91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A Messzeren előre beállított rudder trim volt, és a manuális magassági.
A fókán nem volt rudder trim (tudomásom szerint), csak magassági.
Gusztáv oldalkormány trim-je:
LV 426:
lépni kell az oldalkormányt, hogy a golyó középen legyen, akkor egyenesen fog repülni :) -
LV 426 #57941 Megoldódott. Kikapcsoltam a szelet és a turbulenciát, de aztán vissza is kapcsoltam, mer hát úgy nem az igazi. -
LV 426 #57940 Sajna nem ültem még igazi 109-es ben igy nem tudhatom, hogy van e benne, bezzeg a spit-ben van. Mármint a rep modellben, mer abban sem ültem még :( -
Lysandus #57939 Rudder trim volt a Fókán és a Meszán, nem? És emlékeim szerint a repmodellben is benne van az Il-2-ben. Viszont csűrő trim nem minden gépen volt, és nem is mindegyik repmodellben van benne. -
Így van, nincs minden gépen. -
Romeo One #57937 Hát, talán az lehet az oka, hogy nem minden gépen van oldalkormány trimm. Főleg nem a kisebb vadászokon. Az igaziakon sem volt, a repmodellbe sem rakták be. -
LV 426 #57936 Üdv srácok!
Eddig csendben figyelgettem és olvasgattam, mert minden infó megvolt amire kíváncsi vagyok, de most belefutottam egy érdekes és idegesítő dologba és nem találok magyarázatot. (se itt, se sehol).
Bizonyos gépeknél(Bf109, Fw190) nem működik a rudder trim, de a többinél (15 tipusnál többet nem próbáltam) semmi gond.
Elég idegesítő kezd lenni a dolog, mert húz is balra a gép és a
"turn & bank indicator" is ki van mozdulva egy picit jobbra és így elég nehéz egynesen repülni, kötelékben meg egyenesen szopás.
Ha valakinek van ötlete kiváncsian várom.
-
Váltsál szervert! A beállításoknál lehet. -
Váhhh, most mi a kínja a Steam-nek? Fel akartam újra telepíteni a Clod-ot, de a Steam azt írja, hogy túlterhelt, nem tudja megindítani a letöltést...de miért nem lehet a DVD-ről telepíteni? Tudom ezt ezerszer kiveséztük, de bosszant, hogy a Gőz miatt kell várakoznom, mikor itt a cucc a lemezen eredetiben. -
sakkay #57933 Szerinted mit jelképez az adott jelecske:) -
Lacusch69 #57932 Szerintem az ügyességen már túllépett ezzel. Jobb helyeken kerékbe törték volna... -
sakkay #57931 Ügyes zsidók mindig voltak.
-
Lacusch69 #57930 Azt ugye tudod, hogy egy bizonyos Rotschild mekkorát kaszált a waterloo-i csatán egy kis hazudozással? -
Én is sajnálom, de hát ez van. -
sakkay #57928 Sajnálom...csak aztán nehogy nagy gépvásárlás legyen belőle, karácsonyra!
-
Ja. Úgy tűnik, hogy változások lesznek IRL és nem lesz időm a gépre. Amikor időm lenne akkor meg másra akarom fordítani.
Ahhoz meg azért nem rossz a cucc, hogy a sarokban álljon, letakarva. -
Solt #57926 Oké...
( ne írd így egybe ki az email címed, ha nem akarsz bele futni valami spam áradatba...;) ) -
sakkay #57925
Mi a túró Leon?! Leszerelsz, vagy mi?!
-
ez is érdekelne...
dobsz egy mailt hogy hol lehetne kipróbálni és mennyire gondoltál?
a címem a korábbi hsz-ben
köszi -
Solt #57923 Nekem van egy 3-4 éves 4-pro, de én úgy érzékelem, hogy egy picit darabos a mozgása... Laca mondjuk nem vette észre, de ettől még szerintem nem 100%-s a cucc. Ha el tudsz jönni kipróbálni, és úgy döntesz, hogy téged nem zavar, akkor megegyezünk valami baráti árban... ;) -
Eladó kAnfig:
Asrock 970 Extreme4 alaplap
AMD Phenom(tm) II X4 975 BE + Scythe Mugen 3 Hűtő
12 GB DDR III RAM (2*4+2*2)
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (@ 6970!)
SyncMaster 2233BW 1680*1050 fehér
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
SAMSUNG HD321KJ 320GB SATA
Asus DVD író (ezt lassan cserélni kell, alig írtam vele de már szarakszik néha)
Coolink 500W táp
Track IR5 (+TrackClip pro)
X-52 pro, Saitek Rudder pedal
FSX Gold, DCS Black Shark, Codemater F1 2011, Silent Hunter III, Il2 Sturmovik - Cliffs of Dover, Il2 Forgotten Battles, IL-2 Sturmovik, Lock On, Lock On: Flaming Cliffs,
Flaming Cliffs 2, Rise of Flight (12 repülővel), Diablo III (digitál).
DCS World+ modulok: A-10C, Black Shark2, Combined Arms, P-51D Mustang
A 2*4 GB RAM Garos, Alaplap, proci garos. VGA 2014. 03-ig garos
(egyben) -
érdekelne...
dobsz egy emailt a [email protected] címre? ott meg tudjuk beszélni...
köszi -
nekem van egy 3 pro-m elfekvőben, csak mindig lusta voltam meghirdetni.
nem a legfrissebb példány, de hátha... -
srácok ha valaki tud eladó trackir-t szóljon pls (persze normális áron)
köszi -
Laca (meg akinek nem megy a linkelés). HA youtube videót illesztetek be, NE a címsort másoljátok ide. A videók alatt van egy gomb, hogy megosztás. Az kiad egy mindenféle vezérlőkód nélküli linket, AZT a linket másoljátok a "Video beszúrása" gomb után megjelenő ablakba (jelen esetben ez a: link).
Valahogy így:
-
artivizsla #57917 Elég nagy blama lehetett amikor megtudta az igazságot, de szerintem ha ezt titokba tudta tartani, akkor inkább mégis csak annak örült jobban, hogy túlélte a háborút, mert pár 10 millióan ezt nem mondhatták el magukról utólag. -
sakkay #57916 Teljesen rendben van amit írtál.
Valószínűleg azért vagyok háklis ebben a témában, mert ez a hobbim is.
Mondjuk a legjobban, a Görög-Római történelem érdekel, de minden mással is foglalkozok. Ha van egy téma amivel konkrétan elkezdek átnézni, nem csak egy oldal íróit olvasom el, hanem a másikét is. Ha van pl a témában valami híresebb (nem árt ha független)történész szakértő, akkor azt is megkeresem...
hát nagyon árnyalódni' szokott a kép.
Egy nem túl jó példa, (de érdekes) a waterloo-i csata alatt volt olyan alakulat, aki az egész nap alatt nem kapott szerepet , álltak a l.füstben, majd a nap végén azt hitték , hogy csak csetepaték sorozata volt a nap, a főcsata holnapra maradt. De ugyanaznap egy angol ezred úgy megkeveredett, hogy szent meggyőződésük volt, hogy el bukták a csatát. Konkluzió:ott voltak, mégsem tudnának elmondani a csata lefolyásáról semmit.
Szóval a szemtanuk evidenciája sem mindig érvényes.
Bocs az offért. -
-
Élvezzétek ti is:) -
Minden nemzetnek fájó visszagondolni a második világháborúra.
Az angolok sem ujjongtak örömükben, amikor a németek megszórták őket bombákkal, meg V1-el. A japánok megkapták az atomot. Sztálin a sajátjait is megölette.
Minden nemzetnek a saját sérelmei a legfájóbbak, nekünk magyaroknak a magyarok ellen elkövetett tettek.
Ezzel be is szeretném fejezni a témához való hozzászólásomat, mert nem szeretnék senkivel sem összeveszni, és vitatkozni sincs kedvem.
-
[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
-
olvasgassatok -
Kipróbáltam a G50 et . Bakker de jó kis gép az.
[IMG][/IMG]
-
mi is szívtunk a kék oldalon a messzerrel meg a fókával az il2-ben vagy 10 éven keresztül :D
akkor még pár év és egálban leszünk...
-
Tom jól mondja. harcolni ellenük nem kihívás,viszont harcolni vele na az kihívás. Nem mondom,hogy nem lehet eredményes az ember ,de nagyon megfontoltan kell harcolni vele,míg a BF ben ha baj van lenyomod ,fullgáz oszt csak néz,de lazán le is emeled. A végsebessége szerintem kb egyforma volt a két gépnek,de a játékban nagyon lassú a spit.Nem beszélve arról ,hogy folyamatos gépészkedést kíván főleg 5-6 ezren. De az rendben is van nem volt automatika ,csak mondom tetű lassú:)Azért ma lelőttem vagy 10 gépet vele ,mondjuk abból 6 bomber volt.Ha megtartja az ember a magasssági fölényét,és nem engedi a messert emelkedni akkor nincs baj,de nem szabad utánuk zuhanni,főleg nem hosszan. -
Ez sem jó.
Nincs benne kihívás, és a Spit tényleg lassabb, mint lennie kellene. -
nem csoda hogy ki vannak akadva a veresek, az il2 után mindenki azt várta hogy itt is übergép lesz
mondjuk ezt jól csinálták a fiúk, nem rontották el úgy mint Olegék -
Ha magasabban vagy támadsz, ha alacsonyabban, akkor lelépsz. Nem sok újdonság van ebben
-
Spitiztem Atagon.
Felállítottam pár szabályt.
1. Magasra menni
2. Lévén az Emil jóval gyorsabb,ha nincs esély utolérni akkor hagyni kell és inkább szemmel tartani és magasságot gyűjteni.
3. Ha zuhanásba viszik az Emilt ,öngyilkosság utána menni,további teendők a (2.) pontban és amikor emel akkor csapni rá.
4. Ha magassági fölénye van az ellenfélnek ,értelmetlen összeakaszkodni vele.
Sokkal melósabb a spiti,ezt el kell ismerni,mondhatnám nagyobb tudást feltételez ha eredményesen repülik.
Most jön a G50 . Azzal még nem vitézkedtem. -
sakkay #57903 Halkan jegyzem meg, a linkre ahol ez a vidi van, az ilyen videók nem nagyon jellemzőek.