91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én is rendszeresen játszok a BF-el, meg innen még vagy 5-en, vegyél fel originen vagy battlelogon, és lehet nagyokat hentelni :)
A Bf3 csak abból lett előhozva, hogy pénzügyileg sikeres játék, nagyon szép grafikával, de a repülőszimulátor része a legszarabb amihez játékban közöm volt. Az hihetetlen, hogy nem lehet körbenézni és a gépet vezetni egyszerre, meg hogy egy olyan zsebkendőnyi területen kell elférned, gyakorlatilag kiveszed egyenesbe, és 10 másodperc múlva a játéktér szélénél vagy... -
lala42 #60021 Most filmet digitalizálok a lányom barátnőjének az esküvőjét, azután egy kis öldöklés a Bf.-ben majd este megnézem az időjárást a csatorna fölött. -
lala42 #60020 A CloD-ban kb. ilyennek kellene lenni a felhőzetnek.
Mekkora a terület? Nem kicsi. Nem a sztyeppe, de elég jó.
Fürti. Ha hazajössz, akkor keress meg. Ez nem szar, hanem BF. LOL megy a nagy hentelés.
( Azért szép a felhőzet elismerhetitek. Igaz? -
és mekkora területet tudsz berepülni? mennyi ai van a térképen? milyen a fizika?
az hogy van egy szép textúra még nem jelenti azt hogy jobb a grafikája szvsz -
Fürtös #60018 Lala toltsed lefele a DCS-t es gyere su-25 el repkedni.
Ne ezt a a szart eroltesd:D
-
lala42 #60017 [IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
Ez a Bf3. Akkor miről is beszéltetek? Minek van grafikája? :-)
-
lala42 #60016 Nos népek a valamelyik napi grafikai vitához csak ennyit.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Solt #60015 Nincs mit... :)
Én is használom, így ezzel egy 128Gb-s SSD bőven elég! :) -
majonur #60014 Koszi szepen! Mukodik a dolog :) pillanatok alatt atrakta. -
Solt #60013 Természetesen én tudok! :)) Parancsolj... :) -
majonur #60012 sziasztok! Steam ugyben szeretnek tanacsot kerni:
vettem a nemreg egy SSD -t, errol fut a windows, szeretnem ha a Clod is innen futna. (a Diablo 3 is innen megy, es igencsak porog :)
Viszont ha nem muszaj nem akarom ujratelepiteni a jatekot, a steam konyvtar alapbol egy masik meghajton van, a steamben van olyan lehetoseg hogy tobb meghajton is lehet tartalom egyszerre (Steam konyvatar mappak/ steam konyvtar mappa hozzaadasa), de ugy latom, hogy az egyetlen jarhato ut:a CLOd ujratelepitesekor megadni hogy melyik meghajton levo mappaba rakja a Steam.
Esetleg ha valaki tud egy rovidebb utat, az athelyezeshez. -
zmok #60011 Szerintem lesz, azt a Daidalos Team kalapálgatja. -
Lysandus #60010 Ezt nem tudom. -
a GoG-on az il2 5 most 5 dollárért beszerezhető, érdemes szétnézni a listában:
GoG -
artivizsla #60008 Vagy ezek :
-
artivizsla #60007 Így lehet, hogy egyszerűbb válogatni közöttük.
Ízelítő belőlük :
-
artivizsla #60006 Ez jelenti azt is, hogy ugrott a 4.12-es patch is az IL2-hőz ? -
A kép címe: Csúcsragadozók 
Nekem 4 kill 1 dead volt a statom amíg nem találkoztam egy jobb pilótával(vit_unit-nak hívták ha jól emlékszem) aki egymás után 2x is levakart az égről. A többiekkel igazából nem nagyon volt gond. Míg az AI, ha mögötte vagy próbál kitérni előled, addig itt a többség tövig tépi a botot és fordulózik, még messzerrel is. Nem egy gépet láttam dugóhúzó végén megsemmisülni. Huba is jól repült 8 kill 1 dead volt a statja. -
Isten értessen! -
Nemtom ez érdekel-e valakit, ingyenes a Battlefield 1942
-
Lysandus #60002 O.K. -
Persze. -
Lysandus #60000 Szerverek, game-k meglesznek, azzal nem lesz gond. Amiért mindenki aggódik: lehet, hogy sokáig nem lesz méltó folytatás... -
sajnálom hogy Ilja Shevchenko is elhagyta a céget. Nekem kb. ő és Oleg jelentette "AZ IL2"-t és mindent ami mögötte van.
Mennyit repültem én is régen, vártuk a peccseket mint a messiást, egyre jobb és jobb lett a game, voltak jó kis szerverek ahová beléptél és előre köszöntek olyanok akiket nem is ismertél, a világ másik részéről. Jó kis csapat volt.
Valahogy úgy érzem hogy ezzel vége, lezárult egy korszak.
-
Lysandus #59998 Olvastad?:
Ilya búcsúja -
Isten éltessen! :) -
Romeo One #59996 Isten éltessen.
Élj, ameddig tudsz, és tudj, ameddig élsz... -
Solt #59995 Isten éltessen!
-
Ezt láttátok már? -
Boldog születésnapot, csak 9-el vagy idősebb nálam! :) -
artivizsla #59992 Most teszem le a lantot a melóba, nem várok holnapig.
Isten éltessen !
Forever a 40-es korosztálynak.
-
Lysandus #59991 Szerintem is ez lesz. -
Lysandus #59990 Én azt is tisztességesebb megoldásnak tartanám, ami most kezdett el terjedni: a pénztarhálást. Linkeltem ide nemrég egy oldalt, a régi legendás Wing Commender/Privateer sorozat folytatásának fejlesztői oldalát. Adtak egy számlaszámot, és meghatároztak egy összeget, hogy ha az összejön, akkor nekiállnak. Természetesen az aki a minimum összeget befizeti meg fogja kapni a progit is ha kész lesz. Illetve időről időre feltöltenek különböző videókat a projekt állásáról. Kb. olyan, mint a politikában az amcsi kampányfinanszírozás. Ha nagyobb összeget küldesz, akkor kapsz exkluzív plakátot, ha még többet, akkor ebédelhetsz a fejlesztőkkel. Összejött a pénz. Még akkor is küldenék nekik egy kisebb összeget, ha sose látnám viszont.
Ezt csinálták a Planetary Annihilation fejlesztői is, ez egy másik klasszikus a Total Annihilation RTS továbbfejlesztése lesz. Ők még összeghatárokat is meghúztak, tudni lehetett, hogy ha az adományok elérnek egy bizonyos határt, akkor újabb és újabb lehetőségek lesznek a játékban. Nekik is összejött a max. Ők is raktak fel az elképzeléseikről fejlesztői videókat, tehát tudni lehetett, hogy azon kívül, hogy a Bahamákon nyaralnak a nép pénzén, azért csinálnak is valamit.
Így kellene az új Il-2-ben is, tehát mondjuk (most csak a hasamra ütök): 500 ezer dollár: Moszkva térkép + planeset, 1 millió: Sztálingrád is, (...) 5 millió: Berlin vagy Korea is... -
Istenem... :D :D :D -
Ez igaz -
Boldogot ! :)
-
Majd megoldják azt is szerintem,már ha nekiállna valaki. A régi Il-t már rommá moddolták,akkor ennek sem lehet akadálya szerintem. -
Na de a hülye sztím miatt nem problémás piszkálni?? -
Köszke mindenkinek:) Alma együttes az isten:)))) -
Stílusosan.. :)