91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #59462
    Asszony azt mondta, hogy jöhet, bár szerinte rajtam már sem nem ront, sem nem segít, ha majd felveszem.
  • Her Laca
    Így néz ki fülesen a cucc.

[IMG][/IMG]
  • sakkay
    Minden kamerával(telo) látod az infrafényt. Én is így szoktam tesztelni az infraledeket. Amúgy ha Laca meg tudja csinálni úgy , az 100* jobb a vebkamerához.
  • artivizsla #59459
    Mindegy. Nem vagyok válogatós fajta, de amikor az asszonynak is ezt mondom, valahogy mindig magára veszi.
  • Her Laca
    Most van egy pár szétszedett kerékpár hátsó lámpám amúgy:)) Ha valakinek kellene:)))) Csak vicc volt dobom ki a kukába őket .
  • Her Laca
    Amelyik a kezembe kerül:) Melyiket akarod? Tök egyforma mind csak azt amit neked szántam még vastagabb szilikonos átlátszó csővel csináltam,de már arra is van burkolat amit ráteszek. ( zsugórcső :XD) Még neked is lámpával csináltam de aztán rátaláltam erre az elemtartóra amiben van kis kapcsoló és szétszedtem azt is ,mert így azért pofásabb.
  • zmok
    Még nem láttam olyat, hogy valaki mobil kamerával használta a FreeTrack-et.Bár, lehet, hogy meg lehetne oldani.
    Az nem semmi, hogy ugyanazon a lencsén keresztül látja a normál, és az infra tartományt.
  • artivizsla #59455
    Hali ! Holnap majd beszélünk még, de akkor az enyém is el lesz hozva. Egyébként, melyik lesz az a három közül ?
  • Her Laca
    Érdekes pl a mobil teló kamerája látja az infrát. Avvel szoktam tesztelni építés közben ,nehogy a végén derüljön ki ,hogy valami nem kerek amikor már mindent összeraktam:)
    Tényleg a mobilt nem lehet kameraként használni?
  • zmok
    Szét kell szedni, és kivenni belőle az infra szűrőt, de utána már nem üzemel normál kameraként.
  • zmok

Köszi Mester!!!!
  • Her Laca
    Mindamellett az infra szerintem hatékonyabb ám,a környezeti fények nem zavarnak bele,mondjuk azt nem tudom mit kell csinálni egy webcammal ,hogy lássa az infrát.Valamit ki kell belőle venni mást meg beletenni ha jól emlékszem.
  • Her Laca
    Nem hiszem ,hogy kéne csiszolgatni.. Holnap megcsinálom neked is. Majd nézek valami jófajta ledet hozzá,egyszer régen csináltam egyet na abba projektoros ledet raktam,csóró kamera megvakult tőle:) Akkor rájöttem ,hogy nem minden az erő:)))
  • zmok
    VX 3000-es a kamera, szerintem normál led jó lesz, max kicsit megcsiszolgatom, hogy könnyebben érzékelje a kamera.
  • Her Laca
    Rendben. Akkor piros leddel akarod,de ott is vannak különbségek ,erősebb avagy normál változat kell e . Milyen a webkamerád?
  • Her Laca
    3500 hufnágel. Csomagküldést nem tom.
  • Nesu
  • Nesu
  • zmok
    Én is rendelnék, ha még lehet!
    Nekem jó lenne sima piros ledekkel, mert FreeTrack-el fogom használni, és nem akarom szétberhelni a kamerát.
  • Nesu
    mennyibe kerül ? +10 € csomagküldés !
  • Solt
    Nem tudom megindokolni... már egy éve megvan, kell a változatosság! Ha már a csajomat nem cserélhetem le, legyen valami új az életemben! :DD

Mondjuk csak akkor adom el, ha árában elviszik...
  • Her Laca
    Amúgy olvasom ,hogy árulod a 6990 et? Mi a fenének? Szerintem kiszolgál a következő generáció váltásig .
  • Solt
    A vector bigyó miatt ahhoz vagyok szokva, hogy nagyokat mozdítok a fejemen, mert az nem igen szereti az apró mozgásokat... nem igazán pontos úgy. Ezt még szoknom kell, plusz meg kell találni az optimális beállítást! :)
  • Her Laca
    Itt nézem pont a monitor káváját ,de ki az aki körbetekeri a fejét nézelődés közben:) Ha egy kicsit még tovább viszem már megvan a 360 fok:))
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca
    Tudod milyen nehéz egy ilyen csipeszt beszerezni? Annó a Tescóban ezeken a vállfákon árulták a ruhákat ,de mostanra szarabbakra cserélték. Itthon már egy csipeszes vállfa sincs már a szomszédokat is kizsebeltem:)
    Amúgy nekem a TR így van állítva,és alig kell fordítanom a fejem és 180 vagy még több fokot is fordul.
    [IMG][/IMG]
  • Solt
    Igenis Mester! :)) Már csak egy fekete csipesz kéne akkor... az lesz a 2.1... :D
  • Her Laca
    Ja ja:) úgy szar ahogy van.
    Jut eszembe. Ha erre járnál valamikor ,hozd el a kütyüt és kicserélem elemtartóra a lámpát meg a felfogatást is állíthatóra. 10 perc az egész:) Ez a 2.0 :))))) A tied volt a próba:)
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]

Na testvéreim. Ennek a háromnak már megvan a gazdája,kell még valakinek ?
    Állandóan rohangálok a boltba:) cumóért ,ezért összeírnám inkább ha még kell pár darab és egyben elhoznám ami kell.
  • Solt
    Nálatok is szarakszik az SG szerver? Kezd idegesítő lenni...
  • Her Laca
  • VO101Tom
    Stenge Csabától kaptam ezt a videót:

"Majoros Kornél volt a magyar légierő legtapasztaltabb és legeredményesebb bombázó pilótája, aki sajnos hősi halált halt Bátaapátinál, 1944. november 28-án. A kép 1944. tavaszán készült róla a személyzetével együtt egy Ju 88-as előtt (Kornél balról a második). A légcsavarkúp piros-fehér-zöld."

• 77PXDrebil
    Most kezdtem hallgatni a régi LGT lemezeimet.

Az öregebbek biztos ismerik a fiataloknak nagyon ajánlom.

• Lysandus
    Írok privátot!
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Kicsit átvariáltam.
  • repvez
    Az éhes makk disznókat álmodik :)
  • 77PXDrebil
    Mi van Laca lekaptad asszonyt ahogy beszáll a verdádba? A vén kecske aki arról álmodik, hogy a gidák lenyalják a sót a makkjáról!
  • artivizsla #59426
    A két ünnep között ide készülünk a kollégákkal. Ugyan az, mint a képen, csak 51 van belőle :

Visszük a két "nőtlen" kollégát is magunkkal. Mikor mutatom nekik a képeket, hogy "JÓ lesz-e?", az egyik úgy bólogatott, hogy majd lefejelte az asztalt a másik meg egyből azt kérdezte, hogy "Ezen a hétvégén megyünk ?" Érdekes, az árakat egyik sem kérdezte meg, az nem érdekelte őket.
  • Her Laca
    Ez mekkora kép!

[IMG][/IMG]
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]

Nesztek:)))
  • Her Laca
    Akkor Savinak köszke:)