91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #58182 Lehet..
főleg náluk.
-
Solt #58181 Jön a tél, hideg van már kint... :D -
sakkay #58180 Na igen. De én komolyan mondom ,nagyon elkezdtem örülni.
Főleg azért gondolom , hogy van valami, mert hetenként nyomják ki a foltokat. Ilyen még sohasem volt. -
Nagyon frappánsan írta ezt le ezt az egyik gyerek 1C-n:
A CloD-nak van a ma létező játékok küzül a legjobb sérülésmodellje, de
a CloD-nak van a ma létező játékok közül a legszarabb ütközésmodellje.
Mondjuk jobb, mintha fordítva lenne :) -
sakkay #58178 Ja igen. Sérülés tesztet csináltam múltkor a CLOD-ban egy Rof-os haverom kérésére(bár engem is érdekelt), és nagyon meglepődtem, hogy nem rak ki egy darab véletlen sérülést sem a progi. Szépen jelennek meg a találatok ahogy kell. Nagyon alakul a clod. -
Solt #58177
-
Köszönöm a linket.
-
sakkay #58175 Jól van jól van! Alakul a dolog...csak nem karácsonykor akarják kiadni a folytatást???
-
20332 RC2 patch. -
Golfom akart lenni de ez a telefon azt ír amit akar. -
Sajna nincs földön és eszemben sincs venni:) Még csak nem is tetszik így én ki hagynám. -
Sziasztok!
Kicsit off:
Jön vki vasárnap a golftalálkozóra a hungaroringre?
Én úgy tűnik jövök... :)
www.golftalálkozó.hu
-
Ismert fel a fegyvert topikból! -
Lol 
-
-
sakkay #58167 Köszönöm.
A rofban-hoz nagyon frankó kis vidik vannak, az alapokkal elégé tisztába vagyok(már régebben letöltöttem az ilyen jellegű cuccokat), inkább csak azért kellene, mert a rofnál is nagyon tetszett.
PL. -
Youtube-on körbenézhetsz, de amolyan oktatásként összeállított gyűjteményről én nem tudok (ami persze nem jelenti azt, hogy nincs valahol...).
Tankönyv viszont tölthető le pumaszállásról is.
Meg ott vannak a hétvégi reppenések, ott is szokott 1v1 lenni, abból lehet a legtöbbet tanulni, akár kívülről, akár belülről figyeled! -
sakkay #58165 Videós alap légi harc manőverek nincsenek a clodhoz
(videók), vagy a régi Il2-hoz? -
Igen ezt a 2d panelt az IL-2-ből vették az biztos. -
A 20000 objektumban minden benne van, a homokzsáktól kezdve a reptér kiegészítő cuccokig, Francia és Angol területen, minden. Nem csak az angol légvédelem. De így is qrvasok... -
Oké, kipróbálom. Hátha segít. -
Lysandus #58161 He-he! Pedig Deighton azt írja a "Vadászrepülőkben", hogy volt néhány Dél-kelet angliai reptér, ahol a német légi offenzíva megindulásakor a tisztek fegyverrel sem tudták kikergetni a fedezékből a legénységet az ágyúkhoz...
Húszezer légvédelmi fegyver a V-1-es támadások idején sem volt szerintem egész Britanniában. -
lala42 #58160 Na megnézzük ezeket a szerencsétlen vörösöket. XD -
Solt #58159 Köszönöm, most már teljes képet kaptam! :) -
lala42 #58158 [IMG] [/IMG]
-
lala42 #58157 [IMG] [/IMG]
Már nem ellenség. -
lala42 #58156 [IMG] [/IMG]
Hull az áldás -
Én ma kipróbáltam milyen az erdőben repkedni. Megszokja az ember és teljesen jó:)))) -
lala42 #58154 [IMG] [/IMG]
Áll a bál Hawking-nál -
lala42 #58153 [IMG]http://www2.picturepush.com/photo/a/11011405/img/11011405.jpg[/IMG][/URL]]Ifj. Kobold skin 1 -
lala42 #58152
Az anglikánusok légvédelme -
lala42 #58151 [IMG] [/IMG]
Messer amortizáció -
lala42 #58150 [IMG] [/IMG]
-
Link, én ezt ajánlom regelhetsz is akkor megmaradnak a képek, ha nem kell akkor anonym feltöltés :-) -
lala42 #58148 Igazolom Farber állítását. XD Tele van az Angol part csövesekkel. És a legszarabb az,hogy nem hallod, amikor eltalálnak. csak a repülési tulajdonságok változásából veszed észre, hogy nincs egy fél szárnyad, esetleg javúlt a föld láthatósága a szárnyadon keresztül. De nem az Angol partoknál tapasztaltam az akadást, hanem még a csigaevőknél. Próbáltam 1000 alatt bemenni, 4000 fölött, mondván hátha jó lesz, de nem Mintha valami óriási laggok lennének. -
Én nem tapasztaltam, de majd figyelem ATAG-on, hogy hol akad.
A beállításaitok milyenek? Effects, details, egyéb conf.ini? Ha a partoknál jelentkezik, akkor valszeg talaj beállítás, vagy ami szerintem sanszosabb, rengeteg földi cucc miatt.
5./JG27_Farber panaszkodott arra (SoWC szerver admin), hogy az ATAGosoknak elgurult a gyógyszerük, valami 20000 objectum van szétszórva a pályán, ráadásul mostanában úgy teleszórták légvédelemmel az angol partokat, hogy nekik a gépveszteségek nagy százaléka Bofors miatt van. Szidja is őket rendesen. Az a baj, hogy ezeket a küldiket nem tárolja a cache, nem tudom megnézni, hogy tényleg mennyi légvédelmet pakoltak ki. -
lala42 #58146 Akinek nincs face lófasza, meg twittere, az hogy tud képet élvezhető formátumban feltölteni? -
lala42 #58145 Hali. Nálam is akad az ATAG-on. De csak akkor, amikor a Dunkern-es pályánál belépünk az elleséges légtérbe. Szinte megáll a játék néhány pillanatra, de többször is. Mintha két különböző mapot töltene be. Tapasztalat valami hasonlót más is? Más mepokon és szervereken ezt nem tapasztaltam. -
Feró Flex #58144 Receg-röcög amikor kedve csak úgy tartja de nem vészes csak idegesítő.Fps az égben viszont akadozik a rohadék. -
Ez elvileg ugyanaz.
Mivel a clodhoz csak egyetlen hivatalos peccs fog még jönni, és a folytatást eladni nem tudják, amíg a CloD szar, ezért addig bétáznak, amíg a játék jó nem lesz (rendszer, video engine, FM, DM hogy csak a fontosabbakat mondjam), és akkor kiadják a cuccot steamen is. Az azt követő hivatalos javítást csak a folytatás feltelepítésével kapja meg (addig beta peccsek sem várhatók).
Vannak hibák, amikkel a CloDban már nem foglalkoznak (fák ütközésmodellje, repülőgépek repülési csúcsmagassága, dinamikus időjárás, apróbb repülőgép kezelési hiányosságok, GUI átdolgozása, új tartalom, új fícsörök, stb), vagyis a játszhatóságot alapvetően nem befolyásoló bugok, ezek javítását/pótlását a folytatásra ígérik.
Sejtem mit akarsz mondani ;) arra azt mondta Luthier, ha valakinek kétsége van, ne vegye meg első nap
).