91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ki okumláltam ezt a spitet. A 100 oktánossal már jól megy a dolog. -
Sok az a 10-20:)Pont elég ,hogy ha időben dobbantunk le tudjunk lépni,aztán meg elemelkedni.Amúgy ha ennyi akkor ennyi,ezt kell beosztani.
-
Elvileg ennyit tudnak az 1.08-as patchben a gépek. :
RL adatok a valódi gépek teljesítményei lennének (annyit hozzátennék, hogy ez full gázt ír, a tesztadatok meg csak 1.35 atára vonatkoznak. Tehát a mesza valamivel gyorsabb volt full gázon. De nem sokkal, olyan 10-20 km/h körül). -
Tengerszinten. -
Na hurkányból kihoztam egy 250 mph-t. Az kb olyan 400 nagyvonalakban. Egész jó az osztott gázkar jelezném. -
Mivel mostanában elég sokan tették fel a CloD-ot, arra gondoltam, hogy holnap este tarthatunk egy össznépi Ts-ezést (akinek nincs meg a címe, itt vagy steamen privátban kérheti), elmondom az alapokat, miket lehet és kell állítgatni a játékban és a kis ablakokban, meg végigmegyünk a controls-on. Most már pár napja mindenki repked, ha kérdés felmerült azokra is válaszolok. Ne egyenként kelljen ezeket végigmondani, mert az egész controls-al együtt lesz kb egy óra... -
Na urak valszeg én vagyok tehetségtelen de ebből a spitből én nem tudok egy 450 et kicsikarni vízszintesben. Már kezdem unni pedig lassan mindent kipróbáltam már.
Eleve az osztott gázkar egyik felére tettem a PP-t (jelzem így nagyon jó alkalmazható,a keverékállítást az egyik tekerentyűre, de nem akarja az igazságot.Csak kéne mennie egy 450 et ennek a reteknek nem? -
Solt #57573 Jó olvasni, hogy vannak még ilyen emberek! Le a kalappal!
-
-
artivizsla #57571 Magyar felségjelzések. -
feca1229 #57570 Szia. A gázkaron lévő miniegeret én sem tudtam beállitani, mintha ott sem lenne, ha sikerült neked akkor kiváncsian várom, hogy hogyan. -
Romeo One #57569 hmmm... akkor ezt este megnézem.
Köszi a tippet. -
Lysandus #57568 Próbáld ki. Többeknek volt már itt is ilyen problémája, és ez volt a megoldás. (Többek közt nekem is, azért emlékszem rá.) -
Romeo One #57567 ?
.....no kommün.
Ezt a szokását még nem ismertem, mert kb 3 napja van meg.
Mondjuk ha ennél nagyobb baja nem lesz, akkor nyugodtan alszom. A profiler nem is annyira létfontosságú, (már feltelepíteni sem lehet). A gázkaron lévő tekerentyűt, meg miniegeret akartam beállítani, mert azokat az Il2 nem ajánlja fel. A többit minden meg lehet ott csinálni.
Ja, meg a módváltó sem működik, csak a profilerből. -
Lysandus #57566 Van egy olyan szokása, hogy csak egy bizonyos USB-csatlakozóba bedugva működik. A többinél nem jön elő a profiler. Még senki nem fejtette meg ennek okát, de ez egy ismert feature. -
Romeo One #57565 Maga a joy tökéletesen működik. Leszámítva, hogy két napig nagyon furcsa volt, aztán rájöttem, hogy az IL2-ben bennefelejtettem az előző joy agyon deadzone-olt, lekalibrált beállításait... :)))
Szóval a driver felment, a joy is működik, csak a profiler nem. -
Mielőtt az USB-hez csatlakoztatnád az eszközt, előbb rakd fel a drivereket. Nálam csak így volt hajlandó működni. -
Romeo One #57563 A Saitek SST (gyári CD-ről) nekem telepítés után a joy helyett egy hihetetlen krix-krax alakzatot rajzolt a konfigurátorba. Ha meg használni akartam, azonnal fagyott, és vitt magával még egy-két dolgot, pölö a hálózati, és netkapcsolatot is. Ledúrtam, visszatelepedni már nem hajlandó. A Saitek oldaláról letöltött legfrissebb meg .net runtime error miatt nem akar telepedni. Volt valakinek hasonló gondja? -
Fürtös #57562 Jelentem egy felszállás!
Azt kell mondjam így az il 2 emlékeivel a szemem elött,hogy ez szép...
Képzelem milyen szép lehetett az optimalizáció elött...
Azért vannak hibák dögivel,de eddig nagyon tetszik!
-
artivizsla #57561 Esti mese helyett :
-
artivizsla #57560 Magyar Fóka. -
zmok #57559 Köszönöm, és persze Neked is Leon bátyó! -
O-val tudod eltolni a deklit, ledobni nem lehet.
A mesza hűtőjének jelenleg nincs légellenállása. -
No olvasgatom,érdekes a dolog. Azt bizonygatják,hogy a hűtőt nem nagyon szabad 50 % fölé nyitni. Kipróbálom. De érdekes a messzeren semmiféle negatív hatása nincs a hűtőnek ami marhaság de ez mán csak ilyen. -
Nos megvoltak az első sikeres lépések a veres oldalon,bár csak bombázókkal találkoztam. No de ami késik nem múlik,viszont észnél kell lenni a spitben az tény. Sokkal nagyobb odafigyelést igényel . -
Na még egy van amit nem tudok szégyenszemre. Spitben ,meg hurkányban hogy kell elhúzni a deklit? Meg ledobni ha netán ugranom kéne:)) -
Azt keresd, hogy "De Vilde". Az a Minengeschoß angol megfelelője. Az egész háború alatt hiány volt belőle, ezért ők is csak keverve tárazták. Nincs nyomjelzője, ezért két gpu-nál (én a két belsőnél) nyomjelzőset te is keverj vele.
A motorkezelés most az angoloknak is új, a csőgázt tényleg el kell felejteni (ahogy a valóságban is így volt, még a meszán is - gyanítom az is változni fog), meg számít a fordulatszám is, a mixture meg a boost.
Itt is ez a téma pl: http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=34124 -
A mixturával vagyok kicsit bajban,,gondolom a beállítása magasság függvénye is,a kipufogót nézegetem ,hogy milyen láng jön ki belőle ahhoz képest állítgatom. A csőgázt el kell felejteni ,mert megdeglik a hurri motorja ahogy nézem. -
Tegnap hurrival próbálkoztam online,mondjuk ellenséggel nem találkoztam,de az tény,hogy értem a veres pilóták problémáit.Emil olyan ezekhez képest mint egy dodzsem. Szinte már szégyenli az ember .
Apropó. Mely lőszerek hatásosak ezekbe az angol vasakba,tudja valaki? -

-
Te már így is tettél eleget, büszke vagyok rád .. ezt azért akárki nem merné meglepni .. -
zmok #57549 OFF
Ma bejött egy Bácsika a cégünkhöz, a boltba...
Olajat keresett a láncfűrészéhez.A tanyája körül lopkodják a fákat.Szeretné minél gyorsabban kivágni, hogy kifűtse a telet.
Megpróbáltam a lehető legjobb árat adni neki... 700 Ft.- bruttó
(Nem mertem neki nagyobb kedvezményt adni, mert van olyan -ember a cégnél, aki figyeli, hogy milyen árakon értékesítünk.)
Miután elment, akkor néztem meg a beszerzési árat... 170 Ft.- ...
Most "kicsit" szarul érzem magam.
ON -
Mert béna vagyok. -
Romeo One #57547 Ha jól emlékszem, Fábián "Koponya" volt, aki bevetéseknél felszállás előtt egy kétdekás rum felét itta meg, hogy a másik fele a visszatérés utánra maradjon. -
Johann Wind #57546 Az angol éjszakai bombázók is kaptak vmilyen koffein tablettát.
+ fekete áfonyát is azt hiszem, mert javítja az éjjeli látást.
Itt is a megerősítés a Wikiről:"Beszámolók szerint a második világháborúban a brit pilóták az éjszakai bevetések előtt marokszám ették a fekete áfonyát, ugyanis a benne rejlő anyagok segítik a retinasejtek gyors regenerálódását. Ma a gyógyszertárakban kivonata kapható."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_%C3%A1fonya -
Johann Wind #57545 Herr Laca neve miért nincs ott? -
Johann Wind #57544 Sajnos ittak bizony. A 77 győzelmes Johann-Hermann Meier pl. felszállás közben ütközött a kísérőjének és meghalt, mert részeg volt. Heinz Kemethmüller (89 győzelem) pedig motorhiba miatt visszatért, de rövidre jött és átvágódott, megsérült és le is tiltották a további bevetésekről, az esti mulatozás túl hosszúra sikeredett és még nem sikerült kijózanodnia. Ez csak 2 példa a JG 26-ból, ennyiről tudok.
Benzedrint pl. az angolok kaptak a túlélő csomagba. Egy Spit pilótát az Dieppe-i partraszállásnál a csatornába lőttek és beszedte az összes benzedrint ami a készletben volt. Evezni kezdett a gumicsónakjában az angol partok felé mint a gép, de nemsokára egy torpedónaszád kihalászta. A bázison azután alvás nélkül egész éjjel megállás nélkül ivott, táncolt és teli torokból énekelt. A bajtársai szóltak a dokinak hogy a fickóval vmi nem stimmel. Azután kiderült hogy tele van benzedrinnel és a doki szólt hogy figyeljenek rá, mert ha kiürül belőle a benzedrint ki fog dőlni mint egy zsák. A pilóta a 2. éjjelt is ugyanúgy végigbulizta, azután a 3. éjjel közepén letette a poharat és eldőlt mint egy zsák krumpli, a bajtársai akik mellette ültek el tudták kapni és így a fickó nem esett a földre. Az eset után 1-1,5 napig aludt, azután semmi baja nem volt. A hajja & fiai könyvben olvastam régebben, ami a Dieppei partraszállás angol légi hadműveletiről szól, nagyon jó könyv, sok benne a pilóta beszámoló. -
Vagy a faxom tudja :) mind1 is nem erőlködöm tovább:) -
Bocs ez a legfrissebb
= M = shammy
shark.Ckomopox
= M = eros
SHARK `Apolo
andersbravers
shark.Maler
eekz
V @ s'OK
JGr.Nord_Frei
= ВВ = Ais
72ag_calin
ROSS_USPOKOITEL
vit_unit
ES_KiM
YaKite
SHARK `Belka_76
Magval
Lynx11
102.-YU-Pirke
= M = HIDEG
GAS
154_Sergus
JGzbV_Manni [Evil] -
Ezidáig ezek neveztek,van köztük nem egy nagyon ügyes,de azért nem verhetetlenek egyáltalán.
=m=shammy
shark.Ckomopox
=m=aeros
SHARK`Apolo
andersbravers
shark.Maler
eekz
V@s'OK
JGr.Nord_Frei
=ВВ=Ais
ROSS_USPOKOITEL
vit_unit