91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #58782 Plusz egyéni színprofil? Maga a kalibrálás is egy színprofil, ha másikat használsz, akkor felesleges volt a kalibrálás... :)
Ha jól tudom az élsimításra majd csak a folytatásban lesz megoldás... -
Solt #58781 A megjelenített képkockák közt nem lehet eltérés, ha a beállítások azonosak. Az nem létezhet, hogy egyik gyártó kártyáján látsz valamit, a másikén meg nem! :) -
Szerencsére én full HD IPS monitoron is látom a kontaktokat, az enyém is kalibrálva van, igaz én utána állítottam kicsit, plusz a winben egyéni színprofilt használok ami sokat finomított a dolgokon.
Nekem egyedül az a bajom hogy az élsimítás baszik működni CloD-ban... erre nincs valami megoldás? -
Jó akkor kontaktot:) -
Na annyira engem nem érdekel ám:)Én látok ,meg le is lövöm akit kell . Meg milyen hályog? Ami tény az tény ,ez nem szembetegség kérdése:) -
Solt #58777 Az a pixel akár baráti gép is lehet... vagy akár a 10 perccel korábbi üvöltés nyálmaradványa a monitoron! :D
Nálad tényleg kezd kialakulni a zöld hályog!:DDDDDDD Utána járhatunk... szeretettel várlak, oszt tesztelünk! :)) -
Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeersze:)
Mit keressél ,mit keressél?. Hát enemit! Mi mást:)
Mindamellett nem előhozva a két vga gyártót ,mert elvileg semmi köze a dologhoz ,de azt tapasztaljuk,,hogy az egyiknél ezek jobban láthatóak.
Okát nem tom de utána kéne járni már ha valakit érdekel.
Persze nem mondom meg melyiknél a jobb:XD -
Solt #58775 Jaj Laca... azt sem tudtam mit keressek! :) Majd, ha annyi órám lesz benne mint nektek, akkor rááll a szemem! :) Így, hogy már megvannak, egyértelműen láthatóak, és játék közben is tudnám, hogy mit keressek... :) -
Na itt a baj:)Meg kell mutatni ,de az nem ugyan az mintha azonnal látod. Mééééé nem hisztek nekem? -
Solt #58773 Ha hardveresen kalibrálták, akkor jónak kell lennie... elvileg. Egyáltalán nem látod, vagy csak nem találod őket? Én is csak azután vettem észre, hogy Tom leírta merre kell keresni őket! :) -
bucsher #58772 ha a képbe belenagyítva látod a szürke téglákat akkor lehet hogy jók a színek de túl picik a pixelek / túl messziről nézed. azon meg "segít" ha feltekered a kontrasztot de nem az igazi megoldás. -
mondjuk ebben igazad van
asszem keresek valakit aki megnézi -
Ha ez nem egy játék screenshotja lenne, hanem akármilyen grafika, akkor is az lenne a lényeg, hogy a kék és a szürke színeket megkülönböztesse nem? Ha nem látsz különbséget, akkor én a helyedben azt a kalibrációt elvégezném megint. -
Visszaszívom, rosszul tudtam. -
A gőzgép már rég nincs benne. Már akkor sem volt, amikor még diszkóztunk rajta. Csak a kormányszerveket hagyták benne. -
hmm de akkor hh te látod? nem jól lenne bekalibrálva az enyém? -
Solt #58766 Ne is állítsd... nekem is az van, és én látom! :) -
artivizsla #58765 Közben megjavult minden az IL2 / X52-vel kapcsolatban.
A hiba bennem, ill. a játék beállításában volt. Nem telepítettem a játékot, hanem csak "másoltam" és elfelejtetem a "komplex motor management" kapcsolót bekapcsolni. Bakker, majdnem szétbaxtam az egész hóbelevancot már mérgemben. Persze a megoldáshoz az is kellett, hogy elmentünk a kollégáimmal egy kis hóvégi eszem/iszomra aztán itthon már beugrott, hogy mi is a hiba. Hogy ez délelőtt miért nem jutott az eszembe ? Mert a délutáni bulira koplaltam. Mi a tanulság ebből ? Repülés előtt tessék rendesen bekajálni és főleg inni rendesen! -
Fürtös #58764 En eggyelore inkabb azon aggodom hogy 16:10 es keparany mellet meg mindig nem latszik a teljes kep...:D -
Nem veszek:) -
Tipikus hazai történet :/ -
hetti #58761 Erre azért ne vegyél mérget Laca!
-
nekem egy dell u2311 ips monitorom van, 23" full hd, színhelyesen bekalibrálva, de nem látom a kontaktokat
emiatt pedig inkább nem fogom elállítani -
Megy a szerver! Mindenkit várunk szeretettel!
A játékon belül a Lobby menü alatt kell keresni Vo101_Tom néven, a jelszó puma. -
én 5 kis pöttyöt látok, akkor nekem nem kell babrálni a monitorral? :D -
Mozzilában rázoomolva se látok egyet se,ötlet, hogy kb mit kéne buherálni a monitoron?Vagy csak random kezdjek el játszani a fényerő/kontraszt beállításokkal? -
Solt #58756 Nem is kell! :) -
Lenne kedvetek egy kis össznépi, sajáthosztos, házi kutyaharchoz? -
Nem értek egyet veled ,lévén vettem ips panelos calibrált monitort és lófax különbség nincs a régi ámde megkotlott samuhoz képest. Szerintem egy aaaaaakkorra földmíves vakítás ez ,hogy ihaj:)
Vagy csak jó volt az a samu mittudom én. -
Solt #58753 Én ezt elhiszem, de ettől még rengeteget számít a jól beállított monitor... Kontraszt, fényerő, stb. A panel minőségétől függően ez pedig drasztikusan változhat.
Azonos felbontáson állítom, hogy jobban látnál egy kalibrált IPS paneles monitoron, mint egy nem kalibrált TN panelesen. Már csak azért is, mert ( reményeim szerint CloD esetében is ) egy magára valamit is adó modellező, tervező, IPS paneles monitoron dolgozik, ergo egy TN panelen eleve kevesebb színárnyalatot látsz, mint amiket ő beállít, amikkel dolgozik. Eleve nem lesz nálad olyan a látvány mint nála... Ezért is van az, hogy sokan panaszkodnak a játékoknál, hogy fakók a színek, nem élethű, stb... -
Ahogy érzed:) Nekem aztán mindegy ,de most a játékról beszéltek és ott csalibrálhatod te a full HD IPS monitort reggelig akkor se veszed észre azt amit a gyengébb felbontáson. -
Solt #58751 Amiről te beszélsz, az más, amit leírtam meg tény! :)) -
Ergo a Clodban baxhatjuk az IPS full HD calibrált tökömtudjamit. -
sakkay #58749 Full hd. -
Lófaxt. Ha nem full hd a monitor jobban látsz mindent legalábbis a játékban. Amit Tom és én látok (a vga az nem egyforma tudású) azt mások csak jóval később veszik észre. -
Solt #58747 No igen... rengeteget számít a monitor beállítás ( kalibrálás ), a panel minőség, stb! Egy hardveresen kalibrált IPS paneles monitorral ilyen biztos nem fordul elő! :)
De akinek ilyen nincs, az nézzen szét ITT, hátha talál profilt a monitorához... :) -
sakkay #58746 Ja ja köszi megtaláltam, de csak mert írtál irányt..azért most már jobb.
Még egyszer köszi. -
Módosítottam a hszt, ott van a help is, hogy egyáltalán mit keress :)
-
-
sakkay #58743 Titkon reméltem lesz valami ötlet! Én is így gondolkodtam, csak nem találtam referenciát'...köszi.