91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Ez övön alul volt! :DD
  • Lysandus
    Ha minden igaz, én vettem meg az utolsót, mert most már nem elérhető...
  • Solt
    Arra céloztam, hogy akkor van baj, ha a BoS utáni részekbe sem kerül olyan szintű engine managment mint ami most van a CloD-ban. Azért ezek az I.VH-s kerregők is le lettek modellezve rendesen... elvárnám, hogy ezt tovább vigyék, és leprogramozzák azokat a pluszokat amivel a modernebb gépek többet tudnak.
  • Willenbrock
    Afrikát,Csendes Óceánt várnám.Lenne normális P-40 ami a kedvenceim közé tartozik.
  • Solt
    A klikkelgetés nekem is vesszőparipám... a fekete cápa indítási procedúrája fél orgazmus! :) Imádom...
  • Her Laca
    Nem is megy tönkre fél óra alatt:)))
  • Her Laca
    Ezt nem értem. Ha olyan lenne mint a Clod az mért lenne baj?
  • Solt

Én meg közben agyaltam a 680-n, de annak meg felment az ára 135-re... :S
  • VO101Tom
    Ezt így előre másfél évvel nem mondanám biztosra, de nagyon kritikusan fogom szemlélni a fejlesztését, az biztos :)

De hogy a pozitívumokról is beszéljünk, ma Jason csak épp mellékesen említette meg, hogy a rof AI annyira fejlett, hogy valódi RC gépeken tesztelik, azokat vezetgetik (RC modellezés a másik hobbija). Az mondjuk nem rossz :)
  • Her Laca
    Én summáznám! Ezek megbecstelenítik az IL2 nevet!
    Tehát ! Levelük:)
  • Solt
    Ha következő rész is ilyen szintű lesz, és nem is akarnak igazodni a gépek fejlődéséhez, akkor van baj...
  • Her Laca
    Ne rágjuk már a csontot. Azt nézd most mit tud a CLOD. Függetlenítsük a ROF -tól. Ha ezt a szintet ,bánom is én milyen motorral nem tudják,nem akarják hozni akkor egy szart csinálnak és punk tum:) De ha neked jó lesz akkor vedd meg és játssz vele:) Meg veszegessél gépecskéket ,géppuskát,meg póttartályt:) Szerintem akikkel repkedni szoktam azok egy petákot sem fognak adni azért ha ilyen lesz:)
  • Lysandus
    Van olyan lencse is a csomagban, amit a szemüvegre kell biggyeszteni. Csak a polarizált szemüveglencse zavarhat be. :-)
  • VO101Tom
    Főleg ha előtte 2-3 évig olyannal repkedtél, amiben klikkelhető volt minden...
  • Her Laca
    Nem tudom,hogy jó e. Majd rálesek:) Meg minek 3 D:) Na meg két szemüveget egymásra csak nem teszek:)
  • Solt
    Na igen, az egyértelmű, hogy a DX11 jobb... remélem ebben mindenképpen lesz fejlődés majd...

Az oké, hogy a jelenlegi I.VH-s gépek nem igénylik a klikkelhető kabint, de azért az szimulálva van amit azok a gépek tudtak. Ha a BoS II.VH-s gépeiben ez nem is lesz teljes, azért az esetleges folytatásban erre mindenképpen lenne igény... ha eleve nem akarják, az gáz, és nem is igazán értem miért.

Most nincs hiányérzet, mert ezek a gépek nem olyan fejlettek, de pl egy Messer esetében már zavaró lenne, ha butított... hosszabb távon legalábbis...
  • Lysandus
    Akkor már miért nem ennek a passzív 3D-és változatát veszed meg? Az az LG DM2352D-PZ. Menj be egy Media Marktba és nézd meg. Szerintem nagyon jó.
  • Her Laca
    Nem lehet ,nem mehet a gép ha asszony tévét akar nézni.
  • Her Laca
    Most nézem az aquában majd egy 6 ossal olcsóbb:)
    Lopom én a pénzt? Ezek rablók bakker:) Egy csomó helyen olcsóbb még a dell jük is.
  • Solt
    Nem tudom, hogy a tv panel utánhúzás, inputlag terén bekavar-e... Én náluk vettem a monitorom, korrektek... szerintem hívd fel őket, és kérdezz rá, hogy mi a helyzet.

Bár a helyedben én is inkább vennék tv tunert a Dell mellé! :)
  • Lysandus
    HD 7970-es kártyát rendeltem. Miután leesett az ára 100 alá. Amit kinéztem 7950-es pedig 90-re drágult.
  • Her Laca
    Látod .látod:) És még én vagyok negatív. Szarfaszúak. Piacot akartak szerezni ,meglett , normális szimet nem tudnak ,vagy nem akarnak csinálni oszt még fizessek is érte. Anyjuknak borravalót max,de csak ha fiatal.
  • VO101Tom
    Szerinted nem kérdezték már meg? :)

- DX11 talán akkor lesz, ha a BoS sikeres lesz. Szerintük a DX9 is mindenre jó, amire a DX11 (nem igaz) csak nehezebb programozni és a művész munka is nehezebb (az anyagokban jön ez elő nagyon, DX11-ben a shaderek sokkal fejlettebbek, egy fém fém anyagúnak látszik, egy fa fának, egy üveg üvegnek. DX9 is tudja ezeket de sokkal kezdetlegesebb szinten. Kevesebb a HW gyorsítás is. A tessalate a másik dolog, a nagy felbontású modellek videokártya rásegítése, sokkal szebb formákat lehet vele csinálni, pl sarkoknál látsz élfényt, nem azt a tök hirtelen váltást a lapok közt mint általában játékokban. Sajnos a polygonszámot is feltolja az egekbe. Mondjuk ha a kártya számolja, akkor olyan nagy gáz nincs vele.

- klikkelhető kabin nem lesz. A gépek kezelése sem lesz olyan bonyolult, hoyg kelljen.

- az online szerverre tehető egységek egy eléggé sarkalatos pont, csak azt tudni, hogy a rof most milyen. Szar. Mésfél évük van, hogy javítsanak rajta. A fórumon azt olvasom, ezt másfél éve kérik a rofhoz is, de szartak rá. Majd kiderül.
  • Her Laca
    Mé ezzel mi a baj? Majdnem ugyanaz mint a Dell,
  • Indi69
    sziasztok. asszem Mijkinek igaza van. engem is....aztán elmennek a sunyiba. elnézést:)
  • Nohab
    Szerintem itt röviden arról van szó, hogy a 777 terjeszkedni akar a 2. VH felé, és ezért első lépésben kiiktatta a konkurenciát. Monopol helyzetben meg úgy szopathatja az ügyfeleit, ahogy csak akarja.
  • Solt
    Hmmm... na ilyet sem hallottam még! :) Mondjuk én nem szeretem az ilyen öszvér megoldásokat... ha Laca játszani is akar rajta, akkor szerintem felejtse el!
  • Solt
    Na igen, ez így valóban visszalépés, ezt nem vitatom...

Azt kéne megkérdezni, hogy egyáltalán gondolnak-e arra, hogy valaha is a jelenlegi CloD szintre (DX11, klikkelhető kabin, földi egységek száma) érjenek?

Ha a válasz határozott nem, akkor gáz...
  • mijki
    "- vásárlás. Ötvözni fogják a clod és a rof üzleti modellt. gépek csomagban, apróbb dolgok (nem részletezte) webshopból"

Röviden, szopjanak le...
  • VO101Tom
    Monitor. Amin TV-zni is lehet (tv kábel a monitorba megy, nem kell mennie a gépnek hozzá)
  • VO101Tom
    TV tuner kártya miért nem jó? Azokhoz is van távirányító, ha ez lenne a végső érv :) Egyetlen hátránya, hoyg ah tv-zni akarsz, akkor menni kell a gépnek is. És 10-15-ért már van jó.
  • Solt
    Mi az a monitor tv? :)
  • VO101Tom
    Gondolhatod, hogy senki nem válaszolt rá. Vagy lehet azt a topikot is bezárták. Nemtom, ma sok kis lakatot láttam arrafelé.

Miért sülne el jól? Loft mai technológia kérdés-feleleket olvastad?
    http://forum.il2sturmovik.net/index.php?showtopic=168

nem fordítom le szó szerint, csak a lényeg:

- nem tudják még a planesetet, annyi biztos, hogy német-orosz
    - a RoF és a BoF nem lesz kompatibilis (nemtom ez kinek is jutott eszébe, meg miért)
    - lesz majd zárt bétateszt, majd szólnak ha jelentkezők kellenek
    - az időszak a sztálingrádi csata második fele, az Uránusz hadművelet (csak téli térkép)
    - nem fog DX10/11-et használni. A DX9 is jó ugyanarra, csak nehezebb a programozni (és hozzáteszem lassabb, és az anyagok nem olyan élethűek, stb).
    - 32 bites lesz (clod is az volt), nem tervezik a 64-eset (az csak memóriahasználatban érné meg, de akkor az azt jelenti, hogy 3-4GB kevés neki)
    - clodból nem terveznek átvenni semmit
    - win 8 támogatott lesz (már a clod is az, ott a fórumon melyik fájlt kell kicserélni, ez nem nagy cucc)
    - nem lesz hivatalos szerver (clodban sincs)
    - a Sztálingrád térkép méretét nem tudja, de nagyobb lesz mint az il-2 Sztálingrád map
    - vásárlás. Ötvözni fogják a clod és a rof üzleti modellt. gépek csomagban, apróbb dolgok (nem részletezte) webshopból
    - nincs állami támogatásuk
    - nem lesz klikkelhető kabin. A pilóták csak a kritikus rendszereket kezelhetik, mint prop pitch, fegyverzet, hűtő, ilyenek. Nem céljuk oktató szimulátort készíteni, szerintük a régi Il-2 ebből a szempontból nagyszerű játk.
    - a kabinbelső animált lesz, de még nem tudja milyen mélyen (ja és a rofban nincs pl kabin sérülés. Ezt nem is tudtam. bent ülve vagy meghalsz vagy nem, de a kabin nem sérül. valszeg BoS-ban sem lesz)
    - NEM terveznek grafikailag olyan szintű kabinbelsőt, mint a clod. Bonyolult és sokáig tart megépíteni
    - vezethető földi cuccok lehet hogy lesz, lehet hogy nem. Tesztelegtik a kérdést, kiadáskor biztos nem lesz benne (abrams video)
    - A következő kérdést nem igazán értem. Azt mondja, hogy nem lesznek annyira részletesek a modellek, hogy a kezelő személyzetet kilőve az hatással legyen a tűzgyorsaságra vagy a mozgásra. Ez egy teherautónál mondjuk tényleg lényegtelen, de bombázó lövészre remélem nem igaz.
    - Katonaság, földi csapatok semmilyen formában nem lesz a játékban. nem fognak kis nahgyák rohangálni, akikre szórhatod a cuccost.
    - az FMB ugyanaz lesz mint a rof
    - mission editor is használható lesz
    - clodból csak néhány dolgot vesznek át, csak maximum pár modellt és textúrát. Az átvett LaGG pl ott látható (valszeg ez már a leegyszerűsített modell).
    - Ha valaki segíteni akar, van egy fórumrész ahova a technikai, történelmi doksikat lehet feltölteni.
    - szeretnék folytatni a szériát a BoS után (Afrika, Csendes-óceán, stb), de ez a BoS sikerétől is függ.
    - valszeg nem Steamen adják majd ki (ahogy a rof-ot sem)
  • Her Laca
    Kell vennem egy monitor TV-t holnap. Van jó ötleted 23-24 " ig? IPS est néztem LG-t az jó? Asszony megől,inkább ebbe segíts.
  • Solt
    :DD

Nevetni fogsz, de a túlélésért pont ezt kellett tennem tavaly... igaz nem ilyen viszonylatban, de visszább kellett lépnem ahhoz, hogy aztán lépni tudjak előre is, és ne legyen zsákutca a sztorim! :)
  • Solt
    Ezekkel kibaszni önmaguknál jobban senki nem tud! :D Az IL2 után az aranytojást tojó tyúk volt a birtokukban, és képesek voltak levágni...

Folytatást ezektől tuti nem kaptunk volna, mert nem lett volna olyan marha a földön, aki pénzelte volna őket addig amíg kiadják, majd helyre pofozzák... és mindezt olyan hangulatban amit korbácsoltak maguk köré az évek folytán.

Ha mondjuk 2-3 év múlva kijött volna tőlük a folytatás, vajon hányan vették volna meg a 0. napon úgy ahogy a CloD-ot? :))
  • Her Laca
    Jó:) Akkor én most adok neked egy robúrt azzal hurcibáld a turistákat,ugyan csak kis ideig lesz ez a visszalépés ,de reménykedj,hogy majd kapsz később egy ikarust is:)))
  • Her Laca
    Eszem a jó szívedet:))) Elmondom mi történt.
    Csóró 1C-s srácok kígyót melengettek a keblükön ,aki most jól kibaxik velük:) Lett új meló,saját vackukat előtérbe helyezték ,jóóóóó sok pénzért ,mi is kell több?:))
  • Solt
    De ezt már nem fogja senki elvenni tőled, ennél jobbat meg nem kaptál volna ezektől! :) Ezért mondom, hogy ezen az egészen csak nyerhetünk... ha szarabbat csinálnak, akkor itt van ez, ha jobbat akkor meg hurrá.. :)

Ha szerencsénk van, akkor ez a rosszabb csak időleges, de hosszú távon jobban járhatunk. Én kizárólag csak erre próbálok rávilágítani... :)
  • Solt
    És mit válaszoltak rá? :) Az nem lehet, hogy azért nem foglalkoznak vele, mert olyan hibák vannak benne, ami miatt hosszútávon nem éri meg foglalkozni vele? Nem tudom így van-e, csak egy feltételezés... :)

Ha meg az utolsó tapaszokat ők csinálták, akkor az meg bizakodásra ad okot... ha így rendbe kapták, akkor a közös munka akár még jól is elsülhet a kezdeti visszalépés után...