91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    MA pár perce frissült steamen a Clod és tegnap is akkor ezek szerint jött ki megint valami hivatalos végleges patch ?
  • VO101Tom
    Elkészült ez az AFBs of CLOD második, bővített változata, Sanyótól letölthető a pcpilot.hu-ról.
    Itt meg a részletes leírás az 1C forumon
  • repvez
    Hamár oldtimer és gépfelujitások !
  • Her Laca
    Ja azt szokták csinálni ,hogy ha szorul a hurok akkor bemennek nullán Calais fölé,és ha az üldözőnek netán nem annyira bika a gépe akkor átmegy neki diavetítésbe a dolog:) Nálam rábaxtak már sokan:)
  • sakkay
    Ahha..amúgy kivéve Calais fölött 40+ fps volt az átlag. Calaisnál azért lement alacsonyan 20 alá is, de csak ott.
  • Her Laca
    Az atagon sokan vannak a legnépszerűbb,full real,a repka dog ikonokkal.
    Atagon nem annyira pörgős a dolog ugye nagy a térkép inkább taktikán van a hangsúly ,meg persze a légi harc tudás is számít de én ezt szeretem ,míg Pogi pl a dogolást komázza inkább.
  • sakkay
    Mi a különbség az Atag és a Repka között?
  • Her Laca
  • macleody
    De rég hallottam már a Freelancer-ről. Multiban toltuk, saját bolygónk volt, klánháborúztunk... régi szép idők :)
  • sakkay
    Megvolt az első légi győzelmem ATAG-on!
    Egy spit 1.
  • bucsher
    az volt az álmunk hogy lesz egy ilyen fickó akinek végre ez lesz az álma :)
    várjuk szeretettel a terméket
  • PhantomAss

asszem ez az én játékom lesz, ha egyszer megjelenik
    külön öröm a számomra hogy a freelancerhez hasonlítja, mert az egyik nagy kedvencem még ma is
    ez meg hogy egy hatalmas csillagrendszert bejárhatsz és bármit csinálhatsz, kötöttségek nélkül...
    wow...nem semmi
  • Lysandus
    OFF:

Egy legenda újra életre kel:

Wing Commander

Valami elképesztő dolog készül itten...

ON
  • VDomino
    Szerintem Fox-ot mond,valószínűleg az Apollo Fox-ra gondol,ami nagyjából ugyanaz a kategória.
  • Her Laca
    Fogkrém? Fokker? Fo az biztos.Én ezt hallom ki ,meg utána "hogy lehet az"
  • artivizsla #58287
    Azon a repülőnapon ott voltam én is, de csak az esti híradóban lehetett hallani róla. A repteret lezáró műút melletti szőlősben ért földet. Volt még egy másik baleset is, egy vitorlázó esett be a reptér szélén levő műhelyrészleg közelében.
  • Willenbrock
    Mit mondanak 4:30-nál minél emelkedik jobban? Kicsit a Storch-ra hasonlít a gép.Nem ez a pilóta repülte be a Mig-15 UTI-t is?
  • zmok

Bocsesz!!!
  • Sanyo
    repülés
  • Sanyo
    A hivatalos átadó volt a mostani, az első repülős volt a hónap elején. :)
  • zmok
  • Zpogi
    „Ha úgy döntenék, akár már tavaszra meg­kapnám a szlovák repülési enge­délyt, amitől egyedül az tart vissza, hogy ez mégiscsak a magyar repülés­történet egy darabja, és nem a szlováké. Ragasz­kodom hozzá, hogy HA-val kez­dődjön a lajst­rom­jele, és nem vagyok hajlandó tudomásul venni, hogy Ma­gyar­országon ma bürok­ratizmusból ve­­terán gép nem kaphat repülési en­ge­délyt” – mondja Révy László, mi­közben makacs te­kintetéből a hőskor út­­törőinek fana­tizmusa köszön vissza. Ők is elemekkel küzdöttek. Csak másfélékkel...
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ezt olvassátok el

"A Po–2-es Dunaújvárosban szolgált vontatóként. Amikor 1974-ben leselejtezték, fel kellett volna gyújtani, nehogy valakinek eszébe jusson vele disszidálni. Császár Károlynak és repülőtársainak azonban nem volt szíve hozzá, úgyhogy lejelentették a megsemmisítést, közben pedig fődarabjaira szedték szét, és elrejtették azokat padlásokon.

A ma is repülőképes, vászonborítású, kétfedeles masina törzsén Császár Károly portréja díszeleg. A pilóta az általa megmentett gép vezetőülésében kapott szívrohamot egy légi bemutatón. – Még volt ereje a gépet a közeli ingoványba letenni, mert tudta, nem halhat meg, amíg ez a repülés nincs tisztességgel befejezve – emlékszik vissza meghatódva egykori barátja."

Ezt kiemelném. Szomorú és egyben gyönyörű történet.
  • Her Laca
    Ismét repül a Kánya
  • artivizsla #58277
    A 4.11.1-re a HSFX-et felteheted, de talán a legjobb, ha visszalépsz a 4.10.1-re, azt egy az egyben átmásolod egy másik mappába. Az egyik 4.10.1-et felhúzod az UP3RC4-re a másikat meg a DBW-re. Szerintem pofásabbak, mint a mezei 4.11.1. Ha még rápakolod a Tiger 33 hangmodot, akkor nagyon jó kis fegyverhangokat is kaphatsz, bár szerintem a motorhang meg kicsit rosszabb lesz utána.
  • Johann Wind
    Üdv.:) Az összes patch fent van a 4.11.1.-ig bezárólag, más nincs.
  • Johann Wind
    Köszönöm a segítséget.:) Sajna nekem a 4.11.1-es patch van fent.
  • Gascan #58274
    teljesen olyan mint ha a Wings of Preyt neznem... egy az egyben
  • acidrain
    Látványos a grafikája:

HD-ben nézzétek
  • artivizsla #58272
    Hali ! Most melyik verziónál jársz, honnan kell upgradelni ?
  • sakkay
    Ohoo! Köszi!
  • acidrain
    Csak az RC4 ( az UP3 RC3-ra kell telepíteni)

RC4 Super pack (4.10.1m-re telepítendő teljes UP 3.0 mod, tartlmazza az RC2-t 3-at-4et.)

Tudomásom szerint az Ultrapack még csak a 4.10.1m-et támogatja, 4.11.1-hez nem jó.

A telepítése egyszerű elindítod az exe-t, megadod a játék elérési útját amikor kéri, feltelepíti magát, és kész.
    Ezután a JSGME.exe-t elindítva az UP3-at áthúzod a jobb oldali ablakba, és már működik is.

• Johann Wind
    Tudna vki segíteni és leírná nekem egyszerűen(akár privátban is) hogy hogyan kell telepíteni és honnan lehet pontosan leszedni az Ultrapack 3.0 RC RC4-et? Lehet-e ezt telepíteni a 4.11.1-es patch-re? A pumaszálláson vmi jelszót kér a letöltésnél, én pedig nem próbálkoztam nehogy vmit elrontsak. Előre is köszönöm.
  • Feró Flex
    Valaki keresett oktató filmeket.ITT!
  • Her Laca
    Hátha kell valakinek.
  • lala42
    Ill. lehet, csak nem tölti be a lőszert.
  • lala42
    Gyerekek! Az ATAG szerverén a Dunkern-es mapon, miért nem lehet E-3 al menni? Ez valami korlát?
  • Scottt
    Ülj be valami wi-fi-s kávézóba esetleg? :D
  • Fürtös
    Halisten nem Londonban vagyok. Milton Keynes. Az angolok ilyenek nem nagyon sietnek a meloval...