehet és kell állítgatni a játékban és a kis ablakokban, meg végigmegyünk a controls-on. Most már pár napja mindenki repked, ha kérdés felmerült azokra is válaszolok. Ne egyenként kelljen ezeket végigmondani, mert az egész controls-al együtt lesz kb egy óra...
  • Her Laca
    Na urak valszeg én vagyok tehetségtelen de ebből a spitből én nem tudok egy 450 et kicsikarni vízszintesben. Már kezdem unni pedig lassan mindent kipróbáltam már.
    Eleve az osztott gázkar egyik felére tettem a PP-t (jelzem így nagyon jó alkalmazható,a keverékállítást az egyik tekerentyűre, de nem akarja az igazságot.Csak kéne mennie egy 450 et ennek a reteknek nem?
  • Solt
    Jó olvasni, hogy vannak még ilyen emberek! Le a kalappal!
  • acidrain

• artivizsla #57571
    Magyar felségjelzések.
  • feca1229
    Szia. A gázkaron lévő miniegeret én sem tudtam beállitani, mintha ott sem lenne, ha sikerült neked akkor kiváncsian várom, hogy hogyan.
  • Romeo One
    hmmm... akkor ezt este megnézem.
    Köszi a tippet.
  • Lysandus
    Próbáld ki. Többeknek volt már itt is ilyen problémája, és ez volt a megoldás. (Többek közt nekem is, azért emlékszem rá.)
  • Romeo One
    ?
    .....no kommün.
    Ezt a szokását még nem ismertem, mert kb 3 napja van meg.
    Mondjuk ha ennél nagyobb baja nem lesz, akkor nyugodtan alszom. A profiler nem is annyira létfontosságú, (már feltelepíteni sem lehet). A gázkaron lévő tekerentyűt, meg miniegeret akartam beállítani, mert azokat az Il2 nem ajánlja fel. A többit minden meg lehet ott csinálni.
    Ja, meg a módváltó sem működik, csak a profilerből.
  • Lysandus
    Van egy olyan szokása, hogy csak egy bizonyos USB-csatlakozóba bedugva működik. A többinél nem jön elő a profiler. Még senki nem fejtette meg ennek okát, de ez egy ismert feature.
  • Romeo One
    Maga a joy tökéletesen működik. Leszámítva, hogy két napig nagyon furcsa volt, aztán rájöttem, hogy az IL2-ben bennefelejtettem az előző joy agyon deadzone-olt, lekalibrált beállításait... :)))

Szóval a driver felment, a joy is működik, csak a profiler nem.
  • Sanyo
    Mielőtt az USB-hez csatlakoztatnád az eszközt, előbb rakd fel a drivereket. Nálam csak így volt hajlandó működni.
  • Romeo One
    A Saitek SST (gyári CD-ről) nekem telepítés után a joy helyett egy hihetetlen krix-krax alakzatot rajzolt a konfigurátorba. Ha meg használni akartam, azonnal fagyott, és vitt magával még egy-két dolgot, pölö a hálózati, és netkapcsolatot is. Ledúrtam, visszatelepedni már nem hajlandó. A Saitek oldaláról letöltött legfrissebb meg .net runtime error miatt nem akar telepedni. Volt valakinek hasonló gondja?
  • Fürtös
    Jelentem egy felszállás!
    Azt kell mondjam így az il 2 emlékeivel a szemem elött,hogy ez szép...
    Képzelem milyen szép lehetett az optimalizáció elött...
    Azért vannak hibák dögivel,de eddig nagyon tetszik!

• artivizsla #57561
    Esti mese helyett :

• artivizsla #57560
    Magyar Fóka.
  • zmok
    Köszönöm, és persze Neked is Leon bátyó!
  • Nohab
    O-val tudod eltolni a deklit, ledobni nem lehet.

A mesza hűtőjének jelenleg nincs légellenállása.
  • Her Laca
    No olvasgatom,érdekes a dolog. Azt bizonygatják,hogy a hűtőt nem nagyon szabad 50 % fölé nyitni. Kipróbálom. De érdekes a messzeren semmiféle negatív hatása nincs a hűtőnek ami marhaság de ez mán csak ilyen.
  • Her Laca
    Nos megvoltak az első sikeres lépések a veres oldalon,bár csak bombázókkal találkoztam. No de ami késik nem múlik,viszont észnél kell lenni a spitben az tény. Sokkal nagyobb odafigyelést igényel .
  • Her Laca
    Na még egy van amit nem tudok szégyenszemre. Spitben ,meg hurkányban hogy kell elhúzni a deklit? Meg ledobni ha netán ugranom kéne:))
  • VO101Tom
    Azt keresd, hogy "De Vilde". Az a Minengeschoß angol megfelelője. Az egész háború alatt hiány volt belőle, ezért ők is csak keverve tárazták. Nincs nyomjelzője, ezért két gpu-nál (én a két belsőnél) nyomjelzőset te is keverj vele.

A motorkezelés most az angoloknak is új, a csőgázt tényleg el kell felejteni (ahogy a valóságban is így volt, még a meszán is - gyanítom az is változni fog), meg számít a fordulatszám is, a mixture meg a boost.

Itt is ez a téma pl: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=34124
  • Her Laca
    A mixturával vagyok kicsit bajban,,gondolom a beállítása magasság függvénye is,a kipufogót nézegetem ,hogy milyen láng jön ki belőle ahhoz képest állítgatom. A csőgázt el kell felejteni ,mert megdeglik a hurri motorja ahogy nézem.
  • Her Laca
    Tegnap hurrival próbálkoztam online,mondjuk ellenséggel nem találkoztam,de az tény,hogy értem a veres pilóták problémáit.Emil olyan ezekhez képest mint egy dodzsem. Szinte már szégyenli az ember .
    Apropó. Mely lőszerek hatásosak ezekbe az angol vasakba,tudja valaki?
  • LeonSilver
  • V43 1105
    Te már így is tettél eleget, büszke vagyok rád .. ezt azért akárki nem merné meglepni ..
  • zmok
    OFF
    Ma bejött egy Bácsika a cégünkhöz, a boltba...
    Olajat keresett a láncfűrészéhez.A tanyája körül lopkodják a fákat.Szeretné minél gyorsabban kivágni, hogy kifűtse a telet.
    Megpróbáltam a lehető legjobb árat adni neki... 700 Ft.- bruttó
    (Nem mertem neki nagyobb kedvezményt adni, mert van olyan -ember a cégnél, aki figyeli, hogy milyen árakon értékesítünk.)
    Miután elment, akkor néztem meg a beszerzési árat... 170 Ft.- ...
    Most "kicsit" szarul érzem magam.
    ON
  • Her Laca
    Mert béna vagyok.
  • Romeo One
    Ha jól emlékszem, Fábián "Koponya" volt, aki bevetéseknél felszállás előtt egy kétdekás rum felét itta meg, hogy a másik fele a visszatérés utánra maradjon.
  • Johann Wind
    Az angol éjszakai bombázók is kaptak vmilyen koffein tablettát.
    + fekete áfonyát is azt hiszem, mert javítja az éjjeli látást.

Itt is a megerősítés a Wikiről:"Beszámolók szerint a második világháborúban a brit pilóták az éjszakai bevetések előtt marokszám ették a fekete áfonyát, ugyanis a benne rejlő anyagok segítik a retinasejtek gyors regenerálódását. Ma a gyógyszertárakban kivonata kapható."
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_%C3%A1fonya
  • Johann Wind
    Herr Laca neve miért nincs ott?
  • Johann Wind
    Sajnos ittak bizony. A 77 győzelmes Johann-Hermann Meier pl. felszállás közben ütközött a kísérőjének és meghalt, mert részeg volt. Heinz Kemethmüller (89 győzelem) pedig motorhiba miatt visszatért, de rövidre jött és átvágódott, megsérült és le is tiltották a további bevetésekről, az esti mulatozás túl hosszúra sikeredett és még nem sikerült kijózanodnia. Ez csak 2 példa a JG 26-ból, ennyiről tudok.

Benzedrint pl. az angolok kaptak a túlélő csomagba. Egy Spit pilótát az Dieppe-i partraszállásnál a csatornába lőttek és beszedte az összes benzedrint ami a készletben volt. Evezni kezdett a gumicsónakjában az angol partok felé mint a gép, de nemsokára egy torpedónaszád kihalászta. A bázison azután alvás nélkül egész éjjel megállás nélkül ivott, táncolt és teli torokból énekelt. A bajtársai szóltak a dokinak hogy a fickóval vmi nem stimmel. Azután kiderült hogy tele van benzedrinnel és a doki szólt hogy figyeljenek rá, mert ha kiürül belőle a benzedrint ki fog dőlni mint egy zsák. A pilóta a 2. éjjelt is ugyanúgy végigbulizta, azután a 3. éjjel közepén letette a poharat és eldőlt mint egy zsák krumpli, a bajtársai akik mellette ültek el tudták kapni és így a fickó nem esett a földre. Az eset után 1-1,5 napig aludt, azután semmi baja nem volt. A hajja & fiai könyvben olvastam régebben, ami a Dieppei partraszállás angol légi hadműveletiről szól, nagyon jó könyv, sok benne a pilóta beszámoló.
  • Her Laca
    Vagy a faxom tudja :) mind1 is nem erőlködöm tovább:)
  • Her Laca
    Bocs ez a legfrissebb

= M = shammy
    shark.Ckomopox
    = M = eros
    SHARK `Apolo
    andersbravers
    shark.Maler
    eekz
    V @ s'OK
    JGr.Nord_Frei
    = ВВ = Ais
    72ag_calin
    ROSS_USPOKOITEL
    vit_unit
    ES_KiM
    YaKite
    SHARK `Belka_76
    Magval
    Lynx11
    102.-YU-Pirke
    = M = HIDEG
    GAS
    154_Sergus
    JGzbV_Manni [Evil]
  • Her Laca

Ezidáig ezek neveztek,van köztük nem egy nagyon ügyes,de azért nem verhetetlenek egyáltalán.
    =m=shammy
    shark.Ckomopox
    =m=aeros
    SHARK`Apolo
    andersbravers
    shark.Maler
    eekz
    V@s'OK
    JGr.Nord_Frei
    =ВВ=Ais
    ROSS_USPOKOITEL
    vit_unit