91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én tegnap felbaxtam magam. Dogolok a hurkánnyal meglövöm itt ott és utána direkt belém repül én elpárolgok ő meg vígan dob egy győzelmi orsót.
Inkább kikapcsoltam a gépet mert félő volt ,hogy szétütöm a monitort.
Az a minimum egy szimtől,hogy ha ütközés van mindkettő sérüljön ,ha pedig az egyik robban akkor a másik is nem? Tom!! Szar!:) -
Fürtös #58221 A ChangeScreenRes=1 et atirtam 0 ra es ez megoldotta.
Nativ felbontas van beallitva 1920*1080.
Most jo,es ami mukodik azt nem maceraljuk! -
sakkay #58220
Én csak most kezdek vele komolyan foglalkozni. Az utóbbi 2 patch-től belépett a"érdemes már vele foglalkozni egy kicsi" kategóriában nálam. Félre az iróniával, kezd komolyan tetszeni.
-
Én még a szerkesztőt se láttam nem hogy belépnék oda:))))Azt se tudom miről van szó.
Majd Tom megmondja.
-
sakkay #58218 Senki nem tud segíteni e témakörben urak? Ugyanis ha én bemegyek a szerkesztőbe az időjárás opcióba, csak egy nagy körkörös semmi jön elő.
Pedig szél tesztet tuti láttam valami videóban. -
messerharcos #58217 üdv! Tud valaki segiteni abban hogy javitsam az élsimítás minősgét a régi il-2ben? Nagyon szar és az árnyékok és csak sűrű pontok. Conf iniben semmit se találok róla. semminek sincs normális élsimítása -
Hello. Ez pontosan így van, a Clod a menüben a windows beállításait használja (ott még kvázi windows felületen klikkelgetsz), a jétákban (és az FMB-ben is pl) viszont már a video engine beállításait használja. Ha a monitorod képaránya más, akkor a beállított felbontástól függően megjelenhet fekete sáv (vagy rosszabb esetben széthúzza a képet, és oválokat rajzol körök helyett.
Milyen monitorod van? Mi annak a natív felbontása?
A video beállításoknál nézd meg a felbontást, ha ott nem találod ami neked jó, akkor a conf.ini elején át is írhatod. -
Fürtös #58215 Jo reggelt uraim!
Vettem mobilnetet mert uj helyre koltoztem es ezek nem torik ossze magukat,hogy nekem legyen netem...
Mara 1 kerdesem volna:
A felbontas 1920*1020 a menuben minden rendben,de jatek kozben a kep bal szelebol eltunik egy kb 4 cm es resz, az egerrel oda lehet menni es ablakokat is oda lehet huzgalni de igy a fele nem latszik... Eszrevettem ,hogy mikor a menuben ranyomok a fly gombra akkor egyertelmuan felbontast valt. Lehetseges ,hogy kulon felbontasban megy a menu es a jatek? Van valami mod arra,hogy ellenorizzem?
Elore is koszonom!
Ui teljesen eredeti minden config fajl,semmit nem modositottam meg benne. -
artivizsla #58214 Kávé mellé. -
Nálam jó. -
Nálatok minden rendben van a Steam-vel?
Mert nálam,ha fut akkor nem megy a ts és belassul a net is,pl. nem fut le a speedtest sem.
A repkán meg laggolok orba szájba. -
Johann Wind #58211 Igazad van, én tévedtem, köszönöm a kiigazítást.:) A régebbi Top Gunban voltak ezekről a fegyverekről jó kis cikkek.:) -
sakkay #58210 Srácok! Van olyan lehetőség a játékban, hogy akármilyen térképen a felhő százalékot én állítom be? Mitom' én mondjuk felhőalap 200 m lefedettség 80%.
Láttam olyan vidit, ahol szelet teszteltek(az is érdekelne azt hol találom),azért reménykedem kicsit a a felhőkben is. Bár gondolom ha lenne ilyen lehetőség, már láttam volna a youtubon.
-
Lysandus #58209 Pontosan:
"Tu-2Sh: Experimental ground-attack version. It was tested with various armament combinations: a 75mm (2.95 inches) gun, mounted in a solid nose or a battery of 88 7.62mm (0.30 inches) sub-machine guns fixed in the bomb bay, directed to fire downwards."
Mondjuk a kedvencem a 75mmm-es ágyúval szerelt verzió. Ott közös tengelyen az előre tüzelő ágyúval volt egy hátrafelé tüzelő 75mm-es ágyú is a gépbe szerelve, hogy a visszarúgást kezelni tudják. Nem vált be. :-)))) -
Rue East #58208 a képen a Tu-2Sh van, Pe-2-ből tudtommal nem készült ilyen változat
az a nyílás nem egyezik meg a Pe-2-esen találhatóval, ezek szinte a szárnytőben vannak, a Pe-2-esé viszont közvetlenül a motor mindkét oldalán található -
sakkay #58207 Köszi! Ezek jók is.
Tegnap direkt álló helyzetben leégettem a motort,(Kb 2 perc)fröcsögött a végén minden, majd kioldottam a a futóművek fixálását' és egyszer csak berogyott a kerék(gondolom ez eddig is volt csak nem néztem meg) nagyon állat. A facsavaros gépeknek ezelőtt is letört kényszerleszálláskor a p. lapátja?? Mert a hurikánnál most ez van. Továbbá megjelent egy két plusz szivárgás grafikailag(sérüléskor) ezt meg az egyik tracban vettem észre az egyik zuhanó gépnél...idáig ott nem volt füstcsík. Szóval alakul.
Ja igen, a bombázásos tracknél, a reptér bombázásakor előjön egy csomó szöveg(óriás rádiózás van) és egy nagyot reccen a gép(majd fél másodpercet)..nektek is? -
artivizsla #58206 Pe 2 lesz az, ott a légbeömlő nyílás a szárnyban, ami a TU 2-nek nincs. A fórumon rosszul írták, hogy Tu 2.
Pe2 :
Tu 2 :
-
artivizsla #58205 -
Lysandus #58204 Pontosan. Kivéve, hogy a gép amire szerelték inkább Tu-2. -
artivizsla #58203 Ilyesmik találhatók :
Meg ilyen :
-
Solt #58202 A dokumentum mappába pakolt tartalmakat ha bemásolom, akkor elvileg nem olyan mintha az első indítást végezném. Szerintem...
Egy kérdést vet ez fel, hogy nem tartalmaz-e valami olyan azonosítót, ami a te steam fiókodhoz van rendelve.
Egyébként meg az a vicces, hogy emlékeim szerint a béta W8-n elindult nekem... :) -
Gascan #58201 track IR5 clippel mennyiért? -
Előzetes felmérés :)
Mivel egyben tényleg úgy tűnik, hogy nem megy e la cucc, érdeklődöm.
19.-én vagy 20.-án eldől, hogy mi lesz. Ha eladásra kerül külön-külön a cucc, akkor kinek - mi kellene és mennyiért (*3 :) )?
PM-ben jöhetnek az ajánlatok :)
Asrock 970 Extreme4 alaplap (garos)
AMD Phenom(tm) II X4 975 BE + Scythe Mugen 3 Hűtő (együtt, proci garos)
12 GB DDR III RAM (2*4+2*2 Kingmax DDR III a kétszer 4 giga garos)
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (@ 6970!) 2014. 03-ig garos
SyncMaster 2233BW 1680*1050 fehér
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
SAMSUNG HD321KJ 320GB SATA
Track IR5 (+TrackClip pro)
X-52 pro, Saitek Rudder pedal (lehetőleg együtt de nem feltétlenül)
FSX Gold
DCS Black Shark (BS1, dobozos)
Il2 Sturmovik - Cliffs of Dover (dobozos)
Flaming Cliffs 2
Lock On (dobozos)
Flaming Cliffs 1 (dobozos)
Rise of Flight (12 repülővel)
DCS World modulok: A-10C, Black Shark2, Combined Arms, P-51D Mustang -
csak nem az enyémet akarod elkérni? :D
amúgy nagyon szívesen oda adom, sőt ha kell felteszem én is, DE ez most szól Solt kollégának is, ahogy felrakod a biztonsági mentésbe kirakott game-t az kb olyan mintha felraknád a lemezről és első indításnál azzal kezdni hogy directX, visual c, .net meg ami még kell neki azt rakja felfele, de egy próbát megér a dolog, de eddig én ezt tapasztaltam a CloD-al CoD:Black Ops, WTCC játékokkal egyaránt. -
Johann Wind #58198 PPS(H) 41 géppisztoly a gép pedig azt hiszem Pe-2. Nem vált be csak keveset gyártottak belőle, ezzel akarták támadni a némeg gyalogos oszlopokat, de a töltése is nehézkes volt. Na most kezd a Nascar!:) -
Solt #58197
-
Ha más nem haverom accountját elkérem, aztán ki "rippelem" és valahová feltöltőm :-D -
Solt #58195 Basszus... :S Akkor megyek bannoltatom magam RO2-ben... :D
No akkor valaki aki már feltette az új tapaszt, legyen kedves a dokumentumok mappában lévő fájlokat eljuttatni valahogy hozzám! :) -
Hidd el ha meglenne a játék steamen megtenném :/ -
Solt #58193 Hmmmm... nem hangzik rosszul... :)
Küld csak el a mentésed... :D -
Solt #58192 Pedig ennyi... nem a játék nem indul, hanem a játék előtti kiegészítések telepítésénél akad el. Nem engedi a W8 ezeket telepíteni... :)
Szokni kell... eleinte nekem sem tetszett, de minél többet használom annál inkább bejön! :)
-
Egy "rippelt" biztonsági mentés berakása Steambe ? :D -
Nem hiszem, hogy ilyen egyszerű lenne. :) Amit meg eddig a Win8-ból láttam, szerintem kihagyom. -
Solt #58189 A Visual C++ miatt van. Első indításnál telepíteni akarja, de a W8-nak ez már része, így az nem engedi, és itt megáll az egész. Annyi kéne, hogy W8-n ezeket ne akarja telepíteni első indításnál...
Az 1946 megy, ez nem... :D -
Solt #58188 Hát, akkor megy vissza a polcra! :) Köszönöm Uram! :) -
Én olvastam, a válasz erre az, hogy "nem támogatott". Nem hiszem, hogy mostanában foglalkoznának vele. -
Solt #58186 Tom!
Tudom, hogy a winfos8 nem támogatott, de esetleg találkoztál olyan panasszal a hivatalos fórumon, hogy w8-n nem indul el? -
120 fokot eléri a bf vize 10 másodperc sem kell és megkotlik ahogy nézem.
Figyelni kell nagyon. -
sakkay #58184 Oho..kíváncsi vagyok mikor működik majd minden gomb, kütyü. -
Gyorsjelentés. Spittel utolérem a BF et. Emelkedésben is!Ha kilukad a bf hűtő akkor melegedni fog ,ha nyitva van akkor meg csökkenti a sebességet.