91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Bakker fleem Na. Rohadtandroid. -
artivizsla #57821 Újabb 212 db repülős háttérkép. -
Fele érem akart lenni. -
Hogy is mondja a nóta? Piros piros piros háromszor is piros vagy valami ilyesmi:)
Feeeeeem -
Ződet akartam, de lebeszéltek róla. Egyébként kurva jó kártya, mert 6950 - 6970-es biosszal, 2GB rammal és gyors mint a barom. -
Solt #57817 Inkább programozói szopacs... alábbi mondat jól mutatja, hogy miképpen állnak hozzá az AMD-hez...
"A következő patch már teljesen nVidia hitelesítéssel érkezik? Mi a helyzet a Crossfire támogatással?
Az nVidia teljesen biztos, a Crossfire még nem eldöntött." -
gyere át a zöldekhez ott nincs szívás, évek óta ezt mondjuk :D
fléém oooonnnnn
amúgy tényleg ennyire jó lett a repmodell hogy egy fél Heinkellel le lehet szállni? -
Szerintem az. ATI szopacs, hogy rohagggyyyyanak meg. Kellett nekem pirosat venni. -
Semminek nem tudsz örülni? Három helyett csak egy van már az is szaggatott ahogy nézem:) -
lala42 #57813 Kétszer ment, bocsi. De a tököm kivan ezzel a képfeltöltéses mizériával.
Akkor sem lesz sem face book-om, sem twitterem, sem semilyen ilyesmi úri huncutságom. -
lala42 #57812 Az új patch. Valakinek látszik a horizonton, ha oldalra néz egy fehér csík? Vagy csak megint ATI szívatás?
-
lala42 #57811 Teljesen gyaluld le a smart-os és a drivert is. Ez alatt azt értem,hogy a rendszerleíró adatbázisból is. Több progi is van rá, de kézzel a legbíztosabb. Ezután teleítsd a drívert, majd csati a joy-t, majd ha felísmerte, akkor a smart-ot. Így jónak kell lenni. De a saitek honlapjáról töltsd le a lagfrissebbeket. -
Amit én hosztoltam lobby-t, azon 16:00-kor indul a szerver, ott már egyébként is kontrasztosabb volt a kinézet. De a játékban is javult sokat. Viszont a fények erősnek tűnnek, mondjuk a mesza világítása engem nem zavar, az angol gépekben rondábban sikerült.
Folytatásról semmi hír. -
A képek alapján mintha a talaj és a növények színein is változtattak volna,élethűbbnek tűnnek.
A Battle for Moscow-ról egyébként van valami hír hogy kb mikorra várható? -
Ugyanaz bentről :)
-
-
Romeo One #57806 A vas lelkéhez nálam sokkal jobban értők tanácsait kérném. Az X52 profilere .NET runtime hiba miatt nem akart elindulni. Sok órás próbálkozás, fel-le telepítgetés, régebbi és újabb verziók váltogatása után pillanatnyilag a következő a helyzet:
- driver rendben felment, joy kiválóan működik.
- a régebbi profiler látszólag simán feltelepül, aztán semmilyen formában nincs meg a gépen.
- az újabb profiler látszólag simán feltelepül, ikonban meg is jelenik.
- a .NET pillanatnyilag így áll.
- a profiler indítása meg így.
Valakinek ötlet? -
Nohab, és a Heinkel
-
[IMG] [/IMG]
-
Fejlettebbnél is fejlettebb sérülés modell:)
Leszálltam vele. -
Hülyeséget írtam az üzemanyag keveréketlehet két állásban. -
Oldalkormány jobb lett. Az orsegédszárny műkszik. Engem zavar a kabinban az a pirosas derengés. Spit IIa kezd pariba lenni a messzerrel. A PP-t csak két állásban lehet állítani rajta ,ugye ez eredetileg is így volt.
Mintha erősebbek lennének a géppuskák a szöviknél ,de majd még nézem.
No de majd meglátjuk pár nap múlva,remélem a sok javítás mellett nem rontottak legalább annyi mindent el. Én nem bízom bennük továbbra sem. -
sakkay #57800 Tomnak igaza van. Szerintem is fasza lett. És van géppuska sérülés is megint. -
Mondanám, hogy határozottan igen, de nekem úgysem hisz senki ;)
Az biztos, hogy a grafika kontrasztosabb, színesebb, a láthatóság jobb, és nem akad online sem! A mesza pedálja finomabb, a többi dolog nagyjából benne volt a legutolsó betaban is. Az FM meg majd hosszabb tesztelgetést igényel, arra nem mondok semmit.
A Su 26 jópofa. -
Ez most mintha egész jó lenne, nem? -
Kinyílik az orrsegédszárny a Meszán! Besz@rok! :) -
Semmi gond, az 1C fórumon is írták, hogy hirtelen pénzes lett a dolog. Ilja sem tudta, hogy ez lesz belőle. Én csak a torrentet mertem kitenni, különben összeborult volna a szerver a terheléstől (volt már ilyen). -
Az első néhány letöltőnél igen, aztán X letöltés után az oldal áttolta premium letöltések közé -
bucsher #57794 :( ok
nekem isten bizony lejött ingyen :) -
Köszönöm ;) -
A fájlnévre kattintva is ugyanaz az oldal jött be, mindenféle letöltés indulás nélkül. -
bucsher #57791 de most tényleg csak én tudtam a fájlnévre kattintani?!? -
De látom Ilja már a tükörszerverek közé is betette a linket. -
Fent van a torrent pcpiloton, szedd le onnan. :) -
Kétezer forintért letölthetem ? Ott rohadjanak meg . -
Mik vannak:) -
artivizsla #57786 50 db letölthető repülős "Art" háttérkép. -
TS VO101 szobába épp most töltöm föl, akinek lassú a torrent, az nézze meg itt. -
-
A jó link: torrent.