91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Aham! Ez meglep de nagyon.Vagyis lassan nem lep meg ha jobban belegondolok.
No írok én a főszerkesztőnek asszem.
-
Solt #58421 Nemrég zárták be ezért egy másik kedvenc topikom. ( Magyar mentalitás ) Évek óta politizálgattunk ott szépen csendben, a kutyát nem zavartuk. Aztán egyszer csak zárva találtam... közölték, hogy a politika semmilyen formában nem megengedett sg-n, ezért zárják. Amikor magyarázatot kértem, akkor annyi volt a válasz, hogy főszerkesztői utasítás... -
Mi ez a zéró akármi az sg-n?
Egymást nem zavarjuk,kulturáltan beszélgetünk ,akkor mi lehet a baj?
Ez Off de belehabarodtam:) Tudom marhaság,meg minden de megdobbant a szívem -
Solt #58419 Urak!
Ne politizáljunk, mert bezárják a topikot. Zéró tolerancia lett hirdetve sg-n. Top 10-ben vagyunk, így elég, ha valami jó indulatú, feljelentős emlőkön nevelkedett kretén véletlenül idetéved, oszt zsigerileg működik egyet... -
Mindegy,jövőre már jobb lesz ahogy a kormányfő szokta volt mondani :/ -
artivizsla #58417 Mert van az a mondás, hogy "Amit szabad Jupiternek..."
Nem vagyunk egyformák, ráadásul a magyar mindig is rebellis nép volt, ezért sem kedvelnek igazán minket. Nyugaton keletinek, keleten meg nyugatinak tartanak, oszt ezért ott rúg belénk mindenki, ahol csak tud.
Én nem vágyom pl. a görög mentőcsomag után, mert akkor az azt fogja jelenteni, hogy nagyon gáz van és míg a görögnek - akárhogy sírnak is - van miből leadni, addig nekünk már nem nagyon van miből. Szerintem pedig a görögöknek is nagyon fog fájni a végén, amikor a németek benyújtják majd a számlát. Fog még ott német lobogó lobogni sok helyen...
Azért gondolom, hogy amíg el vagyunk adósodva, de rohadtul, szélmalomharc a fizetés ellen ágálni, mert ha nem lesz végül évenkénti műszaki, akkor majd lesz helyette pl. füstadó, vagy kapuadó, vagy bármilyen hülyeség, de amíg nem jelentjük ki, hogy márpedig nem fizetünk, addig perkálni kell, bármi áron is. A másik gond, hogy a hiteleink jelentős része magánbanktól van, akik meg nem nagyon akarnak elengedni, mer a részvényesek elkezdenének nyafogni majd az év végén, hogy kevés volt az osztalék. -
Megint a Madáchnak lesz végül igaza
Tudod, az ember tragédia
Keveset fog, de sokat markol
A tilosba’ parkol
Nem tanul a bajból ...
Kurva jó lett a lemez.. most is azt pörög itten mögöttem :D -
De egyes országokkal miért kivételeznek akkor?Jó fizessünk de akkor mindenki ugyanolyan elvi alapon fizessen.Meg egyesek mentőcsomagot kapnak miközben rosszabb garanciákat adnak a visszafizetésére mint mi.A Görögök és a spanyolok példája.A ruszkik meg ahogy tudom 1945 óta sem törlesztik a 300 milliárd dolláros land lease kölcsönüket miközben anglián pl bevasalták.Engem ezek a kettős mércék bosszantanak nem csak az hogy olyan hitelt törlesztünk aminek a felvételéről minket sosem kérdeztek meg. -
-
sakkay #58413 De ez is ám!
-
sakkay #58412 Tiszta banzai...de állat. -
Csak itt még fizetnünk is kell a *zar patch-ekért. -
-
sakkay #58409 Tegnap az ATAG játszhatatlan volt 98 voltak fent, 10* töltés idő, és a 40 fps félpercenként leesett 15-re. Átmentem máshová, ott rendben volt. Ez a 98 játékos miatt volt, vagy azért amit múltkor mondott Tom, vagy sanyo, hogy teli rakják mindennel ami csak van....? -
Ez elfér itt ? 
-
Tudom ,hogy ezért az afrikai frontra kerülök ! -
-
Na most
-
... egy kendvenc ...
-
lala42 #58403 -
lala42 #58402 Kis kikapcsolódás. Erre szokott a fiam Tobzoska reppenni. -
lala42 #58401 A másik. Milyen szar is volt az a Bokros csomag? Más országok akkor meglépték. Most hol vannak? Mi meg hol vagyunk?
Kell a jó? NEM. Kell a rossz? Nesze neked magyar. ( van még olyan ? ) -
lala42 #58400 Gyerekek! Olyanok vagyunk, mint a hajdani rabszolga. Akkor adtak neki 1 tál kaját, 1 pár sarut és dolgozz. Most meg kapsz valami pénzt és vedd meg magadnak ezeket. ( ezzel is kibasztak velünk, mert utána kell járni, meg kell venni). Nos ezt kompenzálták azzakl,hogy még nem ütnek korbáccsal. Akkor mi is változott? XD
Tartom az 58376. hsz.-hez magam.
Állítólag ( filmen megvan ) Hitler utolsó szaba a filmfelvevő kamerába az volt, hogy - most átkozzátok a nevem, de eljön az az idő, amikor még áldani fogjátok.-
Kérem ezt sem törölni. -
Solt #58399 Ott a családja, a munkája, stb. Aki a széllel szemben hugyozik, annak hamar nedves lesz a gatyója... ezért a véleményem szerint ilyet szervezői szinten az tegyen, akinek tényleg semmi veszítenivalója nincs. -
Ez teljesen világos asszem minden gondolkodó ember tudja ,hogy mi miért van.
De akkor már nem lenne e jobb ha erre való hivatkozásként elveszik minden pénzed amiért megdolgoztál és max adnak jegyet amin kaját tudsz venni, hogy tudj még egy kis hasznot termelni . Álságos az egész . Volnának persze egyéb területen is ötletek de én meg mások is erre az egy területre kívánunk fókuszálni,itt talán lenne akkora összefogás ami eredményre vezethet. Nem avval van a baj,hogy pl új rendszámot akarnak ,ha nekik kell ám legyen ,de ne csak velünk fizettessék,ráadásul ez állandó bevétel ,hiszen ha Szegeden eladnak egy kocsit és egy BP -i megveszi máris mehet a pénztárhoz új tábláért. Vagy az évenkénti vizsga. Legyen ,ha ez jót tesz a közlekedés biztonságnak. De megint csak nem erről van szó,mert míg itt azt vizsgáztatól le amit nem szégyellsz plusz pénzért addig nincs miről beszélni.Én nem gondolom,hogy szélmalom harc lenne de majd meglássuk. -
artivizsla #58397 Az alapvető gond az, hogy a hiteleket és a kamatokat sajna vissza kell fizetni az országnak, ehhez pedig pénzt kell beszedni, mivel nincs GDP növekedés, ami a pluszt hozhatná, így ha sikerülne is az akciód, akkor az ebből remélt pénzt majd máshonnan kellene behajtani. Egy kicsit szélmalomharcnak tűnik ezért a dolog, még ha jogosnak is érezzük. -
Johann Wind #58396 Sok sikert hozzá, de szerintem eredménytelen lesz. Amikor a cukorbetegekkel ki.asztak, akkor se nagyon szólt senki hogy nem kellene, az a pár ember aki mégis szót emelt azt + le..arták. -
Johann Wind #58395 Bocs de nem.:) Már így is sokat írtam. Ugyan az a véleményem, mint minden épelméjű magyar embernek, ezekről a bizonyos "emberekről".:) -
Már nincs mit elveszítenetek ,már mindent elveszítettetek .Amiért most harcoltok azt most kell felépítsétek . -
sakkay #58393 Az mondjuk biztos , hogy észnél kell lenni, de gondolom erre nem kell felhívni a figyelmedet.
Habár ez a kis ország eléggé meg van feszülve amúgy is.
-
sakkay #58392 A demokráciában jogod van ehhez. És akárki akármit mond, itt (ha nem is túl kiforrott) de az van. Csináld csak..amennyiben nem csinálsz kárt az országnak(ok útlezárás), jogod van polgárként a figyelem felhívásra.
Hajrá. -
-
Solt #58390 Ebben az esetben hajrá! ;) -
Ez tiszta sor:)De már elkezdtük az ügyek intézését,reményeink szerint az ország minden területéről összejön egy kemény mag és majd összedugjuk a fejünket. Én optimista vagyok amúgy:) -
Solt #58388 Érthető... én csak jeleztem, hogy ez alapos megfontolást kíván! :) -
Solt #58387 Bármilyen ilyen jellegű szerveződés csak akkor lehet sikeres, ha politikai erő van mögötte. ( lásd anno a taxis sztrájk ) Ha "védtelenül" kezdesz bele ilyen dolgokba, hamar megtalálják azt a pontodat ami érzékenyen érint.
Amíg nem vagy sikeres ( eredményes ) addig nem foglalkoznak veled, de, ha elérsz egy olyan szintre, ahol a "kárukra" lehetsz, akkor hamar a tyúkszemedre lépnek.
Nem lehetetlenek ezek a dolgok, de ilyen szervezésébe csak az fogjon, akinek nincs vesztenivalója! -
Mindamellett tisztában vagyok,vagyunk a nehézségekkel de már nincs kedvem a nyakam behúzásához . -
Nem lázongani akarnánk.
Egyszerűen egy olyan egyesület létrehozását gondoljuk ami mögött sok sok ember állna ,és ha kell akár figyelem felkeltéssel (autókról van szó ,ergo ,komoly útlezárások stb) a mindenkori hatalom döntéseit befolyásolni lehetne. Nem utolsó sorban távlati célként jogvédelmet is ellátni.
Csak az a baj,hogy a civil szerveződések létrehozását is nehezítik .
Ha a biciklisták is el tudtak érni dolgokat akkor szerintem ez sem lehetetlen,sőt.
De itt van egy mostani cikk ,hogy értsd miről beszélek.
Itten van ni
És mint tudjuk nálunk a cáfolat az mindig rosszat jelent:) -
Solt #58384 Szélmalomharc Lacám. Olyan embernek semmiképen nem ajánlom a "lázadást" akinek van mit veszítenie... -
lala42 #58383 Olyan ez az ország, mint a CoD. Csak hogy témánál maradjunk. Patchelgetik, de nem lesz tökéletes. Na majd ha kijön a folytatás.