91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
MA pár perce frissült steamen a Clod és tegnap is akkor ezek szerint jött ki megint valami hivatalos végleges patch ? -
Elkészült ez az AFBs of CLOD második, bővített változata, Sanyótól letölthető a pcpilot.hu-ról.
Itt meg a részletes leírás az 1C forumon -
Hamár oldtimer és gépfelujitások ! -
Ja azt szokták csinálni ,hogy ha szorul a hurok akkor bemennek nullán Calais fölé,és ha az üldözőnek netán nem annyira bika a gépe akkor átmegy neki diavetítésbe a dolog:) Nálam rábaxtak már sokan:) -
sakkay #58298 Ahha..amúgy kivéve Calais fölött 40+ fps volt az átlag. Calaisnál azért lement alacsonyan 20 alá is, de csak ott. -
Az atagon sokan vannak a legnépszerűbb,full real,a repka dog ikonokkal.
Atagon nem annyira pörgős a dolog ugye nagy a térkép inkább taktikán van a hangsúly ,meg persze a légi harc tudás is számít de én ezt szeretem ,míg Pogi pl a dogolást komázza inkább. -
sakkay #58296 Mi a különbség az Atag és a Repka között?
-
-
De rég hallottam már a Freelancer-ről. Multiban toltuk, saját bolygónk volt, klánháborúztunk... régi szép idők :) -
sakkay #58293 Megvolt az első légi győzelmem ATAG-on! 
Egy spit 1. -
bucsher #58292 az volt az álmunk hogy lesz egy ilyen fickó akinek végre ez lesz az álma :)
várjuk szeretettel a terméket -

asszem ez az én játékom lesz, ha egyszer megjelenik
külön öröm a számomra hogy a freelancerhez hasonlítja, mert az egyik nagy kedvencem még ma is
ez meg hogy egy hatalmas csillagrendszert bejárhatsz és bármit csinálhatsz, kötöttségek nélkül...
wow...nem semmi -
Lysandus #58290 OFF:
Egy legenda újra életre kel:
Wing Commander
Valami elképesztő dolog készül itten...
ON -
VDomino #58289 Szerintem Fox-ot mond,valószínűleg az Apollo Fox-ra gondol,ami nagyjából ugyanaz a kategória. -
Fogkrém? Fokker? Fo az biztos.Én ezt hallom ki ,meg utána "hogy lehet az" -
artivizsla #58287 Azon a repülőnapon ott voltam én is, de csak az esti híradóban lehetett hallani róla. A repteret lezáró műút melletti szőlősben ért földet. Volt még egy másik baleset is, egy vitorlázó esett be a reptér szélén levő műhelyrészleg közelében. -
Mit mondanak 4:30-nál minél emelkedik jobban? Kicsit a Storch-ra hasonlít a gép.Nem ez a pilóta repülte be a Mig-15 UTI-t is? -
zmok #58285 
Bocsesz!!!
-
repülés -
A hivatalos átadó volt a mostani, az első repülős volt a hónap elején. :) -
zmok #58282 #58072
-
„Ha úgy döntenék, akár már tavaszra megkapnám a szlovák repülési engedélyt, amitől egyedül az tart vissza, hogy ez mégiscsak a magyar repüléstörténet egy darabja, és nem a szlováké. Ragaszkodom hozzá, hogy HA-val kezdődjön a lajstromjele, és nem vagyok hajlandó tudomásul venni, hogy Magyarországon ma bürokratizmusból veterán gép nem kaphat repülési engedélyt” – mondja Révy László, miközben makacs tekintetéből a hőskor úttörőinek fanatizmusa köszön vissza. Ők is elemekkel küzdöttek. Csak másfélékkel... -
-
Ezt olvassátok el
"A Po–2-es Dunaújvárosban szolgált vontatóként. Amikor 1974-ben leselejtezték, fel kellett volna gyújtani, nehogy valakinek eszébe jusson vele disszidálni. Császár Károlynak és repülőtársainak azonban nem volt szíve hozzá, úgyhogy lejelentették a megsemmisítést, közben pedig fődarabjaira szedték szét, és elrejtették azokat padlásokon.
A ma is repülőképes, vászonborítású, kétfedeles masina törzsén Császár Károly portréja díszeleg. A pilóta az általa megmentett gép vezetőülésében kapott szívrohamot egy légi bemutatón. – Még volt ereje a gépet a közeli ingoványba letenni, mert tudta, nem halhat meg, amíg ez a repülés nincs tisztességgel befejezve – emlékszik vissza meghatódva egykori barátja."
Ezt kiemelném. Szomorú és egyben gyönyörű történet. -
Ismét repül a Kánya -
artivizsla #58277 A 4.11.1-re a HSFX-et felteheted, de talán a legjobb, ha visszalépsz a 4.10.1-re, azt egy az egyben átmásolod egy másik mappába. Az egyik 4.10.1-et felhúzod az UP3RC4-re a másikat meg a DBW-re. Szerintem pofásabbak, mint a mezei 4.11.1. Ha még rápakolod a Tiger 33 hangmodot, akkor nagyon jó kis fegyverhangokat is kaphatsz, bár szerintem a motorhang meg kicsit rosszabb lesz utána. -
Johann Wind #58276 Üdv.:) Az összes patch fent van a 4.11.1.-ig bezárólag, más nincs. -
Johann Wind #58275 Köszönöm a segítséget.:) Sajna nekem a 4.11.1-es patch van fent. -
Gascan #58274 teljesen olyan mint ha a Wings of Preyt neznem... egy az egyben -
Látványos a grafikája:
HD-ben nézzétek -
artivizsla #58272 Hali ! Most melyik verziónál jársz, honnan kell upgradelni ? -
sakkay #58271 Ohoo! Köszi! -
Csak az RC4 ( az UP3 RC3-ra kell telepíteni)
RC4 Super pack (4.10.1m-re telepítendő teljes UP 3.0 mod, tartlmazza az RC2-t 3-at-4et.)
Tudomásom szerint az Ultrapack még csak a 4.10.1m-et támogatja, 4.11.1-hez nem jó.
A telepítése egyszerű elindítod az exe-t, megadod a játék elérési útját amikor kéri, feltelepíti magát, és kész.
Ezután a JSGME.exe-t elindítva az UP3-at áthúzod a jobb oldali ablakba, és már működik is.
-
Johann Wind #58269 Tudna vki segíteni és leírná nekem egyszerűen(akár privátban is) hogy hogyan kell telepíteni és honnan lehet pontosan leszedni az Ultrapack 3.0 RC RC4-et? Lehet-e ezt telepíteni a 4.11.1-es patch-re? A pumaszálláson vmi jelszót kér a letöltésnél, én pedig nem próbálkoztam nehogy vmit elrontsak. Előre is köszönöm. -
Feró Flex #58268 Valaki keresett oktató filmeket.ITT! -
Hátha kell valakinek. -
lala42 #58266 Ill. lehet, csak nem tölti be a lőszert. -
lala42 #58265 Gyerekek! Az ATAG szerverén a Dunkern-es mapon, miért nem lehet E-3 al menni? Ez valami korlát? -
Ülj be valami wi-fi-s kávézóba esetleg? :D -
Fürtös #58263 Halisten nem Londonban vagyok. Milton Keynes. Az angolok ilyenek nem nagyon sietnek a meloval...