91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #59382 Köszi! -
Leon77 #59381 Piac? Régi rádiók tápkábele nem ugyanolyan? -
Tokman666 #59380 Erről hallottatok már? Esetleg valakinek sikerült használnia?
Én leszedtem, telepítettem és elindítottam. a program érzékeli a telót, a tesztképernyőn tökéletesen forog a kép ahogy kell, de játékban (Battlefield 3 ) nem tudom beállítani....
Kedden felteszem az arma2-őt, kipróbálom azzal... Addig is ötleteket vagy tapasztalatokat szívesen fogadok.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.c0bra.head.track&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jMGJyYS5oZWFkLnRyYWNrIl0. -
Ha arra a kábelra gondolsz amin a feszkót kapja a hálózatról akkor érdemes megnézni laptot töltőkábelét azon is hasonló dupla köralak van -
srácok költözés közben elveszett a sidewinder ffb2 joy-om power kábelja
enélkül sajna nincs középállás és használhatatlan
égen-földön keresek de még csak hasonlót sem találok sehol
nem tudom sajnos a pontos típusát sem, csak annyit hogy dupla kör alakú csatlakozója van
ha valakinek van ötlete honnan lehetne szerezni pls help :)
köszi -
AMD X6 1055T procim van, 8GB RAM és GTX 560 Ti kártya, Samsung 226BW monitorral. Fps-ben nem éreztem változást. Az aktív nVidia szemüvegnél ez a monitor nem lenne elég, de ha beleástad magad, akkor ezekről már biztos olvastál. -
Köszi, ezt megnézem. A Fraps nagy hibája nálam a hatalmas helyigény. -
A sapka ellenzőre tehető 3 ágú, fényvisszaverős Track Clip-et használták. Ettől sokkal jobb a Track Clip pro, és nem csak azért, mert aktív ledes, hanem mert teljesen áttervezték a ledek helyét és elhelyezését. A Fejhallgatóra téve kissé ki kell hajtani, és így a nagyon apró fejmozgásokat is stabilan érzékeli. -
artivizsla #59374 Ja, félrement a válasz. Valamelyik extrém versenyről írták, hogy már az edzésen ketten meghaltak. -
Johann Wind #59373 Nem csak a Man szigeti TT ilyen, itt van pl. a makaói nagydíj, elég gyakran vannak sajnos ezen a pályán is halálesetek, idén pl kettő is egy motoros és egy autóversenyző.
Makaó GP
A tragikus baleset az időmérőn következett be és a szerencsétlen versenyző életét már nem tudták megmenteni.
Maga a baleset.:( -
Lysandus #59372 Tom, te milyen konfigon próbáltad a CloD-ot 3D-ben? Milyen volt a kártya, és milyen a monitor? -
Sidewinder #59371 Azért,mert valószínűleg nem neked akarta küldeni a választ artivizsla,hanem Her Lacának. A világ legveszélyesebb utcai motorversenyéről szóló linkhez.A MAn szigeteki Man TT futamról van szó.Ez az a verseny ahol minden versenyző csak úgy indulhat el,ha fel tudja mutatni a rendezőknek a saját,hitelesített végrendeletét.Rendszeresek a halálos balesetek.Ezen a futamon indul évek óta a magyar Bitter Sándor is. Ő is azt gondolta már az első ilyen versenye előtt,hogy valószínűleg ott fog meghalni. 360km a versenytáv.Egy kör hossza 60,7km. A verseny veszélyessége miatt kifejezetten tiltják az indulást a MotoGP versenyzők számára is. -
Razor18 #59370 Bocs, de ezt nem értem... -
artivizsla #59369 Még vaterás könyvek, hátha érdekel valakit :
A szövetséges légierő ászai
A magyar királyi Honvéd légierő a II. v.h.-ban
A légierő a háborúkban
Magyar Királyi Honvéd Légierő-1. Aero História
Magyar Királyi Honvéd Légierő
LÉGIERŐ TÁRSBÉRLETBEN
Vegyes repülős
Magyar Királyi Honvéd Légierő
Pumák földön-égen
A császári és királyi légierő
La-5 eredeti fém modell -
artivizsla #59368 Kávé mellé. -
artivizsla #59367 Ketten már "ottmaradtak" az idén is még az edzés alatt. -
Razor18 #59366 Melyik sapkás cucc után próbálták ki? -
DX8as játéktól felfelé a playclaw nevü progi is használható felfételre ami sztem egy kicsit többet tud mint a fraps. Támogatja a többmagos procit, egyböl tömörit, felismeri a TS-t .
Sztem érdemes kiprobálni. -
Kösz,valóban a rendszervinyóra ment eddig. -
Ne a rendszervinyóra menjen a felvétel, hanem lehetőleg egy másikra. Kevés vagy fragmentált hely, esetleg valami sok erőforrást igénylő cucc fut a háttérben. -
Aztaqrva...kiváncsi lennék hány halált látunk ezen a rövid videón :/ -
Mitől van az,ha veszek fel a Fraps-szal egyszer csak akadozni kezd? Mit kéne beállítani? -
A clip pro 3 led térbeli elhelyezkedése a lényeg, azok XYZ tengelyen úgy vannak pozicionálva, hogy a szoftver a végállásokban is sokkal biztosabban, remegés és hiba nélkül tudja a 6DOF minden tengelyének elmozdulását kezelni. Két pumás srác próbálta nálam a sapkás cucc után, ők annyit mondtak rá, hogy "hú bakker, ez atomstabil". -
Solt #59359 Ja-ja... pedig nekem olyan felül kivágott ( nem tudom mi a pontos szakszó rá ) baseball sapkám van! :)) De fél óra után minden bajom van tőle! :D -
Nekem is kényelmesebb a fülhallgatón (ami amúgy is rajtam van), mint egy extra sapkán, ami alatt a fejem izzad egy jó légiharc alatt. :D -
Solt #59357 Nem egyszerűség kérdése. Engem például fél óra után irritál a sapka... -
Razor18 #59356 Biztos, hogy egyszerűbb Track Clip Pro-t gyártani (amit fejhallgatóra tudsz csak rögzíteni), mint 3 IR LED-et felvarrni a sapka elejére, egy ceruzaelem tartót meg a hátuljára? -
Na ez a meleg bakker -
Lysandus #59354 Egyébként az elmúlt néhány napban beleástam magam a 3D témába. A passzív 3D-t már ki lehet hozni annyiból, mint a 2D-ét. Úgy valószínűleg még egy szemüveg is lesz rajtam.
Egyébként az asszony annak idején, amikor waroztunk, egy ideig nem értette, hogy miért kergetünk mi lavórokat egy szimulátorban. -
Ja :) És ez elemes nem kell kábel hozzá. Végül is ugyan az mint az eredeti csak azért nem annyira kimunkált ,de valamit valamiért:) -
Lysandus #59352 Nem zavar, ha keresel, 3500 jó ár. Feleségem már előre röhög azon, ahogy ki fogok nézni. Füles, ez a pálcika három világító ponttal... -
Lysandus #59351 Azt hiszem kezdem érteni. Tehát ezt a fülhallgatóra szerelt kütyüt csinálta meg most Laca? Akkor nekem jó az alapcsomag is, ugye? -
Johann Wind #59350 Vége lehet a Szfinxnek és a piramisoknak?
http://www.origo.hu/nagyvilag/20121119-a-piramisokat-vennek-celba-a-radikalis-egyiptomi-iszlamistak.html -
3500 az ára:) Nem keresni akarok ezen ,csak nektek megcsinálom ,lévén éppen ráérek. Ha kell szólj ,most időmbe belefér legalább nem unatkozom,februárig semmi melónk sincs sajna:) Na nem panaszként mondom ,rám fér egy kis pihi ,bár asszony szerint jobb lenne ha mennék a bányába ha máshová nem is:) -
Fürtös #59348 Hat hogy mifele meg honnan jon azt ne tollam kerdezzetek,en csak azt ajanlottam fel hogy hazaszallitom oket poggyaszban:D
Azt kell kiagyalni,hogy Usa-Anglia viszonylatban hogy mukodik a vam.
Igazabol a forras mindegy,hogy honnan rendelitek annyi a lenyeg,hogy az en cimemre jojjon (Milton Keynes) en meg szepen hazakocsikazok a cuccal.
Dec 16. dontsetek el! -
lala42 #59347 Egy fél órát eltöltök vekle, oszt kiköhögi a lét. Utána eltünik. Megegyeztünk? -
majonur #59346 Nem rossz otlet, mer rohadt torekeny cucc, az enyemet is szigeteloszalag tartja egyben mint a Sanyoet, ugyhogy 4500 ert egyet en vennek toled tartalekba, ha majd lesz nalad raktaron sajat gyrtmany :) -
Azta kúrva 

Na annyit azért nem ér szvsz. akkor már nekiállok nagyüzemben gyártani,adom 4500 ért és elárasztom a piacot:) Mondjuk megtollasodni biztos nem tudnék rajta:)Amilyen nagy ez a piac:XD -
majonur #59344 az Usaban 7000 Huf(+vam) a trackclip pro magaban, viszont angliaban kb. 14000 Huf. -
Jól látom az közel 7000 huf?