91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #59502
    Regisztráció
  • placido
    ha feltelepitettem a hiperlobbyt utána mi a teeendő?
  • artivizsla #59500
    Én ma megkaptam a TrackIr Clip-et Lacától, köszönet érte nyilvánosan is.
  • placido
    a telepités megvan inetöl már lehet multiba játszani?
  • artivizsla #59498
    Ha letöltötted, akkor indítsd el a .zip-ben levő .msi fájlt.

Kétszer kell OK-zni. Egyszer, amikor elfogadod a felhasználási feltételeket, utána, meg amikor a telepítést választod.

Magától telepít mindent.
  • artivizsla #59497
    Baloldaliban...
  • placido
    ttudom idegesitő vagyok de én konzoloztam sokáig ugyhogy nézétek el a bénaságom szerintem letöltöttem vagy 5x a hiperlobyt megnyilik egy pici ablak aminek tetején sokféle választási lehetöség van ott mire válaszak és mégegyszer köszi mindenki türelmét de nagyon szeretnék szimulátorozni imádom a rep szimulátorokat és ez jónak tünik
  • Safi70
    Jobboldali menüben, Downloads: Hyperlobbi cliens,, majd a megjelenő oldalon klikk a hyperLobby4.3.2 -re :) vagy klik ide: hyperlobby ;)
  • placido
    minden tiszteletem a tiétek hogy segitetek de én most szokom a pc-ét belépek a veboldalra oldalt felvan sorolva pár játék cim köztük az il 2 1946 de nem engedi kiválasztani alul otvan a hiperloby client 4.3.2 meg egy piros csillag ot már nem értem hol kell letölteni minden segitséget köszönök
  • Tokman666
    Egy jó minőségű lcd vagy led-lcd tv-vel jó képet adnak a játékok. főleg ha hdmi kábellel kötöd össze a gépet a tv-vel
  • VDomino
    Valaki játszik itt 32"-es tv-n?Azon gondolkodom,hogy lecserélem a 22"-es monitort,csak nem tudom,milyen lenne a képe a monitor után,mármint a játékban.
  • sakkay
    Tegnap repkán végső kétségbeesésemben a felhúzási magasság alá repültem direkt(legalább 3 voltak rajtam, pedig 1 is elég) és már csak a trim segítségével tudtam felhúzni, ez is volt a terv...minden fekete lett szóval nem biztos a dolog, de mintha valamit hallottam volna mögülem. Lehet robbanásokat.. Mindenesetre megúsztam, ja és félájultan a joy-al ellentétbe a trim működik.
  • VO101Tom
    Hello. AZ il-2 online játékaihoz ezek kellenek, ezt olvasd át:
    http://www.pumaszallas.hu/gyik-il2verziok/gyik-il2verziok.html

Alul van leírás a Hyperlobby installról is. Aki ma még 1946-al játszik online, azok ezt használják.
  • Her Laca
    Innen töltsd le a HyperLobby klienst és telepítsd.
    Ha fent van majd be kell állítanod pár dolgot akkor majd kérdezz nyugodtan és elmondjuk. Ezen láthatod az összes szervert ami fut IL2 alatt.
  • placido
    sziasztok most vettem meg az il 2 sturmovik 1946-ot kérdés hogy lehet multyba vele játszani tudnilik nem találok szervert valaki tud segiteni?
  • Her Laca
    Na kész van. Hová küldjem?
  • Her Laca
    Nekem nem kényelmetlen ,pedig a fejbúbom ,hogy úgy mondjam igencsak tar már:))Érezném a műanyag rideg érintését .:XD
  • Her Laca
    Úgy csinálom hogy lesz rajta egy kb fél méteres usb kábel majd adok hozzá egy kb másfél méteres usb hosszanbítót amiből ki tudod húzni ha nem használod meg egy hálózati usb adaptert. A sajátom is ilyen. Dobj privátban egy telefonszámot.
  • i robot
    ÁÁÁÁ nekem is Roccat fülesem van. Kényelmes? Mert nekem a középső párna szétlapul és a műanyag nyomja a fejem.
  • 77pxdumbo
    Ha megoldható lenne: a tracklip leoldható legyen az USB kábel végéről
  • 77pxdumbo
    Hát nekem egy usb-s kellene. nem akarom, hogy félrehúzza a fejem a cucc :)
    Előre is köszi
  • zmok
    Meggyőztél!

Laca suttyomban tönkre teszi a Natural Point-ot.
  • Johann Wind
    Elég jól ki van számolva ez a katapultálás.

http://www.jetfly.hu/rovatok/repules/katonai/hirek/lezuhant_a_helikopter,_amit_a_lezuhant_repulohoz_kuldtek_venezuelaban/
  • Her Laca
    Lassan beteljesedik a terminátor?
  • Her Laca
    Na bakker:) Erről el is felejtkeztem:)
    Milyen kell elemes vagy usb-s? Előre veszlek Dumbó!!!!!!
  • VO101Tom
    ... a megoldás
  • 77pxdumbo
    Üdv :)
    Laca, gondoltam teszek még egy próbát: Egy infra LED-esre én is vevő lennék. Egyet már csináltál tavaly, de nem sikerült elküldened. Remélem azóta a földdel tetted egyenlővé a postahivatalt, és az új, már csomagokat is el tud juttatni a címzetthez :)
  • Her Laca
    Ja ja ezt már láttam én is.
    De nem kell szerintem sokat variálni ,a WiiMoth az tökéletes ahogy hallom na meg a FreeTrack is nagyon jó már.
    Ha jól tudom olyan tízen párezer egy kontroller ára ,és akkor nem kell valóban sokat költeni a nézelődésre.
  • hetti
    Nekem 10 colos tabletem van... :)
  • Klusi86
    Kameraként nem tudom, hogy lehet-e használni, de itt adóként funkcionál az okos teló androiddal:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.c0bra.head.track&hl=hu
    A kipróbálásban az tart vissza, hogy nem szeretnék telefont rakni a fejemre, mert még rákot kapok :D Vagy ha hívnak akkor, hogy veszem fel? :D
  • hetti
    A trackIR felépítése is kb ennyivel tér el a normál webkamerátol....
  • zmok
    Legyen IR ledes, mint a többi, nem variálok tovább.
  • Her Laca
    Akkor infrás kell?
  • zmok
    Na jó, egy kísérletet megér.

Köszi a tippeket!

• hetti
    Szerintem megérné babrálni a kammal nem tart sokba s az a kam nem egy vagyon.
    Ki kell venni a gyári szűrőt s egy flopilemez korongjábol kivágni egy-két darabot a kamera elé vagy a szűrő helyére. Ebben az esetben az é.rzékelőhöz csak az infra fény jut el s nem zavar be a látható hullámhossz
    Igaz nem használom a freetrack-et de nincs benne a gyári szűrő a kamomban (VX5000) s simán használható normál webcam-ként persze nem hűek a színek de mind1
  • sakkay
    Ugyan Lacától függ, de én azt javaslom.
    1 sokkal pontosabb mivel kevésbé zavarja a fény, (de a kamerát "rendbe kell tenni")
    2.Nem világít a fejeden a led,ergo kevésbé röhög ki a család
  • Glo
  • Her Laca
    Ok:) Meg van beszélve,majd szólok ha kész.

• Glo
    Egy ilyen fülesre szerelhető IR ledesre én is benevezek Laca :)
  • zmok
    Akkor inkább az infra ledet javaslod?