91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #58662 Solt kolléga rábeszélt a négymagosra, úgyhogy vagy 955, vagy 965-ös Phenom lesz. Néztem a Bulldozert is, de nem jobbak a Phenomnál a tesztek szerint.
A kolléga kifejezésért gondolom, hogy nem járok úgy, mint az egyszeri színésznőcske amikor megszólította Csortos Gyulát a színházban :
- Művész Úr, mivel én is színésznő vagyok, akkor szólíthatom kollégának ?
-Kikérem magamnak, nem vagyok én kúrva ! -
artivizsla #58661 Közben utánaolvasva mások is azt írták, hogy az Phenom II. esetében nincs gond a GF kártyákkal, csak mert van itt egy kis vita állandóan a GF vs. Ati fronton. -
teljesen mindegy a proci cpu kombó, talán csak az alaplapoknál van különbség, nem tudom hogy az AMD-s lapok hogy állnak az SLI-hez -
Solt #58659 Nem hiszem, hogy ez szentírás. Én évek óta ugrálok a két gyártó közt, komoly szívásom egyikkel sem volt, apró nyűgjei meg mindkettőnek vannak vga fronton. Cpu fronton én még szívásról nem hallottam... vagy megy, vagy nem! :) -
persze, én is azt választottam volna
több ismerősömnek is olyan kártyája van, gyakorlatilag alig tér el az 560ti-től (nekem az van) erőben full hd-ben
viszont kell alá egy jó 4magos proci -
artivizsla #58657 Lehetett választani az 1 és a 2 GB-os közül. Egyértelmű volt a döntés. -
az egy nagyon jó kártya, bár a 2gb ramot kicsit parasztvakításnak érzem
a proci+kártya kombó nincs kőbe vésve, nyugodtan lehet kombinálni
speciel én intel+nvidia hívő vagyok évek óta ,szívtam eleget az ati+amd párossal, öreg vagyok én má ehhez, de kinek mi a szimpatikusabb
Leon, nem te hirdeted a joyt hardveraprón is? ott is van egy eladó
-
Emberkék. X-52pro eladodóóóó.
Alig használt, ámde kifogástalan állapotban leledzik! -
Ha lesz még ilyen összeröffenés azt kiírjátok? Nagyon jól hangzik és szívesen csatlakoznék ha lehet. -
artivizsla #58653 Konfig ügyben már csak egy kérdés :
Megvan a videokártya, egy GTX460 2GB. Szentírás, hogy Intel mellé NV, AMD mellé meg Ati kell, fordítva használva gondok lesznek ? -
Én úgy tudom, hogy ő echte német... -
Ja ja, nagyon hangulatos volt, ahogy akkor Widu pár haverjával németül rádiózták végig a 110-es támadást Folkestone-i angol flotta ellen. Lacával védtük a seggüket, de ezek ahányan voltak, annyifelé ugrottak ez első Spit láttán, sok esély nem volt védeni őket. Widu sajnos le is esett, de a többi hazajutott többé-kevésbé egyben :)
A mai bevetés is jó volt, 4-en voltunk, első felszállásból lőttünk -ha jól számoltam- minimum 10 angolt (kb ennyit adott meg), a többinél már nem voltunk annyira együtt (nem is volt rá szükség), az aprólék akkor jött össze. Kaphatnak ezek akármennyi új Spitet, amíg ilyen idiótán repülik, teljesen mindegy mit raknak alájuk. A Storm of War azért keményebb szokott lenni, kezdve azzal, hogy 6000-en közlekednek ők is... -
Igen, amikor a német Luftwaffe és a Magyar Királyi Légierő egy bevetésen repül, hatalmas érzés. :) -
Ja ja:) Tud magyarul is kicsit ,múltkor bementünk közös ts re voltak ott németek ,osztrákok,mi. Nagyon hangulatos volt amikor ők németül rádióztak,Widu fordította angolra ,Tomot meg én nyaggattam,hogy ezt öntse ékes magyar nyelvre. :) Ha én mondtam valamit ,észleltem kontaktot, vissza ugyanígy:)) -
Szepy2884 #58648 Még a TS-re is bejárása volt. Egyszer AW előtt nagyon komoly taktikai megbeszélést tartottunk. Mindenkinek kattogott az agya mit is hogyan kéne. Tanakodtunk, hogy melyik szektort kéne támadni ki merre menjen stb. Erre valami nem normális furcsa akcentussal beleordította a TS-be, hogy TAMADAS!!!
Hát a hülye Widu volt az
Az addig feszült hangulat össznép röhögésben oldódott fel
-
(angolul) -
Volt ám kavarodás amikor német, magyar és angol nyelven kommunikáltunk, egy idő után már én is belejöttem, Popeye nélkül én beszéltem Widuval. Jó arc és jó pilóta. -
ÓÓÓÓ Widu állandóan magyarul köszön előre. Volt hogy kért kíséretet mentünk oszt védtük,jó csóka. Osztrák asszem. -
Widukind is repül? Régen sokat nyomtunk közösen, Popeye fordított magyarra bevetés közben. :) -
[IMG] [/IMG]
Ennyit tudok mondani. A magyar részleg -
Szepy2884 #58642 No comment. Aki szereti a repülést és csak egy kicsit is érdeklődik a modern gépek iránt az szünet nélkül végig ámulja az elejétől a végéig:
-
Elküldtem priviben a ts elérhetőségét,gyere fel aztán meglátjuk. -
merre van a közös reppenés? :D -
-
artivizsla #58638 Nem akarom ezt annyira túllihegni - csak Solt ne tette volna a bogarat a fülembe a négymagos AMD-vel - de a "normálisabb" alaplap már a négymagos procinak kellene, amikor ez kerül cserére. Addig is jó repülést az Atagon, akinek lehetősége van rá! -
bucsher #58637 az teljesen jó, én is azzal kocarepülök :) -
Nana:D Előbb megnézem milyen a játék, aztán ha beválik üsse kő veszek joyt :D -
Célt repülni tökéletes:))))) -
Jövő héten jönnék én is, hardcore xbox 360 controllerrel
-
Solt #58633 Ne offolj...
-
Pogi gyűjti a lelövendő delikvenseket:))) -
én is jönnék szívesen, most rakom felfele :D -
Attól mert pirossal és csupa nagy betűvel írod sajna egy szemernyivel sem fognak többen játszani vele:)
Mondjuk az atagon sokan vannak mostanában főleg,hogy megvolt a partraszállás. -
Vagy ATAG-ot esetleg? :)
Én leszek 7-8-tól kb. -
Most,hogy már mindenkinek jól fut a CloD, estére összehozhatnánk egy kis házi dogfight-ot. -
Ugyan már nem tök mindegy annak a procinak mibe megy. Na meg ram sebesség meg PCI2 Csodát így se úgy se fog csinálni akkor meg szvsz mindegy. Nézz PH aprón valami neked tetsző lapot pár forintért aztán kész.
Eladni ezeket se lehet meg az AMD -t se (azt még inkább nem)
Később veszel egy jóóóóóóóóóóóóóó intel konfigot és jónapot.
-
artivizsla #58626 Írtam már, hogy volt gondolat róla, hogy hajlandó lennék nagyobb összeget is áldozni egy komolyabb gépre ( TrackIr + egy 24" monitorral együtt ), de én is csak úgy járnék vele, mint itt sokan, hogy kevés idő lenne rá, ahhoz meg drága dolog lenne, hogy a sarokban álljon. Persze, ha a Clod folytatásában ott lesz majd a Fóka, akkor már más lenne e gyerek fekvése.
Azért az AMD-s ajánlatod tényleg kedvező, meg kell mondani őszintén.:) -
artivizsla #58625 Néztem ezeket is, de vagy ICH10, vagy P45 chipset-est akartam venni, abban nincs korlátozás a Ram sebessége (1333 MHZ) meg a PCI 2.0 terén.
-
Solt #58624 Rendelkezésedre áll minden infó, innentől Ön dönt! :)) -
artivizsla #58623 Ezért írtam, hogy gond van az alaplappal. Lala42 is a P45-öt ajánlotta, de égen/földön nem kapni.
Tudom, hogy a 460-ashoz kevés az E8400, de procit ráérek cserélni később is, ha szükséges lesz, meg lejjebb is megy az ára addig is. ( Q9550 )
A bogár amúgy már a fülembe van, nézegetem az AMD-t, pedig megfogadtam, hogy váltok Intelre.:)