91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #59702 Ne mondj már ilyet, majd a Ludas kihúz minket a bajból!;););):D:D:D -
Johann Wind #59701 Ja hogy CloD, akkor bocsi, azt hittem hogy Il2 1946. Mert a régi IL2-ben is ugyan ez a hiba, ha vezért lelövik, vagy a kísérő elveszti a köteléket, akkor melléd zárkózik menthetetlenül és nem tudod hazaküldeni sem, vagy a köteléket lazítani. -
artivizsla #59700 Én konkrétan ott voltam a temetésen.
Azóta lefolyt egy kevés víz a Dunán, meg sokmindenről ki is derült, hogy nem is az, meg nem is úgy volt, ahogy azt mondták stb.
Mondjuk nincs új a nap alatt, illúzió volt azt gondolni, hogy nem fogják átbaxni a jó népet, de hát annyira akart hinni valami jóban a nép.
Lassan oda jutunk, hogy egy valami biztos csak, amit Kádár mondott, hogy a "...bableves az legyen bableves..." -
Johann Wind #59699 Ne haragudj, de csak most volt időm írni. Itt a cím ahol meg lehet rendelni: [email protected]
A könyv 2000 HUF személyes átvétellel, ha viszont postán rendeled akkor 2480 HUF. Nyugodtan érdeklődj a könyvről a címen a szerzőknél, nagyon rendes, segítőkész emberek. -
Én már nagyon unom ezt az egészet különben:)
46 éves vagyok huszonéves voltam amikor fent budán dolgoztam hétvégén talán ,és akkor volt Nagy Imre újra temetése,na és ott ugye elhangzott ez meg az.
Emlékszem felkaptam a fejem pont valami padlót raktam:) ÉS!!! elkezdődött.
Mondjuk már előtte is az volt a szöveg ,hogy a gatyaszíjat összébb kell húzni ,innentől is minden évben húztunk rajta egyet,nincs is már lik a szíjon bakker mert eltelt 26 év:)) Úgy ,hogy nekem egyik féreg se ígérgessen mert nemes egyszerűséggel nem hiszek nekik,és mint mondottam ha rajtam múlna ezek nem választásokon,hanem egész más rendezvényeken indulnának:)) -
sakkay #59697 
Csak gondoltam szólok, hogy mi is ez meg , hogy pont ezt az érzés akarják meglovagolni.
De amúgy a szempontod teljesen ok.
-
Ezt láttátok már? -
Nekem konkrétan nem jutott róla eszembe egyik "nagy" vezérünk sem:)
Én an blokk rühelem mindet ,ezt most hallottam ,néztem és úgy nagy vonalakban igazságot vélek felfedezni benne. A mostanira rendszerre is!
Mindamellett ha rajtam múlna akkor asszem éhen halna az összes önkéntes országmentő ,nevek felsorolása nélkül! -
sakkay #59694 Itt nem szoktam politizálni...de a kérdésem a számnak: Nem tetszik ok...majd Bajnaival tetszeni fog????
már most át vagytok baszva.
Az Egy. 2014. már most minden szinten nyomul...úgy , hogy sokan nem is tudják , hogy ez az...érdekes. -
Ezen meg meglepődtem. Ez jó! -
Ez a klipp is szenzációs szvsz -
Ez mekkora:) -
Ahogy Laca mondja, a csak a telefonon levő képeiden kívül a play áruházból származó programok és elvileg a beállítások is visszakerülnek az új romnál. Az sms-eket mondjuk érdemes lementeni (sms backup+). -
szinkronizálod a google fiókodba. Aztán az visszatölti ha bejelentkezel.
Ezt elmondani nem egyszerű ,én vagy 2-3 napot olvasgattam mire annó rászántam magam de azóta már rutinosan cserélgetem a romokat.
Először is rotolnod kell az szájbarágósan le van írva.
Utána van egy olyan,hogy CM 9 -10 mod telepítése kezdőknek ,vagy ilyesmi és az is betűről betűre le van írva. Én ajánlom a CM 10 vonalat nekem az bejött nagyon.
Vagy eljössz hozzám és megcsinálom:)) -
ezeket olvasgatom már pár napja,de annyi féle program és rom van, hogy nem tudom melyiket használjam .És, hogy a mostani dolgaimat hogy mentsem le hogy az uj rendszernél is meglegyenek. -
Nekem most innen a leguccsó van fent
Hogy hogy állj hozzá?
Elolvasod a legelső hozzászólást alaposan
majd szaboF szájbarágós írásait követve megcsinálod.
De felteheted ugyanitt a kérdéseidet is ,segítenek. -
Ez nagyon OFF lesz !
Csak tudom, hogy pár embernek itt Motorola Defy-je van. ha valaki tett már fel uj ROM-ot hozzá az keressen meg PM-ben , hogy hogy áljon neki az ember egy teljesen gyári készülékkel.
Köszi -
artivizsla #59685 Ha a "Fülesbagoly"-ról van szó, akkor itt lehet rendelni ( 2000 ft/db ):
[email protected]
-
-
Aki SOWC-on szokott repülni, csekkolja plíz a puma fórumot, és nyilatkozni kellene a szombattal kapcsolatban. Danke. -
Sheriff. Ezt a könyvet a Zrínyin megrendezett Bólyai makettversenyen vettem meg (tényleg nagyon jó könyv), ott árulta a két szerző. Kerestem neten elérhetőséget, de semmi. Esetleg Papival beszélj, hátha ő ismeri a szervezőket, akiknek biztos van elérhetőségük a rendezvényen árusítókhoz. Kissé körülményes, ne nincs jobb tippem. -
artivizsla #59681 Itt.
Alaplap pedig itt van hozzá. -
TBalazs #59680 Hol lehet ilyet kapni? -
Feró Flex #59679 Köszi Laca kedves vagy:O) -
Mért lennél. Gyere ts re, jössz velem meg aki ott van és hamar kikupálunk:) Nem nehéz ez .Komolyan
-
Feró Flex #59677 Áhh kevés vagyok Én a multira... -
Most ott vagyok. Érdekes dologra lettem figyelmes. Egy spitet ketté lőttem konkrétan a ficak kiugrott és várok várok pontocska sehol,pedig kiírta a chat ablakban is. Na nem baj körözgetek tovább ,erre alattam hurkány. Rácsapok mint "kukori a műmenyétre" ala savas, PK ,ki is írja küldjük Valec al kölcsönösen az S-t ,de pontocska sehol. Mit kell tennem ,hogy megkapjam a jól megérdemelt pontocskáimat?
Ennél jobban nem tudok lelőni egy retek szövi gépet sem. -
Gyere ATAG ra ott nem kell vacakolni ai val. -
Feró Flex #59674 Köszi srácok,hát ez van,parancsba adom neki hogy maradjon le így mögöttem esik hasra aztán vagy felrobban vagy sem.Kemény ez a Clod..
-
77pxdumbo #59673 Ha a reptértől leszállási engedélyt kérsz, akkor leválik rólad általában, de ez sem 100% -
Johann Wind #59672 A jó öreg Il2.:) Mivel nem tudsz neki parancsot adni sztem sajnos sehogy. De ne mérgelődj ezen, majd ráérsz dühösnek lenni akkor ha a kísérőd rád zuhan, vagy állandóan neked repül.;) Offline, ha nem vagy parancsnok, akkor ha melletted van a kéretlen kísérőgép, akkor próbáld meg visszavezetni a kötelékhez vagy a vezérgéphez és akkor leválik rólad vagy pedig ha vannak ellenséges gépek a közelben, akkor kérj segítséget és akkor is leválik rólad, rosszabb esetben viszont lehet hogy éppen emiatt fog majd hozzád csatlakozni egy gép.:) Esetleg próbálj meg amennyire tudsz a leszállás előtt visszavenni a sebességből és akkor esetleg, ha az AI ha nem tudja tartani a sebességed akkor jobb esetben ott hagy és próbál majd újra melléd helyezkedni, rosszabb esetben lezuhan v. neked repül. -
Lődd le mielőtt leszállnál. -
Feró Flex #59670 Srácok hogyan érem el azt a kemény dolgot hogy kisérőm majd valamikor késöbb szálljon le és ne álljon bele a földben a hátam mögött miközben Én szépen példásan leszállok éppen.Ez így tiszta gáz!Van valami parancs erre?
Kösz -
Glo #59669 PH-n van egy ilyen fórum, Milyen asztali gépet vegyek?, beírod a keretet meg hogy mire kell, kb mik az elképzeléseid, és összeraknak egyet amivel tuti nem nyúlsz mellé. -
Solt #59668 PH-n, vaterán... :) -
Lysandus #59667 Mondjuk én jobban örülnék, ha 15 ezerrel olcsóbb lenne! :-) -
Lysandus #59666 Tényleg? És hol tudom elsózni? -
Solt #59665 Iponon kapsz hozzá 3 játékot ajándékba most. ( Far Cry3, Dishonored, meg valami Sleeping dogs vagy mi... ) Mindegyik 7-8ezer újonnan...
Ha 5-ért továbbadod darabját, akkor is beljebb vagy 15 ezerrel... :) -
Lysandus #59664 Én most ezzel szemezek:
SAPPHIRE 11196-01-40G HD7950 3GB GDDR5 PCIE -
Leon77 #59663 Toshiba szoftvert keress a Bluesoleil helyett, hátha azzal másképp viselkedik. Nálam is Win 7 (x64) van Freetrack-el együtt és nincs hiba.