91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Képgaléria szovjet gépekről,sok ritka fotó van itt. -
VDomino #58261 Mi folyik ott Londonisztánban?:)
Amúgy meg óriáslevélként el lehet küldeni a patch-et. -
Fürtös #58260 Eljatszottam a gondoloattal,hogy nekiallok letolteni a beta patchet mobilnettel:D
Letettem rolla... 29. en mar ujra lesz netem addig marad a Minecraft:D -
hát Olegnak köze sincs a projecthez évek óta
ott hiába reklamálnál -
Ne csináld már:) Ilyen apró Bug miatt:) -
lala42 #58257 Hali! Nem tudjátok hol lehet reklamálni Maddonxéknak? Kicsit kezd idegesíteni hogy ha belém száll egy Spitfire, akkora detonációval robbanok fel mint az atom. Amivel még nem is lenne semmi problémám, ha az a rohadt Spit nem fordulna tovább hogy újabb gépekkel ütközzön. Mindenképen irni akarok valahova, mert ez a szimulátor így játszhatatlan. Esküszöm lassan ott tartok hogy vissza megyek 46-ozni.-.-
Tobzos voltam. -
Elképesztő! Ezt még néhány éve sem láthattuk volna élőben a neten, most néztem hogy mennyit kommentáltam a cikkben, uhh. :) -
Mindenesetre nagy Ember ,és a Red Bull is elismerésre méltó. -
Csak Norizs után! -
Földet ért :) 
-
No nem semmi a krapek:) Mondhatjuk ,hogy a leggyorsabb ember a földön? Mármint hajtómű nélkül:)) -
És hol fog padlót a manus? Vagy maj csak leesik valahol, oszt' hazabuszozik? -
Bazeee, ez kiesett... Vitte az ernyőt?? -
Vinetuuuúú! -
A finnek a nyomást is bírják -
Kiegyenlítik vodkával a nyomást:) Ne féltsd te őket:) -
-
Közben az alacsony nyomás miatt meghalnak mielőtt a vízbe érnek. :D -
mínusz kilenc fok kint, finnek fürdőgatyában ugranának.:) -
Csak Norisz a Holdról ügrott a Földre. Ernyő nélkül! Azóta van a Mariana-árok! -
Magasabban van, mindjárt ugrik. :) -
Na bakker csak elérte sőt!
-
Meglódult. Akkor talán mégis. -
Ahogy nézem ez nem fog 36 ezerre felmenni:( -
Nos tudom mit mondtak, "boil" ez a felforrást jelenti.
Ok, szóval Armrstrong limit. Vagyis testhőmérsékleten felforr.
Oké. :) Bocs. -
Nem felforr hanem elpárolog. -
ütközött egy církáló meg egy tengó -
hetti #58235 nem elpárolog hanem felforr ;) -
Közben kiszámoltam:) írtózatos intelligenciámmal.XD -
Még kb. 80 perc. -
Mennyi idő kell neki ,hogy elérje kívánt magasságot? -
Itt írogatom a friss infókat. :) -
Ok mesterem:) -
Töröld le, ha annyira szarnak érzed. 
Ami nem megy, azt ne erőltesd.

-
Felix Baumgartner élő:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MrIxH6DToXQ -
VDomino #58227 Ezen felnevettem.Minden modatból süt az irónia,ami a kedvenc stílusom.
(Am tudjuk amúgy Laca,hogy penge pilot vagy,sőt) -
Igen, hallottam róla. Az 1C-n is téma lettél, gyűjtést szerveztek neked, és Luthier az e-mail címed is elkérte, hogy személyesen írjon neked. BlackSix már írni sem mer, az ijedtségtől angolul is elfelejtett (pedig milyen szépen haladt). A németek lázongnak, a vörösökkel megígértették, hogy soha többet ilyet nem csinálnak, csak nehogy megint uninstalláld egy ilyen szerencsétlen bug miatt a játékot. A felelősöket internálják, a családjaikról még nem döntöttek. Remélem ez megnyugtat
-
Komplex időjárás CloDban nincs. Felhőkkel soha nem szórakoztam, a küldikben annyit látni, hogy az beállítható, hogy hol van hol nincs, mi a felhőalap magassága, és 2 vagy 3 lépésben a felhők gyakoriságát. Hogy az FMB-ben ezt hol lehet, azt nem tudom.
A szél magasságát, irányát, lökésességét viszont biztosan be lehet állítani, de hogy pontosan hol arra sem emlékszem, rég csináltam. Asszem van valami wind vagy environment ablakot kell előhívni. Nézd végig a menüt, olyan nagyon sok variáció nincs benne... -
sakkay #58224 Vajon a gépi pilótákat is elvakíthatja a nap? Mert ellenem előszeretettel veti be a gép mint védekező manőver...szar is olyankor az biztos. -
sakkay #58223 Na igen. Bár ahol állt a program, és ahol most van, már az ilyen dolgokra csak legyintek. Mert volt olyan pillanat amikor nem gondoltam , hogy ennyire összeszedik mint most. Ha ilyen szinten nekiesnek a javításnak mint ebben a két hétben, karácsonyra nem lesz ilyen gondunk. Karácsonyra Párizsba leszünk..vagy Berlinben...csak félúton ne legyünk mert az nagyon szar, ahogy a 1916 képeket nézegettem.