91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #58902 A háború utáni generációba belenevelték a kollektív bűntudatot a háború borzalmaiért. Az ö gyerekeikbe is részben sikerült ez,( a mai-német-politikai elit ), de talán a mai fiatalok már Németországban ( és máshol sem )akarják ezt a terhet cipelni. Az idő nekik dolgozik. -
Lysandus #58901 A Hartmann videóban 0:30-nál az nem egy Fóka, amit telibe kapnak? -
Olvasom a hozzászólásokat a videók alatt és az az érzésem ,hogy a németek kezdene ismét öntudatra ébredni. Most komolyan. -
-
artivizsla #58898
-
Érdemes a német nyelvű videókat nézegetni ,sok olyan felvétel van amit ami a discóóóóóóóverin nincs:) -
-
-
artivizsla #58894 Kávé mellé. -
Ha Sztálingrád,akkor Bf 109G-2 is előfordulhat majd később..,persze előbb legyen kész a Battle for Moscow vagy akármi is lesz a címe. -
Szepy2884 #58892 de jó lenne, ha nem pofáznák alá németül is. Egy mukkot nem értek csak amit a képekből kikövetkeztetek... -
-
-

-
Solt #58888 Ne legyé mán bunkó vagy... :D -
Úgy se játszol,nem mindegy?
-
Solt #58886 Én azért gondolom, hogy egyszerű probléma, mivel azok a programok, játékok, driverek, amik mennek Win7-n, azoknak a 90%-a minden gond nélkül fut Win8-n is. Én ebből azt a következtetést vonom le, hogy a két rendszer között nincs lényegi eltérés, ergo a hiba javítása sem lehet nagy munka. Ha linuxra kéne átírni, akkor azt mondom oké, az tényleg nagy munka lenne...
Én úgy gondolom, hogy ez nem pénz és idő, hanem inkább hozzáállás kérdése. Persze lehet, hogy rosszul látom...
A lényeg az, hogy, ha játszani akarok, akkor mehet vissza a win7... csak a Clod miatt! :)) -
Persze, a cég érdeke lenne a jó kapcsolattartás, de azt látszólag nem érték el vele, akkor meg minek legyen pénteki dev update? Hogy hetente kelljen 50 oldalt pucolnia az adminoknak, mert pár hínáragyú képtelen felfogni, hogy egy 100 fős cégből ha 10 embernek sara van a cuccal, attól a maradék 90-nek nem kellene megállnia a saját munkájával...
BlackSix meg kifejezetten jófejségből vállalta el az angol oldalon a kapcsolattartást, őt nem is oda nevezték ki. Ezek után elkezdik csesztetni az angol tudásával, és tőle független bugokkal. Elege lett belőle, nem is csodálkozom rajta. -
Nem tudom. De ha nem a Microsoft nyűgje, akkor sem egyszerű probléma. Lényeg, hogy az 1C erre nem fordít most sem pénzt, sem erőforrást. -
Lysandus #58883 Hát igen. Ez az internet átka. Tényleg olyan lettünk, mint egy nagy falu. Mindenki ért mindenhez. :-))))) De szerintem nem kellene ezt mellre szívni. Muszáj vele együtt élni. -
Solt #58882 Ha ez a mikrofos nyűgje lenne, akkor más játékkal is gond lenne szerintem... :) De mindegy, ez nem probléma... :) -
Persze, csomó screenshotot osztottak már meg, de a fórumon csak az anyázást kapták miattuk ("miért ezt csinálja a 3d rajzolo, mikor az engine még nincs kész"), szóval már nincsenek dev updatek. La-5, Sztálingrád, és F mesza voltak legutolsó képeken ha jól emlékszem. -
Lysandus #58880 Valami csak készül, képeket már mutattak belőle, nem? Valami rémlik, Sanyo oldalán kinn is voltak. -
Én úgy tudom, hogy semmilyen Win8-on nem ment. De az 1C-n ezt olvasni:
"The problem seems to be a .Net 4.5 incompatibility, for example i've downloaded and installed the Visual Studio 2012 Express for Desktops which also uses 4.5, after installing i lost the Cockpits in Cliffs of Dover. Normaly it's on Microsoft to fix that problem in their .Net 4.5 implementation." -
Solt #58878 Biztos vagyok benne, hogy nem igényel rendszerszintű kalapálást... a béta win8-n ment, ha jól emlékszem. Nincs akkora ugrás mint xp és win7 között, gyakorlatilag szinte ugyanaz mint a win7 játék szempontjából. Ha olyan komoly eltérés lenne, akkor a játékok zöme nem menne rajta tapasz nélkül, ehhez képest minden megy, csak és kizárólag a CloD nem! :D
De mindegy, ha nem tartják fontosnak, akkor ez van... dobok egy win7-t oszt annyi... :) -
Én a CloD-ról beszéltem, a folytatás az készül... Az viszont bosszantó, hogy dev update egy ideje nem jött, mert a fórumon csak anyázás volt belőle... nemtom ez a helyzet kinek jó, bár paraszt biztos elégedett magával. Még hivatalos bejelentés sem volt, akkor derül majd ki, hogy melyik területen, milyen planesettel, milyen feature-ökkel és milyen néven jelenik majd meg. -
A folytatás majd biztos támogatni fogja a Win8-at, a "CloD dobozán viszont nincs rajta". Én kizártnak tartom, hogy másfél éves peccselgetés, kalapálás után, mikor végre összeállt a játék, most megint kezdenének rendszerszinten kalapálni rajta. -
A CloD standalone játékként nem kap több fejlesztést, ha ezt nézed, akkor igen, ennyi volt.
A folytatást azonban rá lehet majd telepíteni ("a következő patch maga a folytatás lesz"), de azt még hivatalosan nem jelentették be.
Hogy Luthier félévente ír a fórumra, az nem új, eddig is ez volt. Én BlackSix-et sajnálom, mert ő hetente kéthetente azért adott valami infót, csak pár paraszt személyesen őt kezdte basztatni, amiből elege lett elég hamar. -
Romeo One #58874 Az CONTROLSnál legalul van egy "HOTAS CONTROL" feliratú rész. Ott állítsd be, és ne a profilba. A profilban hagyd üresen azokat a kezelőszerveket. Nekem így tökéletesen működik. -
artivizsla #58873 Ez azt is jelenti, hogy a Sztálingrád-os folytatásnak lőttek, vagy az egy teljesen más történet már ? -
artivizsla #58872 A kis joy alapból tudja a nézelődést, mintha az egeret mozgatnád, nem kell hozzá külön profil.
4.11.1 és a HSFX 6.1 esetében meg tettek be egy külön "Zoom" gombot, amire a profil nélkül rátehető a látószög fokozatmentes verziója. -
Solt #58871 Gyönyörű történet! :D Az is sokat elmond, hogy már fel sem idegesít... :) Na mindegy, akkor dobok egy win7-t valamelyik vinyómra... :) -
LV 426 #58870 Üdv!
Tudna valaki egy használható profilt IL2 Clod-hoz X 52-e?
Tegnap egész este szutykoltam vele, de csak nem jó, illetve fogalmam sincs, hogy rakom a nézelődést a gázkaron lévő ministickre. -
ennyi volt? LOL
többet tőlük sem veszek játékot az tuti, adjanak ki bármit is -
artivizsla #58868 Színes film :
-
Itt van, hogy mivel miket használhatsz:
-
Az szerintem alapból esélytelen, hogy miután hivatalosan bejelentették, hogy a clod fejlesztése befejeződött, bármilyen javítás jöjjön ki hozzá. A Win8 a .NET 4.0 kompatibilitási problémák miatt nem futtatja a CloD-ot (a W8 .NET4.5-öt használ), hogy ez mennyire súlyos hiba, kinek és mennyi ideig tartana megoldani, azt megtippelni sem tudom.
Ami biztos, hogy a clod feljesztése befejeződött, Black6 elköszönt, folytatást még nem jelentették be, Luthierről a hivatalos patch óta nem hallani.
Ha lesz bármilyen hivatalos infó, arról biztosan tudni fogunk :)
Minden más csak spekuláció és pletyka. -
Shad01 #58865 Régebben sokat játszottam vele. A maga nemében nagyon jó program, csak az üzletpolitikát rontották el. Mivel már nem tudok annyit játszani mint régen, nem éri meg nekem előfizetni.
Van ingyenes free trial, ami annyit tesz, hogy nem férhetsz hozzá a népszerűbb modern technikához (Fóka, Tigris, stb), illetve gyalogosként nem lehet távcsöved.
Sajnos a normál előfizetős accom nem használhatom free trialosként, újat regelni meg nem akarok, ezért régóta felé sem néztem.
Pedig néha jó lenne repülni, gyárat bombázni, vagy atg-vel tankokra vadászni. -
A Battleground Europával játszik valaki?Nem ismerem,azt hittem valami ingyenes gém,most olvasom hogy kb 15 dollár havidíja van. -
Solt #58863 Istenem! :D Én imádom a nőket, de néha elképesztő, hogy mennyire ufó módjára tudnak viselkedni! :DD
Más... Tom! Nem lehetne valahogy rávenni ezeket a pubikat, hogy kezdjenek valamit ezzel a Win8 nem indulási dologgal... nem lehet olyan nagy történet, amit eddig próbáltam minden játék megy, még a régi IL2 is elindul, csak a CLoD nem akar... :S