91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Bakker fleem Na. Rohadtandroid.
  • artivizsla #57821
    Újabb 212 db repülős háttérkép.
  • Her Laca
    Fele érem akart lenni.
  • Her Laca
    Hogy is mondja a nóta? Piros piros piros háromszor is piros vagy valami ilyesmi:)
    Feeeeeem
  • LeonSilver
    Ződet akartam, de lebeszéltek róla. Egyébként kurva jó kártya, mert 6950 - 6970-es biosszal, 2GB rammal és gyors mint a barom.
  • Solt
    Inkább programozói szopacs... alábbi mondat jól mutatja, hogy miképpen állnak hozzá az AMD-hez...

"A következő patch már teljesen nVidia hitelesítéssel érkezik? Mi a helyzet a Crossfire támogatással?
    Az nVidia teljesen biztos, a Crossfire még nem eldöntött."
  • PhantomAss
    gyere át a zöldekhez ott nincs szívás, évek óta ezt mondjuk :D
    fléém oooonnnnn

amúgy tényleg ennyire jó lett a repmodell hogy egy fél Heinkellel le lehet szállni?
  • LeonSilver
    Szerintem az. ATI szopacs, hogy rohagggyyyyanak meg. Kellett nekem pirosat venni.
  • Her Laca
    Semminek nem tudsz örülni? Három helyett csak egy van már az is szaggatott ahogy nézem:)
  • lala42
    Kétszer ment, bocsi. De a tököm kivan ezzel a képfeltöltéses mizériával.
    Akkor sem lesz sem face book-om, sem twitterem, sem semilyen ilyesmi úri huncutságom.
  • lala42
    Az új patch. Valakinek látszik a horizonton, ha oldalra néz egy fehér csík? Vagy csak megint ATI szívatás?

• lala42
    Teljesen gyaluld le a smart-os és a drivert is. Ez alatt azt értem,hogy a rendszerleíró adatbázisból is. Több progi is van rá, de kézzel a legbíztosabb. Ezután teleítsd a drívert, majd csati a joy-t, majd ha felísmerte, akkor a smart-ot. Így jónak kell lenni. De a saitek honlapjáról töltsd le a lagfrissebbeket.
  • VO101Tom
    Amit én hosztoltam lobby-t, azon 16:00-kor indul a szerver, ott már egyébként is kontrasztosabb volt a kinézet. De a játékban is javult sokat. Viszont a fények erősnek tűnnek, mondjuk a mesza világítása engem nem zavar, az angol gépekben rondábban sikerült.

Folytatásról semmi hír.
  • Willenbrock
    A képek alapján mintha a talaj és a növények színein is változtattak volna,élethűbbnek tűnnek.
    A Battle for Moscow-ról egyébként van valami hír hogy kb mikorra várható?
  • VO101Tom
    Ugyanaz bentről :)

• Nohab

• Romeo One
    A vas lelkéhez nálam sokkal jobban értők tanácsait kérném. Az X52 profilere .NET runtime hiba miatt nem akart elindulni. Sok órás próbálkozás, fel-le telepítgetés, régebbi és újabb verziók váltogatása után pillanatnyilag a következő a helyzet:
    - driver rendben felment, joy kiválóan működik.
    - a régebbi profiler látszólag simán feltelepül, aztán semmilyen formában nincs meg a gépen.
    - az újabb profiler látszólag simán feltelepül, ikonban meg is jelenik.
    - a .NET pillanatnyilag így áll.
    - a profiler indítása meg így.

Valakinek ötlet?
  • acidrain
    Nohab, és a Heinkel

• Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca

Fejlettebbnél is fejlettebb sérülés modell:)
    Leszálltam vele.
  • Her Laca
    Hülyeséget írtam az üzemanyag keveréketlehet két állásban.
  • Her Laca
    Oldalkormány jobb lett. Az orsegédszárny műkszik. Engem zavar a kabinban az a pirosas derengés. Spit IIa kezd pariba lenni a messzerrel. A PP-t csak két állásban lehet állítani rajta ,ugye ez eredetileg is így volt.
    Mintha erősebbek lennének a géppuskák a szöviknél ,de majd még nézem.
    No de majd meglátjuk pár nap múlva,remélem a sok javítás mellett nem rontottak legalább annyi mindent el. Én nem bízom bennük továbbra sem.
  • sakkay
    Tomnak igaza van. Szerintem is fasza lett. És van géppuska sérülés is megint.
  • VO101Tom
    Mondanám, hogy határozottan igen, de nekem úgysem hisz senki ;)

Az biztos, hogy a grafika kontrasztosabb, színesebb, a láthatóság jobb, és nem akad online sem! A mesza pedálja finomabb, a többi dolog nagyjából benne volt a legutolsó betaban is. Az FM meg majd hosszabb tesztelgetést igényel, arra nem mondok semmit.

A Su 26 jópofa.
  • LeonSilver
    Ez most mintha egész jó lenne, nem?
  • acidrain
    Kinyílik az orrsegédszárny a Meszán! Besz@rok! :)
  • Sanyo
    Semmi gond, az 1C fórumon is írták, hogy hirtelen pénzes lett a dolog. Ilja sem tudta, hogy ez lesz belőle. Én csak a torrentet mertem kitenni, különben összeborult volna a szerver a terheléstől (volt már ilyen).
  • VO101Tom
    Az első néhány letöltőnél igen, aztán X letöltés után az oldal áttolta premium letöltések közé
  • bucsher
    :( ok
    nekem isten bizony lejött ingyen :)
  • acidrain
    Köszönöm ;)
  • Sanyo
    A fájlnévre kattintva is ugyanaz az oldal jött be, mindenféle letöltés indulás nélkül.
  • bucsher
    de most tényleg csak én tudtam a fájlnévre kattintani?!?
  • Sanyo
    De látom Ilja már a tükörszerverek közé is betette a linket.
  • Sanyo
    Fent van a torrent pcpiloton, szedd le onnan. :)
  • Her Laca
    Kétezer forintért letölthetem ? Ott rohadjanak meg .
  • Her Laca
    Mik vannak:)
  • artivizsla #57786
    50 db letölthető repülős "Art" háttérkép.
  • VO101Tom
    TS VO101 szobába épp most töltöm föl, akinek lassú a torrent, az nézze meg itt.
  • Nesu
  • Sanyo
    A jó link: torrent.