91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Had tudjam már miért nem játszom vele:))Tetszene ,meg jó is,repülő az is ,csak lassabb. Pont amiatt nem használom amit írtam.
  • zmok
    Ez nagyon jó!!!
    Jöhet még sok ilyen a "reggeli kávé mellé" !
  • Papa01 #59860
    Sőt, EZT nézd meg! :)
  • Her Laca
    Ne viccelj már. Egy Emilt használtak később is akár 43 ban is különböző feladatokra.Itt nem lehet ezt megcsinálni. És a stuka? Vagy a 110 es? Csak pár példa.
  • sakkay
    Ez nem azért van. Egyszerűen a téma miatt..hidd el.
  • sakkay
  • sakkay
    Eljár feletted az idő Laca!
    Amúgy nem zárja ki az egyik a másikat, pl a Rof 4 alapgépe közül 2 az egyik leghasználhatóbb cucc.
    Mivel itt több gép van(2.vh) csak annyi a megoldás, ha pl me109 e4 az alap többek között, 40 multi repülsz aztán majd ott nem jönnek 42 gépek. Csak tőlük függ.
  • Her Laca
    Én meg nem vagyok hajlandó,és punk-tum. Nem is veszek semmit a Rof hoz ,és nem is használom.Ott rohadjanak meg ahol vannak. De nézd meg online szervereken mennyien vannak. A Clodban most van stabil kb 100-200 fő. Én A Rof ban ennyit sose láttam egyszerre. És mindegy ,hogy a világ mely pontján élnek ,sokan így gondolják ám.
  • Papa01 #59854
    Nyilván nem is amiatt írtam, tudom, hogy szereted a RoF-ot is! :)
  • sakkay
    Nem védem a Clodot Papa, én vagyok itt talán a legtárgyilagosabb mivel mindkettőt használom, és néha az egyikkel, néha a másikkal repülök többet. Habár az tény , hogy a 2vh van legközelebb a szívemhez a repülés terén.
  • Her Laca
    Hogyan? Én csak egyféle képen tudom elképzelni. Kiadják ,megveszem X forintért és felhőtlenül használom megkötések nélkül. Ha fizetgetni kell dolgokért ,akkor részemről érdektelen.
  • Solt
    Basszus Laca... százezreket fizetünk ki egy szaros hardverért, nehogy már egy jó szimulátor ne érjen meg apránként 10-20 ezret! :)

Ha ezek ketten összefognak, és a jót veszik át egymástól, akkor azzal csak nyerhetünk szerintem. Még akkor is, ha kicsit többe lenne a dolog.

Én mindig akciók keretein belül vásárolok a RoF-hoz cuccokat, és idáig összesen nem költöttem el rá annyit, mint amennyibe a CloD újonnan volt... :)
  • sakkay
    Meg lehetne ezt oldani Laca úgy , hogy mindenkinek jó legyen.
    Talán tanultak az esetből.
    Amúgy..hú ebbe inkább bele sem megyek mert nem akarok sokat írni..
  • Papa01 #59849
    Abban mondjuk igazad van, hogy pl a trim már volt néhány gépen pl SE5a, és -eddig- ez nem volt lemodellezve. De már folyamatban van ennek a leprogramozása.
  • Her Laca
    No akkor hallgassatok rám feleim!
    Elmondom én mi is a stajsz itten.
    Nyereségessé akarják valamelyest tenni a Clod sorozatot vagy minek nevezzem,oszt valamelyik okos kitalálta,hogy ez a ROF os dolog milyen jó,erre összehozták a két csapatot,csinálnak új játékot amit majd jóóóóóóóól meg kell vennünk ,és utána minden bizbaszt is külön külön,már ha lépést akarunk tartani az ellenféllel.Lehet a gépekért is fizetni kell.
    Akkor hagyom abba végleg ,jelezném! A Rof -al is azért nem játszom mert nem vagyok hajlandó plusz pénzt fizetni repülő gépekért amikor megvettem a játékot. És lexarom,hogy ez nekik jó,nekem nem.Nem is játszom vele,és mással sem fogok ha így csinálják.
  • sakkay
    Itt azért várok akkora javulást, mint amit az il2-és a Clod között ígértek.
  • Papa01 #59846
    De Sakkay mester, a RoF gépein a valóságban sem lehetett pl a légcsavar szöget állítani, amennyire tudom. Így ezt nem is etikus felróni neki, hogy a CoD-ban meg lehet.. :)
  • sakkay
    Tudom.
  • sakkay
    Amúgy a fizika nagyjából meg egyező, habár egy részében a Clod, más részében a Rof jobb. Grafikában szerintem a Clod jobb, habár ez szubjektív-de mégsem-tekintve a tájon látható tárgyak, házak mennyiségét és részletességét . A gépjárműveket nem is említem, mer a Rof leggyengébb része az.
  • Sanyo
    Ezt tudta a ROF motor 2009-ben.
  • VO101Tom
    Egyértelműen és biztosan lehet mondani, hogy NEM.
    A Clod következő kiegészítője az a folytatás lett volna amit épp ebben a bejelentésben kaszáltak el. Ennyi volt. Ez a új csak "valószínűleg" kapja meg a BoB térképét és gépeit, de ha megkapja akkor újra kell is érte fizetni.

Hivatalos fórumon már megy a nyafogás, hogy a ROF engine (limitált földi célok száma, nincs AI online) vajon javulni fog-e...
  • sakkay
    Ja ok, persze nem is lehetne. De a Clodban van és ugye az , hogy mi lett volna ha(pl ha a rofban is van),na azzal nem lehet sokat kezdeni. De pl finomságok(akkor motor nélkül) nem rögzített kerékkel leszállni, légcsavar szög állítással játszani'. Trim hatása a manőverekben(na jó ez nem bonyolult-de van!
    Fa-az nincsen.
  • Solt
    Steam -> Játék hozzáadása -> Kód megadása -> Játék letöltése -> Parancsikonra kattintás -> Infarktus :DD
  • Her Laca
    Megoldottam:)
  • Papa01 #59838
    "Rof-ban nincs gépészkedés gyakorlatilag"
    Ez nem feltétlen a "gyengeség" jele.. :)
  • Her Laca
    Na letöltöttem ezt a metrót exe-t van kódom is,most írja le valaki szájbarágósan mit kell csinálnom,mert én csak a repkedéshez értek.
  • Solt
    Gépészkedés? :) Ezt, hogy érted?

Túlmelegszik, túlpörög, besül... amennyivel komplexebb a CloD-ban, annyival bonyolultabbak is már ezek a gépek...

De ne értsetek félre, én elhiszem, hogy a CloD valósághűbb, csak átlag júzerként ebből én nem sokat vettem észre. Ezért érdekelnének a konkrétumok szájbarágósan... :)
  • sakkay
    Pl a Rof-ban nincs gépészkedés gyakorlatilag. És a motorhibák alapszinten vannak csak modellezve.
  • sakkay
    Mondom ezt annak tükrében , hogy mindkettőt repülöm. Azért a Clod nagyon jó, a Rofnak meg persze vannak nagyon jó dolgai. De , hogy így feladni az eddigi több éves motort?!
  • Solt
    De abban nem sok konkrétum van olyannak aki nem ért hozzá! :)
  • sakkay
    Igen...nagyon el lehet ba*a a Clod engine mélyen valahol, ha így veszni hagyják. Pl akkor az eddigi keleti frontos fejlesztések nagy része is kuka?Nagy lehet a baj. Azt gondolnám , hogy akkora gond azért nincs, hogy egy kieg ne férjen bele...de ezek szerint van.
  • Sanyo
    59822
  • Solt
    Jaaa... így már értem! :) De miben tud sokkal többet? Tudtok valami konkrétumot? Az érdekelne, hogy a repülésre vonatkozó része miben tud többet, mint amit a RoF engine...
  • Sanyo
    Nincs semmi titkos infóm, a reménykedést úgy értettem, hogy a jelenlegi ROF engine feltupírozása nagy feladat lesz, mert ahogy Tom is írta, a Dover engine sokkal többet tud.
  • Papa01 #59828
    Sanyo erre a post-ra válaszolt szerintem: #59801 :)
  • Solt
    Hú, ezt most nem vágom mire érted Sanyo! :)
  • sakkay
    Szóval annyit sem mondanál ma, hogy várható-e addig valami kieg a Clodra?
  • Sanyo
    2014 eleje még nagyon messze van, nekünk addig csak a reménykedés marad. :)
  • Papa01 #59824
    A napokban akartam megvenni, úgyhogy ennek most nagyon örülök! :)
  • Solt
    Eszem ágában sincs! :) Komolyan nem vágom, hogy mi a helyzet fizika terén... azt látom laikus szemmel ami például EBBEN a videóban is van. Ehhez képest például miben jobb a CloD? Mert arról ilyen videó nincs tudtommal... a C#-t meg nem vágom! :)

Ami egyszerű júzerként átjön, az annyi, hogy a kabinban nem lehet babrálni, de a fizika, szimuláció terén én nem érzem, hogy gyengébb lenne.

( grafikai részébe én sem mennék bele... szerintem is mindkettő szép )