91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #59742
  • Her Laca
    Hogy rohadnának meg ,már semmit sem tisztelnek? Mán itt sem hagyják békén a polgárt?Hol kell itten feljelentést tenni?
  • bucsher
    van sajnos
    és az utorrent is ma lett reklámos úgyhogy ez egy fekete vasárnap
  • Her Laca
    Nektek is van ez a sasszem kezelés szar az ablak alatt?
  • artivizsla #59738
    Jó, oroszt nem küldök többet, viszont van kínai is, gondolom, hogy nem vagy válogatós fajta ?

Az orosz már nekem is felejtős, az angol meg már kezd rámragadni.
    Az orosz anyagokat a képek miatt teszem be, látni lehet azért náluk is jó dolgokat, főleg, ha minden publikus lenne. Gondolom, ha akarnának, tudnának még meglepit okozni a publikumnak, ha leesnének a lakatok az archívumok ajtajairól.
  • Nohab
    ~68 éve hagyta el valaki ezt a kertünkben.

Nem engedi az sg motor, hogy linkeljek (még ha csak simán beírom se) a képfeltöltőről, ezért így rakom be.

http://kepfeltoltesponthu/121209/IMG_6610_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltesponthu/121209/IMG_6612_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • Her Laca
    Ha valakit érdekelne esetleg.
  • Szepy2884
    Bírom ezeket a "káve mellé" linkjeidet :) Ez most legalább angol nyelvű is amit ha nem is mint a magyart de folyamatosan olvasva megértek. Ellenben az orosz nyelvűeket te hogyan olvasod? Google fordítóval??? Mert állítom, hogy a kávét a monitorra köpöm a kiskanalat meg félre nyelem mekkora marhaságok jönnek ki
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]

• Solt
    Bevallom őszintén nem tudom... viszont, ha sokat játszol, akkor mindenképpen cseréld le, mert ez saitek inkább gyerekjáték kategória! :)
  • artivizsla #59732
    Ezt nemrég leltem, ráadásul ott voltam katona.

• artivizsla #59731
    Kávé mellé.

Ha valaki szintén kedveli a Fókát, itt talál rengeteg letölthető anyagot róluk, PDF formátumban.
  • Willenbrock
    Én pont most kezdtem a GP 4-gyel játszani.Egy Saitek r220 kormányom van.Több órás vacakolás után kifórumoztam hogy drivert kell hozzá frissíteni ahoz,hogy a 2 tengely helyett 3-at kezeljen.Most mindkét pedált felismeri végre a GP 4,viszont hogy a játékban működjön is,azt eddig sem sikerült beállítani.Elmentek egy profilt,de a játékban nem úgy viselkedik.Ha tudod mi lehet a gond,légyszi írj egy pm-et.Vagy ha bárki tudja.GP 4-gyel már kevesen játszanak,fórumai elég kihaltak.
  • Feró Flex
    Hát kérem ez magyon odabasz!Táncolunk Mi is!Ma este is ez ment!Ez maga az élet!Most mit írjak?Zene,tánc étel s ital szép lányok!36 vagyok de letagadok tíz évet!Emberek a TÁNC MAGA....,jajj nyomjátok!!!Kalotszeg,Nyírség,Mezőség...Csipások,Netti,Pitti bácsi,Guszti bácsi,A Kodoba család,Moldován Stefán,stb!Istenem micsoda örökség!
    Köszi Lackó:O)
  • sakkay
    hm...tényleg ügyes. Mondjuk a kijövetel is érdekes lehet:)
  • Solt
    Igen, a driverben. Kamionhoz 900 fok kell, és akkor ILYEN jókat lehet élvezkedni vele! :))

F1-hez meg 360fok...

De ez így eléggé leegyszerűsített válasz, ha valóban érdekli az autós szimulátorozás, akkor ássa bele magát rendesen, mert a látszat ellenére ez sem egy egyszerű történet! :)
  • sakkay
    Azt , hogy mennyire tudod tekergetni' azt lehet állítani? Mármint gondolom a kamionnál az a jó ha sokat', f1-nél meg ha érzékeny.
  • Her Laca
    Régen semmi baj nem volt vele,mostanában nem csak nekem azt csinálja,hogy random kilép ha felveszek.
  • sakkay
    Én videót a játékon belül csak pár perceket vettem fel eddig, azzal nem volt gond.
  • sakkay
    Nagyon jól nyomod Laca!
  • Her Laca
    Na most azt mondja meg valaki ,hogy mivel lehetne felvételt készíteni a Clod ban mert a beépített az anomáliákat csinál és kilép a játék a szerverről.
    Pedig szívesen csinálnék jó kis filmet,most is nagyon nagyot repültem. Cale fölött vártam a junkákat erre sípolnak,hogy keletebbre támadják őket . Odahatoltam 3 spit csemegézett. No mondom akkor uzsgyi ,rájuk vetettem magam,gyönyörűen kiviteleztem ,nagyon jó ütemben végig lőttem mind a hármat ,az egyik azonnal lehullott, a másik kettővel volt egy kis vacakolás,de a végén leestek. Volt még nafta ,meg lőszer ,gondoltam nézelődök még. Calétól nyugatra három contaktot véltem felfedezni ,odaosontam ,hát 2 hurkány meg egy spit. Szépen libasorba mentek ,az uccsó hurkányt szétkaptam ,erre a többi szétrebbent. A spit volt az agilisabb amíg kergetőztünk és ő kicsit leborított ,látom a másik hurrit amint szintbe emelkedett. Pont irányba volt ,kiskalával megszórtam ,ki is ugrott. A spit eltünt. Még nézelődtem,és hátrapillantottam erre ott egy oválszárnyú mögöttem. Hogy rohadnál meg gondoltam ,azonnal borítottam le a felhőbe,az meg utánam. Pár manőver a tejfölben ,és elvesztett ,így mögé keveredtem. Le is lett lőve. Juj de jó volt:))
  • Solt
    Minimum egy DFGT. 900 fok, így ez jó a kamionokhoz is. Ha meg van pénze, és nem sajnálja, akkor G27. Kuplung, 900fok, stb...

• sakkay
    Gratulálok. A család párom révén is keményen érintett a témában, bár inkább apósom az érintett. 30 éve járja Erdélyt dalokért.
  • sakkay
    Lenne még egy technikai jellegű kérdésem. Habár én nem játszom autó szimulátorokkal, egy haveromnak viszont ez a kedvence. Kormányt akar venni, de nem volt még neki. Mire kell figyelni, vagy mit ajánlotok? Ja, és sokat kamionozik-ami nekem igen ufo dolog-szóval nem csak versenyzik...vagy mi.
  • Her Laca
    Grat neki!

• Solt
  • Solt
  • V43 1105
    Húgom fellépett benne
  • Her Laca
    Mondjuk ezt kéne nézni a sok sztárcsináló helyett!!
  • Her Laca
    Egyszer majd nemsokára írok egy hosszabb szösszenetet ,mi is a véleményem mindenről .
  • Indi69
    néha a szineket és texturát lassan tölti és a win egyszerű szinkezelést adja be, ezért gondolom. mondjuk tényleg fos:)
  • PhantomAss
    bár én nem játszom a clod-dal mer egy fos, de ugyanilyen konfigom van és hd-ben megium-high beállításokkal jól fut
  • Nohab
    Hülye ruszkik. :D
  • Indi69
    sziasztok. a clodnak kell a 8gb ram egy i5 2500 - gtx560 combo esetében? most 4gb van. köszi
  • zmok
    http://www.youtube.com/watch?v=hna6sjG50-s
  • Lysandus
    Meg '89 október 23-án, a Kossuth téren, valahol a Vértanúk tere környékén álltunk, meg '88-ban a nagy Duna körös tüntetésen, meg még egy pár kisebben. :-) Meg id. Bush beszédén a Kossuth téren, meg a Közgázon.

Mondjuk a végeredménnyel én sem vagyok maradéktalanul elégedett. Nagyon idealisták voltunk.
  • Lysandus
    Ne má'! Te is ott voltál?! Én is!
  • Johann Wind
    Nem tudom volt-e már.
  • zmok
    Én is megpróbálok rendelni belőle.
  • Johann Wind
    Érdemes ránézni erre a fiókra:http://www.ebay.de/sch/kurmark-antik/m.html?item=370696909927&pt=Militaria&hash=item564f41f467&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562

Páncélvonat:http://www.ebay.de/itm/P490-Estland-Lettland-Dunaburg-Beute-Panzer-Panzerzug-LOK-Eisenbahn-TOP-Foto-/370696909927?pt=Militaria&hash=item564f41f467