91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Igaz, nem írtam oda, de Tom csak feltette, ezt Savas fényképezte :)
  • Solt
  • acidrain
  • zmok
    Milyen szépen koptatta el a magasságot.
  • Her Laca
    Biztos Il2 zik szabadidejében mert ott is emígyen szállunk le:)
  • Her Laca
    Ja ja:) Pumákoknál már láttam. Nem sokat tökölt a bejövetellel meg a landolással a ficak:)
  • Fürtös
    Azta**&%$*& eletbe...

• Her Laca
    Tom lefényképezett:) Nagyon szépppppp

[IMG][/IMG]
  • sakkay
  • Lysandus

Úgyis ő is visszaküldi a szállítójának...
  • sakkay
    Kicserélte szó nélkül.
    Szerencsére.
  • artivizsla #59411
    Repülős lelet.
  • artivizsla #59410
    Ez nagyon durva !
    Nem bírom beilleszteni sehogy, így ebben a formában adom meg :

http://indavideo.hu/video/Minden_idok_legkemenyebb_liftes_szivatasa_Braziliabol
  • sakkay
    Köszi!!
  • Lysandus
    Ja, még annyi, hogy az első hat hónapban előjött hibát úgy kell tekinteni, mintha már akkor meg lett volna, amikor eladták nektek az árut. Magyarul: az első fél évben az alaphelyzet az, hogy hibás árut adtak el nektek.
  • Lysandus
    Ha jól tudom, akkor kérhetsz cserét, mert a szavatosság két év alatt évül el.

Ha javítást ajánlanak, nem vagy köteles elfogadni, mert kérhetsz cserét is. Ha a csere vagy a javítás lehetetlen, akkor kérhetsz árengedményt vagy elállást (magyarul: adják vissza a lóvét).

Az első hat hónapban a bizonyítási teher a kereskedőt terheli, tehát neki kell bizonyítania azt, hogy nem rendeltetésszerűen használtátok az árut.

Bővebben itt!
  • Her Laca
    Mondjuk mi a faszt tervezett a ficak? Ez egy szuholy ahogy nézem:)
  • Her Laca

Na képekkel.
  • Her Laca
    Szegény csóka ,hogy retteghetett . Lehet Kínában nem szeretik a kudarcot.
  • sakkay
    Srácok, a véleményetek kellene.
    A 12 fiamnak vettem egy rc helikoptert(kamerás, minden irányba repül, tök jó)ez volt pénteken. Vasárnap észrevettem hogy a rotor tengely valahogy kijött a helyérről(jelzem nem esett nagyokat, és amúgy is elvileg igen strapabíró gépecske), tehát nem repül. Ma visszavittem, a srác visszarakta a helyére, majd ismét repült.Mondta,-kicsit utalva arra , hogy biztos túl sok volt az esés-hogy ha nagyot zuhan előfordulhat, bár ő még ilyet nem látott. Hazahoztam majd a 10 perc után immár magától megint kijött a tengely a helyéről, sőt most már állandósult...szerintetek, kötelező kicserélnie-vagy visszaadnia a pénzt?
  • Her Laca
    Na már csak repcsire kell csinálniuk.
  • Her Laca
  • artivizsla #59400
    Én elfogadnám. Posta, vagy személyes átvétellel legyen ? Pü-ben megbeszéljük.
  • Lysandus
    Nekem annyira nem sürgős, trackIR-em sincs egyelőre, tehát más nyugodtan jelentkezzen!
  • Lysandus
    Hát ez az! Qrva nagy a csábítás!

Mondjuk azon gondolkodtam, hogy az 1 pixeles kontaktokat az egyik szemnek mindenféleképpen ki kell rajzolnia (vagy a páros vagy a páratlan sorban). Tehát ha mozog, akkor lehet hogy jobban észreveszi az ember, mert hol egyik, hol másik szemének rajzolja ki. De ez csak spekuláció.

Az élek elmosódása annyira nem érint, Il-2-t is 640*400-ban (vagy valami hasonlóban) játszottam. Mondjuk a passzívnak az az előnye az aktívval szemben, hogy nem vibrál.
  • VO101Tom
    Nem 3D visionnal próbáltam. Sima, passzív vörös-cián szemüveggel. A vörös és a kék színeket ezért tolta el (vibráló, nézhetetlen fosch volt), de ami működött, az qrvajó volt.
  • Her Laca
    Na kész a következő. Ez akkor kinek is menjen?
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Lysandus
    Úgy vagyok vele, hogy akkor maradok a 2D-nél. Ennyi pénzért biztos lehetne valamivel jobb 2D-s monitor kapni, de talán megér egy próbát. Meg neten rendelem, max élek az elállási joggal 8 napon belül.

Gondolom 2D->3D konverterrel próbáltad a CloD-ot a 3D Visionnal?
  • VO101Tom
    Én erre lennék kíváncsi játék alatt, hogy ez okoz-e gondot a kontaktok észlelésében (amikor csak 1-2 pixelről van szó):

"Sajnos hátrányok is vannak, és ezek felett sem szabad elsiklani. Rögtön itt van a felbontás feleződésének a kérdése, ami mai napig marketingesek által gerjesztett vitákat szül. Mindenféle lobby ellenére ki kell jelenteni, hogy a passzív megoldás nem nyújt "Full HD 3D" élményt. Ezt azon egyszerű oknál fogva jelenthetjük ki, hogy ezzel a megoldással egy adott szembe csak a páros vagy a páratlan sorokba rendezett, tehát feleannyi képi információ jut el. Ezen oknál fogva az élek recések maradnak, még akkor is, ha a képek összefésülése az agyban megtörténik, hiszen a kieső képi információkat (azaz a kivetítésre sem kerülő sorokat) az agy nem képes kipótolni."

Gyanítom, hogy igen... :/
    (azt a cikket olvasom, amire hivatkoznak a monitor tesztnél, a passzív 3D.
  • Lysandus
    Ezt.

Itt pedig a teszt róla.

14 ms válaszidő nagyon gondolkodóba ejtett, de a gyártói honlapon és mindenhol máshol 5 ms van (g2g). Szerintem tuti elírás.
  • VO101Tom
    Melyik típust nézted ki?
  • VO101Tom
    A fórumban ma az angolok is épp erre kérdeztek rá. Farber annyit mondott, hogy az a szoftver, amelyik a szerveren fut, időnként leáll az adatok küldésével, ha rendbe teszik az angol radart (amit teszteltünk reppenés után), akkor rámozdulnak erre.
  • Lysandus

Passzívat veszek. Legfőképpen azért mert olcsóbb. Most már van olyan 23 colos passzív 3D-és 60 Hz-es IPS monitor, ami annyiba kerül mint egy 2D-s (50 bruttó). Tehát ha nem jön be a 3D, akkor is van egy jó 2D-s monitorom, ergo nem vesztettem semmit. Nem színezett lencsét adnak hozzá, tehát gondolom polarizált. Meg a tv-tuneres, hangszórós nagyobb testvérét kipróbáltam a Media Marktban (természetesen 3D-ben), semmi gond nem volt vele.
  • VO101Tom
    Ha aktív szemüveget veszel (otthonra szerintem azt érdemes), akkor igen, feleződik a frekvencia, mert az egyik szemedet letakarja, amikor a másiknak szánt információt mutatja, és fordítva. Ezért a monitor 60 Hz-es marad ugyan, de egy-egy szemre csak 30 Hz jut. 3D TV-knél is használják ezt, de azok általában 200Hz-es TV-k, 3D alatt is megvan a 100 Hz.

A passzív megjelenítőkből csak az az elfogadható minőség, ami polarizált lencséket használ. A szinezett lencsés megoldások nagyon fárasztják a szemet, és rengeteg infó elveszik (szín).
  • TBalazs
    Laca, a listában csak 2 "Shot down" bejegyzés van, azokat kaptad meg. A másik három sérültből 2 leszállt, 1 disconnectet kapott (valszeg kényszerszállt, csak ezt rosszul kezeli a program) és te ezért nem kaptad meg őket. Ha megnézed Tomnak 5 "Shot down"-ja van és valszeg az egyik sérültjét később lelőtték, ezért kapott 5,5-et.
  • Lysandus
    Ahhoz, hogy igazán beleássam magam, ahhoz évek munkája kellene! :-)

És az elolvasott információk mennyisége csak egy dolog. Nagyon sok a kavar a fórumokon. Van aki például azt mondja, hogy feleződik a képfrissítési frekvencia (tehát a max. fps) 3D-ben. De ha jól vettem ki, akkor ez csak az aktív monitorokra igaz, mert ott van az, hogy a képernyő felváltva jeleníti meg a képet az egyik, majd a másik szem számára. Tehát ott 120 Hz az valójában 60 Hz.

A passzívok viszont egyszerre jelenítik meg a képet az egyik és a másik szem számára. Az egyiket az egyik sorban, a másikat a másikban. Tehát ott a vízszintes felbontás ami feleződik, nem?

Ez azért érdekes, mert egy 60 Hz-es passzív monitort néztem ki, és ha feleződne a képfrissítés, akkor a max. 30 fps elég karcsú lenne.

Elnézést egyébként a kérdésekért, de szeretnék tisztán látni a kérdésben, mielőtt lépek.

Köszönöm!
  • Nesu
    Véleményezem ,csak akkor kapod meg a légi győzelmet ,ha a pilóta kiugrik a gépből és a gép összetörik a földön ,ha kényszer száll le akkor nincs regisztrált győzelem .A Pk után azonnal bekarcolódik a dics .
  • VO101Tom
    Nekem 8 pilóta van a listában, ennyi gépre lőttem rá, és 5.5-öt adott meg. Lehet, hogy más is rájuk lőtt, ezért nem kaptál egész pontot értük, vagy sérülten ugyan, de hazament és leszállt, akkor a weboldalon lévő számláló elvileg kiszedi (de a listában benne marad).

Majd megkérdezem Farbertől, nekik van-e gondjuk vele, és ha az segít a dolgon, akkor nyomatékosítani kell a szabályokban, hogy PK esetén amíg az ember gépe nem ér földet, addig ne szálljon ki a játékból (akkor nem veszi át a helyét egy AI).
  • Her Laca
    Tom!
    Itt a tegnapi küldi rám eső része,és nem értem.
    Ezeket lőttem meg és mégis csak 2 -t adott meg.
    [IMG][/IMG]
    Hogy számol ez a cucc ,nem értem .
  • PhantomAss
    ja meglesem, köszi a tippet