91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ok:) Borzolni a kedélyeket akartam írni:)

Mellesleg Vera Lynn egy fogalom Angliában,mint ahogy a Spit is:XD és Churchill is.
    Apropó.Én meglepődtem amikor ezt végig néztem,vagyis ez rossz kifejezés,de
    a hideg britek valamit csak érezhettek az öregúr iránt.
  • acidrain
    Ezmiez?
    Nyekergés, Churchill, Spitfire?

Nálam ez fokozza a kedélyeket:))

• Her Laca

További kedélyfokozónak:))
  • Her Laca
    Na milyen a patch hotfixe? Próbálta már valaki?
  • Zpogi
    Én is benne vagyok ma egy kis dogiban :)
  • VDomino
    Ok,kösz
  • VO101Tom
    De, biztos megvan valahol...
    TS-re felteszem a VO101 szobába.
  • VDomino
    Azt hiszem,a ma este nem nagyon jó nekem.

Amúgy Tom,nincs meg neked valahol az én dongós avatarom,amit te kalapáltál össze?Nem tudok belépni a régi accomba,mióta átálltak az email-es bejelentkezésre.
  • VO101Tom
    Ja ja, lehet. Ma este is akár.
  • VDomino
    nem rossz,nem rossz:

hétvégén lesz össznépi kutyaharc,mint a múltkori?

• PhantomAss
    uraim
    esetleg egy x52 gázkar olcsóér' nincs vkinek?
  • zmok
    "toggle bombs armed"
  • macleody
    Nekem csak az alaplap, proci, vidkari, memo meg táp kéne. Ha nem lenne autó hitelem (még egy hónapig) vinném is.
  • Solt
    Szerintem lassan darabokban már elkelt... módosítsd az álláspontod mester... :))
  • Hecker007
    tudom hogy nem vagyok itt őstag, de ha darabokban eladás lesz belőlle engem a joy meg a pedál érdekelne :)
  • 77pxdumbo
    OK Szólj, ha aktuális a dolog.
    Na jó éjt mindenkinek
  • LeonSilver
    Csak az 1 van DVD-n, a kettő az letöltős.
    De bocs srácok, megpróbálok túladni rajta egyben. Ha semmiképpen nem fog menni, akkor szólok és darabonként dobom a piacra.
  • 77pxdumbo
    Ja!
    Szia Drebil Ezek szerint még Te is meg vagy . Stingel már kerülgetjük egymást egy pár napja, majd csak összefutunk...
  • 77pxdumbo
    Szia!
    Engem a LockOn: Flming Cliffs 1-2 érdekelne, ha adod külön, és DVD-n van.
  • sakkay
    Köszi.
  • macleody
    Igen, élesíteni kell de ne kérdezd melyik bill, elfelejtettem.
  • Zpogi
    Engem a videokari érdekelne.
    Ha esetleg egybe szeretnéd eladni,akkor beszámíthatnád az enyémet (ATI Shappire 5850 1GB Zalmann hűtővel),hálás lennék :)
  • sakkay
    Ja miért nem robban fel a bomba ha stukával dobom? Van külön élesítés? Minden szögben , és magasságban is próbáltam. De nem..
  • sakkay
    Tom, és Sanyo, ha kiveszek egy ffb file.t a clodba az gáz??
    Ugyanis megvan miért nem ment a fordulózás....egyszerűen annyira rázott a joy, mintha én rángattam volna. A konkrét rázást kitöröltem, így kb kétszer jobban repülök. Sajnos valamelyik újabb patchtől lett igencsak elbaszva. Azt meg írtátok , hogy átírni nem lehet, mert kitilthatnak. Szóval mi a vélemény? Az ffb könyvtárba egy darab ffe file.
  • sakkay
    Öcsém most vett.
  • Solt
    Ennyiért ajándék...
  • Her Laca

Ezt láttuk már?
  • Her Laca

Borzolom a kedélyeket:)
  • Gascan #57954
    a trackIR5 clippel mennyi lenne? :)
  • Her Laca
    Kösz leszedtem,de utálom ezeket a helyeket. Hol engedi ,hol nem .
  • VO101Tom
    Fent van a TS VO101 szobában. 7 mega csak.
  • Her Laca
    Mé nem tudom letölteni ezt a hotfixet:
    Amúgy szasz Drebil:)
    Képzeld Siccfireval repkedem:)
  • VO101Tom
    Szia Drebil.
    Ezt a rudazatot a G-10-től használták. Savas lehet, hogy keverte a korábbi 109 E-G oldalkormány trimmel (amin semmilyen rudazat nem volt, a kabinból azt sem lehetett vezérelni), de az nem igaz, hogy ennek a "trimmeléshez nem sok köze" van (még a szerkezettan tankönyvek is a trimlapok fajtáinál, azokkal egy fejezetben tárgyalják). Ez egy "kormányerő csökkentésére szolgáló kiegyenlítőlap (trimmlap)", ami a rudazatnak köszönhetően automatikusan változtatta a trimm beállítását a kormányfelület mozgatása során. Hogy a későbbi szervókhoz köze van, az kétségtelen, mert ugyanaz a feladatuk. De hogy a trimmekhez ne lenne, azt kétlem.
  • sakkay
    Szerintem ez itt is érdekel pár embert. Most ez milyen kategória?!
    régészet repülés szimulátor??!!
  • sakkay
    Na mi van?! Végre nekiálltak?
  • acidrain
    Oké.

"Én csak vezetem, de hogy mitől megy, nem tudom" - ala Csodabogár :)
  • 77PXDrebil
    Sziasztok!

T. Savas!

Ne keverjük a fogalmakat/dolgokat. Amit a képen látunk az egy kormány erő rásegítő lap. Ami a szervó rásegítés előfutára volt. A trimmeléshez nem sok köze volt! A képen látható FIX rudas szerkezet az oldalkormány kitérítésévél ellentétes irányba mozgatta a kis felületet ami csökkentette a kormányerőt a pilóta számára. Míg a trimmeléssel egy állandó kitérítési helyzetet lehet létrehozni a kormányfelületen, amivel kompenzálhatóak a különböző gépre ható erők.Pl: a magassági kormány trimmelése azért lényeges mert egy állandó szárnyprofilú gépen a sebesség növekedésével nő a felhajtóerő, ezért az ebből adódó folyamatos emelkedés szabályzása érdekében trimmelünk az elevátoron. stb.- stb.

Üdv Drebil
  • Solt
    Most hirtelen annyit tudok javasolni, hogy nézd meg őket PH aprón... Az egy jó viszonyítási alap. Viszont szerintem jobban jársz, ha egyenként adod el!
  • Sanyo
    1.09.20172 hotfix.
  • LeonSilver
    Srácok. Valaki (Solt?) otthon van a HW árakban (én már nem)? Mit lehessen ezért kérni?

Asrock 970 Extreme4 alaplap
    AMD Phenom(tm) II X4 975 BE + Scythe Mugen 3 Hűtő
    12 GB DDR III RAM (2*4+2*2)
    Gigabyte AMD Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (@ 6970!)
    SyncMaster 2233BW 1680*1050 fehér
    SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
    SAMSUNG HD321KJ 320GB SATA
    Asus DVD író (ezt lassan cserélni kell, alig írtam vele de már szarakszik néha)
    Coolink 500W táp
    Track IR5 (+TrackClip pro)
    X-52 pro, Saitek Rudder pedal
    Samu USB bill, Lóógitek (asszem G5) lézerezős egér

FSX Gold, DCS Black Shark, Codemater F1 2011, Silent Hunter III, Il2 Sturmovik - Cliffs of Dover, Il2 Forgotten Battles, IL-2 Sturmovik, Lock On, Lock On: Flaming Cliffs,
    Flaming Cliffs 2, Rise of Flight (12 repülővel), Diablo III (digitál).
    DCS World+ modulok: A-10C, Black Shark2, Combined Arms, P-51D Mustang

A 2*4 GB RAM Garos, Alaplap, proci garos. VGA 2014. 03-ig garos