91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Én tegnap felbaxtam magam. Dogolok a hurkánnyal meglövöm itt ott és utána direkt belém repül én elpárolgok ő meg vígan dob egy győzelmi orsót.
    Inkább kikapcsoltam a gépet mert félő volt ,hogy szétütöm a monitort.
    Az a minimum egy szimtől,hogy ha ütközés van mindkettő sérüljön ,ha pedig az egyik robban akkor a másik is nem? Tom!! Szar!:)
  • Fürtös
    A ChangeScreenRes=1 et atirtam 0 ra es ez megoldotta.
    Nativ felbontas van beallitva 1920*1080.
    Most jo,es ami mukodik azt nem maceraljuk!
  • sakkay
    Én csak most kezdek vele komolyan foglalkozni. Az utóbbi 2 patch-től belépett a"érdemes már vele foglalkozni egy kicsi" kategóriában nálam. Félre az iróniával, kezd komolyan tetszeni.
  • Her Laca
    Én még a szerkesztőt se láttam nem hogy belépnék oda:))))Azt se tudom miről van szó. Majd Tom megmondja.
  • sakkay
    Senki nem tud segíteni e témakörben urak? Ugyanis ha én bemegyek a szerkesztőbe az időjárás opcióba, csak egy nagy körkörös semmi jön elő.
    Pedig szél tesztet tuti láttam valami videóban.
  • messerharcos
    üdv! Tud valaki segiteni abban hogy javitsam az élsimítás minősgét a régi il-2ben? Nagyon szar és az árnyékok és csak sűrű pontok. Conf iniben semmit se találok róla. semminek sincs normális élsimítása
  • VO101Tom
    Hello. Ez pontosan így van, a Clod a menüben a windows beállításait használja (ott még kvázi windows felületen klikkelgetsz), a jétákban (és az FMB-ben is pl) viszont már a video engine beállításait használja. Ha a monitorod képaránya más, akkor a beállított felbontástól függően megjelenhet fekete sáv (vagy rosszabb esetben széthúzza a képet, és oválokat rajzol körök helyett.
    Milyen monitorod van? Mi annak a natív felbontása?

A video beállításoknál nézd meg a felbontást, ha ott nem találod ami neked jó, akkor a conf.ini elején át is írhatod.
  • Fürtös
    Jo reggelt uraim!
    Vettem mobilnetet mert uj helyre koltoztem es ezek nem torik ossze magukat,hogy nekem legyen netem...

Mara 1 kerdesem volna:
    A felbontas 1920*1020 a menuben minden rendben,de jatek kozben a kep bal szelebol eltunik egy kb 4 cm es resz, az egerrel oda lehet menni es ablakokat is oda lehet huzgalni de igy a fele nem latszik... Eszrevettem ,hogy mikor a menuben ranyomok a fly gombra akkor egyertelmuan felbontast valt. Lehetseges ,hogy kulon felbontasban megy a menu es a jatek? Van valami mod arra,hogy ellenorizzem?

Elore is koszonom!

Ui teljesen eredeti minden config fajl,semmit nem modositottam meg benne.
  • artivizsla #58214
    Kávé mellé.
  • acidrain
    Nálam jó.
  • Zpogi
    Nálatok minden rendben van a Steam-vel?

Mert nálam,ha fut akkor nem megy a ts és belassul a net is,pl. nem fut le a speedtest sem.
    A repkán meg laggolok orba szájba.
  • Johann Wind
    Igazad van, én tévedtem, köszönöm a kiigazítást.:) A régebbi Top Gunban voltak ezekről a fegyverekről jó kis cikkek.:)
  • sakkay
    Srácok! Van olyan lehetőség a játékban, hogy akármilyen térképen a felhő százalékot én állítom be? Mitom' én mondjuk felhőalap 200 m lefedettség 80%.
    Láttam olyan vidit, ahol szelet teszteltek(az is érdekelne azt hol találom),azért reménykedem kicsit a a felhőkben is. Bár gondolom ha lenne ilyen lehetőség, már láttam volna a youtubon.
  • Lysandus
    Pontosan:

"Tu-2Sh: Experimental ground-attack version. It was tested with various armament combinations: a 75mm (2.95 inches) gun, mounted in a solid nose or a battery of 88 7.62mm (0.30 inches) sub-machine guns fixed in the bomb bay, directed to fire downwards."

Mondjuk a kedvencem a 75mmm-es ágyúval szerelt verzió. Ott közös tengelyen az előre tüzelő ágyúval volt egy hátrafelé tüzelő 75mm-es ágyú is a gépbe szerelve, hogy a visszarúgást kezelni tudják. Nem vált be. :-))))
  • Rue East
    a képen a Tu-2Sh van, Pe-2-ből tudtommal nem készült ilyen változat
    az a nyílás nem egyezik meg a Pe-2-esen találhatóval, ezek szinte a szárnytőben vannak, a Pe-2-esé viszont közvetlenül a motor mindkét oldalán található
  • sakkay
    Köszi! Ezek jók is.
    Tegnap direkt álló helyzetben leégettem a motort,(Kb 2 perc)fröcsögött a végén minden, majd kioldottam a a futóművek fixálását' és egyszer csak berogyott a kerék(gondolom ez eddig is volt csak nem néztem meg) nagyon állat. A facsavaros gépeknek ezelőtt is letört kényszerleszálláskor a p. lapátja?? Mert a hurikánnál most ez van. Továbbá megjelent egy két plusz szivárgás grafikailag(sérüléskor) ezt meg az egyik tracban vettem észre az egyik zuhanó gépnél...idáig ott nem volt füstcsík. Szóval alakul.
    Ja igen, a bombázásos tracknél, a reptér bombázásakor előjön egy csomó szöveg(óriás rádiózás van) és egy nagyot reccen a gép(majd fél másodpercet)..nektek is?
  • artivizsla #58206
    Pe 2 lesz az, ott a légbeömlő nyílás a szárnyban, ami a TU 2-nek nincs. A fórumon rosszul írták, hogy Tu 2.

Pe2 :

Tu 2 :

• artivizsla #58205
  • Lysandus
    Pontosan. Kivéve, hogy a gép amire szerelték inkább Tu-2.
  • artivizsla #58203
    Ilyesmik találhatók :

Meg ilyen :

• Solt
    A dokumentum mappába pakolt tartalmakat ha bemásolom, akkor elvileg nem olyan mintha az első indítást végezném. Szerintem...

Egy kérdést vet ez fel, hogy nem tartalmaz-e valami olyan azonosítót, ami a te steam fiókodhoz van rendelve.

Egyébként meg az a vicces, hogy emlékeim szerint a béta W8-n elindult nekem... :)
  • Gascan #58201
    track IR5 clippel mennyiért?
  • LeonSilver
    Előzetes felmérés :)
    Mivel egyben tényleg úgy tűnik, hogy nem megy e la cucc, érdeklődöm.
    19.-én vagy 20.-án eldől, hogy mi lesz. Ha eladásra kerül külön-külön a cucc, akkor kinek - mi kellene és mennyiért (*3 :) )?
    PM-ben jöhetnek az ajánlatok :)

Asrock 970 Extreme4 alaplap (garos)
    AMD Phenom(tm) II X4 975 BE + Scythe Mugen 3 Hűtő (együtt, proci garos)
    12 GB DDR III RAM (2*4+2*2 Kingmax DDR III a kétszer 4 giga garos)
    Gigabyte AMD Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (@ 6970!) 2014. 03-ig garos
    SyncMaster 2233BW 1680*1050 fehér
    SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
    SAMSUNG HD321KJ 320GB SATA

Track IR5 (+TrackClip pro)
    X-52 pro, Saitek Rudder pedal (lehetőleg együtt de nem feltétlenül)

FSX Gold
    DCS Black Shark (BS1, dobozos)
    Il2 Sturmovik - Cliffs of Dover (dobozos)
    Flaming Cliffs 2
    Lock On (dobozos)
    Flaming Cliffs 1 (dobozos)
    Rise of Flight (12 repülővel)
    DCS World modulok: A-10C, Black Shark2, Combined Arms, P-51D Mustang
  • Hecker007
    csak nem az enyémet akarod elkérni? :D
    amúgy nagyon szívesen oda adom, sőt ha kell felteszem én is, DE ez most szól Solt kollégának is, ahogy felrakod a biztonsági mentésbe kirakott game-t az kb olyan mintha felraknád a lemezről és első indításnál azzal kezdni hogy directX, visual c, .net meg ami még kell neki azt rakja felfele, de egy próbát megér a dolog, de eddig én ezt tapasztaltam a CloD-al CoD:Black Ops, WTCC játékokkal egyaránt.
  • Johann Wind
    PPS(H) 41 géppisztoly a gép pedig azt hiszem Pe-2. Nem vált be csak keveset gyártottak belőle, ezzel akarták támadni a némeg gyalogos oszlopokat, de a töltése is nehézkes volt. Na most kezd a Nascar!:)
  • Solt
  • V43 1105
    Ha más nem haverom accountját elkérem, aztán ki "rippelem" és valahová feltöltőm :-D
  • Solt
    Basszus... :S Akkor megyek bannoltatom magam RO2-ben... :D

No akkor valaki aki már feltette az új tapaszt, legyen kedves a dokumentumok mappában lévő fájlokat eljuttatni valahogy hozzám! :)
  • V43 1105
    Hidd el ha meglenne a játék steamen megtenném :/
  • Solt
    Hmmmm... nem hangzik rosszul... :)

Küld csak el a mentésed... :D
  • Solt
    Pedig ennyi... nem a játék nem indul, hanem a játék előtti kiegészítések telepítésénél akad el. Nem engedi a W8 ezeket telepíteni... :)

Szokni kell... eleinte nekem sem tetszett, de minél többet használom annál inkább bejön! :)

• V43 1105
    Egy "rippelt" biztonsági mentés berakása Steambe ? :D
  • Sanyo
    Nem hiszem, hogy ilyen egyszerű lenne. :) Amit meg eddig a Win8-ból láttam, szerintem kihagyom.
  • Solt
    A Visual C++ miatt van. Első indításnál telepíteni akarja, de a W8-nak ez már része, így az nem engedi, és itt megáll az egész. Annyi kéne, hogy W8-n ezeket ne akarja telepíteni első indításnál...

Az 1946 megy, ez nem... :D
  • Solt
    Hát, akkor megy vissza a polcra! :) Köszönöm Uram! :)
  • Sanyo
    Én olvastam, a válasz erre az, hogy "nem támogatott". Nem hiszem, hogy mostanában foglalkoznának vele.
  • Solt
    Tom!

Tudom, hogy a winfos8 nem támogatott, de esetleg találkoztál olyan panasszal a hivatalos fórumon, hogy w8-n nem indul el?
  • Her Laca
    120 fokot eléri a bf vize 10 másodperc sem kell és megkotlik ahogy nézem.
    Figyelni kell nagyon.
  • sakkay
    Oho..kíváncsi vagyok mikor működik majd minden gomb, kütyü.
  • Her Laca
    Gyorsjelentés. Spittel utolérem a BF et. Emelkedésben is!Ha kilukad a bf hűtő akkor melegedni fog ,ha nyitva van akkor meg csökkenti a sebességet.