91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Te most biztos csak provokálsz :) Mint Lacát az AMD-vel :) Sokszorosan összetettebb a clod, ami már akkor tök nyilvánvaló, ha megnézed a contorlst, és akkor még bele sem túrsz a CEM-be, a repülőgép felszerelésekbe és azok működésébe különböző típusokon, a fegyverzet kezelésbe, a játék kezelhetőségbe, a kódba vagy a 3D modellekbe, a scriptelésekbe, meg a küldetés szerkesztőbe (csak C# ismeret kell hozzá). Azt senki nem mondja, hogy minden egyes dologban jobb, a ROF ütközés és sérülés modellje pl nagyon látványos (bár azt nem tudni, hogy mennyire pontos, és mennyi rendszerre hat), a főmenüje is sokkal szebben megrajzolt, a géppuska szinkronizáció is jópofa, és a fáknak van ütközésmodellje. De kb ennyi...
A grafika tök szibjektív, abba nem mennék bele. Full grafikán mindekettő szép. -
A Metro 2033 alapmű, aki a Stalkert szereti annak meg kötelező. :) -
Solt #59820 Szerintem annál jobb... :) Van hozzá magyarítás is, dobd fel mielőtt nekiállsz. :) -
Szepy2884 #59819 kb. semmit nem tudok még róla de gondolom olyasmi mint a STALKER. Épp most nyomatom a Call of Pripyat-ot és az nagyon bejön :D -
Solt #59818 Gondolom mindenki rácuppant! :D Nagyon hangulatos játék, de a gépigénye iszonyat durva... készülj fel idegileg! :) -
Szepy2884 #59817 olyan cúúúúnya vaaagy! Nem éj kinevetni a kisszebbet 
Most már elvileg minden ok de az a nyomi steam folyton lefagy. -
Na sikerült, nem vagyok egy nagy FB fan! :) Mijki köszi a linket, és bocsi az OFF-ért! :) -
Tőlem meg kódot kér, de nekem meg az nincs.. :D -
Solt #59814 Igen, az! :D Steam -> Játék hozzáadása -> Kód bemásol... :D -
Szepy2884 #59813 Na mégis van kódom de most hova adjam meg? Tudom,
vagyok
-
Solt #59812 Iszonyatosan kell nekik a pénz, így minimális áron adják a csomagot... 5 játékot kapsz valami 6 dollárért... fent megy a számláló, hogy mennyit adtak el, lejjebb meg ott van, hogy mennyi bevételt hozott. Azt hiszem 5 milliót kell összeszedniük... -
Köszi az infót, ha nincs benne semmi gáz, akkor leszedem! :) -
Szepy2884 #59810 ne érdekeljen szedjed! :D -
Caboose #59809 Szerintem reklám a nemsokára megjelenő folytatás előtt. -
Szepy2884 #59808 OFF
regeltem magam ezen a gőzön (Steam) egyúttal fel is települt, de kódot még nem kaptam a letöltéshez. Hogy is van ez
-
Komolyan, ingyen leszedhető? Ez nekik miért jó?? -
Solt #59806 Teljes... nagyon nagy kakiban van a THQ -
Természetesen teljes. -
Solt #59804 Epekedve várjuk! :) -
sakkay #59803 Ok. Köszi. -
A kérdés-válaszokban írják hogy továbbfejlesztik a ROF motort, azt fogja használni. Le fogom fordítani, de ma már nagyon fáradt vagyok hozzá. -
sakkay #59801 Akkor 2014-ig, nem is lesz(sőt soha????) a clod enginre kieg???????????
Már ha tényleg a Rof lesz az új engine...mondjuk akkor az egy új rof, mert azért az alapmotor nem mai gyerek. Kizárt , hogy arra fejlesztenének. -
Solt #59800 De miben komplexebb? -
Kifelejtetted, hogy "pénzügyileg".
A clod teljesen jó szimulátor, sokkal komplexebb, mint a ROF, hogy neked nem tetszik, és ezért szerinted már meg is bukott, azt nemtom hova tenni. Ha olyan bukott játék lenne, nem kellene hátvégenként korlátozni a sowc-ot pl, hogy ne legyünk 100-nál többen egy szerveren, mert az már sok neki.
Egyébként ROF engine-t fog használni az új játék, és a Clod-al nem lesz komaptibilis. Valszeg majd vehetjük meg megint a csatorna térképet és a gépeket egyenként. Alig várom... -
sakkay #59798 Beszarbeh.................. ezt nem hiszem el! Az , hogy a ROF-os csávók is benne vannak, nagy reménnyel tölt el. 

-
Szepy2884 #59797 Ez most a demo, vagy a full verzsön
-
Battle of Stalingrad, a kérdés-válaszok lefordításához egy kis időt kérek. -
köszi le is töltöm egyik ismerősömnek -
Akinek kell, ingyen osztogatnak Metro 2033-akat!!!
forrás -
Hoppácska -
én is így vagyok vele
azért bárhogy is nézzük a rof az egyik legnagyobb szimulátoros sikertörténet, a clod pedig talán a legnagyobb bukás manapság
örülök neki hogy a 777-től kértek segítséget -
Richthofen #59791 Azon viszont berosalnek, ha atirnak az egesz szutykot a RoF enginre. :) -
Richthofen #59790 Ha mar flame :D
Ugy tunik rajottek, hogy egyedul nem tudnak mukodo (!) szimut csinalni.
Mukodes alatt ertem pl, hogy nemhogy az ajanlott konfiguraciokon fut normalisan, hanem a minimum configon is... Es foglalkoznak vele, javitjak. Nem kell 1-2 evnek eltelni, hogy egyaltalan a jatekosok egy reszenel jatszhato legyen.
Minden esetre kivancsian figyelem a fejlemnyeket. Ha nem lesz belole egy meggyozo demo, akkor elmehetnek messzire, 777 ide vagy oda, nem bizom bennuk megegyszer. Es azt gondolom vannak vele igy paran. -
Solt #59789 De én ehhez komolytalan vagyok... :D Ja és túl hiú... így csak az AI tudja, hogy milyen pöcs vagyok! :DDD -
offline ,offline:) Ez a mentsvár,ofline:) Komoly ember online hadakozik:)))) -
Solt #59787 Én nem tudom, hogy jobb-e fizikában, csupán erősen kétlem, hogy mindenben rosszabb! :) Összességében az egyik legjobb szimulátor szerintem... :)
Repkedek én csak offline... :) -
Ok:) A fák nem áthatolhatóak:)) Neked minek a Physics amúgy ?:XD
De mondom nekem mind1 ha jobbat csinálnak hajrá én csak örülnék neki.
No meg nem is repkedsz ,ergó tökmindegy nem?

-
Solt #59785 Én nem igazán hiszem, hogy fejlettebb minden téren, de kíváncsi vagyok... remélem Tom reflektál a témára, ha lesz ideje! :)
Azért ez nem rossz,
videó 1
videó 2
videó 3
Itt nem igazán lehet átrepülni a fákon...
-
Eleve varrógépek:) Másrészt Tom már kivesézte ,én meg lusta vagyok pontokba szedni de majd elmondják mások, a Clod fejlettebb minden területen.
Higgy nekem na. Majd 1000 órát elbíbelődtem a Cloddal ,és azért repkedtem a ROF al is ,van különbség. -
Solt #59783 Mit ja? :D Pontosan miben rosszabb a RoF a CloD-nál? Komolyan nem tudom...