91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja mindenben:) -
Ja. -
Solt #59780 Miben szarabb a fizika, repmodell? :) -
Avval minek? Az szarabb mint a Clodé mármint fizika ,repmodell,satöbbi. Grafikán már vitatkozhatunk de szerintem nem szebb. -
majonur #59778 Vegul is ez igaz, csak jo lenne kiprobalni a ROF fizikajaval, grafikajaval, repmodell, stb, pl. a Messert, Spitet, meg a tobbi 2.vilaghaborus gepet.
-
Nekem mind1. Ott is csak le kell lőni az enemit ,hogy mivel mit és hol az részletkérdés. -
Caboose #59776 Mivel a neve "IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad" ezért elég valószínű, hogy nem egy ROF kiegészítő/folytatás.
Szerintem ez a Battle of Moscow lesz csak átnevezték.
Mindenesetre én várom szeretettel. -
mindegy csak ne olyan legyen mint a clod
a 777 studios jelen pillanatban fölényesen lekörözi a rof-fal minőség tekintetében a clodot
kezdődhet a flém -
majonur #59774 Ez most azt jelenti, hogy a Battle of Stalingrad egy 2.Vilaghaborus kiegeszito lesz a ROF-hoz?
Kozben keszul a Battle of Moscow project a CLOD-hoz?
Nem teljesen vilagos nekem egyelore, a 2014 elejen mejeleno add-on az most melyik szimre vonatkozik?
Esetleg ha valaki atlatja, ne tartsa magaban az infot. :) -
zmok #59773 Kérd meg Leont, hogy törölje a hsz.-t,... és igen, a többit már privátban intéztük.(Még a hsz.-ed előtt.)
-
zmok #59772 Nekem úgy rémlik, hogy az új motorhangokat is a 777-es stúdióból készítette valaki. (CLoD) -
Ez az oldal is a lenti hírhez kötődik. (il2sturmovik.net) -
Érdekes fejlemények!
777 Studios partners with 1C to develop Battle of Stalingrad -
VDomino #59769 Konkrétan ezen pl.szakadtam.Jó is,meg elképzeltem német nyelven letéve így a hadműveleti tiszt asztalára.Alaphangon 2 hét garázsszolgálat,ha nem lefokozás egyből.
-
Solt #59768 Azt én is, de látod milyen lusták azok akik repkednek... :) -
VDomino #59767 Á,nem akarom én itt megváltani a világot.:)Ez csak az én szubjektív véleményem,ha másnak máshogy jó,akkor érezze úgy jól magát.
Én például szeretnék itt sokkal több after action riportot olvasdni,ha már én nem nagyon repülök mostanában.Na mondjuk nekem ez hiányzik itt nagyon. -
Solt #59766 Jaaaaj, nem kell ez! :)) Csupán érdeklődtem, hogy a véleményed szerint mi lenne az optimális! Mi az az állapot, amely örömmel, jó érzéssel tölt el amikor belépsz a topikba?
Az, hogy szerintem jó így, még nem jelenti azt, hogy ez mindenki szerint így van... Ha veled párhuzamosan többeknek nem tetszik, akkor igazodok, igazodunk az igényekhez. De ehhez kommunikáció kell, nem hajnali fél háromkor a csípős megjegyzés... -
VDomino #59765 Tisztelt Uram!
Az irónia szó mond önnek valamit?Nem kell ám mindent ennyire komolyan venni.
Köszönöm kitüntető figyelmességét,maradok öszinte híve. -
Solt #59764 Bal lábbal keltél? Hogy kéne kinéznie a topiknak szerinted? Mi lenne az optimális? -
VDomino #59763 Egy a lényeg:ezt itt csak úgy teheted,ha egyik kezedben egy gtx 680,a másikban egy 7970-es kártyával zsonglőrködsz,miközben valami jó betyáros csárdást jársz,és közben verset szavalsz.
Na,akkor nem lesz off a dolog.
-
Szepy2884 #59762 tulajdon képpen mi számít itt offnak? én már lassan az õs il2 emlegetését is kezdem annak tekinteni :DD Nem is nagyon merek már ez ügyben hozzá szólni :))
-
Solt #59761 De ez miért baj? Ha elvenné a helyet a rengeteg hírtől vagy hozzászólástól ami a játékkal kapcsolatos, akkor azt mondom oké, igazad van. De így...
Legalább kialakult egy normális, emberi közösség, ahol értékek is vannak... nekem kifejezetten tetszik a topik úgy ahogy van. Akit ez így ebben a formában elriaszt, arra lehet, hogy nincs is itt szükség... -
artivizsla #59760 Itt lehet jó kis repülős kiadványok között válogatni. -
Parancsolj ;) -
VDomino #59758 Nincs mit.
Hát Dóra Áron,vagy ki a hócipőm játéka annyi virtuális pilótát izgat itt ,hogy ihaj.Nem értem,miért nem lehet ezt privátban,vagy csetben megbeszélni.
Nem csoda,hogy nem nagyon írkál már ide senki régebbi pilot,annyira off lett ez az egész.
S! mindenkinek,de ez már kikívánkozott belőlem.
-
zmok #59757 A második perc után kicsordultak a könnyeim... Köszönöm!!!
-
Feró Flex #59756 Neked is minden jót. -
Feró Flex #59755
-
zmok #59754 Osztom a lelkesedésed! 
Most hallottam Dóra Áron játékát először... , az Isten áldja meg ezt a fantasztikus Embert!
-
Szepy2884 #59753 Pesten a Jetstation Pub-ban találkozik az Air France Concorde pilótája és a magyar MÉM-RSZ An-2 kapitánya. Kissé felöntenek a garatra, összevitatkoznak, hogy melyikük gépe a gyorsabb.
Mivel nem tudnak közös nevezőre jutni, ezért elhatározzák, hogy következő nap fej-fej mellett felszállnak, és aki győz az fizeti a sört.
Hazamegy az Ancsa pilcsi, panaszkodik a szerelőnek, hogy milyen fogadásba keveredett.
A szerelő aszongya: sebaj főnök, majd egy vékony acéldróttal hozzákötjük a gépünk orrát a Konkord svancához, hogy ne tudjon otthagyni minket.
Másnap reggel úgy is tesznek. Felszállnak, a francia orrkúpig löki a gázkarokat, emelkednek, gyorsulnak piszkosul. Hátranéz, látja hogy az Ancsa még mögötte van.
Sebaj, forszázs be, tovább gyorsít, az a fránya Ancsa még mindig szorosan követi őket, hála a drótkötelének.
A csigaevő hátraküldi a másodpilótát, nézze meg, mi van az Ancsával. Az meg halálsápadtan jön vissza és jelenti:
Kapitány úr! Ha van még egy kis tolóerőnk, vesse be mert ez az Ancsa itthagy minket: mi már full gázzal megyünk, ez meg még csak most húzta be a futóit, és épp a szárnyait kezdi hátranyilazni!!! -
VO101 tvr #59752 [URL=http://bombsight.org/#9/51.5096/0.1332]Bomb sight - Explore the London Blitz during 7th October 1940 to 6th June 1941[/URL] -
Johann Wind #59751 Vki kérdezi azon az oldalon a kép alatt hogy miért van befüvesítve a kabin. Vajon miért?:) Véleményem szerint azért, hogy az ellenséges gépek ne tudják kiszúrni a földön lévő gépet és szétlőni. Mert ha a kabintetőn megcsillan a fény, az már nagyon messziről is látszik és könnyebb észrevenni és megsemmisíteni a gépet. Sztem. -
Fifinellás jelvény van rajta :) -
Ok,azért kösz. -
artivizsla #59748 Roncs P-38-as Magyarországon. -
Solt #59747 Szerzek mán valami AMD-s logót, mert így egymás után már nagyon randák vagytok! :DD -
igen, csak házigazda tudja -
Ezt csak Leon tudja megcsinálni? -
Ezt kell beilleszteni a topik fejlécébe és akkor eltűnik a hirdetés.
<script>
$(function() {
$('a[href*="http://ads.sg.hu"]').parent().parent().css('display','none');
});
</script>
-
artivizsla #59743 Nem lehet ráaplikálni egy képet utólag, ami takarja ?