91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egy mások által fejlesztett kódot nagyon sok idő megismerni és kitapasztalni, simán az is lehet hogy tényleg olyan bonyolult, hogy képtelenség szétcincálás/újraírás nélkül tovább fejleszteni. Azt kell mondjam, sajnos logikus lépés a CLOD motor eldobása és a ROF motor kalapálása. Én azért bízom abban, hogy a CLOD motorja nem vész kárba és valahogy utat talál más jellegű szimulátorokba. -
artivizsla #60421 Tom, ez a TV a 3D-s játék konverzióra már elmenne ? -
ITT a fórumuk, letölthető verziójuk is van ha jól láttam. -
-
bucsher #60418 én arra gyanakszom, hogy az időnyomás miatt, meg hogy az új csapatnak ismeretlen volt a kód, jól összegányolták és széthekkelték az egészet. így kívülről úgy tűnik, hogy rendberaktak egy rakás bugot, de valószínűleg közben átláthatatlan és követhetetlen lett az egész, tönkretették az eredeti struktúrát. na ezt folytatni nem lehet (elérték nagyjából a zsákutca végét), újratervezni meg nincs értelme, hiszen van saját motorjuk. -
Nem tudni, az FM, DM, CEM-ről nem mondtak még semmit. -
Nemrég atagoztam,volt csetepaté ,vagy 3 gépet lelőttem de közben 2 spit jóóól megcsapott. Nagy baj nem volt ,legalábbis nem vettem észre de egy idő után 200 volt a max sebesség . Nem ment jobban.Valami megkotlott az erőforrásban. Na ez is olyan amit ezek a 777 ek nem akarnak ,hogy rohadjanak meg. -
Azért mondtam:) De majd játszunk steam nélkül lobbyn:) Majd megcsinálják azt is. Nem félek én ettől. Lesz még nekünk Moszkva ,Afrika ,Csendes óceán.
-
A clodot már az első héten feltörték emlékszel? Kegetys mod...? Textúra részletesség?
A gond a steam-el van, hogy onnan bárkit bannolni tudnak, ha akarnak. -
Ez a kabinbelső interaktivitás konkrétan részletesebb mint a clod. Persze az is kérdés, hogy ebből az FM és a CEM mennyit használ. A clodnak a sérülésmodellje kb 10x annyi pontot kezelt mint az il-2. Múltkor poginak többek között ellőtték a feltöltő kompresszorát, az ata visszaesett 0.7-0.8-ra és már nem is húzott a motor. Nekem a Magneto-t lőtték el, különösebb gond nem volt, csak a fordulatszám esett kicsit vissza. Egyszer G.50-ben az egyik hengert lőtték el, rázott a motor, és a hengerenkénti hőmérőt kapcsolgatva tök jól lehetett látni melyik henger nem működik (az sokkal hidegebb volt mint a többi)... Ha ilyet tud, már teszem is vissza az ilcvót :) Mindenesetre ez ígéretes videó. -
Majd feltörik és akkor lesz majd nemulass:))
És akkor a 777 mehet az üzletpolitikájával meg a fércművel oda ahova akar:))) -
Nem, sajnos nem adják ki technológiát. Még kb. 1 oldal van a fordításból, de mára elfáradtam. -
Solt #60410 Na igen... ez ilyen bilibe lóg a kezem gondolatmenet volt! :D -
Szerinted ezt hányan és hányszor írták már a fórumba? :) 1C- termépszetesen válaszra sem méltatták, új il2 fórumon Jason anynit mondott, hogy a clod forrásküdját nem kapták meg, ahhoz semmi közük.
Egyébként kizárt, hogy kiadják. Még véletlen konkurenciát csinálna a BoS-nak :) -
Solt #60408 Azért IL-2 létére ez eléggé rendben van így első ránézésre...
Lehet azt kéne inkább felvetni nekik, hogy ha már kukázták az engine-t, akkor tegyék elérhetővé a forráskódot, a modderek majd kihozzák belőle amit még lehet... :) -
artivizsla #60407 Már volt itt fent az oldalon, de nem ismerem, de elkezdem átnézni a szóbajöhető helyeket ezügyben. Talán valami "free" programozó önszorgalomból ?
Ez azért már közelebb van a Clod-hoz, mint az IL2-höz, nem ? -
Nem követem mostanában az il2-t, erről a Histomodról van valami hír?
-
artivizsla #60405 Közben meg kijött még a DBW is, az jobb modi.talán a legjobb modi. -
Mostanában ezt csinálja:
Ez egy olyan engine, ami 3D-s grafikával (CAD tervek alapján pl), interaktív, valós időben renderelt környezetet hoz létre (de nem játék). Kiállításokra, pályázatokra, bemutatókra. Fogalmam sincs mennyire sikeres, vagy mennyire jött be neki, amikor lelépett, akkoriban lehetett arról is olvasni, hyog a fia volt beteg, ezért nem tudott foglalkozni a játékkal, az is lehet, hogy megunta. -
Kicsit visszatérnék a gyökerekhez. Felrakom az 1946-ot. Kedvet kaptam megint egy kis oroszországi kirándulásra Puma jelvénnyel :) Köszönöm a gyíkot, most már csak egyet nem tudok, melyiket tegyem fel a HSFX et vagy az Ultra packot? Mit javasoltok? -
Attiska #60402 Olvasgattam itt ezt a CloD vs. RoF vitát. Egy kicsit lemaradtam az Il-2 világában történt változásokról, és egy kicsit meglepett, hogy Oleg lelépett még régebben, erről nem is tudtam. Miért tette ezt, és mikor? -
Na!!! Mondtam én ,hogy benne van a kezük:) -
Solt #60400 Én közben rájöttem mi volt a gáz... rámentem az NV honlapjára, és megsértődött a vga... vagy esetleg valami vírus települt az NV oldaláról! :DD -
Neeeeeem:) Ne mondj már ilyet,még a végén megrendül a bizalmam abban a remek hardver fejlesztő cégben:) Szerintem az NV manókat bérelt fel akik bekommanóztak a gyárba és szabotáltak. Csak így lehetett ,ez szent meggyőződésem:XD Vagy lefizettek valakit. Még ez lehet. 
-
artivizsla #60398 Hátha valakinek hiányzik.
Vagy esetleg ez. -
Solt #60397 A legjobbak is hibázhatnak! :D -
Így van!!! És gyorsan romlik is :))) Na de oco:) -
Solt #60395 Ennyi, tökéletesen összefoglaltad! :DD És cserébe még sokkal olcsóbb is... :)) -
Természetes:) Ratyionon nincs hiba amit észrevehetnél,ami van az az NV ,meg a játékfejlesztők ármánykodása miatt van ,de te ezt bölcsen tűröd ,mi több élvezed:)
Csakazértis ratyion:XD -
Solt #60393 Nyugodtan, én ezt bírom... :DD Legalább telik az idő! :DD
Egyébként addig örülj, amíg nem veszek... észrevennék minden apró hibát rajta! :) -
Eszedbe ne jusson!!!! 680 at venni. Még a végén gondtalan lenne az életed a PC vel. Vigyáztunk!! Akkor nem tudnál kifogásokat gyártani:))))))meg összeesküvés elméleteken töprengeni :XD
Na jó nem szívom a véred tovább:) -
Solt #60391 Holnap jön... :) Várni kellett rá pár napot... (ennyi esélyt adtam még a 680-nak, de nem ment lejjebb az ára)
-
Mért nem? Még nem kaptál másikat?
-
Solt #60389 Én ezt most nem tudom kivitelezni, de a különbségre kíváncsi vagyok! :)) -
Kellene tudnia igen, ez egy nagy hiba, és érthetetlen hogy nem tűnt fel senkinek kiadás előtt. A megjelenéskor sokat foglalkoztunk vele, azóta meg megszoktuk. Egy nagy szerencse van, hogy ez minden gépre egyformán hat. Elvileg a BoM javította volna, de hát ez már így marad. A gépek teljesítménye 7000 alatt viszont eléggé pontos, és aprólékosan lemodellezett, és ehhez egy elég bonyolult CEM is kapcsolódik, ami a különböző sérüléseket is kezeli. -
És már itt tartunk:))))
Vannak a Rof -osok,meg vannak a Clod-osok:))))
Én csak annyit mondok!
Le a 777 el!:)
Mit adtak nekünk a 777 esek?:) -
Akkor adjál rá élsimit ,utána vedd le és megnézed:))))
Mért kellek én ahhoz,hogy megnézd a remek AMD-s kártyán hogy működik az élsimítás?:XD
Na jó majd lövök képet .:) -
VO101 tvr #60385 "van egy remek FM" - Legyünk őszinték. Egyfelől remek, másfelől erősen hiányos. Engem azért zavar, hogy a 8e méteres magasságot nem tudják elérni a gépek, mikor tudnia kellene az E4-nek a 11e-et. Ha a max sebességben is csak 70%-át tudnák a névlegesnek, akkor is remek lenne? ;-) -
Ez sincs kizárva. De amíg nem látunk fejlesztésből képeket, infókat, addig csak azon tudunk rugózni, amit eddig láttunk/tudunk. Én azt gondolom, hogy a BoS akkor lehet a clod-osok körében is kedvelt szimulátor, ha a rof grafikailag is látványos sérülésmodelljét ötvözik a clod hajtómű és gépkezelésével (beleérte a fegyverzetet is). Ha emellett van egy remek FM (azzal egyiknél sem hiszem, hogy nagy gond lenne), és online képes nagy tömegben kezelni nem csak a játékosok gépeit, de az AI-t is, akkor a grafika nem lesz annyira fontos.
Nem tudom, hogy miért mostanra időzítették a 777-esek a bejelentést, valahol ez is el van qrva, mert egyenlőre csak arról tudtak beszélni, hogy mi nem lesz a BoS-ban, és mi lesz lebutítva. Pl azt sem tudták még megmondani, hogy a BoS gépei fognak-e úgy gyűrődni, mint a rof gépek. Azért ilyenekkel érdemes lett volna felkészülni, nem gondoltak arra, hogy a rofra áttérés csak a rofosoknak okoz extázist? A clodosok meg kérdezősködni fognak, hogy akkor pontosan hogy is lesz ez? -
Solt #60383 Azért, amiért ide jutottak... te adnál nekik egy büdös petákot is, hogy folytassák, és jelentkezzenek, ha kész van? :)
Ez az engine így már tök jó, viszont a továbblépés szerintem akkora anyagi és időbeli ráfordítást igényelne, amit a történtek miatt nem vállalna be egyetlen normális ember sem.
Ha ebben az állapotában jött volna ki, akkor biztos, hogy nem lett volna semmi gond, és most nyugodtan dolgozhatnának ők a folytatáson... :)