91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Te most biztos csak provokálsz :) Mint Lacát az AMD-vel :) Sokszorosan összetettebb a clod, ami már akkor tök nyilvánvaló, ha megnézed a contorlst, és akkor még bele sem túrsz a CEM-be, a repülőgép felszerelésekbe és azok működésébe különböző típusokon, a fegyverzet kezelésbe, a játék kezelhetőségbe, a kódba vagy a 3D modellekbe, a scriptelésekbe, meg a küldetés szerkesztőbe (csak C# ismeret kell hozzá). Azt senki nem mondja, hogy minden egyes dologban jobb, a ROF ütközés és sérülés modellje pl nagyon látványos (bár azt nem tudni, hogy mennyire pontos, és mennyi rendszerre hat), a főmenüje is sokkal szebben megrajzolt, a géppuska szinkronizáció is jópofa, és a fáknak van ütközésmodellje. De kb ennyi...
    A grafika tök szibjektív, abba nem mennék bele. Full grafikán mindekettő szép.
  • Sanyo
    A Metro 2033 alapmű, aki a Stalkert szereti annak meg kötelező. :)
  • Solt
    Szerintem annál jobb... :) Van hozzá magyarítás is, dobd fel mielőtt nekiállsz. :)
  • Szepy2884
    kb. semmit nem tudok még róla de gondolom olyasmi mint a STALKER. Épp most nyomatom a Call of Pripyat-ot és az nagyon bejön :D
  • Solt
    Gondolom mindenki rácuppant! :D Nagyon hangulatos játék, de a gépigénye iszonyat durva... készülj fel idegileg! :)
  • Szepy2884
    olyan cúúúúnya vaaagy! Nem éj kinevetni a kisszebbet

Most már elvileg minden ok de az a nyomi steam folyton lefagy.
  • Papa01 #59816
    Na sikerült, nem vagyok egy nagy FB fan! :) Mijki köszi a linket, és bocsi az OFF-ért! :)
  • Papa01 #59815
    Tőlem meg kódot kér, de nekem meg az nincs.. :D
  • Solt
    Igen, az! :D Steam -> Játék hozzáadása -> Kód bemásol... :D
  • Szepy2884
    Na mégis van kódom de most hova adjam meg? Tudom, vagyok
  • Solt
    Iszonyatosan kell nekik a pénz, így minimális áron adják a csomagot... 5 játékot kapsz valami 6 dollárért... fent megy a számláló, hogy mennyit adtak el, lejjebb meg ott van, hogy mennyi bevételt hozott. Azt hiszem 5 milliót kell összeszedniük...
  • Papa01 #59811
    Köszi az infót, ha nincs benne semmi gáz, akkor leszedem! :)
  • Szepy2884
    ne érdekeljen szedjed! :D
  • Caboose
    Szerintem reklám a nemsokára megjelenő folytatás előtt.
  • Szepy2884
    OFF

regeltem magam ezen a gőzön (Steam) egyúttal fel is települt, de kódot még nem kaptam a letöltéshez. Hogy is van ez
  • Papa01 #59807
    Komolyan, ingyen leszedhető? Ez nekik miért jó??
  • Solt
    Teljes... nagyon nagy kakiban van a THQ
  • Nohab
    Természetesen teljes.
  • Solt
    Epekedve várjuk! :)
  • sakkay
    Ok. Köszi.
  • Sanyo
    A kérdés-válaszokban írják hogy továbbfejlesztik a ROF motort, azt fogja használni. Le fogom fordítani, de ma már nagyon fáradt vagyok hozzá.
  • sakkay
    Akkor 2014-ig, nem is lesz(sőt soha????) a clod enginre kieg???????????
    Már ha tényleg a Rof lesz az új engine...mondjuk akkor az egy új rof, mert azért az alapmotor nem mai gyerek. Kizárt , hogy arra fejlesztenének.
  • Solt
    De miben komplexebb?
  • VO101Tom
    Kifelejtetted, hogy "pénzügyileg".
    A clod teljesen jó szimulátor, sokkal komplexebb, mint a ROF, hogy neked nem tetszik, és ezért szerinted már meg is bukott, azt nemtom hova tenni. Ha olyan bukott játék lenne, nem kellene hátvégenként korlátozni a sowc-ot pl, hogy ne legyünk 100-nál többen egy szerveren, mert az már sok neki.

Egyébként ROF engine-t fog használni az új játék, és a Clod-al nem lesz komaptibilis. Valszeg majd vehetjük meg megint a csatorna térképet és a gépeket egyenként. Alig várom...
  • sakkay
    Beszarbeh.................. ezt nem hiszem el! Az , hogy a ROF-os csávók is benne vannak, nagy reménnyel tölt el.
  • Szepy2884
    Ez most a demo, vagy a full verzsön
  • Sanyo
    Battle of Stalingrad, a kérdés-válaszok lefordításához egy kis időt kérek.
  • PhantomAss
    köszi le is töltöm egyik ismerősömnek
  • mijki
    Akinek kell, ingyen osztogatnak Metro 2033-akat!!!
    forrás
  • Her Laca
    Hoppácska
  • PhantomAss
    én is így vagyok vele
    azért bárhogy is nézzük a rof az egyik legnagyobb szimulátoros sikertörténet, a clod pedig talán a legnagyobb bukás manapság
    örülök neki hogy a 777-től kértek segítséget
  • Richthofen
    Azon viszont berosalnek, ha atirnak az egesz szutykot a RoF enginre. :)
  • Richthofen
    Ha mar flame :D

Ugy tunik rajottek, hogy egyedul nem tudnak mukodo (!) szimut csinalni.
    Mukodes alatt ertem pl, hogy nemhogy az ajanlott konfiguraciokon fut normalisan, hanem a minimum configon is... Es foglalkoznak vele, javitjak. Nem kell 1-2 evnek eltelni, hogy egyaltalan a jatekosok egy reszenel jatszhato legyen.

Minden esetre kivancsian figyelem a fejlemnyeket. Ha nem lesz belole egy meggyozo demo, akkor elmehetnek messzire, 777 ide vagy oda, nem bizom bennuk megegyszer. Es azt gondolom vannak vele igy paran.
  • Solt
    De én ehhez komolytalan vagyok... :D Ja és túl hiú... így csak az AI tudja, hogy milyen pöcs vagyok! :DDD
  • Her Laca
    offline ,offline:) Ez a mentsvár,ofline:) Komoly ember online hadakozik:))))
  • Solt
    Én nem tudom, hogy jobb-e fizikában, csupán erősen kétlem, hogy mindenben rosszabb! :) Összességében az egyik legjobb szimulátor szerintem... :)

Repkedek én csak offline... :)
  • Her Laca
    Ok:) A fák nem áthatolhatóak:)) Neked minek a Physics amúgy ?:XD
    De mondom nekem mind1 ha jobbat csinálnak hajrá én csak örülnék neki.
    No meg nem is repkedsz ,ergó tökmindegy nem?
  • Solt
    Én nem igazán hiszem, hogy fejlettebb minden téren, de kíváncsi vagyok... remélem Tom reflektál a témára, ha lesz ideje! :)

Azért ez nem rossz,

videó 1

videó 2

videó 3

Itt nem igazán lehet átrepülni a fákon...
  • Her Laca
    Eleve varrógépek:) Másrészt Tom már kivesézte ,én meg lusta vagyok pontokba szedni de majd elmondják mások, a Clod fejlettebb minden területen.
    Higgy nekem na. Majd 1000 órát elbíbelődtem a Cloddal ,és azért repkedtem a ROF al is ,van különbség.
  • Solt
    Mit ja? :D Pontosan miben rosszabb a RoF a CloD-nál? Komolyan nem tudom...